Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.icewebhu
www.icewebhu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Armin & Ayu fan
SuperAntiSpyware free
MalwareBytes Anti-Malware free
Egy kis tanácsért ugrottam be hozzátok.
64 bites win7-em van. Egyelõre nod van fenn és a pctools firewall. Mondjuk valakitõl azt hallottam, hogy win7-nél elég a beépített tûzfal, valaki szerint viszont érdemes felrakni egy megbízhatóbbat. A pctools-t ajánlották, és eddig nincs vele problémám.
Folyamatosan olvasom itt a pro-kontra hsz-eket, nod, avira...
Már évek óta nod-ot használok, még nem hagyott cserben, de ha megtörténik, az olvasottak alapján az avira mellett döntenék. Viszont spywarek ellen mit ajánlanátok? Anno xp-n counterspy és spybot volt fenn. A beépített win defender-t nem ismerem. Megbízható vagy cseréljem le?
Elõre is köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
már évek óta nem kaptam be semmit.
A comodo tûzfalam mivel tanuló módra van állítva tegnap feldobott egy olyat , hogy a PING.EXE így nagybetûvel kapcsolódna a netre. nem engedtem ki a kicsikét mert gyanús volt . ilyen állomány nekem soha nem is akart kimászni meg furi , hogy windows fájlnak állítja be magát és csupa nagybetûvel van.
próbáltam utána nézni a neten valahol azt írják rendes rendszerfile valahol meg azt , hogy rosszindulatú lekvár.
most nem tudom eldönteni , hogy mi a helyes.
lefutattam avira t .a-squared et. hitman pro t egyik se talált semmit.
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"
Érdekes...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
AVIRA - \"More than security.\"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
http://www.focislany.atw.hu/RAJz.rar
G Data InternetSecurity 2010 has denied access to this website.
The site contains infected code: Trojan.PWS.Agent.SIH (Engine A), Win32:Agent-AFRP
Óvatosan! 😊
Ha mar tenyleg meguntad itt az ideje felrakni... Internetre alkalmas van firefox,MSN-re ottvan a Pidgin,torrentre szinten ott van a transmission azt kulon szeded le... meg ami kell nagyjabol ellege sok program van benne... wine alkalmazassal elindithato barmi windowsos cuc.
De mondom sok cucc van linux-ra.
nekem ennyi svchost van es megse sirok😊
Kinyitod a Kaspersky-t majd a Security+ kattintva Create Rescue Disk ott kivalasztod a download rescue disk from kaspersky lab... majd letoltod kiirod... es azt is lefutatod start-kor😊
utana ird meg mitortenik... de igy csinald ahogy mondtam!!!
SZAVAZÁS
Remélem nem mondok nagy badarágot. Próbálj kimenni a netre anonyn proxy szerverrõl, így kiszûrhetõ, hogy csak az IP címedet akarják-e támadni. Ha ekkor is jönnek ezek a támadások vagy mik, akkor belül kell keresni a hibát.
Anonym proxy
most mivan?nem tom neten vok fél orája és semmi
Hiren boot cd menüjében kiválasztotama vinyomnak valo softot(samsung)low level format csinálta másfél oráig,fura modon nekm tesztnek tünt vagy nem tom ,de most jónak tünik...de hányszor mondtan én már ezt ela héten te jó isten..
reggel 6kor kelek kelemmes lesz,majd szolok mika fejlemények,cáso
www.icewebhu
#27102: Én szerintem (is) egy másik géppel kéne megnézni a kapcsolatodat (ha ott is támadást érzékel akkor meg van gond, DE!!! lehet az is hogy ezután a másik gép is nyavalyogni fog ilyesmivel).(fogynak az ötleteim és a türelmem is)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A véleményeteket szeretném kérni a következõben:
eddig Zone Alarm Firewall-t használtam Nod32 antivírussal +egyéb féreg írtókkal.
Szeretném a Zone Alarmomat lecserélni,mert amióta a 8.0.298as verziójú van fent a netem elsõ behozatalkor nem jön be,hanem blokkolja a ZA.
Ez onnan látszódik,hogy pl netre konnektálok,majd behozom pl Firefoxot és tölt,majd kiírja hogy hiba az oldal betöltése közben,aztán frissítem az oldalt és simán bejön a kezdõlap.
Mire váltsak,vagy valaki találkozott már ilyen problémával?
Eddig nekem az Avirat-ajánlották.(Nod32 nélkül)
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
"és miután netre megyek behatolás..az oldal lenézte az ip cimem,de miért nem megy akor másik gépre?"
ennyi telepítés után én feltennék egy linuxot és azon nézném a bejövõ támadásokat.(ha van) ha nem vírusról van szó, hanem ip alapján egy külsõ támadásról ,akkor az linux alatt is próbálkozna...aktiválódni nem tudna, de meglehetne nézni egy tûfal progival h melyik porton és milyen címrõl akar jönni a támadás. legalább azt kéne megtudni h ez vmi külsõ támadás ip ellen és akkor szólni a szolgáltatónak, vagy vmi wines kártevõ.
ha hülyeséget írtam akkor sry...
A tudással nő a kételkedés is...