Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sucked Security++
Linux Mint 13 Cinnamon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sucked Security++
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
<#integet2>#integet2>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
OFF egy kicsit de blacklist crack-el akármien kulcsot raksz be ne mdobja ki kicsit illegális de a miénk 😊
Sucked Security++
Kaspersky nemsokára megjelenik, RC fázisban vannak már. Szerintem 1-2 hónap max.
Klatty a szövegmezõ alatt a 'Makrók' fülre és ott addig görgetsz lefelé amíg meg nem találod. De van ott más hasznos is.
és ezen ot a not a sale" felirat.
Linux Mint 13 Cinnamon
11.0.0.231-est eltávolították:/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
DE EZ NEM BÖNGÉSZÕ TOPIC EZÉRT MARADJUNK a témánál
Új Kaspersky mikor jelenik meg???
Sucked Security++
Van spoiler ami elrejti az OFF-ot. Használd.
De itt már nagy az OFF😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Linux Mint 13 Cinnamon
Sucked Security++
http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463
*
Avira tud reklámokat blokkolni?? javascript ,stb? vmi szûrõ kellene sunbelt firewall jeleggû az szépen kiszedta a sok mocskot 😛
Sucked Security++
a KAV 2011 BETA NAL lehet a régi kulcsokat használni vagy csak teszt jelegû marad.?<#zavart2>#zavart2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

én se vagyok hive a reseterek nek meg ki tudja milyen aktiváloknak. vagy kulcs vagy serial. keresni kell és kész.
mondjuk még mindig a dr.web et nyomom<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
http://depositfiles.com/files/pb7bdog00
http://uploading.com/files/286c2c38/A.Anti-Malware-LXT.rar/
fuck mmo's..i.,
Másik ismerõsöm gépére tenném fel a Comodo tûzfalát és a Defense+-t.(AV részét nem) Ez a kiindulási alap. Antivírusnak a tûzfal és Defense+ mellé melyiket javasoljátok a kettõ közül?
NOD32 vagy Avast5.
Fontos szempont, hogy magyar nyelvû legyen progi. A Nodhoz van folyamatosan magazinos kódunk így az is egyfajta képpen ingyenes lenne mint az avast5.
Én se vagyok híve az olyan warezolt AV-nek ami nem sima seriallal vagy key-vel mûködik, de ebbõl csak ez van. 😊