41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#34863 loál -
#34862 Szt. nem vesz meg olyant senki se. de azert hajra:) -
#34861 Van eladó NIS 2011 licence-m 1 gépes 1 éves 5000-ért!
Akit érdekel keressen meg privátba! -
#34860 Jah és gergely is Avirát használ, persze tagadni fogja és photoshop képet fog berakni :DD -
#34859 Csak Avira után tisztít. Így felrakott Avira-val lefuttattam, és 47 db registry bejegyzést lehet vele törölni. -
#34858 Attól még ugyanazt a feladatot látja el nem? Mármint nem regpucoló, csak avira után tisztít. -
#34857 bit bit csóka,
lag varjúcska,
rendszergazdám kéreti a szerverét...,
nem adhatom óda,
n00bok ülnek rajta,
hack hack hack hack...
-
#34856 oké,oké,oké -
#34855 16 napja jött ki, friss friss friss, new new new. -
#34854 Normally the Avira RegistryCleaner removes all entries that were created by AntiVir. In this way, it prepares your system for the installation of a new AntiVir version. -
#34853 na még ilyet. avira reg clean. nem is gondoltam , hogy ilyen is lesz. -
#34852 aaaaaaa, kegyelmet nem kapna :D -
#34851 Whooooááááááá -
#34850 Nem lehet. -
kl24h #34849 Ezel az új AVG Internet Security 2011 lehet scannolni a System Volume Information mappát/mappákat?
A régebbi verziókkal nem lehet, mert nem tud belépni oda. -
#34848 Csodálatos.
-
kl24h #34847 Megoldódott a probléma, egyrészt ahogy mondtad. Mikor letöröltem az Avira Firewall részét, akkor minden OK volt, miután újraindítottam a gépet.
Mikor teljesen letöröltem az APSS, akkor megint ugyanaz volt a gond.
Gondoltam lefuttatok egy Advanced System Care-t és egy CCleaner-t és megoldódott a probléma.
Letöltöttem, amit gergely1991 (köszönöm gergely1991) barátunk belinkelt és az még talált 4 Avira dolgot (amit végül töröltem). -
#34846 Ajánlom figyelmedbe:) -
kl24h #34845 Megpróbálom amit mondtál. -
kl24h #34844 C:\WINDOWS\system32\conime.exe -
#34843 Menj a hivatalos fórumra a bajoddal, mást nem tudok mondani. -
kl24h #34842 Malwarebytes szerint már rég gyanús, de közben tiszta a fájl. -
#34841 O4 - HKLM\..\Run: [conime.exe] conime.exe
Ez gyanús. -
kl24h #34840 Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 8:34:31 PM, on 10/7/2010
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\avgchsvx.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\avgrsx.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\avgcsrvx.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\Identity Protection\Agent\Bin\AVGIDSAgent.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\VIA\RAID\raid_tool.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\WINDOWS\VM305_STI.EXE
C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe
C:\PROGRA~1\AVG\AVG9\avgtray.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\Identity Protection\agent\bin\avgidsmonitor.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\avgfws9.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\avgemc.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\avgam.exe
C:\Program Files\AVG\AVG9\avgnsx.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugin-container.exe
D:\totalcmd\TOTALCMD.EXE
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.yahoo.com/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R3 - URLSearchHook: AVG Security Toolbar BHO - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - C:\Program Files\AVG\AVG9\Toolbar\IEToolbar.dll
O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - {3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0} - C:\Program Files\AVG\AVG9\avgssie.dll
O2 - BHO: AVG Security Toolbar BHO - {A3BC75A2-1F87-4686-AA43-5347D756017C} - C:\Program Files\AVG\AVG9\Toolbar\IEToolbar.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O3 - Toolbar: AVG Security Toolbar - {CCC7A320-B3CA-4199-B1A6-9F516DD69829} - C:\Program Files\AVG\AVG9\Toolbar\IEToolbar.dll
O4 - HKLM\..\Run: [RaidTool] C:\Program Files\VIA\RAID\raid_tool.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAXPnP] C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMAX] "C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe" /tray
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [conime.exe] conime.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\Reader_sl.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [BigDog305] C:\WINDOWS\VM305_STI.EXE VIMICRO USB PC Camera (ZC0305)
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [AVG9_TRAY] C:\PROGRA~1\AVG\AVG9\avgtray.exe
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {E2883E8F-472F-4FB0-9522-AC9BF37916A7} - http://platformdl.adobe.com/NOS/getPlusPlus/1.6/gp.cab
O16 - DPF: {EF791A6B-FC12-4C68-99EF-FB9E207A39E6} - http://download.mcafee.com/molbin/iss-loc/mcfscan/3,0,0,6067/mcfscan.cab
O18 - Protocol: avgsecuritytoolbar - {F2DDE6B2-9684-4A55-86D4-E255E237B77C} - C:\Program Files\AVG\AVG9\Toolbar\IEToolbar.dll
O18 - Protocol: linkscanner - {F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1} - C:\Program Files\AVG\AVG9\avgpp.dll
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O20 - Winlogon Notify: avgrsstarter - C:\WINDOWS\SYSTEM32\avgrsstx.dll
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: AVG Security Toolbar Service - Unknown owner - C:\Program Files\AVG\AVG9\Toolbar\ToolbarBroker.exe
O23 - Service: AVG E-mail Scanner (avg9emc) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files\AVG\AVG9\avgemc.exe
O23 - Service: AVG WatchDog (avg9wd) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files\AVG\AVG9\avgwdsvc.exe
O23 - Service: AVG Firewall (avgfws9) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files\AVG\AVG9\avgfws9.exe
O23 - Service: AVG9IDSAgent (AVGIDSAgent) - AVG Technologies CZ, s.r.o. - C:\Program Files\AVG\AVG9\Identity Protection\Agent\Bin\AVGIDSAgent.exe
O23 - Service: Browser Defender Update Service - Unknown owner - C:\Program Files\PC Tools Security\BDT\BDTUpdateService.exe (file missing)
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe
O23 - Service: SoundMAX Agent Service (SoundMAX Agent Service (default)) - Analog Devices, Inc. - C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMAgent.exe
--
End of file - 6786 bytes
-
#34839 Igen, már írtam. :D -
#34838 Remélem mindenki tudja , hogy avg pctuneup egy acronics boostspeed clone. -
kl24h #34837 A Vipre Antivirus Premium szerintem elég lenne, legalább nagyon keveset eszik.
