Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
egy idézet egy másik fórumról, mennyire kva jó az Avast...
" Ha az avast 5-ösöm egy vírusfertõzés nyomán karanténba rakta gyakorlatilag az egész rendszeremet és emiatt nem indul el az oprendszer csökkentett módban sem, akkor a teljes újratelepítésen kívül van-e bármilyen ötlet? "
jah tudom pár okos válasz az lenne h a user a hibás. de ez nem mindig van így, sok ismert oldalt láttunk már megfertõzve!
de basszus ez nagyon durva lehet h az egééész rendszert karanténba tette. milyen kártevõ lehetett az ? nagy mágus az az Avast. védte volna meg ,és ne karanténozzon máár...<#kuss>#kuss>
ti meg már megint álomban vagytok...😞
sweet dreams n seeya morrow boys ! 😊
A tudással nő a kételkedés is...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
régen nagyon szerettem xp használtam.
hasznos lehet szerintem.
Linux Mint 13 Cinnamon
arról a kav nem tehet , hogy egyesek kaki gépre rakják sajna ezt kell , hogy mondjam.
nálam tökéletes és nem mondhatja senki , hogy mást nem próbáltam.<#vigyor1>#vigyor1>
Linux Mint 13 Cinnamon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Helyi kapcsolat létrehozva!
---click-pöty-pöty-pöty *sg.hu*.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ami azért nagyon jó eredmény - talán a legjobb is - de ezzel együtt sem tennék újra K-t a gépemre.
Ha az egyik oldalon az van, hogy a jelenlegi vírusírtóm nem ismer fel egy vírust és a K megfogja míg a másikon, hogy non stop élvezem ennek a lomha lajhárnak a géplassítását.. nos akkor elég nyilvánvaló melyiket választom.
Egy hipotetikus elõnyt nem cserélek fel arra, hogy minden lassabban történik a gépemen.
Ha esetleg az a válasz, hogy az én gépemen pedig nem lassít... hát azt nem nagyon hinném el, ez elég általános vélekedés.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Valóban többnek gondoltam én is a Nortont, de tényleg ennyi szorult bele ezek szerint!
Teljesen meg vagyok gyõzve a Kaspersky-vel.
Most már meg tudom nézni azon a fórumon a többit is esetleg.
Mindig késõbb reagálok a dolgokra.
Antivirus - To protect and to serve
Hol lehet panasszal élni ez ügyben? 😄

Nem valami örömteli de hát ezt tudja, erre képes.
majd menet közbe vizsgálgatja ha talál talál ha nem akkor nem.
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
Sajnos nem tudok képet készíteni a gépemrõl de nekem már délutáni frissítésû volt a KIS és 99 találata volt.
Ahogyan látom a Kaspersky viszi a mai nap díját.
A Nortonra lettem volna kiváncsi, melyik másik fórumon lehet látni az egyéb antivirus teszteket?
Antivirus - To protect and to serve
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon
De persze könnyen helyre állítható ha a win\system32\drivers\etc\host fájlból kitöröljük azokat a fránya sorokat ami a localhost követ....
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
az igen. igaz csak a tûzfalát használom de ha minden kötél szakad mikor nem találok key eket akkor igen csak elfogok gondolkozni a comodon.<#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
#28940:TE = ThreatExpert