Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Csak hogy tudd
"Már nem lesz újabb build mert már van 2011-es is."
És én a jelenlegi build-ot linkeltem

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NEM<#wave>

gergely1991
ÍRTAM IS EGY SZÓVAL HOGY 2010-ES? -.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hali !

Próbáld meg > innen < letölteni.

Met
Friss win7-re tenném fel azt a trialt amit a héten is telepítettem

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

MONDOM ÉS ÍROM, HOGY NEM LESZ MÁR KÉTEZETÍZES !!!

gergely1991

Hali !

Ja szóvalhogytrialreseter mi? Hát akkor ne nagyon csodálkozz. Kaspersky-ék elég szigorúan veszik az ilyet és sûrûn ellenõrzik a szervereikkel.
Már én is találkoztam olyannal aki ilyennel trükközött aztán az lett a vége, hogy Kaspersky terméket csak egy OP rendszer újra rakásával tudott újból telepíteni gépére.

Egyébként igen ez a legújabb a 2010-esbõl. 9.0.0.736
Már nem lesz újabb build mert már van 2011-es is.

Met
Nagyszerû, most kergethetek újabb verziót+resetert..
Valaki nem találkozott újabbal? Ez a 2010 (9.0.0.736)-os

gergely1991
Bemondta a unalmast a nulszoft telepítõrendszere.😄
Hát a leírásuk szerint sérült a fájl(sérült lemez vagy hibás letöltés vagy vírus)

Met
Nos, ilyen hibát dobál a KIS2010 install elõtt

NSIS ERROR
The installer you are trying to use is corrupted or incomplete. This could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.
You may want to contact the author of this installer to obtain a new copy. It may be possible to skip this check by using /NRC command line (NOT RECOMMENDED)

Azt írják megoldásnak, hogy töltsem le újra a trial telepítõt de ezt használom más gépeken is és ott mûködik.

Az osztrák Emsisoft megvásárolta az Online Armort a Tall Emutól. <#eljen><#taps><#vigyor0>
Két magasan kvalifikált OA fejlesztõmérnökkel együtt.
Lehet, hogy újabb IS a láthatáron? EIS? (Emsisoft Internet Security)Link

<#wave><#pias><#integet2>

gergely1991
nekem meg rád az a válaszom hogy a napjaid megvannak számolva😄D

Jakuza001
Fejbol aztan most meg nem mondom oket, de ami tuti volt az a Nod32,Avira,McAfee AntiVirus Plus,Bitdefender, Spybot, Malwarebytes,PANDA Antivirus Pro 2010, Vipre,Trend Micro Internet Security, Avast!.
De meg a Hijack Hunterrel is megneztem, hatha rajovok , hogy milyen betoltott process vagy indithato fajl lehet a ludas.

Doomista
Ne állj át gergelyeske módra, mert lecsaplak 😄 Amúgy a rendes válaszom rá...épp azért iszom 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A sok alkohol fogyasztás nem egészséges, mert savas kémhatásúvá teszi az emberi szervezetet, ezért káros az egészségre. Ennek ellensúlyozására sok-sok kifacsart citrom levet kell inni naponta, ami lúgos kémhatást eredményez így ezzel semlegesíti a két hatás egymást. Ezt a módszert Neked is nagyon javaslom. Napi 3-4 kg citrom kifacsart leve és semmi alkohol. <#vigyor><#hehe>

20 db.? Melyek voltak azok?
Jakuza001
Amugy egyre furcsabb az egesz, mert mar neha nem is tudok a netre csatlakozni. Tizedik ujra kapcsolodas utan neha sikerul kimenni a netre.
Probaltam uj kapcsolatot csinalni es ha nem tudok kimenni a netre, akkor The dns server isn't responding hibauzit kapok.

Jakuza001
Semmit nem talaltam vele csokkentett modban sem.
Nagyon furcsa az egesz, mert azert eleg nagy balama lenne ha egy ennyire ismert virust falsba bejelezne.

