Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
www.icewebhu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Neeeem kezdtem el semmi féle akciót, mert kell az erõ nekem is holnapra, a hétfõ egy balszerencse nap, és a furko antivirus sincs velem<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#pias>#pias><#help>#help>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egészségedre ! látom már akcióba kezdtél. lol
A tudással nő a kételkedés is...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
www.icewebhu
na szóvaltiszta rendszer de nem sokáig amint netre megyek egyböl szedem a chrome-ot de virus irtók már bevannak löve,de jöna támadás az avira és a malwrabytes ip véedelem megy de tudom nem sokáig ahogy ezt a postot megirom kis netezést követöen rendzser megint gallyra vágja magát,kérdés!hogy tör be??és miért nem fertözi a másik gépet??miért nem fertözi ha azt hozom fel??teljes resetet csináltam azelöt particiot töröltem és ugy gép kikapcs,bekapcosltam dosba frisitetem a biost ,lefutotam elöte több scannert ovatoság kedvéért ,és ugy a windows ,kikapcsoltmam a rendzser visszaállitást letiltotam az ineternet expolert,felrakom az avirát, a malwrabyetos irtü cucot végig futatom semmi,és miután netre megyek behatolás..az oldal lenézte az ip cimem,de miért nem megy akor másik gépre??!valaki adjon erre választ emrt eszem megál!
www.icewebhu
"Négy, csak négy legény van talpon a vidéken a VirusTotalon végzett ellenõrzés szerint. Azaz a hazai ál-antivírus termést külföldön csak kevesen ismerik fel kártevõként"
elõzmények és h mit is csinál valójában a furkó av : a-virusok-varazslatos-vilaga-16-penzt-vagy-eletet
nem találtam semmi infót h mi lett a sráccal, csak h különbözõ csalásokat is csinált. játékok stb... és h fel akarták jelenteni. lehet h okosan csinálta ,mert ha nyilvánosan elkapták volna, akkor tuti h fent lenne a hír a neten. lehet h már más néven ügyeskedik.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
link
Viszont letölteni sehol sem lehet.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Furkó Tamás mûve valódi szellemi elõdnek tekinthetõ a mai hamis antivírusok szempontjából.
Armin & Ayu fan
Click
Hamis vírusirtót árult egy magyar fejlesztõ
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
A NOD-ot csak azért várom az elejére mert téleg reklámozzák 1000-el + magyar és valaki csak errõl hallott.
Aki már jobban benne van a ebben a témában és többet is kipróbált az tudja, hogy nem minden a reklám és van azért ennél jobb is.
A szavazás nincs megbuherálva, ti szavaztok!
Sajnálom, hogy nem tettem bele minden vírusírtót, de ott van, hogy írhatsz véleményt arról amit használsz, ami be vált neked, esetleg indoklás is jöhet.
SZAVAZÁS
de az jó h többen vannak ,akik nem használnak semmit, mint a Nod-osok lol
szerintem vki kicsit "megbûvölte" a listát <#kacsint>#kacsint>
na de ki az a 10 bitdefender-es ? 😊
látszik h magyar lista, nincsen köztük pl a Trend...
Garantált tisztítás!!!<#nevetes2>#nevetes2>
A NOD magyarországi népszerûségérõl tudok.
A reklám csodákra képes.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.