Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#wave><#integet2>

Doomista
Nod...panda...mi jöhet még ?! Furkó ?! 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis

Narxis
Bizony!

gergely1991
Tudtommal ezt is hamisítják, hogy hitelesítsék a szoftver megbízhatóságát:/

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Látom rendelkezik digitális tanusítvánnyal (amit nem ismerek) és még friss (6:08 PM 5/5/2010).Ez csupán NSIS telepítõ csomag..Na de minek ez mintha ezt a flash is támogatná:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis

Narxis
Adware.DoubleD Malwarebytes szerint.

Zone Alarm szerint:

nandorb
ezt a cuccot ellenorizze vki.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Narxis
De nekem kell angolos is. 😄

gergely1991
adblock (no firewall)

nandorb
ingyenes firewall reklam blokoloval van-e?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Esetleg ne angolos e-mail címet használj arra könnyen rá találhatnak a spamelõk..

Narxis
Olyanokat linkelek be amit kapok, már nincs kedvem guberálni a neten, meg a malware gyûjtõ oldalakon.

Egyébként a rogue-kat és a trojan bankereket szokta nehezebben fogni, de azok ellen van a szignatúra illetve keylogger zavaró funkciója. MBAM Pro jól kiegészíti mert az meg a rogue-kat fogja nagy számban.

Doomista
Értve 😄

Mert az mindent megfog. <#vigyor>

És hát ebbõl a megállapításból egyenesen következik, hogy nem tud olyat belinkelni amit ne fogna meg. <#vigyor0>

Értve vagyon?

Doomista
Miért csak olyanokat linkelsz be, amiket a Zone Alarm megfog ?

Ejnye ...

Narxis

NOD32 egybõl karanténozta<#vigyor>

Narxis
http://85.20.18.226/icons/Hallmark.exe

VT

Szinte hetente kapom ezeket a szarokat e-mailben.. 😄 Csak aztat nem értem, hogy ha VT szerint Kaspersky detektálja akkor nálam miért nem jelzett, na mindegy.

Peetboy
Találtam serial-os Trojan Huntert, felfrissítette a legújabbra, végig futtattam és magát a progit találta virusosnak. Tud valaki valami használható vírusírtót linkel együtt?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

F34R
nem nehéz levakarni 😊 nem rossz de avira tényleg jobb nekem is volt Internet security 9-m és mivel gyengébb gépezetem van azért fogta rendesen a tûzfalas megoldás

Sucked Security++

Nekem kb. fél éve van az egyik gépemen a 9.0 Internet security.
Nagyon stabil, nem fogja a gépet. Drasztikusan javult a találati aránya.

---- Laca

Narxis
Nem rossz, de nem is kiemelkedõ cucc.

bojti
Avast és Avira free is jobb választás . A fórumokban azt olvasni elég nehéz levakarni a géprõl 😄

Sziasztok! Az AVG Internet Security 9.0 programról mik a tapasztalataitok!
Ugyanis ma telepítettem fel csak a gépemre. Elõre is köszönöm a válaszokat. Üdv
<#wave><#integet2>

Doomista

gergely1991
én is úgy vagyok vele a cache bemondja még akkor is ha csak rá keresek a kártevõs oldalála...Báár itt az lehet a probléma hogy nem tudja rendesen blokolni(csak törli a fájlt ami a lap frissitésekor észre vehetõ de attól függetlenül bejuthat a gépbe/munkaállomásra)

bojti
Én webguard nélkül használom évek óta , írásnál úgyis figyeli a lemezt , így ha bejön vmi cucc azonnal szokott jelezni h vírus van a cache - ben

Pethy23
Majd legközelebb kipróbálom😊
gergely1991
Ha a webvédelemnél a heurisztikát 1 fokkal alacsonyabbra állítod akkor is ugyan ez a helyzet?

Pethy23
Sorrend így volt.

De az miért van hogy Avira látványosan belassítja a böngészést? Pedig nem lenne rossz minden együtt, csak hát elég gyatra hogy felrakom és fél másodperc helyett 5-10 alatt hozz be egy oldalt:S
Mehet.
KAV/Comodo tûzfala és a Defense+ de Antivírus nélkül! Közepes vagy gyengébb gépeken lassítani fog ez a konfig azzal számolj.
Fontos a telepítési sorrend. Elõször a KAV és utána Comodo részegségek!
Ha a Comodot teszed fel elõször akkor a Kaspersky már nem fog felmenni utána mert érzékeli a Defense+ jelenlétét és ütközésnek veszi.

Pethy23
Igen erre gondoltam😊 OKés.
Narxis
Mármint Kaspersky antivírus + Comodo tûzfal és Defense+? Annak se szabadna összeakadnia.

Pethy23
És Comodo Defense+ + Kaspersky?
Narxis
Nem hiszem.

bmate0007
Hali!
Szerintetek hogyha Comodo Internet Security mellé felrakom az Ad-Aware Free-t, abból lehet összetûzés? Mindkettõ valós idõben futna, Comodo Defense+-szal, antivirussal, Ad-Aware pedig Ad-Watch-al.

Hali!

Nekem nem jön be semmi. Klatty. <#vigyor>

Természetesen Sandboxie alól (lett volna) megnyitva. <#vigyor0>

gergely1991

sznorbi2
Itt egy éjszakai nyalánkság!

veszélyes link!

Ezt a cukorfalatot a giganet egyik szerverén lehet megtalálni!
Ráadásul nem is 1 kártevõ van benne, szóval csak óvatiban ráklattyolni.

Antivirus - To protect and to serve

lck
Endpoint Protection
Lehet valami crack-elt verzióval próbálta.
Doomista
2011 betával xD

Én nem értem, hogy a Symantec ilyeneket engedne telepíteni, mivel nálam nem engedte.
Tehát letölteni engedi, meg is engedi a telepítést, de a végén karanténba helyezi, mert vírusként detektálja.

Milyen Symantec programmal próbáltad?
gergely1991
Tõlem egy 5-ös kap az egyik webes fordító😄