Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sharing opciót láttam, de akkor azt jelenti, hogyha beteszem a megosztott mappák közé, akkor hozzáférhetõ lesz a mappa.
Én gondoltam erre, de gondoltam, hogy van más opció is.
Nálam a NIS megfogta.
Elõszõr a fájl scannelésére nem mond semmit, de mikor felnyítom az m.exe, akkor megfogja.
mrzoltan
Az új Outpostot próbálta valaki?
gergely1991
Ezt már máshol olvastam😄
A bay-felhasználók nagy bajban vannak hiába javították a hibát mégis néhány "fontos" információ kiszivárgott😄

Milyen szép már hogy a html kódokat nem szûrik a "komentek"nél és igen a refresh megint gyõzedelmeskedett.😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Ezt képtelenek vagytok detektálni: Klikk

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bmate0007
erre már alig emlékszem😄DD

<#wave><#pias><#pias><#wave>

Doomista
<#integet2><#pias><#pias><#integet2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
Van egy erõs tippen, hogy kifelejtetted az egyszerû fájlmegosztásos lépést.<#nyes>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Érdekes, hogy nálam nincs ilyen beállítási lehetõség.
Tehát a System Volume Information mappára jobb click, Properties és itt csak 3 fül van: General, Sharing, Customize, amikbe nincs Security (biztonság) opció, amit leírtál.

Azt tudom, hogy mikor egy kis trójai volt a gépemben, akkor egyszerûen duplaclickkel fel lehetett nyítni, úgy a C-ben mint a D-ben levõ System Volume Information mappát.
bertino
Nagyon Szepen Koszonom!

Rengeteget segitettel, ki is toroltem a banatba a kerdeses fajlt.

<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gergely1991
nem hinném hogy van
futatás>osk

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

dragon11
köszi

Doomista

nandorb
Aszem nincs.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Az Avira Security Suite-nek van virtuális billentyûzete?

Krystalx
a win rendszer visszaállítás be van nálad kapcsolva ? ilyenkor ki kell kapcsolni és az mindent töröl a system volume inf. mappából.

ha netán nincs nálad bekapcsolva, akkor a win intézõben a mappa beállításoknál a rejtett fájlok és mappák megjelenítése pipa be kapcs., és az egyszerû fájlmegosztás használatát ki kapcs. ezután a system vol. inf mappán jobb klikk - tulajdonságok - biztonság ,hozzáadás . ott beírod felhasználó neved ( elég az elejét és a check name kiegészíti pontosan )
ezután már megtudod nyitni a mappát és törölheted belõle a felesleges dolgokat.

A tudással nő a kételkedés is...

dragon11
Doom, vagy a többi Avira szakértõ: Adnátok az Avirahoz beállítást? Anno képekkel volt illusztrálva, hogy a configurationba mit kell állítani.

fontos lenne!

köszi szépen

bertino
hat tudom bakker, csak most hirtelen elgondolkodtam, hogy mi a turot lehetne ezzel igy kezdeni 😄

metal mindenekfelett -.-

#32893 hat mashol nem jelzett semmi semmit halleluja.

Doomista
Nagyon metál antivírusod van! Metál jó. Nagyon metál.

Az akkor nagyon jó, hogy nem tudsz a mappához hozzáférni (ellenben vírus okozhatja a System Volume Information mappához való hozzáférést).

A trójai, amelyik ebben a mappában volt, nem okozhat gondot, a lényeg az, hogy nem legyen máshol a trójai, tehát a System Volume Information mappán kívül.

Lehet false is az egész. De lehet, hogy egy pár nap múlva a Malwarebytes Antimalware is trójainak fogja detektálni, csak epp tegyák fel a megfelelõ frissítéseket.
bertino
a picsaba.

system volume information mappaban talalt avira egy trojai-t.

nem vagyok boldog, karantenba tette es nincs hozzaferesem a mappahoz, gondoltam majd belepek es torlom siman a problemas fajlt.
de nem tudok belepni a mappaba.

trojai irtokat mar toltok le vagy 3at, remelem azokkal ki tudom takaritani.

