Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látom tiszteletes méltósággal lenyelted az elõbbi hsz-t, de ha nem is válaszoltál rá akkor én megírom még pluszba, hogy nincs már meg nekem az a facebookos vírus, és egyenlõre nem is találtam ahonnan le is tölthetném :-( Nem gyûjtöm a vírusokat mint régen, különben ez is köztük lett volna :S Szóval csak azért úgy mond "gyerekeskedtem". Sorry.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Ték, sajnálom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
#33326 Elõtte is így kellett volna

#33327: Miért nem használtál erre virtuális rendszert vagy sandboxot?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Mostmár ki a házigazda?
Te vagy Pano?
Doomista
Majd belépek Pano sg accountjával és átírom, rendben? <#ravasz1>

Krystalx
a Lewy-t kihagytad !<#papakacsint> de azért köszi h ilyen figyelmes vagy...!

A tudással nő a kételkedés is...

Doomista
Hát izé...valamit be kell vallanom...ez nem az a facebookos vírus volt, hanem egy másik trójai, amit a malware domain listrõl szedtem, átírtam a méretét, és kész.
kb. ennyi.

<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Köszönöm, a NIS 2010 nem vette észre, jeeeeeeeeeeeeeeeee, látom, hogy a feladatkezelõben egy pár program fut, mint pl.:
loader.exe
smss.exe (2 van belõle)
kb. ennyi.
Doomista
WARNING!
Parancsolj
WARNING!

A LINK VÍRUST TARTALMAZ, KÉRLEK BenceYCe, Krystalx NE NYISSÁTOK MEG, KÜLÖN SZÓLOK NEKTEK.

Na most nem mondhatja senki, hogy nem szóltam <#hehe>

Küld át nekem is, mert látom, hogy a Norton nem ismeri fel a VT analízis szerint és a link már nem müködik hogy töltöttem volna le.
"PIC6777658898-JPG-www.facebook.co" errõl lenne szó.
Doomista
Te, nem a 8bit korszakban élünk 😄

Minek BitDefender, G Data, AVIRA vagy NOD, ha van mégjobb.

Doomista
Minek Bitdefender, G Data, vagy NOD, ha van jobb? AZ AVIRA!!!

Minek BitDefender vagy G Data, ha van még jobb? A NOD!!!
Bár még ennél is van jobb.

Narxis
Minek Bitdefender ha van G Data?<#ravasz1><#kacsint>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Minek alkoholelvonóra menni ha nem vagyok alkoholista? 😄
Bár nem is iszom naponta annyit, lehet így még meg is érné!!

Doomista
Koktélt? 😄 Nem vagyok koktélos, de ha ismersz valami nekem valót, én állom a kört...<#pias><#oooo><#vigyor>
Ingyen lehet nem segítenék :-( Valami olyan mondj amivel azonnal felszállnék az elsõ repülõre és odamennék <#ejnye1><#ejnye1><#confused>

Doomista
Azért ezt nehéz volt benyalni, sajnálom, remélem nem mérges rám, de ha letöltötte volna simán az *.exe fájlt akkor az ég világon nem lett volna belõle semmi gond, nyilván elindította (?).

Doomista
Most már amúgy is tök mind1 hogy megemlítem e vagy nem, mert úgy se fogják jó páran megnézni ezentúl a linkjeimet, pedig én nem akartam ártani senkinek <#rinya><#rinya><#rinya>
Jól van, bánatomat az alkoholba fojtom, viszlát, vagyis nem, hanem Krystallal fojtom a bánatomat az alkoholba <#rinya><#rinya><#rinya>
😄D

Bitdefender nyeremények és egy 90 napos internet security 2010:Link.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bmate0007
hát ez vicces<#idiota>

Doomista!

itt a helyed >> http://www.hir24.hu/elet-stilus/114470/naponta-5-liter-sort-kapnak-az-alkoholelvonon-.html

Na azért ahogy látom van itt is néhány érdekesség. Ugyan arról az IP címrõl más és más nick névvel bejelentkezés? Vagy csupán csak a véletlenek összejátszása lenne? Na de ne bolygassuk ezt.
<#vigyor>

gergely1991
Az ipcímrõl szóló információkat(lakcím,stb) szolgáltatótól lehet kinyomozni(engedéllyel) de mintha hallotam már olyan progiról ami megkérdezésük nélkül is kinyomozza(nevét nem tudom, nem is akarom tudni, ha meg megtudnám akkor se akarom elmondani a nevét)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Wreck86
😄
lovehunter

