Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam is fogta a KIS. <#vigyor>

Majd már csak azt fogod látni - az ilyen sokadik NIS nem jelet semmit után -, hogy kezd haldoklani a Widows a gépeden. <#vigyor>

Ezt pedig a Tûzróka nem engedte megnyitni bejelentett támadó webhely címen<#vigyor>

KIS 2010 azonnal blokkolta<#nyes>

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lemaradtál róla😛DF exploit:Link.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A NIS 2010 nem jelez semmit, csak annyit látok, hogy elindul a JAVA, de semmi fertõzés nincs. Ha bezárom azt az oldalt(esetleg TA😎, akkor a JAVA ikonja is eltûnik rövidesen a tálcáról.

Sok ilyen hasonló oldallal találkoztam.
Virus: JS:Redirector-CB (Engine 😎

Sziasztok!
Ma keresgéltem A 22-es csapdája címû filmrõl képeket.
Google ki is adott egy jót: kép
(Csak óvatosan!)<#vigyor1><#vigyor1>
L7wy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ennek ellenére hallgassatok már el XD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

nandorb
de ennek elenere jobb mint az Avira.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis
FLAME!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
Ennek ellenére a Kaspersky továbbra is terheli a gépet <#levele><#hehe><#eplus2>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
<#integet2><#pias><#vigyor><#eplus2><#phone>

Doomista
Csak tudod kár, hogy a Kaspersky ennyi sok év után is buggos. <#integet2><#pias><#gonosz2><#vigyor1><#vigyor1>

Eddig a Kaspersky volt a bugos. Most láthatóan átadta másnak ezt a tulajdonságát. Valakinek tovább kell vinnie ezt a (bug)vonalat. <#eplus2><#nyes><#vigyor><#nyes><#eplus2>

Doomista
E verziónál is olyan gyorsnak kellet volna lennie 😞

L7wy
9-es verzió gyorsabb volt, azért nem láttad 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
üdvi😊
apu gépén csinálja a 9-es is...ahogy Gergely is írta "The program will be initialized"
olyan mintha egy kis idõre fagyi lenne, aztán indul el a keresés

A tudással nő a kételkedés is...

nandorb
Halgass meg tanul keselni😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Értem. De akkor is furcsa hogy a 10-es verzióban csinálja, míg a 9-es verzióban nem csinálta. Ezt még meg kell szoknom!

gergely1991
"The program will be initialized" (A program inicializál)(jelentése:inicializál: kezdeti paramétereket beállít; mûködést elõkészít)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bertino
😄DDDDDDDDDDDDDDdddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis

Doomista
Már megint kezded? Eddig egyik verzió sem csinálta ezt...

gergely1991
Csak elõkészül a keresésre ezt meg mindegyik verzió megcsinálta..

Doomista
Értem én, csak leszarom. 😊
Nem kell válaszolnod, igazam van.

😄DDD

Narxis

Doomista
Nem jön annyi bevételi forrás, ezért kell többet dolgozniuk. <#integet2><#pias>

<#wave><#integet2>

Láthatólag nincs különbség hétvége és munkanap között Kaspersky-éknál. <#eljen><#vigyor0>

Két perccel ezelõtt frissített.

Doomista
Áh, én tisztességes, becsületes, és törvénytisztelõ állampolgár vagyok. <#gonosz2><#vigyor1><#pias><#integet2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam csak egy érdekes dolog van az új verzióban...scan módnál ha elindul, akkor 5 másodpercig áll, gondolkodik a program. De ezt már más is írta.

Vagy csak Te sem mered bevallani, hogy ... <#eplus2><#nyes><#vigyor>

<#wave><#pias><#integet2>

Doomista
<#rinya><#sir><#shakehead>
Nyilván akkor csak a kiválasztottaknak mûködik jól ez a
<#worship><#worship> antivírus.

Doomista.

(és nem Õ van így egyedül ...)

Itt a Matousec újabb teszt, immár a 148-as. Ezen vannak eddig még nem futott újabb versenyzõk is.
Itt a teszt.
A 'Switch to the mixed view' -re kattintva lehet váltogatni a nézetek között. A harmadik oszlop 'Level reached'( Elért szint) a legbeszédesebb. Ez az oszlop mutatja azt a legmagasabb szintet, amit az a vizsgált termék a teszt alatt elért. Ha át ment minden szinten, akkor ez a szám 10 és egy plusz jel.

Nem sokan tudták teljesíteni. (újfent)

Nem sokáig.<#nyes>

Doomista
Nem sokáig.

RBJ
minek nekem promo?
van nekem 2011. 04. havis kulcsom<#eplus2><#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Avast Pro hoz lehet valahonnan licenc fájl-t szerezni mer az uccso amit leszedtem 22én járt le
Threats missed by other security vendors
The chart below shows how many infections Prevx 3.0 found yesterday, on PCs protected by security products from the following vendors:

Ebben a táblázatban azt írták, hogy a különbözõ antivírusok mennyi kártevõt nem észleltek. Érdekes maga a táblázat, amibõl azt lehet következtetni, hogy a sorrend a következõképpen állítható fel:
1. Webroot
2. Panda
3. Trend
4. Microsoft
5. Avira
6. Kaspersky
7. McAfee
8. Symantec
9. AVG
10. Eset
11. Avast
Mert bugos. Sajnos.

Doomista
<#ejnye1><#ticking><#phone>

Narxis
<#ijedt>

gergely1991
<#ticking><#ticking>

Narxis
Mert bugos.

bertino
nem teszi lehetetlenné a netezést.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gergely1991
Ha a OS automatikus lekérésre van beállítva akkor kérd le a ipconfig/all parancs segítségével és majd gépeld be a hálózati Kapcsolatoknál.
Ennek meg kell oldania a problémát...

Polonic
Ez alatt mit értesz?
Én nem tapasztalok semmi negatív dolgot vele kapcsolatban.

gergely1991
Van-e olyan beállítása amivel a pingelést engedélyezné?😮

Avira WebGuard miért teszi lehetetlenné a netezést?