41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#29884 -
#29883 Itthon egyik xp s gepen egy ideje mindig 100% volt a CPU hasznalat... Ma meg egy ilyen fake antivirus is feltelepult a gepre (xp smart protection), feltettem a Spyware Doctort, leszedett 2** trojait, meg a CPU hasznalatot is sikerult lecsokkenteni 20-30%ra. Nektek is ajanlom. Itt olvastam a megoldast -
#29882 mi sem :( -
#29881 Téged nem szeret. :( -
#29880 Ez kész...ilyenkor megfogom magam, mielőtt kárt teszek magamba!
Mondom feltöltök erre az Anubisra csak úgy egy 2 kbites *.exe fájlt...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...14 perc kellet arra hogy feltöltse+kianalizálja ezt a 2 kilobyte-os *.exe fájlt :( -
#29879 Arkon : És ha külön beállítottad volna neki hogy nézze át a system volume information mappát? És ugyanezt csökkentett módon? Régebben manuálisan is hozzáférhettem a D meghajtó S.V.I. mappájában de most nem (van bár eléletem ezzel kapcsolatban :D)
Más : Én is szoktam cikkeket írni bár általában nem tesztelgetős hanem egy adott forrás alapján kidolgozom őket :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akik meg nem hiszik el azoknak a aláírásomat ajánlom -
#29878 Ez van, legalább van benne buzgás :D Nekem csak az nem tetszik, hogy más által lerakott alapokat lovagol meg.
Mindenkinek megvan a maga stílusa, ő meg szerintem túl felszínes. Na de mindegy, sok sikert a munkájához és legyen normális olvasottsága. -
#29877 lol -
#29876 Akkor hát ez a te oldalad. :D -
#29875 Most egész gyors volt, kb. 6 perc az egész! :o -
#29874 TE haladhatna már! De azért az Anubis valami kibaszott lassan tölt fel + analizál olykor! -
#29873 há de most... mondd meg :D
am. én csak olyanokat linkelek amik alacsony detektálásúak... :P am. ezt most csak azért raktam be mert érdekes, ilyen elemzést még nem kaptam ZA-tól, ezért feltöltöttem Anubisra és TE-re.
Threat Expert haladhatna máááááár -
#29872 De most tehet róla hogy nem született informatikusnak/cikk írónak?
Lehet ezekhez nem ért, de attól még érthet egy s más dologhoz, például biztos vagyok benne, hogy eltud számolni 1-től 10-ig. -
#29871 Szar volt a védelmük :D
The requested URL has been identified as a potentially dangerous website.
In order not to compromise your security, the access to this page has been blocked.
For more information why this page has been blocked, please click here.
You can find a description how to bypass the blocking for this page here.
(only in German and English).
Requested URL: http://new.topesuna.com/v2/out/sys32.exe
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0 -
#29870 new.topesuna.com/v2/out/sys32.exe - veszélyes link, NE FUTTASD!!!(sajnos több embertől kaptam privát üzenetet, hogy képes volt futtatni a rootkitet amit linkeltem legutóbb, legyenek szívesek és az ilyen emberek ne látogassák a topikot vagy figyeljenek már jobban oda)
VT
Anubis
Threat Expert elemzésre még várok.
-
#29869 GS engem is irritál a cikkeivel, mert baromságokat ír és nem reális, nemegyszer volt vita már ez miatt. -
#29868 Igyál pár üveg sört. -
#29867 Tudom, de nem fogom most hergelni magam rajta, attól még nem változik semmi :) -
Arkon #29866 Akkor nem értem a dolgot. Az biztos, hogy az ESS vizsgálata alatt egymás után írta ki, amikor oda jutott, hogy hiba a megnyitáskor vagy mi és a fájl/fájlok zárolva. Ezért gondolom, hogy nem nézte meg. Na meg azért is gondolom, mert a K........ meg azonnal megtalálta amikor oda ért, és ott ahol az ESS fájl megnyitási meg fájl zárolási hibákra hivatkozott.
Nah de mindegy már. Probléma letudva és megoldva.
