Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Normális az svchost.exe 268 mega ram fogyasztása 64 bites win7-en?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gergely1991
Start>futtatás>regedit
Hkey_local_machine>Software>microsoft>windows>currentversion>run
Nézd meg hogy szerepel-e itt az a fájl ha szerepel akkor töröld.(Vigyáz arra hogy más adatot ne módosítsd mert a win összeomlását okozhatja!)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Start-Futtatás-msconfig
Rendeszerkonfigurációs ablakban automatikus indítás fül.Vagy rendszer visszaállítás.

Adi
Haliho!
Lenne egy olyan problémám , h spybot search and destroy lefuttattam és az kitörölt nekem egy dll fáljt. Minden indításnál kijelzi ezt a windows, h nem indult el. sshans21.dll a file neve. Utána is jártam a google-n és azt írták, h ez vmi trojai nak fars riasztása. Legalábbis ez az oldal szerint. Megcsináltam amit az oldal írt. Letöltöttem az OTM vírusirtót azután a MalwareBytes Anti-malware progit futtam de az nem talált semmi olyat ami szerintem gáz lenne. Általában az FLV program filejait akarta velem kitöröltetni ezenkívül semmi. Írja ügye a leírás, h miket kellett volna találnia de azok közül egyet sem talált a MalwareBytes Anti-malware program.

Lényegében a problémám az lenne, h tudnám eltüntetni azt, h ne hiányolja a windows az sshans21.dll file?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

gergely1991
na szép ezentúl a youtube-al is vigyázni kell-.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ez a turnoff.exe nekem megvan már 2006.10.18 az e-mail-emben. Gondoltam felküldöm analízisre, de látom már más is analízálta, csak más néven van elterjedve.
an-good-joke-exe.txt (2010.05.07)
turnoff.exe(2010.07.05)
Érdekesek az eredmények, egyes antivírusok, most sem jelzik vírusnak (vagy játék programnak).
Emsisoft promo.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lét határozza meg a tudatot. > Karl Heinrich Marx
Minél több lét iszol, annál jobban elmegy a tudat.

Doomista
Tékernek születtem. <#hehe><#integet2><#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#integet2><#pias><#pias>

Doomista
ték

Amihez már egy KIS hozzáértés is meg némi agy is kell, azt meg már nem avirának hívják.<#eplus2><#vigyor>

Egyszerûnek nem mondanám, de alap angollal (számítógépes angol!) már viszonylag jól el lehet rajta igazodni.
Én mindezek ellenére maradok az általam bevált AV mellett, csak kevéske "fast help" kellett aviraból, mert nem ismertem/ismerem a programot. <#vigyor0>

Doomista
Most nem azért, de ugye, hogy az avira beállításai mi egyszerûek már...nem kell sok agy hozzá, nem bonyolult.

Doomista
+en <#buck>

<#worship><#worship>

Doomista
Tökéletes érted 😄

Köszi a választ.
Tehát ha jól értem akkor Interactive módban kapok egy ablakot és onnantól rám van bízva (a felajánlott lehetõségek közül ) a választás.
Automatic módban pedig elvégzi(a beállításaimnak megfelelõen) a mûveletet, de errõl nem kapok külön semmilyen értesítést. Csak végrehajtódik a mûvelet és annyi. Egyfajta csendes mód. Jól értem?

Doomista
Ha azt akarod, hogy jelezze, ha vírust talált, és te kívánod elvégezni utána a mûveletet, azaz a törlést, karanténba helyezést, akkor Interactive módba kell állítanod. Ha nem, akkor az Automatic módot választod, és a kívánt mûveletet állítod be.

Hali!

Te vagy itt a nagy AVIRA mágus ha jól látom. Kérdésem:- AVIRA-ban van olyan beállítási lehetõség, hogy ha vírust észlelt és töröl, vagy karanténoz, akkor azt jelezze is a felhasználó felé? Vagy csak akkor teszi ezt ha interaktív módban van. (vagy akkor sem)

Köszi.

