Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
rakj fel FIREWALL-t ne windowsost hanem pl. Online Armor-t az bir vedeni.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

fergusonpapa
egyre több féle huhde jo.na go mélyformázni

www.icewebhu

fergusonpapa
212.40.120.230

most ez támad rendesen

www.icewebhu

fergusonpapa
mélyformázás kemény dolog de nem tom ma este elkezdjem-e még

www.icewebhu

fergusonpapa
am azt nem értem h az avira nagy védelmével semmit nem ér amit észre se vesz malwrabyte blokkol ,de többségét még ezis átengedi,fél óra alatt kb 10x behatoltak faszom kivan már..holnap meló és itt állok fos gép elöt.

www.icewebhu

fergusonpapa
azt mondják máshol h mélyformázást kéne csinálnom

www.icewebhu

Narxis
Ne menj ki netre. 😄 De lehet a lementett dolgaid között van a kártevõ, ha nem mentettél le semmit arról a géprõl akkor passz. Évtized rejtélye.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Na de ugye neeeeem azt akarod mondani ezzel nekem, hogy én nem tudom használni a google-t ? <#pias><#rinya>
Neeeem kezdtem el semmi féle akciót, mert kell az erõ nekem is holnapra, a hétfõ egy balszerencse nap, és a furko antivirus sincs velem<#falbav><#rinya><#rinya><#pias><#help>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Krystalx
nem nem , én csakis a TE kedvedért keresgéltem mindenféle infót.<#puszis>
egészségedre ! látom már akcióba kezdtél. lol

A tudással nő a kételkedés is...

Doomista
Egyszóval neked is kellene ez a csodás mû ? 😄 Elraktároznád, mint egy féltett kincset! <#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

fergusonpapa
hozzá teszem még jelenleg gép okés,proceszor használattal semi gond nincs,teszteltem a vinchestereket másik gépen ahol nem volt 1 probléma se,amiért nem azt hazsnálom az az h nem rég ruháztam be erre és szükségem van rá!

www.icewebhu

fergusonpapa
gyerekek ,MIT CSINÁLJAK ,kezdek nagyon elkeseredni,egy teljesen tiszta rendszert összetudok hozni 1 óra alatt a héten szerzet tapasztalatokkal rájötem pár dologra h irtsam ki,am köszönöm a linket énis ezt olvastam 😊

na szóvaltiszta rendszer de nem sokáig amint netre megyek egyböl szedem a chrome-ot de virus irtók már bevannak löve,de jöna támadás az avira és a malwrabytes ip véedelem megy de tudom nem sokáig ahogy ezt a postot megirom kis netezést követöen rendzser megint gallyra vágja magát,kérdés!hogy tör be??és miért nem fertözi a másik gépet??miért nem fertözi ha azt hozom fel??teljes resetet csináltam azelöt particiot töröltem és ugy gép kikapcs,bekapcosltam dosba frisitetem a biost ,lefutotam elöte több scannert ovatoság kedvéért ,és ugy a windows ,kikapcsoltmam a rendzser visszaállitást letiltotam az ineternet expolert,felrakom az avirát, a malwrabyetos irtü cucot végig futatom semmi,és miután netre megyek behatolás..az oldal lenézte az ip cimem,de miért nem megy akor másik gépre??!valaki adjon erre választ emrt eszem megál!

www.icewebhu

Krystalx
hét nem. és írják is h csak pár külföldi AV ismerte fel...
"Négy, csak négy legény van talpon a vidéken a VirusTotalon végzett ellenõrzés szerint. Azaz a hazai ál-antivírus termést külföldön csak kevesen ismerik fel kártevõként"
elõzmények és h mit is csinál valójában a furkó av : a-virusok-varazslatos-vilaga-16-penzt-vagy-eletet

nem találtam semmi infót h mi lett a sráccal, csak h különbözõ csalásokat is csinált. játékok stb... és h fel akarták jelenteni. lehet h okosan csinálta ,mert ha nyilvánosan elkapták volna, akkor tuti h fent lenne a hír a neten. lehet h már más néven ügyeskedik.

Doomista
Nem értem miért húzzuk még mindig...furko antivirus volt, nincs, nem lesz.

gergely1991
Na de ugyanazon a napon,ugyanabban az idõben lett feltöltve? :S <#fejvakaras>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Nem csak mi magyarok töltöttük ám fel ^^
link

gergely1991
no fene a lényeg lemaradt😄
na szóval a 3.találat😄
link
Érdekességként:Slink

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Ismét nem mondtál újat, köszönöm.
Viszont letölteni sehol sem lehet.

Doomista
Viszont az nem derült ki hogy ki volt pontosan, és hogy megkapta e a méltó büntetését...azt hiszem. Arra is kíváncsi lennék hogy egyáltalán megvette e valaki 😄 Amilyen fapados ***** kinézete volt...