Az meg megfurcsabb ha lenne virus, akkor nem csak egy processben talalna meg a virusirto, hiszen valamilyen fajlban vagy mbr-ben stb ott kellene lennie, hiszen annelkul nem tud bekerulni se memoriaba se futo processbe egy virus.

Doomista
Mondok jobbat....igyál sok alkoholt, és nem fog fogni rajtad semmi!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fizikai kényszerítõ eszközt alkalmazni civil állampolgár ellen egy szóbeli kijelentés miatt nem lehet. Törvény írja elõ a pontos és feltételekhez kötött alkalmazását. Azonnal igazoltam magam utána, de egyébként is két rendõr (de akár több is!) nem lett volna ellenfél az én önvédelmi képzettségem ellen. Csak a golyó fog rajtam. Fiatalabb koromban még az sem.

gergely1991
ingyenesben(free-ben) csak scannelés illetve valósvédelem van, a fizetõsben pedig ezeket, ezenkívül webvédelmi modult is némelyikben van tûzfal is itt egy táblázat róluk

Doomista
Egy szerencséd, hogy nem támadtak rád a mondatod után gumibottal, az eléggé kellemetlen lett volna 😄

És az Avira "mindent egyben" megoldása vagy csak a víruskeresõje egy külön tûzfallal?

gergely1991
Kisebb gépigényû kell?
AVIRA 😊
kicsit többet akar pl avast vagy nod32

Szóval:KIS helyett próbára jó lesz az Avira azon verziója,amiben van tûzfal meg minden cullag,igaz?KIS-nél nem ad sokkal "kis"-ebb védelmet,igaz?Vagy inkább külön írtó és külön tûzfal?Nem tudom.Csak annyit,hogy valami "kis"-ebb gépigényû megoldás kéne. <#fejvakaras>

DarkSector
jah ezzel már az elején tisztába voltam, tudtam hogy a gépen van már.
azért álltam hozzá úgy hogy vrusírtás...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gergely1991
Gondolom azért nem tudja irtani mert fut, dehát nem csoda😄
Ha csökkentetnél(lásd #32723-as javaslat) is ugyan ez a helyzet akkor általános megoldás a regedit(óvatos módosítással)

Mondjuk ezt a kártevõt szinte az összes viruskergetõ felismeri különbözõ néven, így irtani is kellene tudniuk. Viszont avast!-nak vannak fals riasztásai az is tény. Egyet megtehetsz, hogy lefuttatod az alábbi progit csökkentett módban. Ha megtalálja akkor tutira le is irtja.
(ha van egyáltalán ilyen kártevõ a gépeden)
Malwarebytes'.

Jakuza001
Na akkor erre adjon valaki magyarazatot.
Lefuttattam vagy 20 virusirtot, mert mostanaban szoktam kapni BSOD-t es virusra gyanakodtam, ellenben nem talaltam semmit, amig az Avast! 5.0 nem kerult sorra. (Win 7 64bit az op. rendszer)
Na o kettot is talalt de csak a futo processek kozott.

Egy civil defense-6672 -t talalt es 2db HTML-Iframe-NO -t. Viszont csak a processben latta oket mashol nem.
De irtani mar nem lehetett oket vagy karantenba tenni.

Leellenoriztem az MBR-t is ugyebar a civil defense-6672 oda irja be magat, ellenben ott meg nem volt semmi.
Ugyanez a helyzet volt az allitolagos trojaival is, annak se volt sehol nyoma mikozben a virusirto szerint a processek kozott volt.

gergely1991
Én meg múltkor írtam egy "ártatlan" batch fájlt hát be nem jelzett rá az avira?! 😄D[/spoliler]

Lehet falsa mert "õ" sem tökéletes természetesen. Sok falsa nem hinném, hogy lenne. Nálam eddig még mindig biztosra ment.

