Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát igen, van aki nem menekül el, hanem szembenéz a kritikával
<#violent><#pias><#integet2><#vigyor>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#hehe><#taps><#wave>

Te meg Doomistanak szójjáá be!!!
<#nyes><#boxer>

Hali!

Semmi gond. Én is csak szimplán válaszoltam.

Kaspersky mellé nem kell semmi más kiegészítõ. Úgy jó és kerek ahogyan van. <#vigyor0>

nandorb
szal lassitja😄 oke akkor torlom nezzem vmi. nem stimmel.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Pethy23
Én is felraktam KAV mellé és érezhetõ volt a lassulás😊
Nekem volt fenn anno KAV mellett és rettenetesen belassította a rendszert.Tehát csatlakozom az elõttem szólókhoz ne tedd fel mellé nincs értelme.

Tévedés ne essék,nincs a KIS-el semmi gondom.Szimplán egy kérdés volt.Felejtsd el Arkon.Inkább <#pias>-unk.

Narxis
Alázd meg.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ok,vettem.<#wave>

Kaspersky mellé semmit!

Ne alázd már meg ilyenekkel kérlek.

KIS mellé érdemes a lentebb emlegetett ThreatFire-t fölrakni?

Kaspersky already yesterday a daytime blocked it. <#nyes><#eljen>

Narxis
Jaja, jó cucc.

Narxis
Új, még ismeretlen kártevõk ellen jó, ha jól tudom viselkedés alapú blokkoló, amolyan HIPS, de valamit frissít is rendszeresen. Én feltettem annak ellenére, hogy Zone Alarm FAQ-ban azt írják, hogy elõfordulhatnak kompatibilitási problémák ThreatFire-el és sajnos tényleg lassabb lett a gép, pár másodperce rendszeresen megakadtak a játékok stb. Pedig tényleg jó cucc, ingyenes és csak jót olvastam, láttam, hallottam róla.

Narxis
Muszáj rátok erõltetnem az akaratom!!!

Csak vicceltem. 😊

lck
Tegnap reggel ez: http://limpskr.com/image.php - avast, nod, symantec, panda mellett simán települt. ( Ezekkel próbáltam. )
Viszont Threatfire heurisztikával megfogta.
Pl. Avast-nak csak a délutáni adatbázisába került be.
Természetesen mi spywareguruk ilyet nem szopunk be. De másoknak igencsak jól jöhetett (volna) a threatfire.
Pethy23
Pontosan mire való, mert az oldalukon ha Kaspersky mellé felrakom valami 210% javulást eredményez😄
Doomista
Más igen, de mi nem. És ez a lényeg. Érted kolléga? 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Nem raktam mert nekem felesleges, de más fel fogja rakni, és te is idõvel. 😊

Doomista
Max te 😊

Narxis
Majd más felrakja.

Doomista
Nincs az az isten, hogy én az Avira mellé valamilyen kiegészitõ védelmet felrakjak.

Narxis
Egyébként Avira, G Data illetve olyan vírusirtók mellé amelyek nagyrészt a szignatúrákra támaszkodnak mehet fel az ingyenes ThreatFire, sok jót olvastam róla.

Pethy23
Felraktam újra próbaként az Avirat de olyan szinten belassította a weboldalak betöltését a webguard, hogy ennyi elég is volt nekem...
Halló!

Doomista
<#ticking><#ticking>

Narxis
Ennyi!

kész, nincs több mondanivalóm. Kár, hogy itt is autolearn módban hagyta a Program controlt, virtualizáció is ki volt kapcsolva, mégis megállta a helyét. 😊

Hát,nekem pár nappal ezelõtt volt a KIS-hez egy olyan frissítés,hogy utána rendszer újraindítást kért a progi.Hacsak az nem az volt....Nemtom.Amúgy nem szokta kérni,indítsam újra a masinát.

Narxis
Csáááá Peet!

Elég ha bezárod a böngészõt Peet tesa, vagy ezt magától nyitotta meg? Valamilyen ingyenes víruskergetõt tegyél fel ha nincs semmid, pl. Avastot.

A Kaspersky is azonnal fogja a VT eredmény ellenére...

---- Laca

nandorb
rakd fel a KAspersky antivirust es futtasd amit csak talal toroltesd vele.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nem látok vírusirtót vagy legalábbis az ikonját a tálcán.Ha ez így van ne csodálkozz rajta.Egyébként meg a Malwarebytes Anti Malware nevû programmal tudod eltávolítani.

Peetboy
Ide is beteszem a képet, ilyen virus került rá a gépre, google-zés közben.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Itt egy másik: http://beautyphotoson.com/image.php
Analízis eredmény (VT)
Pethy23
Hát én nem tapasztaltam hogy szaggatna is valami😊 pedig nem csúcs szuper Laptopon használom.
gergely1991
Nem megfelelõ beállításokkal ne is csodálkozz..Amúgy meg a Kav mellett elégé szaggatnak a játékok,az avira mellett ezt észre sem veszed😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
minek ide még több AV?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pethy23
Olvastam hogy a Kaspersky nagyon fogyasztaná a ramot és a procit, de nekem összesen 10-15-öt zabál...

Ott van még a Comodo mellé az is kb 7 mega, és még mindig nem vészes, és Avira-val az a bajom hogy túl sok fölösleges dolgot jelez be😊
RBJ
szeretnék egy intim kérdést feltenni.
igaz , hogy a kaspersky kapott olyan frissitést mostanában , hogy nem lehet kulcsfile okat beadni neki . egybõl blacklistes lesz ?
csak azért kérdem mert 3 hónapja nem használtam kav ot.
szerintem hülyeség de egy oldalon olvastam egy hozzászólót.

Linux Mint 13 Cinnamon

Én azért nem futtatok *.exe fájlokat letöltéskor, ha valami gyanúsat töltöttem le, akkor a legelsõ a VT analízis.
Sajnos elég kevés antivírus észleli (lásd a VT eredményt: #31472). Lehet, hogy ha YES-t adsz, akkor több anmtivírus is észlelne (lásd NIS).
gergely1991
Arról nem is beszélve ha a AV felismeri csak a user kívülhagyja😄

lck
Hát igen - képnek álcázott exe. De meg is kérdezi akarod e telepíteni ? 😊 Aki erre jeszt nyom meg is érdemli.
gergely1991
"IM75378.JPG-www.myspace.com.exe"
Omg mekkora fail lehet aki ennek bedõl....XD

RBJ
ja és a hitman pro is jelez rá.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
csak azt nem tudom ,hogyan lesz egyre jobb a mbam. honnan ez a kövér adatbázisa.
régen csak úgy pluszként tartottam a gépen.

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
Ezen hétvégén nem ittam semmit !
<#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

RBJ
dr.web nuku. mbam meg fogja

Linux Mint 13 Cinnamon