Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
jó ideje kerülöm az ilyen patch-es dolgokat,mert nem bízom bennük. nem olyanok ,mint régebben. akkor valóban jól mûködtek,de ezek nagy része több kárt okoz ,mint hasznot.
ezt is csak úgy véletlenül láttam meg egy oldalon. írták h jó,ami elég hihetetlennek hangzott /úgy tudom h nincs hozzá "normális" okosság/ de azért kíváncsivá tett, hátha... 😉
A tudással nő a kételkedés is...
de lehet megakadályozza Nod valahogy. :p
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Megyek vacsorázni aztán -> uninstall kaspersky -> install NOD32 <#hehe>#hehe>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

3 másodperc keresési idõ. <#vigyor0>#vigyor0>

Már csak az azóta eltelt idõbõl ítélve is.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Teljesen szertefoszlottak a menõségem gondolatai. Ezt neki aki feldobta. <#violent>#violent>
Antivirus - To protect and to serve
Ezért írtam, hogy nem sok érteleme van a system32-ben lennie. <#vigyor3>#vigyor3>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ráadásul nem is torrentrõl van a cuccos!
Még megy a béta tesztelés, nem rég jelent meg a legújabb béta, a 25-ös build. Kb két hete.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Nem igazán okozhat galibát, mert nincs is semmilyen adat a fájlról.
Valószínûleg nem fogod tudni kitörölni de próba cseresznye! <#eljen>#eljen>
Viszont nem tudom, hogy te a véglegest használtad-e vagy még nem az volt amit használtál.
Ebben lehet, hogy már meg vannak a javítások? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Proaktív modul nincs, nem tudom lesz-e a véglegesben. Mûködik a rootkit scan, ez nem volt 64 biten a 9-esben. Nálam semmi bug nem jelentkezett, ami a mûködés rovására menne. Néhol német nyelvû a program, a keresésnél a %-os értéket nem jól mutatja.
Sebességben még gyorsabb, még kisebb erõforrás igény, egyáltalán nem fogja a gépet, a webguard modul sem. Pedig ebbõl a szempontból a 9-es sem piskóta.
Onnan meg nem valószínû, hogy tudod törölni csak simán, talán csökkentett módban meg lehet próbálni. <#vigyor>#vigyor>
A fájl neve YÚYÚ, kiterjesztése nincs, mérete 0. Ha jól tudom akkor került a gépre amikor a rendszer lett telepítve, gondolom nem a rendszer összetevõi közé tartozik. Mivel se mérete sem pedig kiterjesztése nincs, így feltölteni sem tudtam sehova, hogy megvizsgáltassam.
Ebbõl nem sok mindent lehet kitalálni. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Nagy Avira használók mi a helyzet a 10-es szériával?
Én tegnap délután hat óra körül kattintottam rá és ESS bejelzett rá.
A letöltést sem engedte már elindítani. Amint feljött az ablak azzal egy idõben ESS is feldobta a magáét.
Valaki esetleg a #29495-re válaszolna!
Köszönöm szépen.

(és mert Kaspy Lab is megerõsítette az állításodat) 😊
köszi,hogy megnézted.
legyen kellemes heted !
az okosság
jelszó : box
VT
Anubis
Kaspersky Anti-Virus has not detected any viruses at this time in the file you submitted.
Szerintetek gázos vagy csak a szokásos riasztás ?
a 2047-ig aktiválva jobban mutatna,mint az a pár 100 nap. mert hát elég gyorsan telnek a napok 😊
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ebbõl formatálás lesz....
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit