41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon
    Jah. Jah?
  • gergely1991
    Persze erre is gondoltam:)
    És ha jól látom van rá remény hogy megcsináljam:)
  • L7wy
    De azért kérdezd meg tőlük előbb...
  • Doomista
    Jah.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintetek engedélyezné a VT ha lefordítanám a pluginjukat?:SS
  • gergely1991
    Látom megváltozott a VT ,meg azt is hogy fordítókat keresnek....
  • Narxis
    VirusTotal plugin Firefox usereknek

Browser addons fülre katt. Url-t és letöltés előtt fájlt is scannelhetünk egyetlen klikkeléssel.
  • gergely1991
    Keresd vissza a böngésző előzményében(ha csak ha nem private vagy ki nem törölted valamilyen módon őket)
  • Narxis
    Júliusi Kaspersky top10
  • gergely1991
    Most már óvatosan hogy milyen flash háttértárakat dugunk az usb portra
  • Arkon
    Symantec.
  • Rotyoka
    Hmm ez a leg jobb oldali logo melyik cég logója? :O
  • Doomista
  • Arkon
  • Narxis
  • Doomista
  • Narxis
    Az ESET több százezer magyarországi felhasználó visszajelzésein alapuló statisztikai rendszere szerint 2010 júliusában a következő tíz károkozó terjedt a legnagyobb számban, és volt felelős együttesen az összes fertőzés 28,60 százalékáért.

1. Win32/Conficker féreg (8,06 %)
    2. Win32/Agent trójai (5,16 %)
    3. INF/Autorun vírus (3,52 %)
    4. Win32/PSW.OnLineGames trójai (2,34 %)
    5. HTML/ScrInject trójai (2,32 %)
    6. INF/Conficker vírus (1,68 %)
    7. Win32/Oficla trójai (1,62 %)
    8. Win32/Mebroot trójai (1,56 %)
    9. Win32/VB féreg (1,20 %)
    10. Win32/Packed.VMProtect trójai (1,14 %)
  • L7wy
    :)
  • kl24h
    Erre jó felfigyelni! [.../windows/system32/wnpbj1.exe] (wnpbj1.zip:>wnpbj1.exe)
  • kl24h
    Hat hónap a hackelésig
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2010.08.05, azt hiszem nem volt linkelve
  • Puhos
    Szia!

Nem, nem akartam letölteni semmi képen, csak szoktam látogatni a linkelt oldalt. És ma reggel láttam ezt a programot, gondoltam belinkelem ide.
    Igen nekem is furcsának tűnt, de hát ez van, már mindenki "fabrikál" vírusvédelmi szoftvert, kérdés, hogy mennyire lesz majd sikeres.
  • Arkon
  • Puhos
    Element Anti-Virus 2011
  • slime001
    Mutasd már meg nekem azokat az oldalakat amiket károsnak lát. Ha nincs maxon a heurisztika elég ritkán ad fake riasztást. Amire Avira jelez én már meg se kockáztatom.
  • gergely1991
    A Premium, illetve a Security Suite változatában persze van de amit leírtam az a free-re utalt.
    A free-ben nincs csak a normál guard(védelem) a böngésző cache(gyorsítótár) memóriáját ellenőrzi(írás-olvasáskor).
  • Narxis
    Te töketlen!
  • Doomista
    Te szerencsétlen!
  • Cat 02 #33410
    Nincs webvédelem ? Minden 2. oldalt károsnak lát, ki is lőttem (+ email védelmet is ki kellett, mert nem indult Thunderbird) (rendes gépen ez van, de akkor átpakolom a másikra is)
  • Narxis
    Nem vagyok én semmilyenes... :) adtam hosszabb időt a CF1 miatt a KIS 2011-nek, ne vesszen kárba a november 19-ig jó Win 7 launch party Kaspersky kulcsom és eddig egész kellemes. 2010-es verzióval több bajom volt...

Egyébként már régóta hangoztatom, hogy ha Internet Security-ről van szó akkor nálam csak a Kaspersky vagy Zone Alarm Extreme Security jöhet szóba, más nem. Nekem ezek jöttek be pedig már tényleg mindent kipróbáltam...

Vagy ha tűzfal + antivírus akkor Outpost+Avira vagy Outpost+ G Data vagy Outpost+Emsisoft Anti-Malware. De igazából már Outpost se tetszik annyira, dobálja az alerteket mint a Comodo amiből sok nem derül ki, de legalább barkochbázhatsz vele.
  • Black7Seven
    Ebben igazad van.

Rakom is vissza a KIS-t.
  • Doomista
    De várjál, lehetett volna szomorúbb is a helyzet! Ha a Panda Cloud sem ismerte volna fel!
  • Black7Seven
    Hali!

Ebben az a szomorú Tudod, hogy amíg a laptopomon, amin csak ideiglenesen van fent ez a Panda Cloud csak addig, amíg nem jön ki a KIS2011 magyar (mert asszony nem érteni angol nyelvet) szépen fogta, addig az asztali gépen az ESS boldogan és dalolva beengedte volna, mert meg sem nyikkant rá.
  • Doomista
    Ijjj..Virut ^^ Ismerjük, magas szintű riadó ellene ^^ warning warning danger danger.
  • Black7Seven
    Dolgozott a Panda Cloud Free. Katt ide.
    Asszony kapott egy e-mailt-t.
    Ez volt benne.
    Amint megnyitotta asszony a mélt, Panda rögtön ugrott. Hmmm... nem is olyan rossz ezek szerint ez a Cloud.
    ESS meg sem mukkant rá. Szerinte tiszta, de nem volt az. VT szerint sem, csak elfelejtettem elmenteni a linket és most már nem tudom betenni. (vendégeink vannak)
  • gergely1991
    Egy újabb Kaspersky-s
  • Narxis
    Az alap skin-ben nem lehet kulccsal aktiválni, de én már kipróbáltam pár egyéni bőrt és mindegyikbe beletették a kulcsfájllal aktiválást, így ha blacklisted lett a kulcs kb. 3 másodperc újra aktiválni ami minimum pár hétig újra jó, de talán több ideig is, nekem még jó a Win 7 launch partys liszenszem november 19-ig. Szóval nem próbáltam mostanság ezeket a warez kulcsokat, de kb. 2 naponta töltenek fel újakat, lépten nyomon találok, youtube, google dobálja ki a találatokat.

Aztán van még trial reseter és anti-blacklist patch de azokkal inkább nem próbálkoznék.
  • Arkon
  • Doomista
    Kacagtatóan, mókásan móka. Nevess, és a világ veled nevet!
  • gergely1991
    Kérdés az hogy milyen jó az a "móka".
  • Narxis
    Van hozzá "móka", lásd #33390 és szerintem nem "eszik" sokat.

Felső opciót ki, alsót pedig be kell kapcsolni.

Egy próbát megér. Szvsz elég jó lett így CF1 után a Kaspersky.