41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    Frissíteni köll a windowst
  • Narxis
    De mindenki!!!!
  • Doomista
  • Doomista
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem mindenki, de Nárcisz igen :D

• Arkon
  • kl24h
  • Doomista
    "Egyszer mindenki elkövet egy súlyos hibát."
  • Narxis
    Logódíszítés, rég volt, ezért kiprovokáltam. :D
  • gergely1991
    Elakadás jelződ van még hozzá csúnya stílusodért?Ez nem néztem ki belőled :( CSALÓDTAM BENNED ;(
  • Pano
    De szép sárga elakadásjelzőid vannak :D
  • Narxis
    Végre leírta valaki:

A csapat által eddig kiadott, a személyi tűzfalak képességeit gyakran elégtelennek ítélő felméréseket sokan kritizálják, mert a mindennapi használatban ésszerűtlenül széles körű és szigorú adatszivárgás elleni védelmet várnak el a termékektől - ami az otthoni felhasználóknak készült megoldásokban erősen a kezelhetőség rovására menne.

Ezért utálom a tesztjüket és NEM tűzfal teszt hanem HIPS teszt.
  • Narxis
    Én megnéztem, Chip magazinban volt egy hosszabb cikk tűzfalakról és ott ajánlották, kicsit részletesebb teszt ez mint pl. a pcflank vagy a grc.com

Franciára vagy olaszra is átállíthatod a nyelvet. :P
  • Black7Seven
    A Khobe trükk.
  • gergely1991
    Engem nem érdekelni nem tudni rendesen deutsch sprechen:DD Akkor mi a fenéért kínai domain végződése van és miért nem .de? kicsit gyanús:PPP
  • Doomista
    Sexin nézel ki...:D Ide azzal a injekcióval !!
  • Arkon
    Katt ide.

• Narxis
    Német a szöveg, még szerencse, hogy megnézted a honlapot. :)
  • Narxis
    A Comodo Leak Test sose volt tűzfal teszt, ráadásul nehogy már egy másik antivírus cég tesztelje a másikat, az ilyen tesztek nem függetlenek és nem relevánsak.
  • Doomista
    ┌∩┐(◕_◕)┌∩┐

• Black7Seven
  • Arkon
    Mégha nem a KIS-t használnám akkor talán kipróbálnám ezt. KIS tűzfala a lefuttatott Comodo Leak Test (CLT.exe) után - nálam alapbeállításnál is - hozta a 290-et a/340-ből. KISebb finomítással már 320/340 lett. Ez bőven magáért beszél nem?
  • gergely1991
    Én ebből nem kérni nekem lenni kínai,nem érdekelni szemüveges CD-olvasó?Ocsón adom...
  • gergely1991
    C:\documents and settings\profilnév\Local settings\temp
    Itt valamelyik mappába csomagolja(a lemezkarbantartó ezeket is törölheti aszem)
  • Narxis
    Csekkoljátok a tűzfalatok védelmét: http://webscan.security-check.ch
  • Peetboy
    Nekem a másik particiót nem kellett formáznom, mert az mindig tele van, bár annak is jól jönne.
    Az egy mappába tényleg belerak többször is install exeket, meg amiket kicsomagol és ott maradnak. Csak jó lenne tudni, hol vannak ezek.
  • gergely1991
    Mondom a System volume csak szemétdombot csinál a merevlemezen pl.:egyes lefutatott és egyéb hozzátartozó állományokat odamásolja más elnevezéssel karakter,szám tartalommal így egy 60mb exe 2-3 szor is bekerülhet (tapasztalat alapján) azt-hiszem ez a mappa a rend-szerhelyreállításhoz kell neki.Sajnos ilyen esetben előbb utóbb a kettéválasztott partícióból a másikat is formázni kell...
  • Peetboy
    Értem, köszi. Bár a legutóbbi telepítés elött én is a javitással vissza hoztam a halálból a gépet, de aztán az se volt elég.
    Az a pár Kbyte kevés ami felszabadult, inkább az zavar, amikor 1 év múlva csak úgy eltünik pár giga hely a 'C-ről.
  • gergely1991
    A karanténból vissza lehet hozni (olykor kisebb szenvedéssel)de mivel a system volume-ról volt így nem kell, legalább örülj hogy egy pár kb-al több szabad helyed lett...Ami igazán fontos a win mappa(ha onnan egy fontos fájlt törölsz akkor előfordulhat hogy összeomlik a rendszer akkor meg elég egy javítás funkció)
  • Peetboy
    Már karanténba helyeztem. Onnan vissza lehet amúgy hozni őket? De majd az újrainditásnál kiderül, mi lett és újra végig futtatom a keresőt.
    Sokszor volt olyan ha összeomlott a rendszer, bekapcsolva ment a gép, de a köv. inditáskor már nem.
  • Pano
    Törölheted
  • Peetboy
    Vírusokat talált az Avast a System Volume Information mappában. Ezeket törölhetem, vagy összeomlik a rendszer?
  • Peetboy
    Mindig kiléptet a fórumból, pedig be állitom mindig bejelentkezve marad. Ezt is vírus okozza, vagy azért van, mert beállitottam a böngészőben, ne legyenek előzmények?
  • gergely1991
    Hidd el akkor nem muszáj:)
  • Peetboy
    A CCleanert használom én is, de az kevés ahhoz. Mindent nem tud kitörölni, akkor ha ilyen könnyü lenne, mindenki sorba tennél fel havonta a demókat.
  • kl24h
    Nemcsak a registry-ből kell kitőrölni, hanem még van néhány mappa is a C:-ben.
    Én a registry tisztításához a CCleaner-t használom.
    Persze, ahogy mondta gergely1991 barátunk, manuálisan is lehet, de tényleg hosszan tartó munka és figyelem is kell.
  • Peetboy
    Oks, köszi.
  • Arkon
    Akkor szedd le, takaríts ki utána és tedd fel arról a linkről amit én betettem az előbb. Remélem nem valami warezos link volt mert akkor lehet, Kaspersky megorrolt rád és nem engedi többet feltelepíteni magát. Erre nagyon odafigyelnek újabban Eugenek.
  • Peetboy
    Máshonnan, valaki linkelte be.
  • Arkon
    Innen töltötted le? Mert én innen letöltött KAV/KIS progikat (30 napos trialok) már tettem fel pár gépre is eddig mindig betartották a 30 napot és nem volt velük semmi gond az alatt az időszak alatt.
  • Peetboy
    Igen 30 napos ez is, pont ezért nem értem, miért írja 2 nap múlva, hogy nincs licence kulcs.