Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt az ideje, hogy Free-bõl átválts Premiumra.
<#hehe>#hehe><#gonosz2>#gonosz2><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

A tudással nõ a kételkedés is...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
me2, #32888
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Ezek útán ki tér át az ESET termékekhez?
Tessék itt "AntiVir VDF update (so called multiple VDF update with up to 32 files)" szakaszt próbáltam ki és elfogadta:D
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
amit én leszedtem def. file-t a softpedia-ról /Avira-Antivir-Virus-Definition-File-Update
ott azt írták h az a 9-es avira-hoz van / Please use the AntiVir VDF update, if you are using...: Avira AntiVir Personal from version 9 /,ezért azt nem mertem feltenni, de amit te linkeltél az tökéletes lett ! azóta már automata frissítés is volt és az is ok.
<#eljen>#eljen><#puszis>#puszis>
10-esben ez mûködik:)
lehet ezt javítani vagy tegyem vissza a régi 9est?
légyszi help.
" A gyártó belsõ tesztjei szerint a fájlokban történõ víruskeresés 29 százalékkal, a rendszerindulási idõ 53 százalékkal, az internetrõl történõ letöltés pedig 46 százalékkal gyorsult fel......A felhasználóknak nem kell újratelepíteniük a használt alkalmazásokat ahhoz, hogy ki tudják használni az újítást, az 5187-es számú vírusdefiníciós adatbázissal már mindenki automatikusan megkapta a szükséges frissítéseket."
Ha esetleg sérült a fájl helyre tudod állítani ha a jelenlegi windowsod telepítõjét beteszed és a parancssorban vagy a futtatásba ezt beírod:
sfc/scannow
0 Viruses and/or unwanted programs were found...
de volt egy 1 Warning. ez milyen hiba lehet ? ->
C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\driver.cab
Calling the function AVEPROC_TestFile in file: \\?\C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\driver.cab
Error description:ACCESS_VIOLATION
EAX = 028FA308 EBX = 0744D798
ECX = 00000001 EDX = 00000063
ESI = 00000000 EDI = 0744a2cd
EIP = 012CF096 EBP = 00000000
ESP = 01E1E389 Flg = 00010202
CS = 00000023 SS = 0000001B
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ezzel véletlenül nem lehet valamit kezdeni?
Glory, Glory Man. United!
<#pias>#pias>
Leírná valaki, vagy adna egy linket a júliusi Pcworld-ös Agnitum Outpost Security Suite Pro-hoz a kódot?
Elõre is köszi!
<#eljen>#eljen>
Nem törõdöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!
Másik fórumban (Te tudod melyikre gondolok) vannak viruscsomagok elég sokszor. Na én ott az elején rendre ráengedtem az én kergetõimet. (laptopon KIS, otthoni gépen ESS)
Eredmény? Amiket nem detektáltak, azokat elindítottam futtatásként, természetesen virtuális gépen. Érdekes módon eddig egy sem okozott kárt, mert mindegyiket fogta a két AV heurisztikája. Néhány ilyen után úgy gondoltam, hogy merõ idõpocsékolás az ilyen fajta "játszadozás". Mostanában már nem is válaszolok és írok be ilyen tartalmú hsz.-eket oda, mert értelmetlennek tartom. (gondolom ezt látod is)
Felismeri-nem ismeri téma:
Aki max. flash játékokkal játszik a gépén annak tényleg mindegy, hogy zombi-e a gépe vagy sem. Én viszont szeretném tudni, hogy melyek azok a védelmi programok amik mellett nyugodtan intézheti banki ügyeket az ember online és nem lopják el a Steam accountját a 40-50 játékával együtt, hogy aztán VAC bant kapjon mire a Steam support visszaadja.(Tessék csak tomonor nevû fórumozót kérdezni..)
Persze van a józan ész faktor, de én nem csak a saját gépemet üzemeltetem hanem rokonok, haverok gépeit is szoktam karban tartani, õk nem olvasgatnak se sg-t se prohardver-t, õk az átlag felhasználók, vagyis a többség.
Tehát bármilyen furcsa is, de ez a topik ennek a megvitatására jött létre, nem pedig tiniribancként teleokádni szmájlikkal a topikot.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én csak annyit mondok erre, hogy sok a szabadidejük, de nekem erre nincs szabadidõm, úgy hogy rájuk hagyom. <#pias>#pias><#pias>#pias><#vigyor>#vigyor>
Olyan gyermeteg dolog ez a felismeri-nemismerifel. Túl kellene már lépni ezen végre. Vagy ennyire unatkoznak erre felé a topik társak?
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#pias>#pias><#gonosz1>#gonosz1><#szomoru1>#szomoru1><#vigyor>#vigyor><#alien>#alien>
http://www.sg.hu/cikkek/75624/egyre_tobb_a_kemprogram