Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sznorbi2
Na gondoltam feldobom a gépre a promo-s F-Secure Internet Security(FSIS)-t.
Kicsit pánikoltam mert elég sok védelmi program volt már a gépen és ettõl gondoltam kifingik a Win, de nem legalábbis eddig jó.
Tapasztalat:
Valamivel több memot fogyaszt mint a KIS, viszont láthatóan gyorsabb a gép az FSIS-el és gyorsabban is indul el a gép.
A legutóbbi negyedik víruscsomaggal teszteltem és 11-et hagyott meg ami szerintem nem is olyan rossz eredmény.
Kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan fog továbbra is mûködni mert eddig nem is olyan rossz mint amit írnak egyesek róla akik nem is próbálták még a 2010-es verziót.
Detektálásban azért lehetne jobb is mert a KIS csak 5 fájlt hagyott meg a víruscsoportból ez meg 11-et.
Mondjuk a beállítások azok nem egy KIS féle beállítások mert hülyegyerek módú beállítások vannak benne(FSIS-ben).
Ez is beépül a böngészõbe mint a Norton vagy a KIS!
A betöltés után a KIS-nek csak két modulját láttam, hogy betölt ez viszont 8(igen nyolcat) tölt be ezért is a több memo igénye.
Csak azt nem értem, hogy akkor miért láthatóan gyorsabb a gépem ami egyébként sem egy atomerõmû.
Jönnek majd a további tesztek. <#eljen><#nyes>

Antivirus - To protect and to serve

C:\WINDOWS\system32\drivers\drivers.exe

Analízis eredmény: VT
C:\WINDOWS\system32\drivers\system_32.exe

Analízis eredmény: VT
A Pc Flank oldalán a Browser tesztnél Firefox-nál hogy lehetne két vigyorgó fejet látni?

humilde.zip:>humilde.exe
Nem is annyira durva...
Doomista
Letöltöttem 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Ez durva cucc:

animezhd.com/humilde.exe

nagyon veszélyes, ne töltsétek le!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
sohaaaaaaaaaaaaaaa

Ne tõrjétek össze magatokat, úgyis az Avira marad a top!!!<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
<#taps>
Doomista
Már megint mirõl beszélsz? 😄 Detoxból írsz nem ? 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Hát akkor itt senki se okos user mert mindenki használ valamilyen terméket <#szomoru1> <#levele>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hehe lejárt a vip üzenet törlés/módosítás lehetõsége?😄DD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

nandorb
BC2 topikban láttam sokat égtél meglehet villanykörtét birnál cserélni😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Láttam. Sajnos.

Doomista
Mondok jobbat..."...az okos user nem használ semmi féle védelmet..." <#beka3><#beka3><#beka2><#beka2>

nandorb
Neked,nem láttad a válasz Doomista üzire?

gergely1991
Az okos user gyengébb AV-t használ <#hehe> <#eljen>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Ezt kinek írtad?

nandorb
Ne égesd magad itt is😊

gergely1991
<#ejnye1> <#ejnye1> <#ejnye1> <#ejnye1>

Doomista
Atya úr isten.

nandorb
Az vagyok,és az is maradok... egyelõre sokkal megbizhatóbb barát mint az Avira stb. és a sok antivirus csere szt. nem hasznos dolog.

Polonic
Ok. Az említett kolléga nem kaspersky pártfogó <#kerdes>

nandorb
avira moka-t irtam akarattal,nem az angol nyelv tudas hiba hanem,szandekos... Avira azert mert latom, a nagy partfogo cornita mar ESET-et hasznal😊

Polonic
Kitudja, lehet.
Meg a ME helyett my-t írnak sok közösségi oldalon. . .
Na most ezt sem tudom hova tenni. Divat vagy ennyire. . .

Pano
fan(szõr)

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Szerintem ez valami új divat mint a hülyét hüjének írni, ma már több fórumon is láttam, hogy a fan-t fun-nak írták, magyar fórumokon. 😄

Polonic
Nem nekem kell írni. <#vigyor>
Sejtettem, hogy ezt akarta írni.
Csak direkt kérdeztem.

Andr0
FAN*

Armin & Ayu fan

Polonic
Mit értesz az alatt, hogy avira móka? <#fejvakaras>

Narxis
Ja, vágom. Szombat óta én már véglegest használom, valakiknek hamarabb kiküldték.

me and a monkey
...és már megjelent a végleges is. Katt

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Narxis
Elmenekültek félelmükben.

nandorb
Na hova tuntek a nagy AVIRA FUN-ok?

nandorb
a perfectdisk sokkal jobb,tesztelve 😊

Narxis
Szerintem ma már a legtöbb defrag progi tud mindent, szóval csak megszokás kérdése az egész. Én PerfectDisk-et a 4. vagy 5. verziója óta használom, még egy programozó haverom ajánlotta mikor meglátta, hogy XP beépített defragját használom. Megtetszett, azóta használom, próbáltam Diskeeper-t is, de valahogy PerfectDisk-et jobbnak, könnyebbnek(rendszerterhelés), átláthatóbbnak érzem.

L7wy
Nekem auslogics jön be legjobban, kicsi, gyors és azért optimalizál is...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

RBJ
ezuton köszönöm a perfectdisk es serial t.
igaz , hogy disktrix t ultimate defrag ot használok de rákóstolok a pd re.

Linux Mint 13 Cinnamon

A jelentés szerint ott van az ominózus arucer dll:Threatexpert.

Narxis
Hoppá, akkor most mi a szitu? Fertõzött vagy sem? 😄

Polonic

Polonic
Nem detektálja:

/forumkepek/2010_03/ass.png[/IMG

gergely1991
Szerintem valami kinai gyártmányú fájl keveredhetett belé...

Majd egy avirás megnézi:Usbcharger.

Narxis
Avira nem detektálja?<#wow1>

Jim Morrison
Sziasztok !
Szerintetek/a Ti tapasztalaitok alapján melyik vírusírtót érdemes használni Win7 alatt?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Én azért megkérdõjelezem ezt a maximális biztonságot?
Ez az energizer elemtõltõje virustotalon:Elemzés.

gergely1991
Sunbelt Februári top 10-es listája:

1. Trojan.Win32.Generic!BT 33.37%
2. Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen 4.10%
3. Trojan.Win32.Generic.pak!cobra 3.37%
4. Trojan.Win32.Generic!SB.0 3.18%
5. Exploit.PDF-JS.Gen (v) 2.59%
6. Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen (v) 1.74%
7. Virtumonde 1.64%
8. Trojan.ASF.Wimad (v) 1.54%
9. Trojan.Win32.Malware 1.52%
10. Trojan.Win32.Agent 1.39%

Informaciók

gergely1991
Na miután sikerült elõhalásznom a keresõ beállításait a csomagok lehetõség nem volt a "Teljes ellenõrzés funkcióban" gondolom az összes tömörített állományt végig nézte(az adatok kicsomagolás/ellenõrzése miatt izzathatott szegény) majd állítok neki valami lazább keresést hogy ne legyen semmi probléma, de a fontosabb részét scannelje át....

gergely1991
Nálam az Avastfree 5.0 gépteljesítmény foglalásból igen jól teljesít,(magas beállításokkal,nem mindegyik tömörités ellenõrzéssel) eddig nincs problémám,bár a scan kicsit izzasztja a cpu-t..