Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Se a S&D se az Ad-Aware nem tudta...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Internet connection: Connects to "192.168.2.131" on port 2869 (TCP).
Risk evaluation result: Medium
2010.03.07. 17:49:58 HTTP-szûrõ fájl http://clipplaces.com/file.exe módosult Win32/Kryptik.CWF trójai kapcsolat megszakítva - karanténba helyezve.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Kéne egy ki segítség. A mai napon a gépen találtam a képen bal oldalán látható fájlt. Nem tudom, hogy mi lehet ez, valakinek valami ötlete? Köszönöm szépen!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
32% akkor van ha csak két böngészõm van megnyitva.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Vagy egy bug vagy beszedtél valahonnan valamit😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A sandbox amit a srác mutogat nem klasszikus értelemben vett sandbox, inkább csak tilt minden hozzáférést. Olyan mint a Kaspersky-ben ha Untrusted-re állítjuk a Proaktív beállításoknál.
Bekerült (Comod antivirusa szerint) 4 kártevõ az AppData-ba illetve egy a temp-be, de azt csak Malwarebytes ismerte fel. Kérdésem: Ha valaki Comodo-t használ akkor minden nap futtassa le az antivirus vizsgálatát, malwarebytes-ot és egy ccleanert? Mert õ most ezt mutogatta, hogy így eltûnnek a bejutott kártevõk, de ha bejutottak az már régen rossz. Én ezt egy méretes FAIL-nek érzem.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Linux Mint 13 Cinnamon
( nagyon régóta van a rendszeren a serv-u progi és anno még ezt a patch-et tettem fel hozzá )
Kaspersky File Scanner szerint ok.
VT szerint sem látom veszélyesnek...
Anubis szerint már érdekesebb...nem értek hozzá
ThreatExpert-re meg bármit feltöltök mindig azt írja h : The submitted file is not detected.
légyszi nézzetek rá, hátha nektek többet mond az elemzés.
A tudással nő a kételkedés is...
Ezért kicsit attól is tartok hogy nem fog ez bekövetkezni... 😞
A jelenlegi analízis alapján egyáltalán nem biztos, hogy fertõzött a BFBC2Game.exe.
A legnagyobb szívást a svchost.exe megfertõzése okozhatta😄
És NOD frissítés volt már?
Szép alkalmazás lehet ha már telepíteni akar valamit.
<#pias>#pias>
http://defintel.blogspot.com/2009/10/mariposa-botnet-analysis.html
(már szedem is lefelé a KIS-t ...)<#nyes>#nyes>
mondjuk a hozzászólások is érdekesek.. 😄
"(Ne használjatok Kasperskyt, mert õ internetjogosítványt akarna!)"