Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sznorbi2
Vagyis a kiváltó okot és nem a hiba forrását!

Antivirus - To protect and to serve

sznorbi2
Egyébként rajta van még a játék indítója amire jelzett?
Próbálj meg futtatni egy keresést és valahol úgy is megtalálja a hiba forrását.

A fájlt nem tudja azonosítani.Ismeretlen.

De ha nincs ott az a kiváltó ok,mi miatt írkálja ki minden egyes rendszerindításnál,hogy ilyet érzékel?

sznorbi2
Akkor iktasd ki a jelentésekbõl és kész.
Valószinûleg megmaradt a jelentése és már nincs az a fájl ott és emiatt nem tudja azonosítani.

sznorbi2
Gyorsabb voltál!

sznorbi2
Nekem szintén kábel-netem van(10 éve) és ugye állandó a kapcsolatom.
Egyébként mi az a keylogger amit azonosít?

Még annyit a hszólásodra:nem tudja azonosítani,mi váltja ki ezt.Mikor a wic vagy a mass effect2 indítója csinálta,akkor megnevezte a fájlt.Most nem.

Az van,hogy ma váltottam szolgáltatót.eddig adsl-es voltam.Most egy állandó kábelnetem lett.Minden gépindításnál feldobja ezt a kis ablakot.Azon gondolkodtam,nem-e függhet ez össze azzal,hogy indulásnál mindjárt lép fõl a netre a gép......

sznorbi2
Általában a PDM.Keyloggert a játékok exe fájljával azonosítja vagyis benne van, hogy billentyûzetnaplózó tevékenysége lehet.
nem szabad pánikolni mindenen! <#wow3>
Ha valami nagyobb problem van akkor úgy is a tudtodra adja a baját a KIS-ed! Tehát ne izgulj jelez neked ha nagyobb bibi van. <#vigyor3>

sznorbi2
Hegi90!
Ha nem mászkálsz túl gyakran veszélyes helyeken és fõleg normál használója vagy a netnek(ez szubjektív) akkor teljesen megteszi a McAfee is, bár nincs olyan jó a detektálása mint az itt jelenlévõk gépén levõ antivirusoknak, de viszont itt fõleg Avirát és Kaspersky-t használunk de van ZAEX és ESS is tehát szerintem itt nem sokan ismerik a McAfee-t, csak hallomásból.
Használd ügyesen.
Gondolom a többiek is hozzáfûznek mindjárt valami építõ jellegû írást.
<#eljen>

"Észlelve: PDM.Keylogger Hiányzó Billentyûzetnaplózó-tevékenység kernel mode memory patch" Ezt találtam ma a KIS Részletes jelentés menûjében.Indulás után dobta fel a kis ablakot,majd a jelentésbe véste ezt.A Hiányzó azt jelenti,nem tudta azonosítani az alkalmazás,ami kiváltotta.Érdemes ez miatt aggódnom?

Mit szóltok e két analízis eredményhez, ahol az elsõ több mint 1 éve volt.
Nagy váltózás nem tõrtént.
onrdlenj.zip:>onrdlenj, a fájl típusa ismeretlen, de ahogy láttam a Total Commander nézõkéjével, MZ-vel kezdõdik, ami *.exe, *.dll, *.com, stb-re utal.

VT:2009.01.22
VT:2010.03.04
Doomista
Basszák frissíteni az oldalt...lehet meglesem én is ezt a kiegészítõ védelmet.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
😛 megtaláltam még tegnap 😄 de hát ez hülyeség h Avirával xp-n ajánlott... mûködik nagyon szépen win7en is, és nem egy összetett program h összeakadna Avirával 😄
de most már kell lépnem suliba 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Óh istenem...click.

Doomista

Hegi90
A McAfee-ról mit tudtok mondani? 😊

Otthoni használatra....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Krystalx
Norton Antivirus 2010 és Norton 360 V.4.0 free 90 Days /hátha vkit érdekel/

Lewy és az xp ? sztem azt nem érjük meg...😊

A tudással nő a kételkedés is...

