Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://biztonsagportal.hu/aprilisban-is-a-hamis-viruskeresok-hoditottak.html
A VirusBuster 2010. áprilisi vírus toplistája a következõk szerint alakult:
1. Trojan.FakeAlert.CHH (16.40 %)
2. Trojan.Inject.UMY (14.52 %)
3. Trojan.FakeAV.WD (14.52 %)
4. Trojan.XPACK.HSY (8.89 %)
5. Backdoor.Nepoe.IF (5.85 %)
6. Trojan.Inject.UPB (5.76 %)
7. Trojan.FakeAV.WH (5.63 %)
8. Trojan.DL.FakeAlert.CJC (3.89 %)
9. Backdoor.Nepoe.DL (2.41 %)
10. Worm.Rbot.MCG (1.61 %)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Egy kivételes eset volt valamikor a BitDefender-rel (antivírus csak), hogy a saját Uninstall tényleg nem tõrölt ki mindent, mert a gép újraindításával a Windows Biztonsági Központ jelzett a BitDefender-re. Ekkor sem használtam egy gyári eltávolítot, hanem feltelepítettem a BitDefender Free kiadást és az Uninstall-jával letõröltem (azért tettem fel a Free kiadást, mert valamikor még használtam scannelésre és mikor letõröltem, nem volt észlelhetõ többet).
Érdekes, hogy Norton-nal ilyen gond volt, mert én is használtam Norton-t, de eszembe sem jut, hogy mikor letõrlném ilyen gond lenne.
Álltalában az antivírusok hagynak maguk után olyan dolgokat, hogyha újbol telepíted, akkor a próbaidõszak ne legyem a maximális (15/30/60/90, stb. nap). Ezért nem tõrölnek ki mindent, hogy telepítéskor leellenõrzi, hogyha még volt-e telepítve. Ez is egyfajta védelme a licenszüknek.
Hát már semmi sem a régi. Tegnap fel akartam volna tenni egy ismerõsnek a gépére a KIS-t de nem sikerült csak úgy egyszerûen, ahogy az szokott általában lenni. (ezért kért meg az ismerõsöm mert Neki sem ment a dolog)
KIS mindig kilépett a telepítõbõl arra hivatkozva, hogy távolítsam el a Nortont a géprõl majd egy újraindítás és kezdjem el újra a telepítést. NIS volt a gépen elõtte és a gyári Norton Removal Tool-al lett leszedve. Ismerõsöm szerint. De ezek szerint ez is hagyott még néhány bejegyzést a registryben ami miatt a KIS makacskodott és nem ment fel. Alapos registry tisztítás aztán már ment is fel a KIS. Pontosan nyolc Norton bejegyzést szedtem még le a registrybõl.! Ennyit a Norton gyári speciális eltávolítójáról.
Na erre mondtam, hogy már semmi sem a régi ha már a Norton gyári uninstallja sem takarít ki maga után rendesen. <#nyes>#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De azért láttam a képet is.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Antivirus - To protect and to serve
En ole hauska muuten minun mieli vain olen kyllästynyt hieman.
Antivirus - To protect and to serve
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
<#wave>#wave>
-.-
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sucked Security++
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De siralmasan szar a detektálása...

Linux Mint 13 Cinnamon
Aviranak ezt kötelezõ hoznia. <#vigyor0>#vigyor0>
Veszélyes link csak óvatosan!!!
http://images.iwiw.net/0104/user/01/08/05/69/7/user_10805697_1181391697273
KIS válasza erre. <#vigyor0>#vigyor0>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
RBJ
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
A Kaspersky-t betettétek, az jó, töltsem le?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Lépj be a beállításokba, Fájl víruskeresõ, Beállítások, Teljesítmény fül és pipáld be a Csak az új és módosult fájlok vizsgálata opciót.
---- Laca
Az Options-ba: Capture/Screenshot..-ra ráclickelsz és ott be lehet állítani.
Linux Mint 13 Cinnamon
Egyszerû módon meg lehet oldani...malwarebytest letöltöd meg ezt, fogsz egy vírus pakkot, ráküldöd külön mind a 2-t, és voálá, persze ezt te is tudod.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Na akkor kezdek megnyugodni. Mondjuk annyira különben nem érdekel az a topik csak bele akartam olvasni, hogy mi történik arra felé. (is)