Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Threatexpert-en,mikor felnyomtam,azt írja:"The submitted file is not detected."Ez annyit jelent,minden ok?

Csak megoldottam,hogy elküldjem.😊

Doomista
Az a baj hogy nekünk nincs Outpostunk, de van érzékünk, és ha azt mondjuk hogy probléma akkor nincs 😄! Töröld ki a bejegyzést és kész 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nade mi ez a keylogger megjegyzés?Neked is Outpostod van?

Doomista
ték

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Akkor hagyjad, szerintem sincs semmi gáz...

nandorb
nemlehet hogy vmeik program virusos amit mindig felpakolsz? esetleg linux-on is ugyanigy problemaid voltak? vidd el a szervizbe es mond meg nekik hogy javitsak meg esetleg ha az egesz szamitogep garancias akkor mond nekik hogy virusosat adtak el... mi volna ha vissza adnak a penzt... basza ki veluk,bedol...

Nekem a grafikus kartya ilyen link fele miatt leegett,persze garancia volt mondom jolvan elvittem kicsereltek es kaptam jobbat.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nincs a Rejtettben pipa amúgy sem.Amikor kattintgatok simán,tehát nem a betallózó ablakban,akkor látom is.De mikor tallózok,nem.

Narxis
Csak simán felhívja a figyelmed arra, hogy figyeli ezt a folyamatot. Nem kell aggódni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Jobb klikk a fájlra, ha látod, és tulajdonságok...Rejtett- pipa ki.
Threatexpertnél se látja gondolom.

Az a gondom,hogy mikor be kéne tallóznom pl a Vírustotal-on,nem jelenik meg az ablakban a csrss.exe.Csak egy csrr.rs fájl.Mikor simán keresem(nem így betallózással)akkor megvan,látom.

Doomista
Lehetséges, hogy normális a program számára. Ezért küld fel a fájlt, hogy kiderüljön, van e okod félni. Abból ki fog derülni úgy is.

Ok.De ez a bejegyzés ezzel a fájllal normális dolog?Ha,pl nincs fertõzve.

Doomista
Ez egy alap windows fájl, de ha olyan trójait kapsz be, akkor az megfertõzheti ezt a fájlt. Threatexpertre és virustotalra küld fel a fájlt.

Köszönöm.Akkor még valami:az Outpost Pro Security Suite van fenn.Ennek van egy olyan naplója,hogy "Adatszivárgás védelem napló".Nah,itt találtam olyan bejegyzést,hogy "2010.01.25. 19:00:59 Engedélyezve CSRSS.EXE keylogger Billentyûzetfigyelés beállítása".Ez mit takar?A keylogger szótól feláll a hátamon a szõr,azért kérdem.

fergusonpapa
bár hozá kel tenni h a mostani csak sgröl jön ,lehet h magas védelmi szint és tiszta rendszer nem tudom,ha estig nem szarik be a rendszer valószinüleg már jo..

www.icewebhu

fergusonpapa
hát gyerekek én ezt nagyon unnom,korán kele h délutánis vagyok ,és 1 óra öröm után megint behatolás...eszem megál,fasz kivan az iylen virusokkal,sztem visszem valami szakihoz h teljsen tisztitsa kia rendszert mert ez röhejes 1 hete csinálom láthatják menyi félét kiporbáltam mrá és semmi,nagyon unalmaslow level format meg röhejes mert nem csinálja meg mert megál h virus,hát mondom jo!Nem lehet mgé ahálokártya ludas valaki mondta nekm nem tudom már hol hogy lehet ez a probléma h ugy letöltödik mindig ,már nemt udom mt gondoljak,meg porbáltam csak amásik vinyomra telepiteni,satásat kihuztam ,most eröl irok már 1x irta h behatolási kisérlet,feltünöen kevesebb van eddig de nem tudom miért,de még van és idegesit:Sgép nem tudom medigg huza..de ez virus javábol

www.icewebhu

Narxis

Doomista
Legjobbak között állja meg helyét.

Doomista
Miért lenne gázos? Ezek olyan virusok, amik akkor aktiválódnak ha futtatod az exe fájlukat, te csak törölted, ami a lomtárba került, onnét meg nem törölted, a virusirtód meg úgy van beállitva, hogy a lomtárban maradt fájlokat is ellenõrizze, eprsze detektál és elvileg törölte is helyetted.