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Krystalx
nem kell kidobni a routert 😊 nekem megadná a címét magától is 😊 igaz Doom ? szólj h mikor érsz rá és iszunk egy koktélt 😄
ha közben meg gond lenne a gépemmel gondolom alap h segítenél megjavítani <#puszis>

L7wy
Doom küld el napiszarnak, hogy beszopta © BenceYCE
<#duma><#duma><#duma>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
Lewi sztem igyunk mi is mielõtt ide feljövünk, és akkor menõk is leszünk és a vírusokat is leszarjuk XD

Krystalx
nem fogja megemlíteni ,mert akkor mi lenne a napi Poén ?? nem tudnának min nevetni, max 1-2 sörös viccen ? 😄

L7wy
Igazából az a gond, hogy a link szövege nagyon egy hír címére hasonlít, így ki a fene tudná hogy egy vírust rejt, az meg h egy topikban vírusok legyenek csak úgy direkt módon, nem a legjobb dolog, én nem féltem magam, mert valahogy helyrehoztam volna a dolgot, de mások lehet hogy nem. Máskor azért meg kéne említeni h "kártevõ/ vigyázat...".

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
én sem szoktam ész nélkül kattintani...de most bedõltem, mert az új Msn-ben pont egy ilyen funkció van ,h már kezeli a facebook fiókot is stb. ezért azt gondoltam h azzal kapcsolatos kép...

© Black7Seven: egy szóval sem írtam h nekem van jusched.exe a futó alkalmazások között ! rákerestem a neten ,h milyen kártevõ volt a linkelt szar. és ez alapján írtam, h elvileg mik a tünetek.
http://board.nickcs.com/index.php?action=printpage;topic=7263.0
bõvebben az tudna mesélni róla, aki berakta vagy megfertõzõdött.

Doomista
Az igaz, de az oldal forrásában van benne a link rövidítés, nem pedig az FBI weblapján az egyik kommentelõ üzenetében.

Nem szükséges az oldal forrása.Elég volt a link rövidítést látnom.

Doomista
Csak mert ezzel az oldal forrását nem tudod kinézni, hupsz hupsz hupsz. <#vigyor1><#vigyor1>

Doomista
Nem ér Operával! Használd az én böngészõmet! Kép. <#vigyor><#vigyor1><#vigyor1>

Furfangos linkeknél én így szoktam csinálni.Opera-link-elem vizsgálata.De nem érdekel mert úgy is megnyitom és nem hõbörgök:Kép.

Doomista
Maga a szabály is megsértette önmagát, mivel jó pár helyesírási hiba van benne ^^ Az általános szabályzat meg kimondja, hogy ha egy szabályzatot vezetünk be, az legyen helyesen kiírva. A szabályok azért vannak, hogy megszegjük õket 😄

gergely1991
Ez a baj nálatok 😄
Ész nélküli kattintatás mindenre,de nem figyeltek oda mit csináltok😄
Doom:Te meg megsértetted e topiknak az egyik aranyszabályát!!!!!
Lásd a viselkedés szakasz utolsó bekezdését

Doomista
Sajnálom, de nem igazán zavar, hogy ha tudják a lakcímemet az úgy mond "betörõk", "számítógépes bûnözõk", és más illetéktelen behatolók, mivel a ház körbe van rakva házi térfigyelõ kamerákkal, van riasztó, és egyéb dolog, riasztó meg szerintem manapság nagyon alap dolog, szóval nem csak a rendszeremen van 99,999%-os biztonság, de még a házam is meg van pakolva 100%-osan...ha már az ember ért az antivírusokhoz, miért ne értsen a házi térfigyelõ kamerákhoz, nem de ? <#smile><#smile><#wink>

Doomista Gyorsan dobd ki a routered!!! Ezért.

Való igaz, csak az nem ott van, ahol Krystalx-nek van.

Wreck86
Java-nak is van jusched.exe- je.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hupsz +:S

Doomista
Hupsz :S

Az a minimum, hogy lehetõleg mindent, de az ilyen linkeket azonnal és alapból Sandboxban kell futtatni.

Wreck86
Meg ha le vagy fel szeretnák tenni pár dolgot,az is nagyon lassú.
Volt netjük,de késõbb rakattam velük rá zone alarm+nod32 kombót.

Olyan mintha a memóriában lenen vmi...

Picsába, ott van, beszoptam 😞

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD