Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Zone Alarm szerint:

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként a rogue-kat és a trojan bankereket szokta nehezebben fogni, de azok ellen van a szignatúra illetve keylogger zavaró funkciója. MBAM Pro jól kiegészíti mert az meg a rogue-kat fogja nagy számban.
És hát ebbõl a megállapításból egyenesen következik, hogy nem tud olyat belinkelni amit ne fogna meg. <#vigyor0>#vigyor0>
Értve vagyon?
VT
Szinte hetente kapom ezeket a szarokat e-mailben.. 😄 Csak aztat nem értem, hogy ha VT szerint Kaspersky detektálja akkor nálam miért nem jelzett, na mindegy.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Sucked Security++
Nagyon stabil, nem fogja a gépet. Drasztikusan javult a találati aránya.
---- Laca
Ugyanis ma telepítettem fel csak a gépemre. Elõre is köszönöm a válaszokat. Üdv
http://biztonsagportal.hu/virusos-e-mailek-terjednek-az-otp-neveben.html
Ezt az OTP adathalászat tevékenységet minden 2. - 3. hónapban eljátsszák...
De az miért van hogy Avira látványosan belassítja a böngészést? Pedig nem lenne rossz minden együtt, csak hát elég gyatra hogy felrakom és fél másodperc helyett 5-10 alatt hozz be egy oldalt:S
KAV/Comodo tûzfala és a Defense+ de Antivírus nélkül! Közepes vagy gyengébb gépeken lassítani fog ez a konfig azzal számolj.
Fontos a telepítési sorrend. Elõször a KAV és utána Comodo részegségek!
Ha a Comodot teszed fel elõször akkor a Kaspersky már nem fog felmenni utána mert érzékeli a Defense+ jelenlétét és ütközésnek veszi.
Szerintetek hogyha Comodo Internet Security mellé felrakom az Ad-Aware Free-t, abból lehet összetûzés? Mindkettõ valós idõben futna, Comodo Defense+-szal, antivirussal, Ad-Aware pedig Ad-Watch-al.
Nekem nem jön be semmi. Klatty. <#vigyor>#vigyor>
Természetesen Sandboxie alól (lett volna) megnyitva. <#vigyor0>#vigyor0>
veszélyes link!
Ezt a cukorfalatot a giganet egyik szerverén lehet megtalálni!
Ráadásul nem is 1 kártevõ van benne, szóval csak óvatiban ráklattyolni.
Antivirus - To protect and to serve
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tehát letölteni engedi, meg is engedi a telepítést, de a végén karanténba helyezi, mert vírusként detektálja.
Milyen Symantec programmal próbáltad?