41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• sznorbi2
    Nekem az Outpost sokat pofázott és nem foglalkoztam a pofázása letiltásával viszont a szabályokat néha mintha magától túlszabályozta volna, de különösebb gondot addig nem okozott amíg használtam.
    A Comodo-val rövidebb ideig párosodott a KAV, de ott kevesebbet pattogott az értesítése alapból, sőt.
    Az Outpost-ban(Pro verzió) kicsit könnyebben eligazodtam mint a Comodo-ban.
    Tehát nálam mind a kettő közönségdíjas lett!
  • Doomista
    Kettő közül neked melyik nyeri el jobban a méltó első arany vagy platina helyezést ?
  • gergely1991
    futtatás>cmd>taskkill -f -im ave.exe
    Próbáld meg:D

#29914: Az unlocker nem a attribútum kényszerű módosítására alkalmazható?:S
    #29916: Ha idegesít akkor tiltsd le hogy ne tájékoztasson han blokolja le(ha egyáltalán létezik:D)
    #29908 : Szerintem ez a alaplapodba fog ez kerülni:D
  • sznorbi2
    Eddig nekem is jó párosítás volt a KAV és valamilyen remek tűzfal( Comodo, Outpost).
  • kl24h
    Hibamentesen működik kav + comodo egyszerre?
  • Jim Morrison
    3nap
  • RBJ
    micsoda harcokat űznek egyesek a rettenetes vírusokkal. hogy én nem kínlódok semmivel évek óta az is érdekes. kav + comodo vagy avira és semmi gondom.
  • Doomista
  • gyűjtő
    Szervusztok sznorbi2(#29904); NARXIS (#29903)!

Ami az IP címek támadását illeti, azt hiszem nincs értelme hadakozni. Egyetértek veled.
    Ami a Comodo-t illeti,így minden rendben. A lényeg a vírusfelismerés!
    Köszönöm az üzeneteket.
  • nandorb
    hat,hallod meg ilyen sophos anti malware remove tools-t is vegig futattam... es vegen mar internet sem volt.

Ekkor mar kifogytam a javito otletekbol... elment IDE-kabelert a haverhoz es a tesom ide dvd-olvasojaval ujra basztam a wint
  • Arkon
    Hali!

Próbáld meg a folyamatot a ctrl+alt+del billentyűkkel leállítani.
    Vagy az Unlocker programmal.
  • Doomista
    lol, nekem az előbb bejött egy fake bejelentkező weblap csevegő programokra...ez az oldal adathalász tevékenységet folytat.
  • Narxis
    a-squared free-vel, malwarebytes free-vel csinálhatnál egy teljes vizsgálatot.
  • Jim Morrison
    Az a rohadt szemet, atiirta xp smart security rol a nevet valami masra. A feladatkezeloben a neve ave.exe es egyszerre harom megy. hiaba allitom le a folyamat strukturat, mindig visszajon.
  • Jim Morrison
    <center>Hello! </center>
    most ez mi akar lenni ?D:
  • Doomista
    warning :D
  • Jim Morrison
    Mar iirtam mi tortent tegnap. Ma nem tud elindulni a windows. el kezd tolteni es ujraindul a gep :/

Remelem ez alapjan a sok leiiras alapjan tudtok segiiteni :/
  • gergely1991
    Miért kattintasz vírusos linkekre/programokra figyelemeztetés ellenére?:D(Gratulálok)
    Rescue CD vagy avira AV védelme kiírtja
    Gondolom az előzőre mentél rá...

• nandorb
    Nagy help kene,a zone alrm nem megy fel,mert vhogy mar feltermett rajta, amiota arra a kurwa linkre kattintottam amit narxis ide belinkelt,azota szarul van a gep... ujra rakni nemtudom a gepem mert nemdolgozik a dvd-olvasom.

KIS CBE letorolve,felrakom a rendest erre nemtalal fel az internetre pedig az internet explorer lat internetre de a tobbi browser nem...

• Doomista
    http://biztonsagportal.hu/toretlenul-gyarapodik-a-zeus-botnet.html
  • sznorbi2
    Üdvözlet gyűjtő!

