Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Áhh, már rég újrarakta 😄Ddd

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Ajánlom a usernek hogy ne telepítsen vírusos wint,illetve használjon rescue cd-t.A Probléma általában ott kezdõdik hogy a futó rendszer folyamatokhoz nem lehet hozzáférni így karanténba kerülhetnek.Tegyen be egy live cd majd töltsön egy karanténozott fájl a virustotalra.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Krystalx
miért van az ,hogy ha kártevõkrõl olvasgatok ,akkor a legtöbb arc ,aki benyal-nyel vmit, azok NOD, vagy Avast-ot használnak ?

egy idézet egy másik fórumról, mennyire kva jó az Avast...
" Ha az avast 5-ösöm egy vírusfertõzés nyomán karanténba rakta gyakorlatilag az egész rendszeremet és emiatt nem indul el az oprendszer csökkentett módban sem, akkor a teljes újratelepítésen kívül van-e bármilyen ötlet? "

jah tudom pár okos válasz az lenne h a user a hibás. de ez nem mindig van így, sok ismert oldalt láttunk már megfertõzve!
de basszus ez nagyon durva lehet h az egééész rendszert karanténba tette. milyen kártevõ lehetett az ? nagy mágus az az Avast. védte volna meg ,és ne karanténozzon máár...<#kuss>

ti meg már megint álomban vagytok...😞
sweet dreams n seeya morrow boys ! 😊

A tudással nő a kételkedés is...

MerlinW
Azért PG-t a maga 7milliárdos hostadatbázisával túlzás kakinak nevezni..😊

[merlinw.org]

gergely1991
hehe csak annyi a különbség hogy azon sz.r gépre bármely más Av le fut nem úgy mint annak a sz*ros av-nek mely még válogat is <#vigyor1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Kaki gépre raktuk a kaki szoftvert.<#vigyor1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RBJ
valaki tud már valamit win 7 en mûködõ peerguardianról.?
régen nagyon szerettem xp használtam.
hasznos lehet szerintem.

Linux Mint 13 Cinnamon

kaki gépre ? ez vicces 😊

RBJ
én meg nem csatlakozom mert felhasználó gépfüggõ , hogy nektek lassítja a rendszert.
arról a kav nem tehet , hogy egyesek kaki gépre rakják sajna ezt kell , hogy mondjam.
nálam tökéletes és nem mondhatja senki , hogy mást nem próbáltam.<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csatlakozás...Ipcím lekérése folyamatban..kérem várjon..
Helyi kapcsolat létrehozva!

Doomista
Csatlakom az internethez...csatlakozás...*beep*...*beep*...Csatlakozva a T-online hálózatához!
---click-pöty-pöty-pöty *sg.hu*.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Én is csatlakozom.

Csatlakozom az elõttem szólóhoz .

me and a monkey
Ne felejtsd el, hogy plusz 1 nap frissítési elõnye volt a K-nak, egy elõzõleg linkelt eredmény szerint 4 vírusos file-t nem talált meg.
Ami azért nagyon jó eredmény - talán a legjobb is - de ezzel együtt sem tennék újra K-t a gépemre.
Ha az egyik oldalon az van, hogy a jelenlegi vírusírtóm nem ismer fel egy vírust és a K megfogja míg a másikon, hogy non stop élvezem ennek a lomha lajhárnak a géplassítását.. nos akkor elég nyilvánvaló melyiket választom.
Egy hipotetikus elõnyt nem cserélek fel arra, hogy minden lassabban történik a gépemen.
Ha esetleg az a válasz, hogy az én gépemen pedig nem lassít... hát azt nem nagyon hinném el, ez elég általános vélekedés.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

lck
Avast 5 + Immunet Protect 14-et hagyott.
gergely1991
hmmm 64 bites wined van?

sznorbi2
Köszi Arkon!
Valóban többnek gondoltam én is a Nortont, de tényleg ennyi szorult bele ezek szerint!
Teljesen meg vagyok gyõzve a Kaspersky-vel.
Most már meg tudom nézni azon a fórumon a többit is esetleg.
Mindig késõbb reagálok a dolgokra.

Antivirus - To protect and to serve

Doomista
De én meg megtudnám mondani, hogy hol tudnál panaszt éltetni ez ügyben...de hát jól van, akkor ez az én titkom marad ez is <#whatever><#oooo><#rolleyes>

Ezt én kérdeztem.Egyébként a fájlt kibontva a létrehozás dátuma magyar idõ szerint 02.13. 19:46.

