Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ki használja ezt a vírusirtót? (MSE, Microsoft Security Essentials)

Tényleg 1 fokkal jobb a MSE, mint a Norton?
Szuper!
Akkor ki lesz próbálva..

Narxis
7

és

6

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nagyon gyanús!

Hello!

Ti mit szóltok a Microsoft Security Essentials vírusirtóról?
Egy 10-s skálón hol áll?

Ugyan ez a kérdés a Norton Internet Security 2010-hez is...

Narxis
Töltsd fel valahova és kielemezzük!

gergely1991
Ha a programot eredetinek mondják akkor a digitális tanúsítvány hiánya miatt tekinthetjük fertõzõnek is.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pano
Nem valószínû. Ilyen találatoknál már meg kell fontolni, meg jobban megkukkantani, mit is csinál az exe fájl.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Sziasztok!
Szerintetek ártalmatlan? VT
gergely1991
eltûznének=eltûnnének
A gyorsformázás tudtommal nem törli az egész adatot amely egy speciális programmal visszahozhatók(ha reinstall-ra kerülne sor)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Ha ez se segítene:
Lehet hogy jónány fájlt letörölhetett:telepítõ lemez behelyezése majd javítás(nem hinném hogy a telepített programok eltûznének)vagy reinstall(ebben az esetben az összes rendszerpartíción mentett adat elvesz)

mike0013
köszi szépen a gyors választ, megmondom neki😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Doomista
+ segitség ahhoz, hogy hogyan is kell kiírni + használni az avira rescue cd-t...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Pano
Avira Rescue CD letölt > cd-re kiír > bebootol vele > beállításokba beállítani, hogy a talált vírusokat törölje > lefuttatni

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

mike0013
Sziasztok!
Egyik ismerõsöm felrakott valami programot (gfwin.exe), aztán amikor rájött, hogy nem kellett volna azonnal letörölte... így jobban utánaolvasva a gfwin.exe egy vírus, na mindegy. Aztán most ott tart, hogy nem indítja el a rendszert neki, hanem csak megjelenik a kurzor és ennyi, semmi más nem jön be, mit lehetne tenni?
Köszi elõre is!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

A végzetességet nem engedi a NIS.
Ha valami benn is marad, az csak egy kis dolog, ami nem teszi tönkre a rendszert.
Narxis
Gyanús

VT

gergely1991

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vége az elégé érdekes XD

Doomista
Nem, nem elég! Légy maximalista!

Miért? UPC Fiber Power 30 csomagom van. Nekem ez untig elég.

Doomista
Szerintem se...nálad alap kellene hogy legyen a 120 mbit :s

Hát az enyém sem valami gyors. Speedtest.

Narxis

Doomista
Nálam nem túl pontos 😞

Doomista
Ja, azt hittem azért mert nálad ennyi és azt hitted hogy ennyi 😄

Pano
A speedtest a legpontosabb, ami van.
Viszont ha sebességet mérsz ki kell kapcsolni minden olyat, ami a küldött/fogadott pakkhoz hozzáférhet (amivel tesztel), úgy mint antivirus, tûzfal, esetleg azokhoz tartozó bõvítmények.

Krystalx
nálam a speedtest pontosan mér...szándékosan tettem be ezt a másikat a látvány miatt

A tudással nő a kételkedés is...

morcosqtya
speedtest.net nem pontos?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hali!

..Tegyük fel, hogy bekerült valami, úgyis egy pár nap múlva detektálja és a gép csak tiszta marad...

Pár nap? - néhány nap? sokszor ez nagyon sok/rengeteg eltelt idõ. Van mikor már néhány óra késés is végzetes lehet.

Doomista
Ne haragudj, de ez az oldal sebességmérésben szar. Nekem 8 MB-os netem van, [ amit elõbb láttál, az a suliból lett mérve], szóval ezen a servers sebességmérõn nekem ezt mutatja. Ami kész röhej 😊) De ez a speedtest.net sem a legjobb...

Krystalx
szerintem én sem panaszkodhatok <#integet2>

A tudással nő a kételkedés is...

Nem hiszem!!!
A NIS-el védett gépekrõl még nem hallottam, hogy Windows-ot kellett volna újból telepíteni.

Tegyuk fel, hogy bekerûlt valami, úgyis egy pár nap mulva detektálja és a gép csak tiszta marad.
morcosqtya
ÛRISTEN!!!!! <#wow2><#wow1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Doomista
Akkor megmutatom neked, hogy valójában milyen egy 5 Mb-os net!

Jim Morrison
Igazából 5Mb os netem van, de a Preium F secure felnyomja <#vigyor1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Doomista
Cheater 😄

Jim Morrison
😄
A ping odavág xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Doomista
Azt a picsa, ha nekem ilyen netem lenne...! Minden nap úgy nyomnám be, hogy elõtte letérdelek, és elmondanám a " mi antivirus atyánk-ot".

Jim Morrison
F secure sem.

Csupán csak egy napot késtél ezzel a figyelmeztetéseddel, nem többet. De nem baj majd jövõre pontosabb leszel ... Meg látom, hogy így éjfél felé már maradnak ki betûk is. Az alkohol nem a "tisztánlátás" eszköze.
<#nyes><#vigyor><#wave>

Doomista
De csak szólk, hogy ne feljtsétek el átllitani az órkat, mivel most nem éjfl lesz, hanem 1 óra!

Doomista
Boldog Új Évet kívánok neked így utólag is!

gergely1991
Majd fogsz bánatodban ha súlyosbodik a problémád?

Doomista
Ne provokálj! Ma nem is ittam...:s

gergely1991
Ne igyál, amikor gépezel! Még az veszed észre hogy lassul a géped és a ijedtségtõl még kilöttyen a pia.

Doomista
JJJÁÁÁÁJJJJ megfertõzte a gépemet !!!44 segítség!!444

gergely1991