Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Már nem lesz újabb build mert már van 2011-es is."
És én a jelenlegi build-ot linkeltem
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ja szóvalhogytrialreseter mi? Hát akkor ne nagyon csodálkozz. Kaspersky-ék elég szigorúan veszik az ilyet és sûrûn ellenõrzik a szervereikkel.
Már én is találkoztam olyannal aki ilyennel trükközött aztán az lett a vége, hogy Kaspersky terméket csak egy OP rendszer újra rakásával tudott újból telepíteni gépére.
Egyébként igen ez a legújabb a 2010-esbõl. 9.0.0.736
Már nem lesz újabb build mert már van 2011-es is.
Valaki nem találkozott újabbal? Ez a 2010 (9.0.0.736)-os
Hát a leírásuk szerint sérült a fájl(sérült lemez vagy hibás letöltés vagy vírus)
NSIS ERROR
The installer you are trying to use is corrupted or incomplete. This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.
You may want to contact the author of this installer to obtain a new copy. It may be possible to skip this check by using /NRC command line (NOT RECOMMENDED)
Azt írják megoldásnak, hogy töltsem le újra a trial telepítõt de ezt használom más gépeken is és ott mûködik.
Két magasan kvalifikált OA fejlesztõmérnökkel együtt.
Lehet, hogy újabb IS a láthatáron? EIS? (Emsisoft Internet Security)Link
<#wave>#wave><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
De meg a Hijack Hunterrel is megneztem, hatha rajovok , hogy milyen betoltott process vagy indithato fajl lehet a ludas.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Probaltam uj kapcsolatot csinalni es ha nem tudok kimenni a netre, akkor The dns server isn't responding hibauzit kapok.
Nagyon furcsa az egesz, mert azert eleg nagy balama lenne ha egy ennyire ismert virust falsba bejelezne.
Az meg megfurcsabb ha lenne virus, akkor nem csak egy processben talalna meg a virusirto, hiszen valamilyen fajlban vagy mbr-ben stb ott kellene lennie, hiszen annelkul nem tud bekerulni se memoriaba se futo processbe egy virus.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AVIRA 😊
kicsit többet akar pl avast vagy nod32
azért álltam hozzá úgy hogy vrusírtás...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha csökkentetnél(lásd #32723-as javaslat) is ugyan ez a helyzet akkor általános megoldás a regedit(óvatos módosítással)
(ha van egyáltalán ilyen kártevõ a gépeden)
Malwarebytes'.
Lefuttattam vagy 20 virusirtot, mert mostanaban szoktam kapni BSOD-t es virusra gyanakodtam, ellenben nem talaltam semmit, amig az Avast! 5.0 nem kerult sorra. (Win 7 64bit az op. rendszer)
Na o kettot is talalt de csak a futo processek kozott.
Egy civil defense-6672 -t talalt es 2db HTML-Iframe-NO
De irtani mar nem lehetett oket vagy karantenba tenni.
Leellenoriztem az MBR-t is ugyebar a civil defense-6672 oda irja be magat, ellenben ott meg nem volt semmi.
Ugyanez a helyzet volt az allitolagos trojaival is, annak se volt sehol nyoma mikozben a virusirto szerint a processek kozott volt.
Talált egy ilyen cuccot: C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\chrtmp (kiterjestztés nélküli fájlot), amire Malware.Trace jelez.
Mielött belenéztem volna a Total Commander nézõkéjével, felküldtem analizísre: chrtmp.zip:>chrtmp, semmi fertõzés.
Megnéztem a nézõkével, es egy üres fájl.
Tehát ebbõl arra lehet következtetni, hogy sok fájlt a Malwarebyte's Antimalware név után keresi meg vagy detektálja. Ebbõl arra is lehet következtetni, hogy lehet sok "false" riasztása is.
Ha megint ott van tõrlés után, akkor már a gép a fertõzött.
Az ilyenekre rájon az ember, de csak idõvel.
Ez jobb egyensúly koordináció tesztelés, mint amit a rendõrök használnak 😄
<#integet2>#integet2><#pias>#pias><#pias>#pias><#nezze>#nezze><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
a virus or unwanted program 'JS/Obfuscate.131284'
Action taken: Blocked file
amit leírtam azzal kapcsolatban tettem én is 1 próbát és nálam is újraindult a gép😄
a sima lsass.exe az már egy normális folyamat??? vagy az is egy virus?
és ien folyamat nem létezik?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Végül is lehet benne valami mert a 2 fájlnak nem egyezik meg a leírása:S (lásd: #32686 hsz)
most megyek, mert tanfolyam holnap...jo8..😊