L7wy
Érdekelne ez az oldal

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

<#wow2><#eljen>

me and a monkey
ESS eredmény:

Karanténba helyezve: 96 db

Megmaradt: 4 file

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Doomista
Hát mert az immunetet használod, és le van írva hogy melyik vírusirtó+rendszerre van...avira esetében az sp3-ra...ezt írják, nem én találtam ki.

L7wy
Honnan veszed?

Doomista
Szóval akkor xp sp3-t használsz.

# 2.4 Avira 2009 Personal Free (Windows XP SP3)

Narxis
Na így már mindjárt más, ne hamasítsuk meg Avira eredményeket, hogy jobb színben tûnjön fel...<#ticking><#ticking>

(csak vicceltem xD)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Hát 1 fájlért...na mind1...😄

L7wy
Avira eredménye: Katt ide!
Log: Katt ide!

Elõzõleg bekapcsolva felejtettem immunetet 😄

Pano
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senki nem vágott fel vele, csak közöltem egy tényt. Ha lehet ne álldogálj belém, köszönöm.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Tegnap...

RBJ
véglegesre gondoltam bátja.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Tegnap.

RBJ
Mikor lesz már avira 10 ? türelmetlen vagyok.

Linux Mint 13 Cinnamon

Andr0
akkor nem tudna felvágni vele hogy õ ilyet tud 😉majd ha talál egy másik hibát akkor kijavítja nekik ezt...😄

Armin & Ayu fan

Doomista
Nem akarod kijavítani nekik ? 😄

Pano
Ég adta világon semmi köze ennek ahhoz, hogy ki milyen okos, vagy zseni. Ismeretek kellenek, ennyi a titka. Ez nem a "feltörõ zsenialitása", hanem a microsoft balfaszsága, hogy egy hibát kihasználva törölni lehet a rendszergazdai jelszót. Ami azóta sincs javítva.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
geri, ne idegesíts fel, meg tudja csinálni mert rendszergazdának született zseni a gyerek.

Andr0
geri, ne idegesíts fel, meg tudja csinálni és kész kihackeli az agyadat a helyérõl ha kell.

Armin & Ayu fan

gergely1991
Végülis hogyan? <#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pano
Szerintem kár ezzel foglalkoznod. Csak megelõzõ dolog, de nem létfontosságú.

Sziasztok!

Avast5 van a gépemen (elõtte a 4.8) volt. Gondoltam lefuttatom az ESET Online Scannert is, hátha ... végül aztán nem talált semmit sem. <#vigyor0>
Vizsgálat elõtt az ESET erre figyelmeztetett. Csak az a baj, hogy az a-squaredbõl a free van a telepítve. Az antimalware sosem volt a gépemen fent. Az avastot, ami a telepített védelem azt meg észre sem vette.
Doomista

Polonic
Na de hülyén megfogalmaztam. Azt akartam írni, hogy vagy elosztod vagy megnézed a grafikont, az napi szinten mutatja.
Te hogy hasonlítottad össze? <#vigyor>

Polonic
Ezeket a számokat elosztva ugye 7-tel, megkapos a napi frissítések körülbelüli számát.

Polonic
Nem tudom te írtad-e a másik fórumban ugyanezt a megállapítást. De helytelen. Nekem nem a kasperskynél tûnik a legtöbbnek és emesénél a legkevesebbnek.
Itt van sorba rendezve az elmúlt 7 nap frissítéseinek száma. Ebbõl nem tudom, hogy szûrted le az elõzõ megállapítást. <#vigyor> Ha grafikonba teszed, akkor is ugyanezt mutatja.

Pano
Beállíthatsz akármekkora és akármilyen jelszót, egy rendszergazdai fiókot kb 2 perc alatt feltörök neked.