Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd már csak azt fogod látni - az ilyen sokadik NIS nem jelet semmit után -, hogy kezd haldoklani a Widows a gépeden. <#vigyor>#vigyor>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sok ilyen hasonló oldallal találkoztam.
Ma keresgéltem A 22-es csapdája címû filmrõl képeket.
Google ki is adott egy jót: kép
(Csak óvatosan!)<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
apu gépén csinálja a 9-es is...ahogy Gergely is írta "The program will be initialized"
olyan mintha egy kis idõre fagyi lenne, aztán indul el a keresés
A tudással nő a kételkedés is...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Láthatólag nincs különbség hétvége és munkanap között Kaspersky-éknál. <#eljen>#eljen><#vigyor0>#vigyor0>
Két perccel ezelõtt frissített.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wave>#wave><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
Nyilván akkor csak a kiválasztottaknak mûködik jól ez a
<#worship>#worship><#worship>#worship> antivírus.
Itt a teszt.
A 'Switch to the mixed view' -re kattintva lehet váltogatni a nézetek között. A harmadik oszlop 'Level reached'( Elért szint) a legbeszédesebb. Ez az oszlop mutatja azt a legmagasabb szintet, amit az a vizsgált termék a teszt alatt elért. Ha át ment minden szinten, akkor ez a szám 10 és egy plusz jel.
Nem sokan tudták teljesíteni. (újfent)
Nem sokáig.<#nyes>#nyes>
van nekem 2011. 04. havis kulcsom<#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1>
Linux Mint 13 Cinnamon
The chart below shows how many infections Prevx 3.0 found yesterday, on PCs protected by security products from the following vendors:
Ebben a táblázatban azt írták, hogy a különbözõ antivírusok mennyi kártevõt nem észleltek. Érdekes maga a táblázat, amibõl azt lehet következtetni, hogy a sorrend a következõképpen állítható fel:
1. Webroot
2. Panda
3. Trend
4. Microsoft
5. Avira
6. Kaspersky
7. McAfee
8. Symantec
9. AVG
10. Eset
11. Avast
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ennek meg kell oldania a problémát...