Outpost milyennek számít tûzfalak között?

simon7012
Sziasztok szerintetek ez gázos?
Víruskeresés a G Data AntiVirussal
Verzió 20.2.0.22 (2009.10.15)
Vírusazonosítók: 2010.01.26
Indulási idõ: 2010.01.26 8:35:21
Keresõmotor(ok): "A" keresõmotor (AVA 19.9774), "B" keresõmotor (AVB 19.704)
Heurisztika: Be
Archívum: Be
Rendszertartományok: Be
RootKit-ek ellenõrzése: Be

A rendszertartományok ellenõrzése...
RootKit-ek ellenõrzése...
Mindegyik helyi merevlemez ellenõrzése...
Objektum: ajaxe.exe
Elérési út: E:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-689864261-2321813028-1476221129-1000\$R7O7KFM
Állapot: Vírus, fájl törlése
Vírus: Win32:Malware-gen (Engine 😎
Objektum: dropper.exe
Elérési út: E:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-689864261-2321813028-1476221129-1000\$R7O7KFM
Vírus: Trojan.Generic.CJ.AJZN (Engine A)
Objektum: idxx.pdf
Vírus: PHP:Small-E (Engine 😎
Objektum: $COMMONFILES\Face Maker\FaceMaker.exe
Archívumban: E:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-21-689864261-2321813028-1476221129-1000\$R7O7KFM\facemaker.exe
Állapot: Vírus találat
Objektum: facemaker.exe
Objektum: load2.exe
Objektum: Ashampoo\Ashampoo UnInstaller 4 4.03\Serial.exe
Archívumban: F:\Ashampoo.rar
Vírus: Trojan.Generic.IS.416000 (Engine A)
Objektum: Ashampoo.rar
Elérési út: F:
Vírus: Trojan.Generic.IS.416000 (Engine A)

A vizsgálat teljes egészében végrehajtva: 2010.01.26 12:22:41
231831 fájl ellenõrizve
6 fertõzött fájl található
0 gyanús fájl található

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Azért nagyon érdekes, hogy MS-éknál miért nem tudják rendesen megcsinálni az IE8-at? Mintha mindig egy külsõ "segítségre" várnának (tanácstalanság lenne), hogy a "támadók" találjanak újabb és újabb réseket, amit majd Õk befoltoznak utána. Ezzel csak akarnám mondani, hogy maguktól nem jönnek rá, hogy hol sebezhetõ/sebezhetõk a saját tervezésû böngészõjük? Kicsit furának találom. (én)

Doomista
http://biztonsagportal.hu/ujabb-sebezhetoseg-az-internet-explorerben.html
<#nevetes1><#nevetes2>
Nálam Win7 alatt kivan lõve az IE8 a szolgáltatásokból, az igy nem fut 😄 Csak FF 😄

Doomista
Csak fel ne törje valaki a fécbúk és a yútúb accát, nem lenne jó 😄D

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
Ha nem jönne össze esetleg ez:antirootkittool vagy sysinspektor

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

fergusonpapa
hja ja,kiporbálommjelenleg nézem mit ke csinálni egy boot sectroos virussal,10 kemény lépés,fasza

http://www.wikihow.com/Remove-a-Boot-Sector-Virus

www.icewebhu

Krystalx
azt még próbáld ki h egy live cd-s oprendszerrel próbálsz netezni /vannak spéci mini windowsok vagy linuxok/
addig a vinyót le is húzhatod. ezzel ki lehetne zárni h a hdd-n van-e vmi.

A tudással nő a kételkedés is...

fergusonpapa
particion magic tudja?

www.icewebhu

fergusonpapa
reset megtörtént 😊wines format megtörtént partcio felosztás stb,de olvastam sé mondták is h szart se ér sokszor és elbujkál kis szektorokban érdemes a mély formázás 😊és én megakarom csinálni

www.icewebhu

Narxis
Ja még olyanról is hallottam, hogy routert fertõznek, én a minap telepítettem a d-link routeremhez az új firmware-t ami befoltoz egy ilyen biztonsági hibát. Szóval azt is érdemes leellenõrizni(resetelheted is a routert akkor újra olyan lesz mintha a gyárból hoztad volna).

