Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont az McAfee GW szinte az összes megmaradtat azonosította féregként.
Tehát akkor McAfee a csúcs?
Antivirus - To protect and to serve
A többire is ami nekem megmaradt csak kevés antivirus jelez be.
Viszont a Comodo elég soknál jelez a megmaradtak közül is.
Lehet, hogy áttérek a Comodo-ra?
Na ne?<#confused>#confused>
Igen 74 fenyegetést észlelt a KIS nálam is.
A mappában a bal sarokban írja hány elem van, azért írtam az elõbb, hogy rossz helyen vágtad le a képet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
utálom a Google termékeket, irritál már, hogy mindenhol ott van.
Persze van különbség, ez tény, mert nyilván a szolgáltatód által kapott e-mail címet használod, pl né[email protected],vagy ilyesmi, én meg egy más rendszerben létrehozott e-mail címmel élek. Ezt csak azért írtam le, mert ez is egy megoldás a sok közül. <Így nincs is Avirában mailguard részleg>Így nincs is Avirában mailguard részleg>
Ennyi!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#pias>#pias><#nezze>#nezze><#gonosz1>#gonosz1>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha valóban jó a rendszer védelme akkor semmilyen formában nem engedi az ilyet a gépre engedni függetlenül a kergetõ márkájától.
Látom azért a Kaspersky "csík" nem maradt el. <#hawaii>#hawaii>
Én már kaptam az elmúlt idõkben néhány hasonló e-mailt bennük hasonló fertõzött tömörített fájllal. Thunderbird a levelezõm és (ha ilyen jött akkor) a KIS már megnyitni sem engedte a levelet. De ha mégis megnyitottam, (próba képpen) és ki akartam volna bontani a zip. tömörítményt a KIS ezt már végképpen nem engedte. Aztán itt vége is szakadt a próbálkozásaimnak mindahányszor. Komoly és többszintû védelmen nem megy/nem mehet át az ilyen szemét.
Inkább én úgy fogalmaznék, hogy Pandának még van bõven hova fejlõdnie.
Régebben azért nem volt olyan rossz.
Mintha nemrégen olvastam volna, hogy a PIS2010 egészen sokat fejlõdött, vagy mégsem?
Egyébként akinek eddig a NOD32 volt fellöttyintve a gépére nem gyõztem helyrerakni kb. 2 havonta és januárban rápasszíroztam neki a KIS2009-et és éppen hétfõn néztem át amennyire én tudom a gépét és meglepõ módon semmi nem volt ami szem elõtt lett volna(több progival ellenõrizve).
Valójában az Avira szimpi még nekem és a Panda.
De még úgy néz ki marad egy ideig a muszka antibaci!
Viszont a KIS2010 már kicsit látható volt a lassulás alapon hagyva, de kicsit állítgattam rajta és mindjárt nem lehet észrevenni a lassulást, pedig ugye írtam, hogy nem mai csibécske a gépem.
Mindenkinek egyéni döntése, hogy mit részesít elõnyben és mit használ!
Viszont a haveromnak NOD32 volt a gépén és csak KRT-vel tudták helyrehozni.
A szomszéd csaj pedig Vagy Avira vagy Avastot használ és hibát hibára halmoz meg be van lassulva meg mindig valami veszélyt jelez.
Még nem engedett rá a gépére és ezért még nem nyilatkoznék különösebben róla de az biztos, hogy ezek szerint neki sem kóser valami.
Én inkább kivárom azt az 1 mp-s lassulást de amennyire csak lehet maximálisan figyelje a rendszeremet.
Régebben a Pandát és Nodot használtam(jó pár évvel ezelõtt) és amikor ismerõs mondta, hogy lökjem fel a ruszkovszkaja csoda penicillinjét azonnal kiganézott az elõzõ antivirus alól rgy kicsit. <#beka2>#beka2>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes e-maileket kaphatunk
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.