Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
De lehet de akkor hosszan tartó fáradtságos munkába kerül😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
http://biztonsagportal.hu/wifi-lopasra-szakosodott-kinai-kereskedok.html

http://biztonsagportal.hu/aprilisban-is-a-hamis-viruskeresok-hoditottak.html

A VirusBuster 2010. áprilisi vírus toplistája a következõk szerint alakult:

1. Trojan.FakeAlert.CHH (16.40 %)
2. Trojan.Inject.UMY (14.52 %)
3. Trojan.FakeAV.WD (14.52 %)
4. Trojan.XPACK.HSY (8.89 %)
5. Backdoor.Nepoe.IF (5.85 %)
6. Trojan.Inject.UPB (5.76 %)
7. Trojan.FakeAV.WH (5.63 %)
8. Trojan.DL.FakeAlert.CJC (3.89 %)
9. Backdoor.Nepoe.DL (2.41 %)
10. Worm.Rbot.MCG (1.61 %)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Peetboy
Nem lehet ezt kivédeni valahogy? A Registry-bõl nem lehet ezeket kitörölni? Vagy ahhoz már komoly programozás szükséges?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Én is sok antivírust telepítettem, tõröltem, de még ilyen próblémám nem volt. Az is igaz, hogy mindenik antivírus hagy valamit a registry-ben, de mikor telepítettem új antivírust nem jelzett a régire.
Egy kivételes eset volt valamikor a BitDefender-rel (antivírus csak), hogy a saját Uninstall tényleg nem tõrölt ki mindent, mert a gép újraindításával a Windows Biztonsági Központ jelzett a BitDefender-re. Ekkor sem használtam egy gyári eltávolítot, hanem feltelepítettem a BitDefender Free kiadást és az Uninstall-jával letõröltem (azért tettem fel a Free kiadást, mert valamikor még használtam scannelésre és mikor letõröltem, nem volt észlelhetõ többet).

Érdekes, hogy Norton-nal ilyen gond volt, mert én is használtam Norton-t, de eszembe sem jut, hogy mikor letõrlném ilyen gond lenne.
Álltalában az antivírusok hagynak maguk után olyan dolgokat, hogyha újbol telepíted, akkor a próbaidõszak ne legyem a maximális (15/30/60/90, stb. nap). Ezért nem tõrölnek ki mindent, hogy telepítéskor leellenõrzi, hogyha még volt-e telepítve. Ez is egyfajta védelme a licenszüknek.
Jó reggelt mindenkinek! (Huomenta kaikille!)

Hát már semmi sem a régi. Tegnap fel akartam volna tenni egy ismerõsnek a gépére a KIS-t de nem sikerült csak úgy egyszerûen, ahogy az szokott általában lenni. (ezért kért meg az ismerõsöm mert Neki sem ment a dolog)
KIS mindig kilépett a telepítõbõl arra hivatkozva, hogy távolítsam el a Nortont a géprõl majd egy újraindítás és kezdjem el újra a telepítést. NIS volt a gépen elõtte és a gyári Norton Removal Tool-al lett leszedve. Ismerõsöm szerint. De ezek szerint ez is hagyott még néhány bejegyzést a registryben ami miatt a KIS makacskodott és nem ment fel. Alapos registry tisztítás aztán már ment is fel a KIS. Pontosan nyolc Norton bejegyzést szedtem még le a registrybõl.! Ennyit a Norton gyári speciális eltávolítójáról.
Na erre mondtam, hogy már semmi sem a régi ha már a Norton gyári uninstallja sem takarít ki maga után rendesen. <#nyes>

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután szerencsésen átállította a gépét Finn nyelvre,bár lehet az is hogy a F-secure-re váltott át...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nálam is megfogta!
De azért láttam a képet is.
Pano
Mikor mentél át finnbe?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

sznorbi2
Pihenj egy kicsikét mert fáradtnak tûnsz. <#vigyor>

Antivirus - To protect and to serve

Uskaltanut siksi, että ...<#vigyor>

En ole hauska muuten minun mieli vain olen kyllästynyt hieman.

sznorbi2

Antivirus - To protect and to serve

Doomista
Why so joker?

<#taps><#hehe>
<#wave>

Doomista
Why so serious?

