41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Töltsd fel ide: www.data.hu

és megnézem.
  • RBJ
    szerintetek ez rosszindulatú lekvár ?lrkvár
  • RBJ
    KAV nincs ?
  • Fernando001
    Figyelem!

Elérhető a kaspersky 2011 Beta!
    http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/11.0.0.187/
  • RBJ
    na visszagyűttem. itthon vagyok pár nagyívű kommentet eleresztek majd.
    régi kérdésre válaszolva még mindig ikarus van fent.
  • qetuol
    az átlaghoz képest? ill az esethez, avirához, kasperskyhez, nortonhoz, rendes pandaAV-hoz
    ill funkcionál e tűzfalként, és a böngészőben megnyitott oldalakt ellenőrzi e, és tudja e blokkolni
  • Arkon
    Ez csupán csak viszonyítás kérdése. Mihez képest mennyire jó?
    (Arkon féle relativitás elmélet)
  • qetuol
    a panda cloud az mennyire jó?
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár ha nem írtad volna le akkor nem lennének féltékenységi reakciók:D
  • Krystalx
    minden hír tele van ezzel...ennek viszont alig megtévesztő a címe pff.a cím alapján azt hittem megint a win update-el volt a gond.
    Vigyázat! WindowsXP-gyilkos frissítés
  • Krystalx
    hát nem emlékszel ? te élesztettél újra :D

• MeoH #31297
    Hát igen, ha van kéznél Windows telepítő CD :P
  • kl24h
    Hát igen, ha van kéznél Windows telepítő CD. Ha nincs, akkor format C és Windows install.
  • gergely1991
    Egy rendszer telepítőlemez behelyezése és egy J billentyű sokat segíthet ezen:D
  • kl24h
    Vírusvadász-baleset
  • kl24h
    Nem kell idegeskedni, megtőrténik.
    Úgy ahogy megtőrtént az AVG-vel (és még más antivírusokkal is, sőt a Microsoft is tévedett...) valamikor, hogy olyan frissítést tettek fel ami kitörőlte a .../System32/ mappából az user32.dll, hogy többet a rendszer nem indult el.

Ez még ünnepélyes dolog.
  • Doomista
    El is ájultál ?
  • Krystalx
    nálam kb fél éve a SuperAntiSpyware csinált ilyent...ellenőrzés után kiírta azt a több 100 vagy 1000 találatot ,amit ő ismer és úgy írta ki mintha azok az én gépemen lettek volna. nagyon megijedtem ,de mikor átnéztem a találatokat, akkor láttam h nálam nincsenek is olyan mappák. gondoltam h vmi program hiba. persze ezt leírtam a másik fórumba(ph),ahol akkor kvára sztárolták ,de páran még nekem ugrottak h biztos az én rendszerem a szar és h ilyen "kis" hiba miatt letöröltem egy időre a SAS-t. /pedig találtam pár külföldi fórumot ,ahol pont erről a hibáról panaszkodtak, szal nem egyedi eset volt/

megértem h néha becsúszhat ez az, de basszus nézzék át azt a kva frissítést ,amit kiadnak, mert már egyre gyakrabban van ilyen több programnál is.
    nagyon durva volt mikor feljöttem a géphez és az a látvány fogadott.
  • gergely1991
    Igazi adware iqbajnokoknak
  • Doomista
    Rátátá
  • gergely1991
    Csak zsarolnak a szemetek
  • gergely1991
    Nem tudom hogy a stinger nevű vírus eltávolítójuk mennyire megbízható ezekután..
  • lck
    Persze, bocs #31281-re.
  • Narxis
    Mondjuk most már érthető, hogy av-comparatives-en miért számolják az FP-ket is. Mert ekkora galibákat tudnak okozni.
  • Doomista
    Ez rossz hsz-re ment, nem ?
  • lck
    Mc 10 évvel ezelőtt még ért valamit - mondjuk a felülete most is úgy néz ki. :)
    Azóta a nevéből él.
    Kismillíó folyamatot futtat a háttérben. Terheli a gépet is eléggé. A hamis pozítívokat meg termeli rendesem. Aminek crack.exe a neve az már vírus is egyben. Attól meg a legjobban hányok hogy a laptopokra gyárilag előtelepített winek gyárilag előtelepített alapprogramja. Természetesen 30 napos időtartammal. Az amerikai hülyegyerekek meg is veszik 30 nap után - gondolom.
    Na röviden ennyi.

• Doomista
    Akkor itt az idő hogy cselekedj ez ügyben. Most rajtad a világ szeme.
  • L7wy
    Miért? Mcafee egy ismert név, egy átlag felhasználó meg nem ismeri annyira...
  • Arkon
    Hát ehhez hasonlót régebben csinált nálam az A-Squared is. Az egész C:\ és D:\ partíciómat egy óriási nagy vírusnak vélte és azonnal törölni akarta.

Még jó, hogy azért (udvariasságból ) rákérdezett a művelet végrehajtására.
  • lck
    Most nem akarok senkit sem megsérteni, ezért nem írom le, hogy aki azt használ meg is érdemli.
  • Narxis
    http://itcafe.hu/hir/mcafee_upgrade_windows_xp.html
  • Narxis
    McAfee frissítése problémát okoz XP felhasználóknak

Azért nem semmi milyen javítást kell csinálni, szerintem ez átlag usernek nem egyszerű. :D Egyszerűbb lett volna annyit írni, hogy uninstall McAfee.
  • L7wy
    most kétségbe vontad az állításomat? akkor próbáld ki, ha meg nincs kedved akkor pssszt :D
  • kl24h

• Doomista
    Így ezt a mondatot olvasva vírushíradón először a női g-pont jutott eszembe :-(
  • kl24h
    G-pontból érkezik a V-betűs spam
  • kl24h
    NIS 2010 szerint a DHL_Label_8487.exe: Trojan.Sasfis
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Reménykedem hogy a virtuális gépnek még nincs kihasználható biztonsagirése:D
  • Arkon
    Ehhez még annyit, én - remélhetőleg - tudom mivel nézhetünk szembe és gondolom ezért is volt a piros figyelmeztetés a topik társunktól is!
    Akkor van ezzel a kártevővel az igazi és igen komoly, végzetes probléma, hogy ha lefut ez a nyavalyás és fel is települ. Állítólag egyik AV sem tudja ilyenkor már eltávolítani, csak a MBAM és a Windows Defender. (de ez sem teljesen tuti) És sajna leszed magának még egy pár "segítséget" is, amik aztán utána már blokkolják a teljes rendszert! Tehát a bátrabbak Virtuális gépen, de csak azon kipróbálhatják. DE CSAK AZON !!!
  • Doomista
    Photoshoppolt kép, nem is detektálja.