Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Legalsót!
Nagyon nézd meg mit jelölsz be!
Amelyik pipa doboz mögött félkövér a bejegyzés azt azonnal bepipálhatod, de ha csak a plusz jel akkor azt nyisd meg elõtte! Látni fogod majd, hogy melyik lesz félkövér.
De ha bizonytalan vagy akkor mielõtt pipálsz nyisd meg és látni fogod alatta a listát.
De ha tutira biztosra akarsz menni akkor a Revot csökkentett módban indítod el és úgy szeded le az avirat.
Hogyan szedted le az avirat? Én minden programot a Revo-Uninstaller-el szoktam leszedni.
Kicsit munka igényes lesz (ha bevállalod) amit javasolok, de próbáld ki a következõt.
Szedd le az avastot és tedd vissza az avirát. Utána ezzel a Revoval távolítsd el az avirát, de amikor az eltávolítási folyamat vége felé a Revo kéri majd az újraindítást akkor ne azt válaszd, hanem újraindítás késõbb és folytasd a folyamatot. Ez azért fontos, mert ilyenkor még kilistáz egy rakat bejegyzést a Revo és ezek szoktak hasonló gondokat okozni, mint ami most Nálad is van. Amikor teljesen végeztél akkor jöhet a restart.
Arra figyelj, hogy csak a félkövéren jelzetteket pipáld be törlésre! Nyisd meg a plusz jellel és nézd végig !
Majd egy regisztry tisztítás, mondjuk a CCleanerrel. Szerintem ekkorra már nem lesz majd bent a BK.-ban az a tûzfal bejegyzés.
Ha nem sikerülne akkor majd Doomista (ha jár majd erre felé) remélhetõen tud majd Neked segíteni ebben, hiszen Õ itt az egyedüli nagy avira fan. <#vigyor0>#vigyor0>
Avira Premium Security Suite volt fent, de voltak vele problémáim, úgyhogy töröltem (utáljatok😄). Namost, szerintem a tûzfalját nem sikerült normálisan eltávolítani, a biztonsági központ is így gondolja. Egyenlõre csak Avast van fent. Mit tegyek, hogy eltünjön az Avira tûzfala?
Íme a képek:
Állandóan csak kérdez és kérdez, és dobálja fel a hülye ablakait. Nekem ettõl lett tele a törpöm. Még arra is rákérdez, amikor légy száll a gépre, és most mit tegyen. Nonszensz!
[/url][/img]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
[/url][/img]
[/url][/img]Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
namost akkor ezt akár fel is lehetne használni a hasonló terjedés ellen nem?
pl modomazt átírni ugy hogy mikor bedugsz/csatlakoztatsz egy drive-ot, akkor legelõször fusson le egy kis parancs, pl hogy "del autorun.ini"
nem? 😄
vagy ez nem ien egyszerû?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És igen az lefut(a kis piszok)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
shellexecute=Recycled\ctfmon.exe
shell\Open(&0)\command=Recycled\ctfmon.exe
shell=Open(&0)
ez azt eredményezi, hogy azonnal futtassa az Recycled\ctfmon.exe-t?
mert figyelgettem kb mit csinálnak pontossan ezek a virusok...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
😄
törölhetem végleg?
ez virus vajon?
autorun.ini tartalma:
shellexecute=Recycled\ctfmon.exe
shell\Open(&0)\command=Recycled\ctfmon.exe
shell=Open(&0)
és ehhez van még 1 Recycle valami is, amit ha kitörlök megmarad az autorun.ini, ha meg az autorun-t törlöm ki, akkor a Recycle szar marad meg, aminek ez a tartalma:
ctfmon.exe
deskstop.ini
INFO2
A-virusirok-sem-maradtak-le-a-labdarugo-vilagbajnoksagrol
A VirusBuster 2010. júniusi vírus-toplistája:
1. Backdoor.Nepoe.IF (35.07 %)
2. Trojan.DR.Agent.WQBB (22.44 %)
3. Trojan.Meredrop.ZXX (10.79 %)
4. Trojan.DR.Inject.WFA (8.13 %)
5. Perl.Shellbot.T (4.51 %)
6. Trojan.Oficla.BAW (2.71 %)
7. Backdoor.Bredolab.AJM (1.90 %)
8. Trojan.Meredrop.ZXE (1.80 %)
9. Trojan.Wigon.AE (1.35 %)
10. Trojan.DR.Agent.WLRE (1.23 %)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
az 100% ,hogy októbertõl nem lehet már egyáltalán frissíteni a 9-est? nagyon durva...sztem sok olyan felhasználó van ,aki nem használja mindenbõl a legújabbat. pl anno én a trend micro 2006-ot használtam még 2008-ban is ,mert a 2007-es nagyon lassította a gépet és amit beletettek újdonságot arra nem volt szükségem. kártevõ felismerése pedig ugyanaz volt. KIS vagy G-data esetén sem mindenki a legújabbat használja, mert van akinél az új van akinek a tavalyi mûködik jobban.
A tudással nő a kételkedés is...
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
és most mégis frissített ? különben nem értem, mert tegnap manuális update után jó lett ,és pár perc után magától is megcsinálta az update-t...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
visszacsesztem a 9-est, egy vicc a windows is. csináltam visszaállítási pontokat ,2 kül idõpontra állítottam vissza, végzett írta h sikeres aztán win indít és mit ír ki na mit ? Avira error nem tud vmi file betöltõdni...kb 3 órás szenvedés után most újra fent van a 9es, a régi 2 warning szintén :@ és most annyi a kül. h minden indításnál még lassabban nyílik ki az ernyõ és közli h van már 10es és töltsem le. (ami ügye nem képes frissíteni)
Itt van az összehasonlítás