41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    APSS
  • Oantes
    Arról minden fórumon csak azt olvasom, hogy gondok vannak vele. Nem is kevés.
    Más ötlet?
    NOD/Outpost nem jó?
  • Narxis
    KIS legyen.
  • Oantes
    Sziasztok!

NOD32/Agnitum Outpost párosítás elég védelemnek vagy inkább valamilyen IS legyen?
    KIS/APSS/ESS/NIS/ ...
    Gépigény nem számít, van erő bőven.

Köszike.
  • Doomista
    Csökkentett módban beállítottad hogy lássa a Windows a rejtett fájlokat is?
    Windows search szolgáltatást azt ki lehet kapcsolni.
  • RBJ
    nem tudom csökkentett módban törölni mert olyankor nincs a mappában az adott állomány. vt feltöltéskor meg azt írja ki hogy a windoswsearch használja és nem hozzáférhető akármilyen file müveletet akarok végrehajtani rajta.
  • Doomista
    Nem hiszem hogy kártékony/fertőző lenne, manuálisan próbáld törölni csökkentett módban. Meg ha talán feltudnád tölteni VT-re?
  • RBJ
    a 34368 as hozzászólásomhoz semmi tippetek ?
  • Doomista
    Zone Alarm csak kiegészítő védelem.
  • Doomista
    Él és virul.
  • gergely1991
    ASCII kódrendszere szerint: alt+146 kombináció = å
    alt +161 = í
  • kl24h
    Tudom, hogy sokféle nyelven le lehet tölteni a Mozilla Firefox-ot, közöttük magyarul is, de nélam nem zavart, hogy angolul van, és legalább megtudtam azt, hogy hogyan lehet hozzáadni helyesírás pluginokat.
    Nem betát használok (version 3.6.10).
  • kl24h
    "Első a biztonság! - ZoneAlarm Internet Security Suite 2010 megfelelő beállítással"
    Mi lett az APSS-val?
  • Doomista
    Miért? Csak nem a bétát tesztelgeted?
  • Doomista
    Úgy értem, hogy nem volt a billentyűzeten olyan gomb, amivel az Í,í betűt előhívhattam volna. Az már más, hogy belehet állítani. De +1 gombot nem szögezhetek bele a billentyűzet valamely részébe :-)
  • kl24h
    Nálam angol Firefox van.
  • kl24h
    Hogy nem volt Íí?
    Én úgy tudom, hogy csak akkor nincs, ha csak egyszerű Hungarian Keyboard-ra állítod (és ekkor fel van cserélve a Z az Y-al), viszont ha Hungarian 101-re állítod, akkor az Íí a ~` gombon van (ESC alatti gomb, 1-es előtt).
    Nem találkoztam még ilyen problémával, hogy nem menjen a Íí betű.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először is már van egy alapfokú szakmám jelenleg gimnáziumba járok a "Ha már hajnali 3-ig fent vagy, reggel 7-kor már vered a farkad a saját rendszeredre" szerű problémádra ajánlanám a #34178-as hszt.Most csak azért nem írom át mert az AV váltással problémák vannak(igen tudom hogy az forumbeallitasok(dot)php-ban az aláírás beviteli mezőjébe mást is írhatok de most jelenleg csak arra kívánkozok támaszkodni).Sikerült egyet telepíteni(lásd bitdefender10 free).Sajna nem magyar nyelvű, de még tovább kell tesztelnem,majd meg próbálom lefordítani(sajátnak).Amúgy meg egy alapszintű C++ alkalmazás volt ami DevC++ ba íródott.
  • Doomista
    Úgyszintén. Főleg, mikor az előző billentyűzetemen nem volt hosszú "í" betű (most az újnak köszönhetően az is van), akkor HD-val javítottam.
    De asszem FF-hez alapból van...vagyis nekem sosem kellet letöltenem a HD-t hozzá, PaleMoon Projectre kellet külön.

• kl24h
    Elnézést, nem jól írtam, tehát jobb click ahova írsz, a Check Spelling alatt Languages-ben bepipálod a Hungarian-t.
    Ha még nincs hozzáadva a Hungarian, akkor a fent leírtakban alul van az Add Dicrionaries... opció.