Doomista
Akkor csak egy kérdésem van hozzád...

Hol lehet panasszal élni ez ügyben? 😄

Az ötlet jó.De természetesen éltem ezzel a lehetõséggel is,de még win 95 üzemmódban sem fut le.

😄

Doomista

Eh.Ez a fazon sem optimalizál új windowsra.Hol lehet panasszal élni ez ügyben?

Doomista

Mire értetted?

Doomista
Jellemzõ😄

Tessék. Másik fórumból a NAV 2010 eredménye. (31-et észlelt/beazonosított/detektált és azt mindet el is távolította 31=100%-os eltávolítás és ezt milyen büszkén jelzi is...)
Nem valami örömteli de hát ezt tudja, erre képes.

Ennyire ráérsz? Visszaolvastál közel hatvan évnyi hsz.-t? Nem semmi teljesítmény hallod.

RBJ
kav ot használok ezer éve de sokszor el se kezdek vele teljesgép vizsgálatot. ki tudja mikor végez a bugja.
majd menet közbe vizsgálgatja ha talál talál ha nem akkor nem.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
na basza egy t vel elütöttem. tudod mire gondolok akkor minek okoskodni.<#bee1>

Linux Mint 13 Cinnamon

sznorbi2
Bocsi skacok, hogy beírok a szupi csevegésetekbe(elég sûrûn olvasgatom a fórumot) de gondoltam én is próbára teszem a KIS2010-et.
Sajnos nem tudok képet készíteni a gépemrõl de nekem már délutáni frissítésû volt a KIS és 99 találata volt.
Ahogyan látom a Kaspersky viszi a mai nap díját.
A Nortonra lettem volna kiváncsi, melyik másik fórumon lehet látni az egyéb antivirus teszteket?

Antivirus - To protect and to serve

L7wy
nem crypted...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

RBJ
oké . a crypted.exe lekvár de az avast pro.patch az szerintetek megér egy misét ?

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
nem baj ma innom kellesz megint mert megyek meccset nézni . a meccs nem érdekel de mit csináljak míg a többiek alélnak a gólok láttán én addig alélok egy kicsit a sörtõl. muszáj mert sok bográcsos perkeltet ettem ma és majd megcsömörök.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Hazudsz...visszakeresem a hsz-aidat, amiben írtad hogy elfogadod a sort tõlem, stb...De nem probléma, több jut nekem 😄

Nem iszom alkoholt már legalább ötven éve (vagy már hatvan is van?) de azért köszi.

Narxis
nem

Doomista
Örülök, hogy észhez tértél. Ezért meghívlak egy körre!
<#pias><#pias>

teszteled vagy Teszteled?

Doomista
Teszteled vagy teszteled ?

gergely1991
Igen kemény dolog ez a Cryped.exe ugyanis ha ez felkerül a gépre akkor nem kis gond lesz belõle.Mert a nod32,avira,avast,kaspersky,bidefender Av futtató gépeket nem fognak majd frissülni <#wow1>
De persze könnyen helyre állítható ha a win\system32\drivers\etc\host fájlból kitöröljük azokat a fránya sorokat ami a localhost követ....

Narxis

Már dilemma elõtt állok ezzel az userbar berakással, mert egy nagyon kedves VIP tag az elmúlt idõben többször is felrótta ezt nekem hibának. És hát egy VIP tag szavára adni kell.

L7wy
Nemsokára kijön a 4es, addig szerintem várj vele 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Kihagytad az userbart 😞(

RBJ
jé meglepõ a másik forumon , hogy a 100 listás fertõzés alapján milyen jól szerepel a comodo internet sec. 6 hagyott meg.
az igen. igaz csak a tûzfalát használom de ha minden kötél szakad mikor nem találok key eket akkor igen csak elfogok gondolkozni a comodon.<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Gondoltam így beszédesebb. (de valóban lassabb így)<#vigyor>

gergely1991
ÁÁÁhh 6-an vissza is jeleztek😄
#28940:TE = ThreatExpert

Narxis
Te se unatkozol, hogy lemented a képet és feltöltöd ahelyett, hogy csak leírnád. xD

Tessék. TE rövidítése.

#28942 (Megelõztél?)
#28941 (Megelõztél?)