Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
ccleaner-enhancer
CCleaner-nek ad pár funkciót az eredményesebb takarításhoz.
<#wave>#wave>
A tudással nõ a kételkedés is...
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Én tegnap gyorsan vettem is belõle néhányat.<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#vigyor>#vigyor><#hehe>#hehe>
<#integet2>#integet2><#pias>#pias><#wave>#wave>
Egyébként nagyon kafa volt, csak rövid.
Megjöttél a nyaralásból? Milyen volt? <#integet2>#integet2><#pias>#pias><#wave>#wave>
Helyes!<#ejnye1>#ejnye1>
#33359: Jaja, simán leszedtem. Utána egy CCleaner, Advanced System Care, Auslogics DD, és pörög a gép:D (Most Avira PSS van.<#gonosz1>#gonosz1>)
Ismeri valaki ezt a tûzfalat?
Privatefirewall
Panda Cloud AV free mellet használva így ez a kettõs mennyire hatékony védelem lenne?
Én egyiket sem ismerem, ezért kérdezem.
Innen letöltheted a hivatalos takarítóját, ha netalántán probléma adódna a program eltávolítása után. Eredményesen pucolja ki a nyomokat maga után.
#33358 No azért az a tûzfal is sokszor megkeseríti (fõleg egy átlag user) életét. Így nézve meg már nem is annyira powa az a powa.
Hát igen gáz. Nem nézted meg mi az amiket töröltetni akart Veled?
Nálam az emsisoft anti-malware (még anno a-squared, de seckojedno) az egész C:\ partíciómat egy óriási nagy virusnak ítélte és töröltetni akarta velem de azonnal.<#vigyor>#vigyor>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
OFF
SanboxIE új aktiválási módszert kap a 3.47-es verziótól kezdve
90 naponta fog kapcsolódni a szerverhez, úgyhogy mostantól nem lehet majd lekalózkodni.<#eplus2>#eplus2>
/OFF
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
nem tudom, hogy vírus-e szóval elõre is bocsi ha rossz helyre írtam. Ma reggel arra keltem, hogy be van kapcsolva a gépem, pedig nagyjából fél 1 körül kikapcsoltam. Senki sem férhetett hozzá, teljesen egyedül voltam itthon. Szétnéztem a rendszernaplóban és találtam egy érdekes dolgot:
az utolsó bejegyzés 0:30-kor volt, ezután a következõ 3:00-kor (én már aludtam) méghozzá ez: (A rendszeridõ értéke a(z) 2010-08-04T01:00:13.500000000Z értékrõl a következõre változott: 2010-08-03T22:30:04.814774100Z.) Ezután még van egy csomó bejegyzés nagyjából 7-ig. (felkeltem és kikapcsoltam) Szerintetek ez vírus, vagy csak valami rendszerhiba? Ha valakit érdekel el tudom küldeni a naplófájlokat.
Elõre is köszönöm.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.