Csak azoknak írtam le ilyen részletesem, akik nem tudják.
  • kl24h
    Pl. ha Mozilla Firefox-ot használ, ott le lehet tölteni a Hungarian Dictionary, helyesírás jelző pluginját (Check Spelling) és az aláhúzza a helytelen szavakat.
    Én is itt ebben a fórumban azt használom, mert épp nem tudok olyan helyesen írni.
  • Doomista
    Miért nem írod át? Még mindig hibás az aláírásod :D Ha már hajnali 3-ig fent vagy, reggel 7-kor már vered a farkad a saját rendszeredre, meg a batch programjaidra, nem dolgozol, kitudja mit csinálsz, lehet én fizetem az adódat, akkor ez a kis egyszerű dolog biztos nem okozna problémát.

• Doomista
    Azért arra kíváncsi lennék, hogy mitől van ez a hiba nálunk...csak mert az előző Windowsom ugyan ez volt csak 32bit, ott nó próblémó. De te majd megsúgod nekem, mint a Windows 7 súgó.
  • Doomista
    Linux Exploit again
    Linux Exploit again 2
  • Doomista
    Tutira eredeti az enyém, megvettem...mivel az APEH nem talált problémát nálam, hihetetlenül megnőtt az önbizalmam, és most eredeti Win7HPx64 operációs rendszerem van.
    De a rosszban is van valami jó...:
    Legalább felraktam sok-sok év után a Kasperskyt [ez nagy szó nálam] (!!!!!!!)
    Meg a Hitman Prot [ez se kis dolog] (!!!!!)
    Rendszer tisztító-karbantartó, registry tisztító programokat [enyhén durva] (!!)

De persze végül a Zone Alarm nyert, egyedül. [számotokra hihetetlen még mindig]
    A többi uninstall.
  • L7wy
    Nekem is ez volt nyugi, 7esen ez van és kész, normális... És nekem eredeti Win 7 setup tutira:)
  • gergely1991
    Aham tudom direkt írtam így -.-
    Olvasva aláírásod támadt egy őrült ötletem így még bővítettem a #34393-ast [URL=http://lh5.ggpht.com/_Zn9bPutGKEI/TJdqHuBrPfI/AAAAAAAAAGc/_kbsDrcYfzo/doomnak2%28hehehe%29.jpg] [/URL]Utána töröltem az egészet:(

"Amúgy én is szeretlek :D"

• Doomista
    Aláírásodban egy kicsike hibára szeretném felhívni a figyelmedet.

"virtual gépet"

Helyesen: virtuális gépet, így magyar.

[gergely mod off]
  • gergely1991
    Avira már arról híres hogy nem terheli a gépet.Ha azt a eset licenszt ingyen adták akkor szerintem használd ki:D
  • Narxis
    ESET Smart Security-nek kevesebb a vakriasztása, amúgy mindkettő jó. ESET mellett szól még a magyar nyelv és a kitűnő magyar nyelvű technikai támogatás.
  • Doomista
    Ja, a smiley megzavart. Amúgy én is szeretlek :D

• bat777
    hali..

én idáig kasperskyt és avirát használtam inkább, most avira van fent 3 hónapos licencel amit 3 havonta meghosszabítok 3 hónappal egy webhelyen regizek és kapok 3 hónapot mindíg.

a munkahelyemen egy pályázattal jöttek gépek, és hozzá eset smart security-k. gondoltam hazahozom, és jó lesz 1 évig biztosan.. nekem már volt fent, de nem nagyon voltam megelégedve vele.. sokan pocskkondiázzák és dicsérik is... szerintetek milyen? érdemes az avirát lecserélni? az avirával megvagyok barátkozva és jó is. ???
  • gergely1991
    Úgy látom unatkozol:D
    Nem láttad amit linkeltem neked? #34393

Csináld meg újra elemzést és töltsd föl megint:D
    kivéve ha nem warez seven-ed van
    Ha még unatkozol:D

registry-mechanic performance-toolkit Case Diagnostic Tool All Sysclean System Information Collector (SIC) Tool All
  • Doomista
    Ez a sok piros X azért se akar eltűnni. :D
    Lefuttattam a Tuneup Utilitiest, CCleanert, jv16 registry tisztító programot, egy teljes temp ürítést is kíséreltem, sőt egy külön temp ürítő programot is kipróbáltam, de hiába...:D

Utolsó szavam:

Ez se maradhat ki:

• Doomista
    Hacktivity 2010

• gergely1991
    Nekem csak ennyi jut az eszembe > [URL=http://lh6.ggpht.com/_Zn9bPutGKEI/TJanu0BMVtI/AAAAAAAAAGM/nqmLhONHV2E/doomnak.jpg][/URL]
  • Narxis
    lol
  • gergely1991
    tudom:)
  • Doomista
    Így már remélem hihetőbb...
  • Doomista
    a ":D" nem jó helyre ment :)