Krystalx
na már egyszerre és ugyanarra gondolunk ? jesszus, pedig én nem is ittam <#wow1>

gergely1991
elég ha beirod a program nevét(ékezetek nélkül) és ha minden igaz a "valódi oldala is benne lesz" (nem a doaminre gondolok) kb.: a 3. találat aszem😄

Krystalx
ha úgy vesszük akkor az elsõk között volt ,aki elkezdte a hamis AV-k megírását...a mostaniak csak koppintások xD
Furkó Tamás mûve valódi szellemi elõdnek tekinthetõ a mai hamis antivírusok szempontjából.

Doomista

Krystalx
már értem mi késztette egy ilyen /kamu/ av megírására
Furkó Tamás

Andr0
ez most komoly? :d baszki legalább talált volna ki vmi normális nevet😄 baszki saját magáról elnevezni 😄 neeee ez nagyon gáááz:d de feldobja a vasárnapomat😄

Armin & Ayu fan

Doomista
Hát de most tehet róla szerencsétlenség szegény emberke, hogy Furkó Tamás a neve ? 😄

Andr0
istenem ilyen nevet hogy Furkó:d agyam eldobom😄

Armin & Ayu fan

Doomista
Majd ha lesz söröm , akkor igen...

Te nem teszteled le?
Doomista
Ez bizony komoly 😄 Vírushíradósok is letesztelték 😄
Click

Narxis
Szlovák

nandorb
nem is magyar, lol hol hallottad ezt a baromsagot,a NOD az Lengyel v Szlovak nemtom meik pontossan...

Állítólag ez az Antivirus 2010 nem rögtön fertõzi meg a rendszert, el kell teljen egy pár óra és csak azután kezdi letölteni a többi vírusokat, kémprógramokat, stb. Persze ha van már egy vírusölõ a gépen, akkor az nem engedi telepíteni.
Krystalx
talán ezért 😄 /most ez komoly ? azt tudtam h nem sokra jó, de h kamu lenne ? hm /
Hamis vírusirtót árult egy magyar fejlesztõ

H-h magyar?
nandorb
adj linket,allitolag ha ven fent mar virosirtod akkor nem engedi felrakni,csak ha nincs akkor nehez kipucolni...

Már mint erre értettem 😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Win7 Ready ?😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

A csodálkozást megértem abból a szempontból, hogy a NOD a végén van, de viszont az Avira igen jó vírusírtó, csak nem sokan ismerik.
A NOD-ot csak azért várom az elejére mert téleg reklámozzák 1000-el + magyar és valaki csak errõl hallott.
Aki már jobban benne van a ebben a témában és többet is kipróbált az tudja, hogy nem minden a reklám és van azért ennél jobb is.
A szavazás nincs megbuherálva, ti szavaztok!
Sajnálom, hogy nem tettem bele minden vírusírtót, de ott van, hogy írhatsz véleményt arról amit használsz, ami be vált neked, esetleg indoklás is jöhet.
SZAVAZÁS
Doomista
furko antivirust is kihagyták <#rinya><#rinya>

Üdv!Miért csodálkozol?Nagyon is jó virusirtó.Csak kevesen tudják jól belõni.Az igaz a régi verziókra hogy egy kicsit sok memóriát használt,de közel sem annyi mint pl Norton vagy Kaspersky.Viszont a legújjabb verziója már szinte semmit se fogyaszt észre se veszed hogy ott van a gépen.Tudom Norton és Kasperskyn is dolgoztak hogy ne zabálja a memóriát.Ha jól beállitod a ZA-t akkor megfelelõ védelmet nyújt.Kevés olyan programot találsz ami igy el van találva mint ez.Az pedig nem igaz hogy virust nem lehet vele törölni...hát hogy a fenébe ne lehetne,tapasztalatból tudom.Egy MBAM még elfér mellette a sok kis exe. fáljok törlésére de más nem kell!Én még nem raktam gépet újra mert a ZA nem birt el egy virussal,pedig majd 40G programot húztam már le mindenféle csúnya oldalakról!😊

Krystalx
hirtelen megnõtt a szavazatok száma is 😄
de az jó h többen vannak ,akik nem használnak semmit, mint a Nod-osok lol
szerintem vki kicsit "megbûvölte" a listát <#kacsint>
na de ki az a 10 bitdefender-es ? 😊
látszik h magyar lista, nincsen köztük pl a Trend...

lck
Zone Alarm népszerûségén csodálkozom.
Amúgy Avira-Avast-Kaspersky sorrend jól hangzik.
Doomista
Nod áll az utolsó helyen ? Mi történt ?

Polonic
Az optinet viszont nagyon jó t-home - nál.

Doomista

lck
Úgy értettem hogy az Avira itt ilyen népszerû.
A NOD magyarországi népszerûségérõl tudok.
A reklám csodákra képes.
Narxis
Aviranak ráadásul nincs is magyar disztribútora, elég nehezen hiszem el így ezt az eredményt. Persze ettõl meg elfogadom és nem is nagyon érdekel, hogy melyik a népszerûbb, csak feltûnõ volt.

Narxis
Neeeem, Magyarországon a piac 60%-át birtokolja, ezt nem én mondom hanem tény. Szerintem pont azért alakult ki ez az eredmény mert ilyen fórumokból toborozták a szavazókat akik geekebbek az átlagnál. 😊