41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    helyedben elfelejteném a Outlookot inkább ezt használnám
  • gergely1991
    Nem értem hogy a egyik telepítő minek kér személyes információkat:D
    sokan még válaszolnak ráXD
    Néhány program gondolom orosz volt:D
  • Narxis
  • Narxis
    há jah :D
  • Doomista
    4GB RAM manapság már alap...:D
  • Doomista
    Jarvanyt okozott a twitteren a rainbow fereg.

Eloben nezheto a gyerekbarat internetrol szolo konferencia.

Facebook es iwiw kamuprofilok tobb ezer ismerossel.
  • L7wy
    Igen, "teljeskörű" védelmet ad, de csak ugyanannyira mint a többi, vagyis kicsit jobban
  • Narxis
    Ja és ne pofázzon feleslegesen a vírusirtó, csendben, védjen a háttérben, utálom mikor 3-szor képes rákérdezni egy legális program indítására, hogy akkor az most biztos tuti-e elakarom-e indítani?
  • Narxis
    Jó valamennyire védjen is, de igazából a gyanús fájlokat mindig feltöltöm valahova(virustotal, threatexpert, anubis stb.) vagy megbízható helyről töltök, szóval odafigyelek mindig, így nem az az elsődleges, hogy ultraszuperdurva védelmet adjon hanem, hogy mennyire terheli a rendszert, mennyi idő amíg elindítok pl. egy winampot stb.

Egy Malwarebytes Pro, WinPatrol Plus és Keyscrambler Premium mindig fent van, mindegy milyen vírusirtót használok. :D

Ez a Norton egész jó, talán a Vipre egy hajszálnyival "könnyebb" a rendszeren, de nincs benne antispam(Outlook 2007-et használok 4 e-mail fiókkal, szóval valamennyire fontos ez is) és valamiért amikor frissíti magát akkor csontrafagyasztja a gépet és sokáig tart.

Avast teljesen problémamentes volt, de kicsit zavaró, hogy csak naponta 2-szer frissít és mintha nem működne a viselkedésblokkolója és boot time védelme 64biten, antispamja se tűnt valami jónak.

Amúgy tetszett, mert ezt leszámítva teljesen bugmentes volt és nagyon kicsi rendszerigényű.
  • gergely1991
    "Nem foglalkozok má én azzal, hogy melyik teszten ki hogyan szerepelt, ne fogja a gépet aztán kész. :D"

Légy üdvözölve a klubomban:)
    Csak tedd hozzá hogy védjen is(legalábbis próbálkozzon) a hülyeségeid ellen:D
  • JoeFromHun
    Ezzel én is tisztában vagyok csak szerettem volna tudni,hogy miben merül ki az ingyenessége. Magyarul abban,hogy szinte akár fel se rakjuk az ingyenes verziót.
    Pedig jónak tűnik.. :(
  • Jakuza001
    Teljeskoru vedelmet semmi sem tud. :D
  • Narxis
    Csak valamelyik fizetős társa tudja.
  • Narxis
    Igen ha 1GB vagy kevesebb van, de afelett már felesleges azon vitázni, hogy most átlagosan 20, 50 vagy 100MB-ot fogyaszt... :D
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy ez a CIS 5 ami most jött ki.. ez biztosít teljeskörű védelmet vagy azt csak valamely fizetős társa tudja?
  • gergely1991
    ne feledd azért a ram is számít:D
  • kl24h
    Ha 1 GB felül van a RAM, akkor egyetértek veled, amit a #34489 hozzászólásban írtál le.
  • kl24h
    Szerintem a Vipre és az Avast között kell keresd a különbséget.
    A NIS jobban fogja fogni a gépet szerintem, csak az a helyzet, hogy csak 512 MB memóriával lehet a legjobban megállapítani, hogy a 3 közül melyik fogja a legkevésbé, mert lehetnek nagyon közel a különbségek.
  • kl24h
    2010.09.21: Gideon kódja
  • Narxis
    nem a RAM használatot kell nézni hanem a CPU és a HDD használatot... :D
  • Doomista
    Vegyél le belőle 2 GB-t, és teljesen megfoglak érteni, de míg 4 GB RAM-od van, addig biztos hogy nem.
    Amúgy most sikerült teljesen lefárasztanod így korán reggel, e hajnali időkben...:D
  • Narxis
    4GB
  • Doomista
    Mennyi RAM-od van?
  • Narxis
    Vigasztalja az, hogy én is most Norton Internet Security 2011-et használok... :D

Igazából keresem, hogy melyik fogja a legkevésbé a gépet e 3 közül: Vipre Premium, Avast IS 5, NIS 2011.

Nem foglalkozok má én azzal, hogy melyik teszten ki hogyan szerepelt, ne fogja a gépet aztán kész. :D
  • Doomista
    goodspeed meg fog sértődni :-(
  • Doomista
    A MSE-t nem ártott volna kikapcsolni, mivel bekavart a "tesztbe"...:D De látom a módszerén is változtatott.
  • Narxis
    Meg se kell néznem, hogy tudjam a Comodo jobban szerepelt ebben a videóban amit a "szakértő" languy99 készített. xD
  • L7wy
    Comodo VS Norton avagy a gyík képes-e legyőzni a kispónit? xD
  • Doomista
    Franc se tudja, de egy-két X-es svchost.exe mellé már született felhasználó által beírt komment, miszerint tiszta Win7 "folyamat".
  • gergely1991
    egyáltalán frissítik a webhelyen az információkat?:D
  • Doomista
    És ha megint ilyen lesz? Nem tudjuk/nem tudod mitől lett ilyen...
  • RBJ
    mindegy. ne birizgálja az elmémet inkább csináltam egy rendszer visszaállítást az acronis csal. így tuti kezdeti friss a rendszerem.
  • Doomista
    Amivel alkottam.
  • kl24h
    És akkor #34390?
  • Doomista
    Sosem volt fent a rendszeremen.
  • Narxis
  • Narxis

• kl24h
    Eleged lett a Zone Alarm-ból?
  • Doomista
    lol...ugyan az van nálad mint nálam és L7wynél. Sok X, azaz sok svchost.exe fájl...ne foglalkozz vele, nem vírus.
  • Doomista
    Fasza :D 0 MB-ra, azaz 1 MB méretű fájlra se várjak 60 másodpercet :D