Megyek meccset nézni most. -
#29865 Nem létezik, át tud vizsgálni mindent. -
#29864 Hát mert ez bunkóság... de ha nem akarod akkor nem. :) -
#29863 Nem kell, minek? Ugyan már, nem fogok én nekiállni balhézni. Nincs értelme :)
Eleinte azért nem törődtem vele, mert jól kiegészítettük egymást. Én írtam az antivirusokról, ő 1-2 hétre utánam jelentkezett egy antispyware cikkel. S ez így jó volt. De csak volt. -
#29862 Majd elbeszélgetünk egy kicsit ezzel a GoodSpeed-el.. -
#29861 Csak ugye elkezdtem csinálni ezeket a cikkeket, megjelentetni, közvetlen kapcsolatot felvenni a fejlesztőkkel és az alapján megírni, aztán egyszer csak GoodSpeed elkezdett "alám" írogatni. Aztán egyszer írtam egyik cikkemben és a fórumon, hogy mi lesz a következő, amiről írok, aztán hirtelen megjelent egy arról szóló cikk a logouton. Na ekkor lett elegem és hagytam, had csinálja. Nem fogok feleslegesen írogatni. S mivel a logout szabad portál, így nem is pattogtam, mert semmi jogom hozzá. No lényeg ennyi.
Csak azért írtam most ezt, mert páran kérdezték miért nem csinálok újabb cikkeket. -
Arkon #29860 Szerintetek létezik az ilyen?
ESS a legszigorúbb beállítások mellett sem képes "belenézni" és levizsgálni a "System Volume Information" mappát?
Azt addig értem, hogy ez az ominózus mappa a Windows Rendszer-visszaállítás szolgáltatásának visszaállítási pontjait tartalmazza, ami ugye egy speciális könyvtár és az operációs rendszer maga úgymond "uralkodik" ezen a mappán. És azt is értem, hogy mert a rendszer alapból nem engedi ilyenkor hozzáférést a felülírásra, így nem is tudja törölni a vírusokat sem (elvileg) a futtatott antivírus.
Történet a mai napomról: - vírus gyanús volt a gép és az ESS védte.
Feltettem a KIS-t és meredtem bámultam a monitorra amíg futott a vizsgálat. Halál unalmas egy látvány mondanom sem kell, nem ajánlom senkinek.
Aztán amikor a Kaspersky eljutott ehhez a System Volume Information mappához - ami egyébként 21 darab vissza-állítási pontot taralmazott - akkor szépen elkezdte ebben is a vizsgálatot! Vajon ő miért tudta megtenni? Meg is találta a rejtőzködőt és el is távolította szépen.
Ui.: a redszer-visszaállítási pontokat csak azért nem töröltem az ESS vizsgálata előtt, mert kíváncsi voltam, hogy a Kaspersky is átlép-e ezen? -
#29859 ejnyeee Vodafone -
#29858 ejnyeee Vodafone -
Arkon #29857 -
#29856 -
#29855 A sunbeltes srácok az én engedélyemmel használják a honlapjukon az idézeteimet. MEg lett velük egyezve, hogy felhasználhatják promóciós és egyéb célokra. -
#29854 Ahogyan a másikon is ? -
Arkon #29853 -
#29852 Ha tőlem függ..... -
#29851 április -
#29850 Minden csomin futtatom és egyáltalán nem volt semmivel sem lassab mint a KIS és eddig semmi különösebb hibát nem tapasztaltam.
Egyedül talán a böngészővédelem ami valamennyire lassítja a böngészést de nálam a KIS-el többet gondolkodott a böngésző. -
#29849 kiváncsi vagyok mikor lesz vipre premium magyarosítva. -
#29848 F-secure-t futtasd le egy csomagon, majd töröld a vírusokat :D nálam iszonyat lassú és bugos volt :P -
#29847 Avira-t, Pandat mindenképp előbb teszteld, ZAEX-el várj, már az utolsó betat adták ki, következő végleges verzió lesz. -
#29846 Vaúú!
Az nem rossz, a Kaspersky mociját használja?
Na ha a Win-em bírja a gyűrődést akkor lesz mit tesztelgetnem és használgatnom.
Eddig Avira, Panda, ZAEX a sorrend.
Persze jelen pillanatban az F-Secure igazán kellemes meglepetést szerzett eddig! -
#29845 Ugyanannyit ismer fel mint Kaspersky mert a Kaspersky motor vállalati verzióját használja.