Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
- Mert ezért több pénzt lehet elkérni = több bevétel
- Megszerezni ügyfélnek -ezáltal bõvíteni az elõfizetõk számát-, azokat, akiknek ilyenekre igényük van.
Tehát, az új termék által új rétegekhez juthat el a cég és a termékei.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
" az osszes virust erre mindent kitorol meg olyant is ami nem is virusos..."
Vagy false vagy a "kedvenc állományaid" is vírusosak voltak..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RBJ
nem értem ezt a kav nál a pure dolgot.
minek erõltetik, minek menni más antivir után amibe rendzserkarbantartó van.
ahelyett ,hogy fejlesztették volna jobbra a kav kis t.

Linux Mint 13 Cinnamon

<#eljen>

Doomista
Avira Win32/NonAlcohol/Meebro bootvírus-nak detektálta!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hali!

Egészségedre!!!<#nyes><#eplus2>

Doomista
LOL, valamit te elbasztál benne.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nandorb
ez az Avira mekkora 1fos, pendrive-on virust detektal ra nyomom hogy torolje az osszes virust erre mindent kitorol meg olyant is ami nem is virusos...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Hali!

Viszlát!

Hali!

Ez nem igazán bír már hír értékkel, hiszen ezt már évek óta tudjuk... <#nyes><#eplus2><#vigyor>

A cikk írója nem azt mondta,hogy a tesztben az Eset volt a leggyorsabb.Azt emelte ki a szöveg környezetbõl,hogy azon termékek közül,akik magas felismerési arány mellet is kevés téves riasztást produkáltak volt a leggyorsabb.Igy szerintem az állítása helyes volt.

gergely1991
Bár a képet látva nem ugyan az a verzió de õket nézve a következõ ilyen alkalommal már az általam belinkelt (most jelenleg beta) toolbart használják majd😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Hehe a IE-t használják mint default browser? Akkor nagy bajban lehetnek😄 Amúgy szerintem ezt használják.

Doomista
Ez engem is odabaszott 😄

Narxis
jaja, be akartam nekik írni hírhez hozzászólásba, de inkább ráhagytam 😄

Doomista

Pano
Azért az odabasz, hogy a képen meg van nyitva az eset honlapja, a böngészõbe meg ott a norton toolbar 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Andr0
ez már lett linkelve.. csak azt nem értem hogy miért az ESET-et emeli ki mikor a G-data és az Avira lettek a legjobbak összességében.. ESET vhol a 10 hely környékén kullog.. lál elég félrevezetõ dolgok...

A másik meg hogy a srácok mit néztek??
" magas felismerési arány mellett is kevés téves riasztást produkáló termékek közül a NOD32 volt a leggyorsabb."
Idézet a pdf összesítõbõl:
ESET
On-Demand Scanning Speed: Average (vagyis átlagos)

ez megint csak reklám... de ahogy olvasom a commentekbõl nem csak nekem tûnt fel ez a néphülyítés so szeretném tisztázni ESET csak a 8.

Armin & Ayu fan

sznorbi2
Errõl írtam az elõbb!
No és miért nem beszél az F-Secure, eScan FP-rõl ami még kevesebbet jelzett mint a NOD32? <#hawaii>
Tehát akkor mirõl beszélünk itt Narxis fórumtárssal?
A PcWorld-ön a Norton, itthun-ban pedig a NOD32. <#levele>

Antivirus - To protect and to serve

Narxis

Andr0
norton <#levele> pcworld <#levele>

Armin & Ayu fan

sznorbi2
Ez az elfogultság olyan mint itthon a NOD32, nagyon sok oldalon nyomja magát és emiatt szinte ugyanaz a helyzet mint a PcWorld-ön!
Hozzáteszem, az F-Secure benne sincs az elsõ 10-ben pedig valójában több külhoni fórumon is olvastam, hogy nem is olyan gyenge mint gondolják sokan.
Ezután tettem fel én is.
De a Bitdefender szinte mindenhol ott van a TOP5-ben, ez nem semmi!
Itt a 2010-es Antivirus tesztjük is ami még tavaly készült amikor dobták kifele a 2010-es cuccokat készítõk. Téged nem fog meglepi érni.

PcWorld Antivirus 2010 Teszt

Narxis
Zone Alarm-ból nem értem miért az Internet Security-t tesztelték, Extreme Security-t kellett volna tesztelni ugyanis az a tejleskörû védelmet nyújtó terméke CheckPoint-nak.

Innentõl kezdve szart se ér a ZoneAlarm-ra vonatkozó teszt, ráadásul pont azt emelik ki negatív jellemzõként ami miatt a ForceField-et beépítették a Extreme Security termékbe.