MBAM meg azt mondta, hogy nincs a mappaban semmi kartekony.

lehet csak vaklarma lenne ?

bmate0007
Érdekes, mert mindent bekonfigoltam rajta, beleértve a regelést is.
És még emlékszem is, régebben írtam ide, hogy baj van az update-tel. Aztán válaszolta valaki, hogy a free verzió frissítési gondokkal küzd. Akkor átváltottam Premiumra és csodák csodájára minden mûködött. Nemtudom már hogy miért, de utána jött az Avast. Most megint kipróbáltam, hogy tudok-e az ingyenes Avirával frissíteni, de nem. Úgyhogy nekem elegem lett belõle. Az biztos hogy soha többet nem rakom vissza.. Lehet megkövezni.<#integet2>

gergely1991
Hát volt olyan mikor 40 min-t is várni kellet mire lejöjjön az update...
Általában kb 3 hónap után ha még nincs regisztrálva akkor tud (frissítéssel kapcsolódó) gondokat okozni...

bmate0007
Valamilyen rendszer komponenseket nem ér el.. De volt már vele baj régebben is. Valahogy csak a free nemakar frissíteni.<#szomoru2>

Doomista
Az, hogy.

Pano
mi a baj vele?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

gergely1991
Olcsó húsnak híg a leve:/
Ha nem tetszik használj (free) avast-ot

bmate0007
Istenem, Avira free frissítése epic fail..

gergely1991
upsz kicsit elirtam😊
hkey_current_user>Software>microsoft>windows>currentversion>run

Adi
HKCU>Software>microsoft>windows>currentversion>run Kéne lennie elvileg. A HKCU az minek a rövidítése?! 😮

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

gergely1991
Nézd meg itt:
hkey_local_current_user>Software>microsoft>windows>currentversion>run (Vigyáz arra hogy más adatot ne módosítsd mert a win összeomlását okozhatja!)
vagy msconfig-ban nézd meg hogy a 3.oszlopban hol van a helye...

dragon11
Köszi, valóban tiszta.😊

Adi
Itt megtaláltam; Start-Futtatás-msconfig
Rendeszerkonfigurációs ablakban automatikus indítás fül halo 2 néven, viszont ahol te mondtad ott nem 😞 😞

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
köszönöm!😊

A Media1168.rar amit belinkeltél, kicsomagolva lesz a Media.pk2 fájl, ami kb. 529 MB nagyságú.
A NIS szerint tiszta.

Jó lett volna kibontani (ha lehet) azt a Media.pk2 fájlt. Akkor jóbban le lehet ellenõrizni.
dragon11
tehát tiszta?😄

Doomista
Jó há, hisz én pénzzel kezdeni nem tudnék semmit, sörrel viszont annál többet!

Hozzám kell befizetni a lóvét a vizsgálatra, én meg küldöm cserébe a söröket Neked. Jó lesz így?

Doomista
<#vigyor1><#ejnye1><#vigyor1>

Doomista
Az utolsó már sörbe fog kerülni, állod?

Narxis
Ez már pénzbe kerül.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dragon11
Nem, ez az utolsó fájl amit megkérdeznék.

Pano
Most õszintén dragon, te interaktív vírus scannereknek nézel minket?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

dragon11
Media fájl

virustotalra beküldtem, de azt írta ki hogy túl nagy a fájl mérete..

valaki leellenõrizné, hogy vírusos-e?

elvileg 400valamennyien használják. . .

dragon11
Köszi a felvilágosítást.😊 jó tudni ezt is.

nagyon megnyugtattál még tegnap, hogy nincs a friss rendszeremen vírus.=)

lck
Ha kicsomagolod még nem aktiválódik. Csak ha futtatod.
A legtöbb vírusirtóban van olyan opció hogy valós idõben vizsgálja a tömörített állományokat vagy ne. Ha ez a vizsgálat van állítva és a tömörített állomány nincs jelszóval védve akkor kicsomagolás nélkül is megtalálja ( ha ismeri ).
Egyébként erre túl nagy szükség nincs, hiszen tömörítettként úgysem tud futni. A futtatáshoz a kicsomagolt állomány kell, akkor meg már megtalálja,még a futtatás elõtt.
dragon11
Kaspersky Internet Security 2011 tuti jelzett volna, ha kicsomagolom.(Ugye akkor aktiválódik a vírus)

de így hogy nem tettem, ez a legbiztosabb.😊