Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ismétlem, nem nyitottam még, bele sem néztem.. ki sem csomagoltam.
Akkor tuti nincs baj.
most nagyon megnyugodtam.->nincs vírusom/keylogom:-D
köszi szépen!😊
Ez már majdnem olyan mint amikor múltkor azt álmodtam hogy vírusos lett a gépem. Ott küzdöttem vele mint az állat - még a biost is átírta, az irányítása alá kerültem, teljesen a rabja voltam. 😊))
de ugye ez biztos, hogy nem tudott települni semmi????????????
Tényleg csak letöltöttem és ott állt magának.:-s aztán törlésre került=)
Letöltöttem ugye ezt a tömörített CID generátor fájlt.. de ugye .rar kiterjesztésû, tehát tömörített. Semmit nem csináltam vele, bele sem néztem, nem futtattam. KB a kurzort sem húztam rá... de most letöröltem.
Progmatos haverom azt mondta, hogy minden vírusnak/spywaret futtatni kell ahhoz, hogy aktiválódjon. Mert ezek is programok. Viszont én említettem, hogy hozzá sem nyúltam, nem még kicsomagolni és futtatni.
Tehát csak letöltöttem és ott állt magának.. akkor ugye nem kaphattam be semmit?
az iSRO valóban az, ahogy körülírtad..😛 de ez nem!
haverom most mondja, hogy ez crackelt és azért jelzi vírusosnak..:S
szerinted EZ ártalmas?😞
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Forrás(csak egy fórum, nem vírusos)
és a CID generátor elemzése
mivel ez egy kínai játék, nehéz regelni.😞 de nagyon sokan használták és elvileg nem volt bajuk.. de bennetek bízom.
ez false v. vírusos?
köszi a választ skacok😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Furko Antivirus
- Antiviruspro2009
- Mennyi vírus talál
- mennyi vírus jutat be a gépbe
- mennyi false riasztásal rendelkezik <#idiota>#idiota>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
-Kaspersky Internet Security 2011
-Avira Premium Security Suite
A következõ szempontokat vegyük figyelembe:
-Heurisztika beengedi-e a vírusokat
-Mennyire fogja a gépet
-Keresõmotorja megtalálja-e a vírusokat
-Milyen hatékonysággal szûri ki a spyware/malware/keylogger cuccokat?(Azt hiszem Kasperskybe külön van keylogger védelem)
Köszi!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Na jó, nem ökörködök tovább.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
1x már elindítottam a progit, csak letöröltem.
Akkor használhatom v. inkább ne?😞
köszi szépen a segítséget srácok.
forrás
Elég sokan megköszönték a segítséget, ez csak FAKE alert szerintetek?
köszi a segítséget.