Az éjszaka valóban olvastam valamilyen oldalon, hogy le van tiltva az oldal akkor számítva kb. 1 órája de az IP védelem továbbra is pukkadozik miatta!
    Egyszerűen kikapcsoltam az IP védelmet és nem recseg nekem tovább a Malwarebytes.
    Egyébként az egész uw.hu a sanyi.ultraweb.hu HOST alá tartozik, ami úgy néz ki, hogy valamilyen uw-s oldalon van valami ami miatt aggódik a Malwarebytes.
  • Narxis
    Szervusz gyűjtő!

Úgy tudom a Comodo-ban nincs Outlook-ba épülő modul. Azonban ha kártevőt kapsz egy e-mailben és megnyitod akkor a Comodo jelezni fog(már ha ismeri a kártevőt az antivírus motorja).
  • gyűjtő
    Korán örültem!!!

""Lookup IP Address: 212.40.120.230
    General Information
    Hostname:sanyi.ultraweb.hu
    ISP: Externet Kft.
    Organization: Externet Kft.
    Proxy: None detected
    Type: Broadband
    Assignment: Static IP
    Country: Hungary
    State/Region: Pest
    City: Makád""

• gyűjtő
    Szervusz sznorbi2!

Az én gépemen is állandóan megjelent az IP támadás az Externet-en keresztül. A sanyi.ultraweb.hu címet dobta ki. Akkor - 4-5 hete - jeleztem a szervergazdának és megígérte, hogy leveszik a lapot. Ha jól értem (""Na az említett oldal pontosan 1 órája feketelistás lett és elérhetetlenné tették.""), végre megtették.

Más; a Comodo Internet Security 4-es verziójának "hangolásával" próbálkozok.
    Meg tudnátok mondani, hol lehet Vírusellenőrző modult összehozni az Outlook Express postafiókommal? Jelenleg nem kapok visszajelzést arról, hogy a vírusvédelem ellenőrzi-e a levelező fiókom forgalmát?
  • gergely1991
    Azóta semmi se változott:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ebből szerintem újság leszXDDD

• sznorbi2
    Na az említett oldal pontosan 1 órája feketelistás lett és elérhetetlenné tették.
  • sznorbi2
    Egy furcsa kérdés!
    Saját magamat tudom támadni valahogyan?
    Mert furcsa módon az én IP-met is Szolnokra teszi csak nem az Externethez, hanem a tényleges szolgáltatóhoz.
  • sznorbi2
    Nem azt kértem, hogy jelentkezzen a rendőrségen mert nekem támadást jelez a gép, hanem kinek ismerős az oldal és nem-e a szolgáltatója?
  • gergely1991
    Szerinted válaszolnának rá?:D (más szolg. vagyok)
  • gergely1991
    Lehet benne valami:O
    Biztos Doom kollegina garázdálkodik azon a gépen 8 üveg sör mellett XD
  • sznorbi2
    Na megnéztem az IP alapján a fertőzést és egy szolnoki központú Externet-től jön!
    Valaki Externetes?
    A sanyi.ultraweb.hu ismerős valakinek?
    Erre ugrik a Malwarebytes.
  • sznorbi2
    Már van védelem DDoS ellen is ,nem?
    Van egy jó pár oldal ami DDoS védett!
    Viszont jelenleg már nem elérhető az oldal.
    Miért jelez minden egyes frissítéskor a Malwarebytes Anti Malware Valósidejű IP védelme egy IP-s fertőzést itt az oldalon?
  • gergely1991
    Csak ránéztem nem akarok elemezni:)

És mi van akkor ha zombiszerver lett belőle?
  • Narxis
    DDoS támadás alatt van. :o
  • sznorbi2
    Dobd fel a virscan-re ha valamit elemezni akarsz ott még elég elfogadható az elemzés sebessége.
  • gergely1991
    Hát ez szép :
    "Figyelem!
    A VirusTotal szolgáltatás jelenleg erősen túlterhelt.
    A feltöltött állomány vizsgálatára akár 15 percnél is hosszabb ideig kell várni."
    Azóta nem akar betölteni :D
  • sznorbi2
    Hmm!
    Már megint a ruszkik tevékenykednek, elég sűrűn mostanság!
    Viszont most látom, hogy ha itt az oldalra ráfrissítek akkor a Malwarebytes valósidejű IP védelme pukkadozik, hogy fertőzésveszély van!
    Akkor most mi van?
    Még az IP-t is azonosítja!
  • Narxis
    Threat Expert elemzés
  • Doomista
  • Narxis