Egy dolog nem tetszik benne, hogy ha más IP címet kapsz (DHCP szerver, automatikus IP), akkor megjelenik egy ablak a jobb alsó sarokban és Yes-t kell adni, ha akarod, hogy menjen az internet.
Pl. az AVG-nél nincs ilyen és még sok másnál sem. -
#34836 1. Hijackthis nem mutatja ki?
2. Felrakod az Avirát, aztán a programoknál ahol törölni szeretnéd, válaszd ki a módosítást és először csak a Firewall részlegét töröld ki, majd restart.
-
kl24h #34835 Kis gondok vannak...
Az este vettem észre, hogy mikor nincs antivírus (tűzfallal együtt) telepítve, akkor a Windows Security Center azt írja a tűzfal résznél, hogy "At least one of firewalls installed on this computer is curently ON...".
Megnéztem, hogy mi lehet a Windows Tűzfal mellett, tehát kikapcsoltam a Windows Tűzfalat és akkor megkerült a "tettes": Avira FireWall...
Feltelepítettem az APSS (mert valamikor ez volt fenn) és újból letöröltem (Uninstall), de nem segített semmit.
Tehát engem nem nagyon zavar, de érdekes, hogy az Uninstall-ja nem töröl ki mindent. Letörléskor meg figyelmeztetett, hogy kapcsoljam vissza a Windows Tűzfal-át vagy nem.
Jelenleg is AVG IS van fenn, de ha kikapcsolom az AVG tűzfalát, akkor is megjelenik az Avira FireWall, mivel a Windows Tűzfal-át az AVG kikapcsolta.
Egyszerű megoldás erre?
Lefuttattam az Advanced System Care 3 Pro verzióját (Windows kezelés részén: Registry javítás), de nem oldotta meg a problémát. -
Gúgli segít. -
#34833 Én meg az AVG 2011 Free mellett. -
#34832 Nah végül Vipre Antivirus+Antispyware mellett döntöttem
A Gamestarhoz jár kód amivel 30 napig megy szóval full ingyen van ez is és nekem bejön a cucc.
Sztem rohadt jó program
Pár napja használom csak de ajánlom -
#34831 Hack Elek ismét lecsapott
Bevetheto a symantec legujabb virusvedelmi technologiaja.
-
#34830 Letöltöttem megint a fájlt és megnéztem virustotallal, 18/42 az eredmény, G-data, BitDefender amik detektáljak a többivel együtt, de a többi "legfőbb" antivírus nem detektálja, mint például az Avira vagy Kaspersky, de a Norton se...megint elküldtem az *.exe fájlt analizálásra, de tiszta ismét. Szerintem csúnyán sok a false. Az oldalt a google is blokkolta...és igazából az ilyen oldalakon szereplő letölthető, futtatható állományú fájlok jó esetben tényleg vírusok, de valamiért ezzel valami gáz van...vagyis épp ez az, hogy nincs vele gáz...nyilván azért detektálja jó pár antivírus, mert módosít pár registry fájlt és talán dll fájt is a rendszerben, és nem is baj ha vírusnak detektálják, legalább feleslegesen nem lesz futtatva a semmiért :D
Amúgy ezek a flash-HQ-plugin.***** exe fájlok mindig kártékony kódot tartalmaztak (úgy látszik most van egy kivétel), van vagy 30 db variánsa az egyik wincseszteremen de ez valamiért tiszta...szóval igazán nem értem minek töltötte fel a rosszakaró, ezt már csak ő tudja... -
#34829 1ébként AVG válasza arra a link-re ennyi:
-
#34828 "Jó" kifogás. -
#34827 Sokat ittam azt hiszem.
-
#34826 Hát milyen egy faszi vagy Te?!
Meg aki írta, hogy NOD, sötöbö. AVG 2011 az valóban blokkolja, ill. dob egy figyelmeztető üzit. Mi értelme van hazudni, ill. csak úgy beírogatni mindenféle dolgot?!
Utána meg persze menjen a ThreatExpert; Anubis; sötöbö. Áhhh!
Mindenesetre Nekem ebből a tanulság az, hogy jobb egy tévesen riasztó vírusnyalogató (AVG 2011); mint az amelyik kussban marad. Inkább legyen fals riasztás, mint fusson le egy "nem kártékony" alkalmazás.
Újra át kell gondolnom az AVG vírusnyalogató kérdését. :) -
#34825 Hazudtam. -
#34824 "Nem írtam olyat hogy blokkolta az Avira, mivel le sem töltöttem ezt az *.exe fájlt."
Itt írod: (a a válasz HSZ-ben)