Doomista
"Éntõlem? Én már régóta nem tanítok."

Hál az égnek! <#hehe><#hehe><#vigyor><#vigyor>

gergely1991
"Mivel az FF scripteket is tartalmaz elõfordulhat hogy akár az is lehet majd idõvel a címsort is megtudja változtatni:/"
Ezt nem ide akartam😄

"Hát igen a mestertõl ... van mit tanulnia."

Éntõlem? Én már régóta nem tanítok.<#vigyor>

gergely1991
A Refresh féle script is megtudná változtatni az adott lap tartalmát úgy hogy átirányít egy másik (akár fake szerû) oldalhoz
Mivel az FF scripteket is tartalmaz elõfordulhat hogy akár az is lehet majd idõvel a címsort is megtudja változtatni:/

"A firefoxtol tanul a chrome bongeszo"
Hát igen a mestertõl(FF) van mit tanulnia <#nevetes1>

Doomista
Fullento bongeszofulek, ne higgyen a szemenek!
A firefoxtol tanul a chrome bongeszo - A Firefoxtól minden böngészõ tanulhatna <#eplus2><#hehe>

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

gergely1991

Biztos zabálja is az áramot 😊
RBJ
na én meg egészhéten kint döglök meg a melegben így nagyon jó a klimás lakásban ülni a gép elõtt.

Linux Mint 13 Cinnamon

Nálam 23 celcius fok van mostanság. (megy a klíma a lakásban már napok óta)

Kár volt törölni a #32767-et mert egy nagyon híres mondást idéztem be. (még a Habsburg idõkbõl)

Pano
Már akinek hûvös. Én most voltam lenn több mint 1 órát sétálni, mert lenn hûvösebb van, mint itt a lakásba,

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RBJ
tipp arra , hogy mikor lesz g tata 2011 magyar betyárúl ?<#vigyor1>

Linux Mint 13 Cinnamon

L7wy
Hehh, mi lehet jobb mint a gép elõtt ülni a hûvös szobában? xDxD

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látom lassan kezd német topikká alakulni ez a topik.
Pano
Nyár van, mindenkinek van jobb dolga szabadidejében, mint nagyrészt a gép elõtt rohadni.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy
Mi ez a nagy semmi már az AV fórumokon? Mindenhol csak a 100% off és unalmas hírek... Kellene már kicsit tesztelni, meg véleményeket mondani errõl arról, annyi új AV jelent meg és semmi vélemény...

Doomista
Akkor született fafej.

gergely1991
Te mi a francért mondod pancsernek?-.-
Javít ismerõsrõl van szó😄

Doomista
Mekkora pancser lehet az a gyerek!

gergely1991
egyik rokonságom csak kb.:128 spam-ot kap(õ se regisztrált sehova kérdeztem is tõle párszor) többnyire orosz nyelvûek.Tényleg nem kell nagy ügy 😊

Doomista
Addig nehezen lesz, míg nem iratkozol fel valami oldal hírlevél listájára, vagy nem adod meg valahol az e-mail címedet...nem te vagy az elsõ aki ezt kipróbálta, van egy gmailos címem, sehova nincs regisztrálva és 0 spamot kaptam eddig, ennyire egyszerû, nem kell belõle ügyet csinálnod 😊

gergely1991
talán regisztrálok egy angol kifejezésû email accont-ot kíváncsi leszek a spamok számáraXD

Doomista
Már linkelték az elõbb! <#hehe>

bmate0007
Sziasztok!
Nemtudom, de nekem úgy tûnik mintha az avast! és a Comodo FW ezekkel a verziókkal nem nagyon passzolnának egymáshoz. Mondhatni behal ettõl a kombótól a gép. Percekbe kerül amíg feláll a rendszer, CPU egekben.
Más is tapasztalt ilyet, vagy csak nálam van ez a dolog?

Rage47
G Data 2011 IS hol jelzi, hogy mennyi idõm van vissza a tesztverzióból? Vagy egyszer csak kidob egy ablakot, hogy vegyem meg?😄