Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon sok dologban vagyok toleráns és ezért is nehéz kihozni a sodromból. <#mf2>#mf2>
Antivirus - To protect and to serve
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Igen kevés ember létezik a bolygón aki ki tudna akasztani.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az elsõ csomagnál a Kaspersky remekelt a második csomagnál pedig az A-Squared, Avira, Comodo. <#nyes>#nyes>
Viszont már a mai frissítéssel több antivirus is még ismert fel a csomagból fenyegetéseket.
1., A-Squared: 18db
2., Avira: 22 db
3., CIS: 23 db
4., MBAM: 31 db
4., KIS/ZAEX: 32-33 db
5., Mcafee: 38 db
6., MSE: 47 db
7., Avast: 53 db
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Meg az nss labs szerint jó eredményeket ért el e teszten.
Persze én nem ezért használom, hanem mert win telepítés után én semmi nem szoktam telepíteni szinte a drivereken kívül. Jók nekem a beépített programok.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Symantec 20091.2.0.41 2010.02.26 -
Én erre a kettõre tippelnék.
Szép kis orosz vírus,bár nem ez van még itt
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ezt detektálja Kaspersky.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Amúgy meg próbálja meg azt hogy a host fájlhoz oda írja a következõt.(nem tudom hogy a ip-nél is megoldható ez :S)
127.0.0.1 91.212.226.33
"Még mindig küszködök a szar trójai miatt, nod-avira-spybot csökkentettben lement, nem szedte ki. Ha magát a fájlt tisztítom, nem talál semmit. Vki pls már megörülök h 5 percenként kijön a figyelmeztetése :F
2010.02.26. 14:34:43 HTTP-szûrõ fájl http://91.212.226.33/install.exe Win32/Sirefef.P trójai kapcsolat megszakítva - karanténba helyezve NT AUTHORITY\система A program kártevõt észlelt, amikor a következõ alkalmazás a webhez próbált hozzáférni: C:\Windows\System32\svchost.exe."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#taps>#taps> <#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valójában a nekem megmaradt fájlokat szívesen leírnám, hogy melyikre milyen antivirus jelzett be.
Bár már rázavartam a Malwarebytes-ot is és még lekapott 3 fájlt a csoportból.
De lehet, hogy holnap egy táblázatban összesítem a megmaradt fájlok találatait a VT alapján.
Érdekel majd valakit?
Mert csak akkor készítem el talán estére.