Azon meg se lepõdök, hogy a Norton az elsõ, évek óta a Norton fizetett tesztjeit olvasom náluk, nem csak én panaszkodok elfogultságra, tessék wilderssecurity-t olvasgatni.

pcworld fail<#levele>

sznorbi2
Megjelent a Pcworld Internet Security tesztje!
Ismét vannak komoly meglepik benne!
PcWorld Internet Security teszt
Itt a TOP10 Chart is.
PcWorld TOP10 Chart

Narxis
Én meg pont fordítva gondolom, szerintem ha a böngészõ szûri akkor kisebb az esély rá, hogy lassít és igen én is csak Firefox-ot használok. De igazad van, kinek a pap, kinek a papné.<#vigyor>

Ezen nem veszünk össze de én is tûzrókát használok és ha egyszer a KIS-ben bennt van ez a funkció nem fogok még mellé bármit felrakni,ami a böngészést lassítaná de kinek a pap kinek a papné tudod<#vigyor>

LOL

Narxis
Mármint miben nincs igazam? Abban, hogy számomra a legjobb reklámszûrõ az AdBlock Plus? Had tudjam már jobban, hogy nekem melyik hasznosabb. <#wink>

Nincs igazad,mert a KIS 2010 reklámszûrõjét is folyamatosan frissítik és nálam tökéletesen végzi dolgát nem kell mellé semmilyen adblock és társai.

<#nyes>

Narxis
LOL, valamit te elbasztál benne.

nandorb
az 1olyan ocska szar rakas az ad-blocker minden olyat blockolt amit nem kellett amit meg kene azt nem...

Narxis
Anti-Banner minek? Nekem is csak addig volt fontos amíg rájöttem, hogy számomra nincs jobb böngészõ a Firefox-nál.

Amúgy volt Zone Alarm-ban is csak kivették, G Data-ban is volt, abból is kivették me ma már van IE-hez, Firefox-hoz és Opera-hoz sõt már Chrome-hoz is Anti-Banner. De szerintem a legjobb a Firefox-hoz készült AdBlock Plus, ehhez van folyamatosan frissített HUfilter. Egy darab reklámot nem láttam már vagy 3 éve.

nandorb
Anti-Bannert se felejtettek ki,ez ma fasza😊

Narxis
<#eljen>

Pano
Megjelent a Kaspersky PURE

Narxis
Ha tûzfalat és antispamot illetve ilyen plusz dolgokat hiányolsz belõle akkor az azért van mert Microsoft termék és a többi Microsoft termékbe be van építve, tûzfal a Windows-ban, antispam Outlook-ban stb.

Detektálásban egy G Datat, Avirat vagy Kasperskyt nem ver, de azért nem is annyira rossz.

Narxis
Szerintem nem rossz, alap vírusirtó, honosított, egyszerû, nem bugzik bár ez valószínûleg azért van így mert nem olyan komplex mint egy Kaspersky vagy Zone Alarm.

Pano
S ezt konkrétan mire alapozod? Arra, hogy kevesebb funkciója van, vagy a detektálására? Mert ha az utóbbira, akkor valamit rosszul néztél.
Igaz, hogy nincs telenyomva funkciókkal és különbözõ komponensekkel, de attól még megelõzésre jó, olyan gépre meg fõleg, amin nuku vírusírtó, mert az azt kezelõ ember is nuku ebben a témában. Na, nekik lett ez fejlesztve, így ne csodálkozz.

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor ajánlhatom a furkót?😄DD

Régebben azt mondtam a Nod32-re, hogy csak arra való, hogy a Windows ne panaszkodjon a vírusirtó hiánya miatt.. Tévedtem a Microsoft Security Essentials való arra. A Nod32 többet tud, mond el miket csinál...

Doomista
Ajánlom mindenkinek a UnHackMe "antivírust".

Nekem elszállt tõle a frissen rakott windows xp! Addig eljutottam, hogy feltelepítettem, aztán kért egy restartot, de az után már nem láttam viszont a rendszert.

Csökkentett módba se. Szóval ajánlom. Remélem más eljut a program menüig. 2 éve szintén kipróbáltam windows xp-n, akkor kék halált okozott 😄

Te miért tetted a 7-esre?
Narxis
<#wow1>

miért?

Én inkább a 10-s skálán 3-asra tenném az MSE-t.(Microsoft Security Essentials)

gergely1991
végülis te linkeltél egy VT elemzést: idézet a üzenetedbõl

Végülis lefuttattam. Nem történt semmi különös. Kaspersky sem jelzett semmit.
gergely1991
Annyi de annyi ilyen hasonló AV van hogy szegény AVG-sek csak foghatják a fejüket, amúgy meg tudtommal ez már a 2. Antivir változata...