Narxis
Maga a kiegészítõ nagyon is hasznos, a Dr. Web a ratyi, de mivel csak egy kiegészítõ így nem lassít, nem foglal feleslegesen semmit, ezért nem töröltem le. 😄DD

-.-

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Akkor meg hagy kérjek már meg arra, hogy siralmasan szar kiegészítõt ne linkelj 😄D

Doomista
Bugg.

gergely1991

F34R
Nemtom ha bevan kapcsolva minden akkor nem kéne csinálnia , csatlakozva vagy a nethez , update-lsz rendszeresen esetleg ezek lehetnek még vagy indítds (Start Antivir és nézd meg minden komponens be van e kapcsolva 😊

Sucked Security++

Miért ilyen az esernyõ ? 😞 Azt írja, hogy Online Protection is not active

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#eljen><#hehe>

Narxis
Mert így 1 klikk az egész. 😄

De siralmasan szar a detektálása...

Doomista
Ez alapból az oldalukon is fent van, akkor minek kiegészítõ 😄

Narxis
Firefox alá eléhetõ kiegészítõként egy Dr. Web linkscanner:

Narxis
És Emsisoft Anti-Malware? Tegnap jelent meg a végleges 5.0-ás verzió!!! 😛

RBJ
kiváncsi lettem volna , hogy dr.web mit reagálna erre. de tegnap levakartam feltettem vissza az avira t.

Linux Mint 13 Cinnamon

KIS nálam is fogta! <#eljen><#wave>

Aviranak ezt kötelezõ hoznia. <#vigyor0>

RBJ
avira fogta<#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Hoppáré
Veszélyes link csak óvatosan!!!
http://images.iwiw.net/0104/user/01/08/05/69/7/user_10805697_1181391697273

KIS válasza erre. <#vigyor0>

L7wy
És comodo????

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991
Kíváncsi vagyok ki mit gondol😄 Szavazatok milyen AV-t használtok és milyennek pontoznátok(kérem komolyan venni/halál komolyra)link

Pethy23
Köszi
gergely1991
LOL😄D teljes képernyõ: printscreen, Aktuális ablak: ALT+Printscreen

Az jó! <#vigyor0> Tõtheted. Utána meg telepítsd.<#vigyor0>

RBJ
<#ejnye1><#ejnye1>

Narxis
Az jó.

Peetboy
Tudtok ajánlani jó vírusírtót, linkel együtt, ami teljes verzió és a legtöbb vírust megtalálja?
A Kaspersky-t betettétek, az jó, töltsem le?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Igen.
Lépj be a beállításokba, Fájl víruskeresõ, Beállítások, Teljesítmény fül és pipáld be a Csak az új és módosult fájlok vizsgálata opciót.

---- Laca

Narxis
http://antivirus.blog.hu/2010/05/06/eset_viruslabor_pozsony

Megnézhetitek a Nod32 fellegvárát... :p

Pethy23
KAV 2010-mél be lehet állítani hogy üres járaton minél kevesebb fájlt vizsgáljon a háttérben?
http://www.irfanview.com/
Az Options-ba: Capture/Screenshot..-ra ráclickelsz és ott be lehet állítani.
Narxis
<#ejnye1>

RBJ
tud valaki jó képlopó /screenshot/ progit ?

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Mármint a program, vagy az adatbázisa, vagy mindkettõ?
Egyszerû módon meg lehet oldani...malwarebytest letöltöd meg ezt, fogsz egy vírus pakkot, ráküldöd külön mind a 2-t, és voálá, persze ezt te is tudod.

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
<#integet2><#kacsint><#kuss><#vigyor5>

Narxis
😄DDDDDD
kcsg

Nálam bejön, pedig IE8 használok. Igaz csak most próbáltam.
Hali!

Na akkor kezdek megnyugodni. Mondjuk annyira különben nem érdekel az a topik csak bele akartam olvasni, hogy mi történik arra felé. (is)

Nekem is ugyan ez van, kb félperc vagy több mire betölt a topik van hogy semmi se jönbe! Akkor kezdte ezt az egészet csinálni amikor a srác belerakta a bannerba azt a számlálót meg villog összevissza az egész, csodaszép csak semmi értelme 😊