Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hkey_local_machine>Software>microsoft>windows>currentversion>run
Nézd meg hogy szerepel-e itt az a fájl ha szerepel akkor töröld.(Vigyáz arra hogy más adatot ne módosítsd mert a win összeomlását okozhatja!)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Rendeszerkonfigurációs ablakban automatikus indítás fül.Vagy rendszer visszaállítás.
Lenne egy olyan problémám , h spybot search and destroy lefuttattam és az kitörölt nekem egy dll fáljt. Minden indításnál kijelzi ezt a windows, h nem indult el. sshans21.dll a file neve. Utána is jártam a google-n és azt írták, h ez vmi trojai nak fars riasztása. Legalábbis ez az oldal szerint. Megcsináltam amit az oldal írt. Letöltöttem az OTM vírusirtót azután a MalwareBytes Anti-malware progit futtam de az nem talált semmi olyat ami szerintem gáz lenne. Általában az FLV program filejait akarta velem kitöröltetni ezenkívül semmi. Írja ügye a leírás, h miket kellett volna találnia de azok közül egyet sem talált a MalwareBytes Anti-malware program.
Lényegében a problémám az lenne, h tudnám eltüntetni azt, h ne hiányolja a windows az sshans21.dll file?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
an-good-joke-exe.txt (2010.05.07)
turnoff.exe(2010.07.05)
Érdekesek az eredmények, egyes antivírusok, most sem jelzik vírusnak (vagy játék programnak).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minél több lét iszol, annál jobban elmegy a tudat.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Én mindezek ellenére maradok az általam bevált AV mellett, csak kevéske "fast help" kellett aviraból, mert nem ismertem/ismerem a programot. <#vigyor0>#vigyor0>
Tehát ha jól értem akkor Interactive módban kapok egy ablakot és onnantól rám van bízva (a felajánlott lehetõségek közül ) a választás.
Automatic módban pedig elvégzi(a beállításaimnak megfelelõen) a mûveletet, de errõl nem kapok külön semmilyen értesítést. Csak végrehajtódik a mûvelet és annyi. Egyfajta csendes mód. Jól értem?
Te vagy itt a nagy AVIRA mágus ha jól látom. Kérdésem:- AVIRA-ban van olyan beállítási lehetõség, hogy ha vírust észlelt és töröl, vagy karanténoz, akkor azt jelezze is a felhasználó felé? Vagy csak akkor teszi ezt ha interaktív módban van. (vagy akkor sem)
Köszi.
Hál az égnek! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Ezt nem ide akartam😄
Éntõlem? Én már régóta nem tanítok.<#vigyor>#vigyor>
Mivel az FF scripteket is tartalmaz elõfordulhat hogy akár az is lehet majd idõvel a címsort is megtudja változtatni:/
"A firefoxtol tanul a chrome bongeszo"
Hát igen a mestertõl(FF) van mit tanulnia <#nevetes1>#nevetes1>
A firefoxtol tanul a chrome bongeszo - A Firefoxtól minden böngészõ tanulhatna <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
A win súgó biztonsági rése miatt sok számítógép került a vírus csapdájába
Egy vírus mely a keresõk találatait módosítja
Linux Mint 13 Cinnamon
Kár volt törölni a #32767-et mert egy nagyon híres mondást idéztem be. (még a Habsburg idõkbõl)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Linux Mint 13 Cinnamon
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Javít ismerõsrõl van szó😄
Nemtudom, de nekem úgy tûnik mintha az avast! és a Comodo FW ezekkel a verziókkal nem nagyon passzolnának egymáshoz. Mondhatni behal ettõl a kombótól a gép. Percekbe kerül amíg feláll a rendszer, CPU egekben.
Más is tapasztalt ilyet, vagy csak nálam van ez a dolog?