Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így mindjárt jobban indul a napom 😄DD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nézegetve a grafikonokat én úgy látom, hogy a legtöbb frissítést a Kaspersky a legkevesebbet pedig az MSE és VirusBuster adja ki naponta.
Madmano
Kaspersky két óránként húzza le a frissítéseket a szerverrõl ha aut.-ra van állítva a frissítésed. Egyébként meg általában 3-4 frissítési bélyeggel ellátott szignatúra adatbázist ad ki naponta. Ez nem egyenlõ a lehúzott frissítésekkel. Elsõt valamikor európai idõ szerint hajnalban aztén dél felé majd késõ délután és este felé. (ezeket húzza le - elosztva - a kliens számítógép kétóránkénti elosztással). Nálam aut.frissítésre van állítva és ma reggel amikor bekapcsoltam a gépet már el is kezdte a frissítés lehúzását. Naponta 8-10 frissítés jön le ebbõl általában 2-4 2MB nagyságú a többi "csak" a szokásos párszáz KB-os méretû.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Antivirus - To protect and to serve
Lenne cserébe KIS!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
3.Rendszergazdai fiókhoz legalább 60 karakternyi jelszó kell(a 123456 felejtõs 😄) tûzfal, talán ip cim csere is szóba jöhet szerintem....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak saját vélemény.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Reggeli órákban majd kora délután és este 7 óra magasságában, de ez változó mivel tegnap igen nagy frissítések voltak.
A mai nap ahogyan látom most frissített az enyém is és csak a reggeli frissítés van 2,8 Mb ami általában egész napi méret szokott nálam lenni.
De manapság napi 1 frissítés nyom ennyit + a maradék 2-3 frissítés aznap.
Sebaj, ha kicsit pozitívan néznéd az írásokat akkor nem írnál mindig támadóan vissza minden apró viccelõdésért.A múltkor is leírtam, hogy értem a viccet tehát én nem támadtalak.
Kb. 2 éven át kulcsoztam de már meguntam és emiatt resetezek manapság.
Viszont nem fikázom csak véleményt nyilvánítok szerintem ezu különbség.
Abban az idõben inkább csak 19 óra után ment és emiatt állítottam be esti frissítéssel.
Viszont ha valamilyen fontos frissítés elérhetõ akkor mostanság a frissítõje önállósítja magát és máskor is mozog az update-je.
Nem értelek itt fikázod a kulcsozást és mégis kis t használsz.
Problémás vagy bogaram.
Linux Mint 13 Cinnamon
Régebben voltak akár 500 napos kulcsok is és még akkor elrobogtak legalább 1,5-2 hónapig is blacklist nélkül de manapság alig bír ki 1 hetet a legtöbb kulcs.
Egyébként nem 5 perc csak 2 perc az egész kulcsos megoldás de már abban benne van az esti strandolás is. <#mf1>#mf1>
Ugye nem sértek meg senkit ha maradok a KIS-nél! <#nyes>#nyes>
Linux Mint 13 Cinnamon
Remélem nem sértõdsz meg amiért ilyen szépen becéztelek. <#papakacsint>#papakacsint>
Linux Mint 13 Cinnamon
ha letiltják akkor mi van . semmi .keresek és találok.
nem sajnálok rá 5 percet 2-3 hetente.
ha meg ingyenes lekvár kell használjatok avira pr. sec.suite.
de bátran ajánlhatom szeritnem a CIS t is .
Linux Mint 13 Cinnamon
Ja tette a program a dolgát amit Eugene-ék belõttek neki.
Volt a Win7 bevezetésekor egy promo és talán az elsõ volt a Kaspersky penicillinje amit támogatott a Win7 és ezért osztogattak licencet aki w7-et vett.
Ha nem így van javíts ki Coronita21.
Menj vissza az idõben és te is esélyes vagy az 1 éves licencre. <#nyes>#nyes>
bocsika de az milyen torrent kliens? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Gondolom az utorrent-re gondoltál csak érdekes leírni.
Nem nagyon lassú a le vagy a feltöltés a torrentedben?
Ugyanis ha nem ér el egy bizonyos szintet a porton keresztüli adatkommunikáció akkor csak sárgán jelez, hogy nem kokas valami a tûzfalnál.
Megoldás lehet még az is, hogy az Avast tûzfalnál nyitsz egy portot a kliensnek, viszont érdemes átállítani a kliens portját állandóra mert alapon minden egyes indításnál más porton mászik ki a gépen.
Tehát megadsz egy állandó portot a kliensben és utána pedig megnyitod neki a tûzfalon. <#eljen>#eljen>
Elõfizettem egy évre az Avast Internet securityra, de sehogy sem tudom elérni, hogy a qTorrentben a pipa zöldre váltson. A port tesztelésnél mindig sárga pipát mutat.
Esetleg valaki...
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)