41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon
    Hali!

Ha a Kaspersky trialt tetted fel az 30 napig teljes értékű (legfeljebb naponta feldobja az ablakot, hogy vedd meg) de annak 30 napig frissülnie kell. Mindenben olyan, a trial ellenére mint a teljes értékű, megvásárolt program. (30 napig természetesen!)
  • Peetboy
    Múlt nap tettem fel a Kaspersky demót, de már azt írja nincs licence kulcs, ezért nem frissül, sőt vírust se írt. Tudtok hozzá valamit?
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezzel teljesen egyetértek, sőt ha jól emlékszem az egyik terméket kicsit meghosszabbítottam:DD
  • gergely1991
    De lehet de akkor hosszan tartó fáradtságos munkába kerül:)
  • Doomista
    http://biztonsagportal.hu/wifi-lopasra-szakosodott-kinai-kereskedok.html

http://biztonsagportal.hu/aprilisban-is-a-hamis-viruskeresok-hoditottak.html

A VirusBuster 2010. áprilisi vírus toplistája a következők szerint alakult:

1. Trojan.FakeAlert.CHH (16.40 %)
    2. Trojan.Inject.UMY (14.52 %)
    3. Trojan.FakeAV.WD (14.52 %)
    4. Trojan.XPACK.HSY (8.89 %)
    5. Backdoor.Nepoe.IF (5.85 %)
    6. Trojan.Inject.UPB (5.76 %)
    7. Trojan.FakeAV.WH (5.63 %)
    8. Trojan.DL.FakeAlert.CJC (3.89 %)
    9. Backdoor.Nepoe.DL (2.41 %)
    10. Worm.Rbot.MCG (1.61 %)
  • Peetboy
    Nem lehet ezt kivédeni valahogy? A Registry-ből nem lehet ezeket kitörölni? Vagy ahhoz már komoly programozás szükséges?
  • kl24h
    Én is sok antivírust telepítettem, tőröltem, de még ilyen próblémám nem volt. Az is igaz, hogy mindenik antivírus hagy valamit a registry-ben, de mikor telepítettem új antivírust nem jelzett a régire.
    Egy kivételes eset volt valamikor a BitDefender-rel (antivírus csak), hogy a saját Uninstall tényleg nem tőrölt ki mindent, mert a gép újraindításával a Windows Biztonsági Központ jelzett a BitDefender-re. Ekkor sem használtam egy gyári eltávolítot, hanem feltelepítettem a BitDefender Free kiadást és az Uninstall-jával letőröltem (azért tettem fel a Free kiadást, mert valamikor még használtam scannelésre és mikor letőröltem, nem volt észlelhető többet).

Érdekes, hogy Norton-nal ilyen gond volt, mert én is használtam Norton-t, de eszembe sem jut, hogy mikor letőrlném ilyen gond lenne.
    Álltalában az antivírusok hagynak maguk után olyan dolgokat, hogyha újbol telepíted, akkor a próbaidőszak ne legyem a maximális (15/30/60/90, stb. nap). Ezért nem tőrölnek ki mindent, hogy telepítéskor leellenőrzi, hogyha még volt-e telepítve. Ez is egyfajta védelme a licenszüknek.
  • Arkon
    Jó reggelt mindenkinek! (Huomenta kaikille!)

Hát már semmi sem a régi. Tegnap fel akartam volna tenni egy ismerősnek a gépére a KIS-t de nem sikerült csak úgy egyszerűen, ahogy az szokott általában lenni. (ezért kért meg az ismerősöm mert Neki sem ment a dolog)
    KIS mindig kilépett a telepítőből arra hivatkozva, hogy távolítsam el a Nortont a gépről majd egy újraindítás és kezdjem el újra a telepítést. NIS volt a gépen előtte és a gyári Norton Removal Tool-al lett leszedve. Ismerősöm szerint. De ezek szerint ez is hagyott még néhány bejegyzést a registryben ami miatt a KIS makacskodott és nem ment fel. Alapos registry tisztítás aztán már ment is fel a KIS. Pontosan nyolc Norton bejegyzést szedtem még le a registryből.! Ennyit a Norton gyári speciális eltávolítójáról.
    Na erre mondtam, hogy már semmi sem a régi ha már a Norton gyári uninstallja sem takarít ki maga után rendesen.
  • gergely1991
    Miután szerencsésen átállította a gépét Finn nyelvre,bár lehet az is hogy a F-secure-re váltott át...
  • kl24h
    Nálam is megfogta!
    De azért láttam a képet is.
  • Pano
    Mikor mentél át finnbe?
  • Doomista
  • sznorbi2
    Pihenj egy kicsikét mert fáradtnak tűnsz.

• Arkon
    Uskaltanut siksi, että ...

En ole hauska muuten minun mieli vain olen kyllästynyt hieman.
  • sznorbi2
    Az eredmény:

novirusthanks elemzése
  • Doomista
    Why so joker?
  • Arkon

• Doomista
    Why so serious?
  • Narxis
    Maga a kiegészítő nagyon is hasznos, a Dr. Web a ratyi, de mivel csak egy kiegészítő így nem lassít, nem foglal feleslegesen semmit, ezért nem töröltem le. :DDD

-.-
  • Doomista
    Akkor meg hagy kérjek már meg arra, hogy siralmasan szar kiegészítőt ne linkelj :DD
  • Doomista
    Bugg.
  • gergely1991
    link
  • F34R
    Nemtom ha bevan kapcsolva minden akkor nem kéne csinálnia , csatlakozva vagy a nethez , update-lsz rendszeresen esetleg ezek lehetnek még vagy indítds (Start Antivir és nézd meg minden komponens be van e kapcsolva :)
  • Cat 02 #31769
    Miért ilyen az esernyő ? :( Azt írja, hogy Online Protection is not active

• Arkon
  • Narxis
    Mert így 1 klikk az egész. :D

De siralmasan szar a detektálása...
  • Doomista
    Ez alapból az oldalukon is fent van, akkor minek kiegészítő :D
  • Narxis
    Firefox alá eléhető kiegészítőként egy Dr. Web linkscanner:

• Narxis
    És Emsisoft Anti-Malware? Tegnap jelent meg a végleges 5.0-ás verzió!!! :P
  • RBJ
    kiváncsi lettem volna , hogy dr.web mit reagálna erre. de tegnap levakartam feltettem vissza az avira t.
  • Arkon
    KIS nálam is fogta!

Aviranak ezt kötelező hoznia.
  • RBJ
    avira fogta
  • Black7Seven
    Hoppáré
    Veszélyes link csak óvatosan!!!
    http://images.iwiw.net/0104/user/01/08/05/69/7/user_10805697_1181391697273

KIS válasza erre.
  • L7wy
    És comodo????
  • gergely1991
    Kíváncsi vagyok ki mit gondol:D Szavazatok milyen AV-t használtok és milyennek pontoznátok(kérem komolyan venni/halál komolyra)link
  • Pethy23
    Köszi
  • gergely1991
    LOL:DD teljes képernyő: printscreen, Aktuális ablak: ALT+Printscreen
  • Arkon
    Az jó! Tőtheted. Utána meg telepítsd.

RBJ
  • Narxis
    Az jó.
  • Peetboy
    Tudtok ajánlani jó vírusírtót, linkel együtt, ami teljes verzió és a legtöbb vírust megtalálja?
    A Kaspersky-t betettétek, az jó, töltsem le?