Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az avast!-tot mindenképpen és minden szempontból jobbnak ítélem meg.(ha ezt a kettõt hasonlítjuk egymással)
NARXIS
Okés, rendeben, legyen a közepesnél jobb, de nem sokkal. Maradjunk annyiban, hogy max. négyes alá (vastagon aláhúzva kétszer), ha az ötös iskolai osztályzati skálát vesszük. Avast! pedig gyenge ötös.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Én használtam pár hétig, semmi negatívumról nem tudok beszámolni, tette a dolgát, csendben. Csak azért cseréltem le mert kijött az 5-ös Emsisoft ami már 64bites rendszert is támogatott és ahhoz nem kellett "okosság" mert volt promo liszenszem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elég gyakran teszek fel win-t másoknak. Jelenleg víruskergetõnek Avast-ot teszek nekik. Mert azt egy elfogadható hosszútávú megoldásnak tartom, de mindig keresem az új dolgokat.
Ahogy elnéztem a program "felokosítása" elég hosszútávúnak tûnik. Ezt mondom abból is kiindulva hogy az Ashampoo más programjainál nem ellenõrzi olyan rámenõsen a legalitást.
Ha az a tapasztalat hogy ez a program csak erõs közepes, akkor valószínûleg maradok az Avast-nál. Mert azt erõs közepesnél jobbnak tartom.
Egyébként a memóriahasználata
Amúgy nem olyan rossz, de én csak az átlagos közép mezõnybe sorolom. Ha a nodhoz hasonlítanám, akkor (hatékonyságban) elmarad mögötte. KAV-ot vagy Avirat, F-Securet vagy CAV-t már nem is említem. Ezektõl mindtõl gyengébb AV és gyengébb gépen (többek szerint akik használták már) okoz lassulást is elég rendesen.
Az Ashampoo meg megmaradt az elõzõ verziónál mindkét motorban. Ez így is van rendjén. A másodvonal mindig gyengébb.
Lehet kicsit fennhagyom.
Ha jól tudom akkor az a két motor, ami benne van az az Ikarus és az a-squared saját motorja.
Úgy teljesít az Ashampoo Anti-Malware, ahogyan ez a kettõ szokott. (szerintem nem rosszul)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Vagy tud olyan oldalról ahol már tesztelték ?
Egy ghostolás után próbából feltettem. A gépigénye rendkívül meggyõzõ. Csak a hatékonyságára is kíváncsi lennék.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nem emlékeztek,hogy a Kerio Personal Firewall hova tette a rendszerleíró adatbázisban a "mappáját"?
Régen használtam ezt a tûzfalat és most hogy nézelõdtem regedit-ben,találtam róla mappát,mert eset smart sec jelezte,hogy fent van még,mikor újraraktam.Csak elfelejtettem hol volt.😞
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
#33046: Nálam Online Armor Free és avast! Home van. A gépet egyáltalán nem fogják és mindkettõ top progi, szerintem. Ha gondolod próbáld ki.
avast! Antivirus
Online Armor Free Firewall
Az Avira-t érinti. Feltettem az Avira Premium Security Suite 10 verzióját és csak valamivel jobban fogja a gépemet, mint a NIS 2010, foleg mikor több ablak van felnyítva.
Szeretném mások véleményét is, ha valaki még próbálta ezt.
Nálam Windows XP SP2, 512MB RAM és 3060 MHz processzorom van. A Windows frissítve volt ezelõtt kb. 2 honapja, persze az SP3 frissítést nem jelõltem be, mert nem tetszik.
Ezért határoztam, hogy maradok a NIS-nél.
A NIS-nek nálam van egy nagy hibája, tehát mikor letöltök egy nagy méretû *.exe fájlt (1GB vagy nagyobb), mikor az IE akarja másolni a megadott helyre (Temporary Internet Files mappából), akkor a processzor felugrik 100%-ra és több mint egy órán keresztül is úgy megy. Ezt a 100%-os munkát az egyik ccSvcHst.exe csinálja, ami a NIS egyik programja.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ezelõtt egy éve néztem, de akkor nem láttam.
<#integet2>#integet2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
bmate:
Rakd fel újra az Avira SS-t, majd uninstalláld le !!csökkentett módban!!.
Ilyen hiba már volt az egyik partneremnek, így megoldódott nála, de irtunk is az Avirának egy levelet, és azt válaszolták általános szöveggel, hogy ilyen hibáról még nem kaptak értesítést, és hogy szerintük Avira 10+Windows XP nagyon de nagyon ritka gondocska, egy rendszer reinstall meg segítene a problémán.
Az ESET több százezer magyarországi felhasználó visszajelzésein alapuló statisztikai rendszere szerint 2010 júniusában a következõ tíz károkozó terjedt a legnagyobb számban, és volt felelõs együttesen az összes fertõzés 31,34 százalékáért:
1. Win32/Conficker féreg
2. Win32/Agent trójai
3. INF/Autorun vírus
4. Win32/PSW.OnLineGames trójai
5. JS/TrojanDownloader.Pegel trójai
6. Win32/Packed.VMProtect trójai
7. INF/Conficker vírus
8. Win32/VB féreg
9. Win32/Mebroot trójai
10. Win32/Packed.Autoit trójai
Az ASC -vel ezt (is) meg lehet nézni és le is lehet állítani vagy törölni. Kezdõlap/Egyebek> Egyéb Eszközök fül/Windows kezelõ/Rendszer szolgáltatás.
Vagy még az Unlocker. Ha megtalálod amit törölni szeretnél.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Szoval mégegyszer köszi mindenkitõl!
Üdv.
Katt ide 😄
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Amit alább Black7Seven linkelt Avira Registry Cleanert is próbáltad? Elvileg annak ki kellene takarítania mindent maga után.
Nyitsz egy parancssort, lehetõleg jobb egér futtatás adminisztrátorként opcióval. Aztán egyesével kiadod a parancsokat:
net stop winmgmt - Leállítja a winmgmnt szolgáltatást
cd /d %windir%\system32\wbem - Belép a system32/wbem könyvtárba
ren repository repository.old - Átnevezi az állományt
net start winmgmt - Elindítja a szolgáltatást
Hát kapjabe.<#idiota>#idiota> De legalább ha most kapcsolom be a win tûzfalat, csak azt jelzi ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)