Narxis
Merevlemeznél bõven elég ha Windows telepítõ CD-rõl bootolsz, majd amikor ki kell választani, hogy hova telepítsd akkor megsemmisíted az összes particíót és újra felosztod a merevlemezed, asszem érdemes ekkor formázni mert Windows-ban lassabb a folyamat a Lemezkezelõvel. Ennyi, ezt merevlemezen nem élheti túl egy vírus sem.

gergely1991
#27167:Esetleg ez : format C: /FS:NTFS <#hehe> <#idiota> <#pias>
#27164:Természetesen furkot vagy antivirus2010-et😄DD <#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

fergusonpapa
lehet van benne valami,de ilyenröl nem is halottam,csak ténleg unnom már ezt,fura másik gépen nincs porbléma,lehet ezta hálókártya dolgot kiporbálom,csak már nagyon unnom,bár hozá kel tennem érezheteöen lassab lett a vinyom telepités közbe is,ammi arra ad okot h ténleg megkéne probálnom mélyformázni,mit gondoltok akkor van valami normális soft amivel le lehetne,mert teszt utn a samsungos kiirjah virusos elsönek irtsam ki mikor épp ezzel teném...

www.icewebhu

Narxis
Én hálókártyára gyanakszom, állítólag azt is be lehet azonosítani és akkor mindegy mit csinálsz. De ilyen mélyen nem ástam bele magam a hálózatok rejtelmeibe. Lehet hülyeség.

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeee

fergusonpapa
vicces h ubuntu is szenved,persze it láttoma virusokat h hatássla vannak e rá?nem tudom csak azt h folymataosan jönnek és lasula rendzser!
utolso kérdésem mielöt vissza a vinchestert kicseérlni h hátha..

Samsungos vinyomvan és elvileg legjob mélyformázásra a saját softja,kérdem én van e még olyan ami normálisan mély formázást tudna végezni?

www.icewebhu

Doomista
Mit szólsz bele ? He ? Jó, hát legyen! Bûnért nincs kegyelem! Hétvégi ivászatunk lefújva! Kész, végeztem! <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#pias><#oooo>

Narxis
G Datat<#kuss>

Doomista
Szerintem nem fog találni semmit, ismerlek 😊
Egy kérdés...ha mondjuk jóval több RAM-od lenne, pl 2 GB, akkor a NIS után mit raktál volna fel ?

Visszatértem Avira-hoz.
Még nem végeztem el az Avira-val a Full System Scan-t (rootkit ellenõrzéssel együtt), de biztos vagyok benne, hogy a NIS 2010 nem hagyott semmi szemetet.

Azért tértem át, mert az Avira nem fogja úgy a gépet, mint a NIS, nálam csak egy 512 MB RAM es 128MB Ati Radeon van + a 3060 MHz Intel Celeron. Ezt eddig is tudtam, hogy a NIS jobban fogja a gépet, mint az Avira, Nod, DriveSentry, stb.
Kiváncsi leszek a Full System Scan után mi lesz az eredmény.
Doomista
Nekem nincs idõm ilyesmire ! Meló meló meló ! Kell a pénz, adót fizetem amibõl most is ti itt kockuljátok az sg-t, írjátok szpemmelitek offoljátok szét a topigogat! Amibõl naponta 6 órát multiplayerztek, 10 órát interneteztek, a többi pizza evésre és kóla ivásra megy el!
Persze a hála sehol ! <#rinya><#nezze><#ticking><#phone><#pias><#integet2>

bojti
Holnap akkor neked nagyon jó lesz .... <#mf1>

Doomista
Valakinek holnap szörnyû ujjperec fájdalmai lesznek <#ejnye1><#ejnye1>
Fájdalom enyhítésére tanács: hát bakker...maszturbálás...:\

Narxis
Nézd meg az ip-ket.

nah az elõzõ bojtinak ment 😄
Nemhinném 😄 Csak nincs olyan pihent agyú aki ezt csinálja egész nap 😛
Pano
ez mind a baráti köröd? 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RBJ
okosság még véletlenül sincs hozzá. elvileg keyfile kellene de az adott és más warez oldalakon csak a 4.8 verzó kulcsgenerátora van hozzá.
elvileg meg lehet csinálni hogy a 4 es serialt átviszed 5 re de mégse mûszik.

Linux Mint 13 Cinnamon