Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én tudom. <#wave><#kacsint><#vigyor0><#bee1>

Doomista
Lisztbõl, élesztõbõl, és vízbõl.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
A Narxis Security 2000 vírusvédelmi csomag kenterbe ver mindent. De nem árulhatom el, hogy milyen összetevõkbõl áll. xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kandurex
Meglesem, thx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pano
Firefox csökkentett módban elindítod, kiegészítõk nélkül.. úgy?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
például a WOT-ot,szokták javasolni..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Én szerintem az IE szerû külsõd lehet a lúdas :S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Szia!

Ezzel csak és az a gondom, hogy mindössze ennyi jön be.

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Valszeg van a nod32 topicban egy olyan link, ami az IE-t kiakasztja. Várakozik a válaszára. Sztem az InPrivate lehet a ludas.
Sajnos IE-nek sok hasonló gondja van.

Kandurex
Milyen kiegészítõre gondolsz az FF mellé?

gergely1991
Ideje egy kicsit FF-et is használni <#eplus2>

Csak az a helyzet, hogy a Malwarebytes' nincs is bekapcsolva. Nem indul a Windows-al sem és csak havonta egyszer-kétszer futtatom keresésre. Az nem lehet az oka.
(vagy titokban a háttérben mégis csak tevékenykedne kikapcsolva is? <#vigyor>) Nem nagyon hiszem.

Narxis
Malwarebytes ip blokkolója csinált nekem ilyet és Nod topiknál régebben. Annyiszor blokkolt rendes oldalakat, hogy kikapcsoltam végleg.

Hát nem tudom mi lehet, de mostanra annyit javult a helyzt (NOD32 topikról van szó), hogy valamikor fél-egy percre a rákattintás után nagy nehezen de nem minden esetben, de bejön a NOD topik is. Nem értem mi lehet?
A többi topik és akármelyik böngészõvel is próbálom(Opera?FF,IE8,Chrome) azonnal bejön.
Egyébként többnyire csak > ez < látszik az oldalból.
Sorry az offolásért csak bosszant a dolog és nem értem, hogy miért?

gergely1991
Gépet nem terheli,napi frissítés, jó detektálás,jól eligazodós kezelõfelület,webvédelmet nem tartalmaz, bár FF kiegészítõkkel megoldható,illetve tûzfal telepítése is ajánlott mellé...

Doomista
Logóm mindent elárul 😄DD kan - durex.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Met
Engem is idegesít ott az a szar...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pano
Nemrég újult meg a gugli kinézete, ilyen lett. Úgy tudom nem lehet eltüntetni.

Narxis
Az nem Firefox startlapja hanem keresés után átirányít Google keresõlapjára.

Narxis
Hali!

Szerintem top 3-ban simán benne van, nem fogja a gépet és elég jó detektálással rendelkezik.

RBJ
lenne egy egyedi problémám
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
firefox startlap ja a kezdõolal nálam. ha keresek régen nem volt ott bal oldalt az a sáv most meg idegesit. el lehet tüntetni egyáltalán.

Linux Mint 13 Cinnamon

Kandurex
Sziasztok,

Az Avira Personal -ról mi a vélemény? Objektíve? A bannerba a szoftvereknél 12 van felsorolva, akkor ezen a 12 -es képzeletbeli listán hol állhat?

Narxis
Nálam bejön.

Doomista
Nálad bejön? Nálam se jön be.

Doomista
Természetes, hogy nálad van a gond 😄 Nálam bejön.

Pano
Nekem bejön, nálad van a gebasz.

<#integet2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóógálati közlemény: nem tudok belépni ma délelõtt óta az itteni NOD topikba, csak az üres oldala jön be. Megnézni valaki, hogy csak nálam van ez vagy "központi" ez a hiba? Köszike szépen.

#31709<#eplus2><#hehe>

Narxis
Megütlek.

Doomista
Warning
In order not to compromise your security, this page will not be accessed

The requested URL was identified as a potentially harmful website.
For more information why this page has been blocked, please click here. A description of how you can unlock for this page you can find here.
Requested URL: http://bmthungary.hu/
Category/categories:
Malware
Generated by AntiVir WebGuard 10.0.17.0

Narxis
wtf?

http://www.mywot.com/en/scorecard/bmthungary.hu

Narxis
<#wave>

Doomista
<#ticking><#ticking>

Narxis
Emsisoft Anti-Malware 5.0 4ever!!!!!!

Szia!

Engem érdekelne.

---- Laca

Narxis
Nem, kösz. Csak meg akartam gyõzõdni arról, hogy nincs benne Avira motor.

Most vettem észre, hogy még nem törölték azt a nagyobb csomagot amit kettõben töltöttem fel, amit a srácok nem tudtak kicsomagolni csak páran, az kb 700-as nagyságrendû. Szólj ha kell, adok linket.

Narxis
Kösz, kár, hogy már nem gyûjtesz többet. 😞

Am. kijavítanám sznorbi fórumtársamat. Nincs Avira motor, sima a-squared klón, HIPS és behavior blocker nélkül. Tehát az a-squared(már Anti-Malware néven fut, lehet nem véletlen választotta ezt a nevet Ashampoo) adja az antispyware motort és az Ikarus pedig az antivírus motort.

F34R
haha gondolom válogatott fertõzések amit becsomagolt szóval kilehet írtani õket csak az a kérdés mindent megöli e 😛

Sucked Security++

me and a monkey
Amilyen a rendszered lesz majd a teszt után. infected

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

infected

F34R
rarpass-t megmondanád légyszi??

Sucked Security++

Malwarebyte's Anty Malware.

---- Laca

Ha win 7-et használsz,akkor a gyári Defendert kapcsold be az sem akad össze és nem rossz sztem.

F34R
ha összeütközött akkor bizonyára van kapcsold ki az AV-védelmét és szedj le egy kiegészítõt lejjeb ha visszaolvasol van Ashampoo Antimalware nem veszítessz vele semmit.😉

Sucked Security++

bmate0007
Hali!
Comodo Internet Securityhoz keresnék valamilyen kémprogramok elleni megoldást. Ahogy tudom a Comodonak nincs konkrétan kémprogram-védelme, talán a Defense+, de az antivírusban egyáltalán nincs ilyesmi.
Mit gondoltok, felrakjak valamilyen kémprogram-irtót, vagy hagyjam az egészet?
Próbáltam már Spybotot, Ad-Aware-t, de mindkettõ összeütközött vele.
Üdv

F34R
gondolom tesztelés céljából , milyen szintû vírusokat tartalmaz?
leszedtem de nem merem kibontani xD félek hogy a KIS nem fogja meg

Sucked Security++

Itt van egy márciusi ami még fent van a tárhelyen, ez mind😊

Már nem csinálom, gyûjtögettem napi szinten majdnem 1 évig, több giga cucc volt lementve, erre tönkre ment a merevlemezem amin tároltam, elveszett az összes és abba hagytam..