Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Semmi gond. Én is csak szimplán válaszoltam.
Kaspersky mellé nem kell semmi más kiegészítõ. Úgy jó és kerek ahogyan van. <#vigyor0>#vigyor0>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://biztonsagportal.hu/rendteremtes-a-biztonsagi-esemenyek-kozott.html
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak vicceltem. 😊
Viszont Threatfire heurisztikával megfogta.
Pl. Avast-nak csak a délutáni adatbázisába került be.
Természetesen mi spywareguruk ilyet nem szopunk be. De másoknak igencsak jól jöhetett (volna) a threatfire.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
kész, nincs több mondanivalóm. Kár, hogy itt is autolearn módban hagyta a Program controlt, virtualizáció is ki volt kapcsolva, mégis megállta a helyét. 😊
Elég ha bezárod a böngészõt Peet tesa, vagy ezt magától nyitotta meg? Valamilyen ingyenes víruskergetõt tegyél fel ha nincs semmid, pl. Avastot.
---- Laca
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Analízis eredmény (VT)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ott van még a Comodo mellé az is kb 7 mega, és még mindig nem vészes, és Avira-val az a bajom hogy túl sok fölösleges dolgot jelez be😊
igaz , hogy a kaspersky kapott olyan frissitést mostanában , hogy nem lehet kulcsfile okat beadni neki . egybõl blacklistes lesz ?
csak azért kérdem mert 3 hónapja nem használtam kav ot.
szerintem hülyeség de egy oldalon olvastam egy hozzászólót.
Linux Mint 13 Cinnamon
Omg mekkora fail lehet aki ennek bedõl....XD
régen csak úgy pluszként tartottam a gépen.
Linux Mint 13 Cinnamon
Linux Mint 13 Cinnamon