Ma futtattam le a Malwarebyte's Antimalware antivírust.

Talált egy ilyen cuccot: C:\Documents and Settings\<user>\Application Data\chrtmp (kiterjestztés nélküli fájlot), amire Malware.Trace jelez.
Mielött belenéztem volna a Total Commander nézõkéjével, felküldtem analizísre: chrtmp.zip:>chrtmp, semmi fertõzés.
Megnéztem a nézõkével, es egy üres fájl.

Tehát ebbõl arra lehet következtetni, hogy sok fájlt a Malwarebyte's Antimalware név után keresi meg vagy detektálja. Ebbõl arra is lehet következtetni, hogy lehet sok "false" riasztása is.
Ez az eset néhány éve történt. Pénzbünti nem lett belõle - bár igen csúnyán néztek erre a mondatomra -, mert amikor aztán átadtam az azonosító kártyámat, (nem a személyit!) akkor azonnal tisztelegtek és további jó utat kívántak a rend õrei. Mondom akkor még máshol dolgoztam. Onnan van többek között (mert van még más is) a motoros és magasabb szintû autóvezetõi képesítésem is. Nah de félre a dicsekvéssel mert nem szép dolog, és az offal is mert Pano megharagszik ránk.

Nálam mikor egy autorun.inf es esetleg még egy rejtett Recycler mappa kerül a pendriver-re, még eddig soha nem formáztam le, mert az idõk folyamán rájottem, hogy semmi értelme (sõt kár az adatokat elveszíteni rajta, ha nagyon fontosak), csak az autorun.inf és a rejtett mappát kell tõrõlni, ha lehet.
Ha megint ott van tõrlés után, akkor már a gép a fertõzött.

Az ilyenekre rájon az ember, de csak idõvel.
Doomista
lol, szóval akkor mennyi is volt a pénzbüntetés ? 😄

Na én egyszer megcsináltam azt a poént, amikor a rend õrei leállítottak közúti ellenõrzése, hogy mikor kérték a jogosítványomat azt mondtam: - hát azt nem elvették már vagy egy hónapja? Kettõ meg nincs belõle. <#vigyor><#hehe>Mondanom sem kell, hogy nem vették a humort.

Doomista
2. kép már le volt tesztelve, az akkora baromság...tök részegen próbálj meg belõle felállni úgy, hogy egy üveg sör sem dõl-mozdul el <#eplus2><#nyes><#hehe>
Ez jobb egyensúly koordináció tesztelés, mint amit a rendõrök használnak 😄

Módosult tudatállapot. kép1. és kép2.

Doomista

Egészen jól beszélni idegen nyelv.<#vigyor0>

Doomista
Good morning gold man!
<#integet2><#pias><#pias><#nezze><#pias><#integet2>

<#wave><#pias><#pias><#integet2>

Doomista
Ma reggeli false, lehet örülni ti semmire kellõk!

Doomista
When accessing data from the URL, "http://www.google.com/uds/api/elements/1.0/983f57092e7eace2f6d2a5c3753e47db/transliteration.I.js"
a virus or unwanted program 'JS/Obfuscate.131284' was found.
Action taken: Blocked file

gergely1991
van egy normális folyamata is

amit leírtam azzal kapcsolatban tettem én is 1 próbát és nálam is újraindult a gép😄

DarkSector
jah még mielõtt lelépnék...
a sima lsass.exe az már egy normális folyamat??? vagy az is egy virus?
és ien folyamat nem létezik?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gergely1991
akkor belenézhettél volna a regisztrációs adatbázisba is😊
Végül is lehet benne valami mert a 2 fájlnak nem egyezik meg a leírása:S (lásd: #32686 hsz)

DarkSector
asszem ezekután már menni fog...még1x KÖSZÖNÖK mindenkinek minden segítséget...
most megyek, mert tanfolyam holnap...jo8..😊