Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Megszerezni ügyfélnek -ezáltal bõvíteni az elõfizetõk számát-, azokat, akiknek ilyenekre igényük van.
Tehát, az új termék által új rétegekhez juthat el a cég és a termékei.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vagy false vagy a "kedvenc állományaid" is vírusosak voltak..
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
minek erõltetik, minek menni más antivir után amibe rendzserkarbantartó van.
ahelyett ,hogy fejlesztették volna jobbra a kav kis t.
Linux Mint 13 Cinnamon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Viszlát!
Ez nem igazán bír már hír értékkel, hiszen ezt már évek óta tudjuk... <#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#vigyor>#vigyor>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A másik meg hogy a srácok mit néztek??
" magas felismerési arány mellett is kevés téves riasztást produkáló termékek közül a NOD32 volt a leggyorsabb."
Idézet a pdf összesítõbõl:
ESET
On-Demand Scanning Speed: Average (vagyis átlagos)
ez megint csak reklám... de ahogy olvasom a commentekbõl nem csak nekem tûnt fel ez a néphülyítés so szeretném tisztázni ESET csak a 8.
Armin & Ayu fan
No és miért nem beszél az F-Secure, eScan FP-rõl ami még kevesebbet jelzett mint a NOD32? <#hawaii>#hawaii>
Tehát akkor mirõl beszélünk itt Narxis fórumtárssal?
A PcWorld-ön a Norton, itthun-ban pedig a NOD32. <#levele>#levele>
Antivirus - To protect and to serve
Hozzáteszem, az F-Secure benne sincs az elsõ 10-ben pedig valójában több külhoni fórumon is olvastam, hogy nem is olyan gyenge mint gondolják sokan.
Ezután tettem fel én is.
De a Bitdefender szinte mindenhol ott van a TOP5-ben, ez nem semmi!
Itt a 2010-es Antivirus tesztjük is ami még tavaly készült amikor dobták kifele a 2010-es cuccokat készítõk. Téged nem fog meglepi érni.
PcWorld Antivirus 2010 Teszt
Innentõl kezdve szart se ér a ZoneAlarm-ra vonatkozó teszt, ráadásul pont azt emelik ki negatív jellemzõként ami miatt a ForceField-et beépítették a Extreme Security termékbe.
Azon meg se lepõdök, hogy a Norton az elsõ, évek óta a Norton fizetett tesztjeit olvasom náluk, nem csak én panaszkodok elfogultságra, tessék wilderssecurity-t olvasgatni.
pcworld fail<#levele>#levele>
Ismét vannak komoly meglepik benne!
PcWorld Internet Security teszt
Itt a TOP10 Chart is.
PcWorld TOP10 Chart

Amúgy volt Zone Alarm-ban is csak kivették, G Data-ban is volt, abból is kivették me ma már van IE-hez, Firefox-hoz és Opera-hoz sõt már Chrome-hoz is Anti-Banner. De szerintem a legjobb a Firefox-hoz készült AdBlock Plus, ehhez van folyamatosan frissített HUfilter. Egy darab reklámot nem láttam már vagy 3 éve.
Detektálásban egy G Datat, Avirat vagy Kasperskyt nem ver, de azért nem is annyira rossz.
Igaz, hogy nincs telenyomva funkciókkal és különbözõ komponensekkel, de attól még megelõzésre jó, olyan gépre meg fõleg, amin nuku vírusírtó, mert az azt kezelõ ember is nuku ebben a témában. Na, nekik lett ez fejlesztve, így ne csodálkozz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem elszállt tõle a frissen rakott windows xp! Addig eljutottam, hogy feltelepítettem, aztán kért egy restartot, de az után már nem láttam viszont a rendszert.
Csökkentett módba se. Szóval ajánlom. Remélem más eljut a program menüig. 2 éve szintén kipróbáltam windows xp-n, akkor kék halált okozott 😄