41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    Nekem bejön, nálad van a gebasz.
  • Arkon

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóógálati közlemény: nem tudok belépni ma délelőtt óta az itteni NOD topikba, csak az üres oldala jön be. Megnézni valaki, hogy csak nálam van ez vagy "központi" ez a hiba? Köszike szépen.

• Narxis
    Megütlek.
  • Doomista
    Warning
    In order not to compromise your security, this page will not be accessed

The requested URL was identified as a potentially harmful website.
    For more information why this page has been blocked, please click here. A description of how you can unlock for this page you can find here.
    Requested URL: http://bmthungary.hu/
    Category/categories:
    Malware
    Generated by AntiVir WebGuard 10.0.17.0
  • Narxis
    wtf?

http://www.mywot.com/en/scorecard/bmthungary.hu
  • Narxis
  • Doomista
  • Narxis
    Emsisoft Anti-Malware 5.0 4ever!!!!!!
  • laca73
    Szia!

Engem érdekelne.
  • Narxis
    Nem, kösz. Csak meg akartam győződni arról, hogy nincs benne Avira motor.
  • N0RB3RT
    Most vettem észre, hogy még nem törölték azt a nagyobb csomagot amit kettőben töltöttem fel, amit a srácok nem tudtak kicsomagolni csak páran, az kb 700-as nagyságrendű. Szólj ha kell, adok linket.
  • Narxis
    Kösz, kár, hogy már nem gyűjtesz többet. :(

Am. kijavítanám sznorbi fórumtársamat. Nincs Avira motor, sima a-squared klón, HIPS és behavior blocker nélkül. Tehát az a-squared(már Anti-Malware néven fut, lehet nem véletlen választotta ezt a nevet Ashampoo) adja az antispyware motort és az Ikarus pedig az antivírus motort.
  • F34R
    haha gondolom válogatott fertőzések amit becsomagolt szóval kilehet írtani őket csak az a kérdés mindent megöli e :P
  • me and a monkey
    Amilyen a rendszered lesz majd a teszt után. infected
  • N0RB3RT
    infected
  • F34R
    rarpass-t megmondanád légyszi??
  • laca73
    Malwarebyte's Anty Malware.
  • Charun
    Ha win 7-et használsz,akkor a gyári Defendert kapcsold be az sem akad össze és nem rossz sztem.
  • F34R
    ha összeütközött akkor bizonyára van kapcsold ki az AV-védelmét és szedj le egy kiegészítőt lejjeb ha visszaolvasol van Ashampoo Antimalware nem veszítessz vele semmit.;)
  • bmate0007
    Hali!
    Comodo Internet Securityhoz keresnék valamilyen kémprogramok elleni megoldást. Ahogy tudom a Comodonak nincs konkrétan kémprogram-védelme, talán a Defense+, de az antivírusban egyáltalán nincs ilyesmi.
    Mit gondoltok, felrakjak valamilyen kémprogram-irtót, vagy hagyjam az egészet?
    Próbáltam már Spybotot, Ad-Aware-t, de mindkettő összeütközött vele.
    Üdv
  • F34R
    gondolom tesztelés céljából , milyen szintű vírusokat tartalmaz?
    leszedtem de nem merem kibontani xD félek hogy a KIS nem fogja meg
  • N0RB3RT
    Itt van egy márciusi ami még fent van a tárhelyen, ez mind:)
  • N0RB3RT
    Már nem csinálom, gyűjtögettem napi szinten majdnem 1 évig, több giga cucc volt lementve, erre tönkre ment a merevlemezem amin tároltam, elveszett az összes és abba hagytam..
  • Narxis
    Norberto/Coronita tudsz adni egy lehetőleg friss malware packot?
  • F34R
    Énis Operás vagyok csaje csak tudom mi a dörgés ;)
  • Pethy23
    Az Opera 10.5x meg a Pale Moon 100%-os gyorsítása
  • F34R
    firefox 3.6.3 25% gyorsabb verzója a kiegészítők háttérbe szorult és csak a sebességre koncentráltak + inkább procigényes mint memória és tádá kaptá egy paraszt krómot :P
  • RBJ
    pale moon ról beszéltek. nem is hallottam ilyen böngészőröl eddig.
  • F34R
    most ez a menő xD

A mainfield se gyorsabb az Operánál pedig az már az FF 4.0 jegyeit tükrözi. Ti Tudjátok mit használtok nem szólok bele de köröket ver a FF re , hát mégha megkapja a vegát a hardware-s gyorsítást :P egyébként meg kell firefox mert néhány ldal csak úgy jön be hiába maszkolom az Operát :)
  • nandorb
    Szerintem ezeket a spoiler dolgokat mar bebirnatok fejezni... csinaljatok a sajat forumban ilyen dumalos topikot.
  • Arkon

Ez nem is lehet(ne) vita tárgya, hogy gyorsabb a FF.

• Doomista
    Akkor már én is beszállok, és megerősítem ,hogy nálam is a Firefox gyorsabb a többinél [pale moonnal tolom], legyen az Opera, vagy Chrome.
  • Rage47
    na ez jó, köszi:)
  • Rage47
    na ez jó, köszi:)
  • F34R
    Vki már próbálkozott vele itt ha jól emlékszem de újkulcsok leszenk sztem

OFF egy kicsit de blacklist crack-el akármien kulcsot raksz be ne mdobja ki kicsit illegális de a miénk :)
  • Narxis
    Nem tudom, olvastam egy valakitől, hogy a 10-es kulccsal fel tudta rakni az RC-t, de szerintem a végleges verzióig várj vele. Azt biztos fel lehet rakni 10-es kulccsal.
  • Rage47
    kasperskyt fel tudom rakni a mostani 10-es kulcsommal, vagy annak megint új kulcs kell?:S
  • Narxis
    Akkor sem fogadom el, hogy gyorsabb!!!!!!!!!!44444444444444 Na jó, de mert leszarom.. :D

Kaspersky nemsokára megjelenik, RC fázisban vannak már. Szerintem 1-2 hónap max.
  • Arkon
    Hali !

Klatty a szövegmező alatt a 'Makrók' fülre és ott addig görgetsz lefelé amíg meg nem találod. De van ott más hasznos is.
  • RBJ
    ennél az a gond hogy nem fogad el semmiféle kulcsot.
    és ezen ot a not a sale" felirat.