Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálj meg futtatni egy keresést és valahol úgy is megtalálja a hiba forrását.
Antivirus - To protect and to serve
Valószinûleg megmaradt a jelentése és már nincs az a fájl ott és emiatt nem tudja azonosítani.
Egyébként mi az a keylogger amit azonosít?
nem szabad pánikolni mindenen! <#wow3>#wow3>
Ha valami nagyobb problem van akkor úgy is a tudtodra adja a baját a KIS-ed! Tehát ne izgulj jelez neked ha nagyobb bibi van. <#vigyor3>#vigyor3>
Ha nem mászkálsz túl gyakran veszélyes helyeken és fõleg normál használója vagy a netnek(ez szubjektív) akkor teljesen megteszi a McAfee is, bár nincs olyan jó a detektálása mint az itt jelenlévõk gépén levõ antivirusoknak, de viszont itt fõleg Avirát és Kaspersky-t használunk de van ZAEX és ESS is tehát szerintem itt nem sokan ismerik a McAfee-t, csak hallomásból.
Használd ügyesen.
Gondolom a többiek is hozzáfûznek mindjárt valami építõ jellegû írást.
<#eljen>#eljen>
Nagy váltózás nem tõrtént.
onrdlenj.zip:>onrdlenj, a fájl típusa ismeretlen, de ahogy láttam a Total Commander nézõkéjével, MZ-vel kezdõdik, ami *.exe, *.dll, *.com, stb-re utal.
VT:2009.01.22
VT:2010.03.04
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
de most már kell lépnem suliba 😛
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Otthoni használatra....
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Lewy és az xp ? sztem azt nem érjük meg...😊
A tudással nő a kételkedés is...
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
# 2.4 Avira 2009 Personal Free (Windows XP SP3)
(csak vicceltem xD)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Armin & Ayu fan
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Armin & Ayu fan
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Avast5 van a gépemen (elõtte a 4.8) volt. Gondoltam lefuttatom az ESET Online Scannert is, hátha ... végül aztán nem talált semmit sem. <#vigyor0>#vigyor0>
Vizsgálat elõtt az ESET erre figyelmeztetett. Csak az a baj, hogy az a-squaredbõl a free van a telepítve. Az antimalware sosem volt a gépemen fent. Az avastot, ami a telepített védelem azt meg észre sem vette.
Te hogy hasonlítottad össze? <#vigyor>#vigyor>
Itt van sorba rendezve az elmúlt 7 nap frissítéseinek száma. Ebbõl nem tudom, hogy szûrted le az elõzõ megállapítást. <#vigyor>#vigyor> Ha grafikonba teszed, akkor is ugyanezt mutatja.