Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Igen, de benne van a pakliban, hogy nem :-)

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
Faszán össze photoshoppoltad :D

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Rage47
ha veszek egy ilyet, akkor meg tudom hosszabbítani a mostani KAV 2011-emet sztetek? lejárt az 1 éves licenszem :|
SirAlo
Nah mar eltavoltitottam a Kaspersky 2010-et de most ujbol esett a netem, szoval nem ertem mi van, lehet hogy azer mert feltettem a lan kartya legujabb driveret? maskor nem nyulatam hozza hanem ugy hasznaltam ahogy a windows felrakta maganak

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Krystalx
ezt csak úgy találtam, hátha vkinek hasznos lesz ha még nem ismeri.
ccleaner-enhancer
CCleaner-nek ad pár funkciót az eredményesebb takarításhoz.
<#wave>

A tudással nõ a kételkedés is...

SirAlo
Nekem a Kaspersky 2010 Internet Security valamier naponta tobbszor is ledobja a netet (vagyis szerintem az dobja, miota felraktam vannak ilyen problemaim es olvastam mastol is hogy erre panaszkodott) masnak is van ilyen problemaja? Esetleg a 2011-es verzional mar nincs ilyen ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Heti akcióban megvásárolható. <#vigyor>

Én tegnap gyorsan vettem is belõle néhányat.<#eplus2><#eplus2><#hehe><#hehe>

bmate0007
Jó kis Panda-klón:D

Doomista
Lol ezt ismerem, már volt a topikba 1 évvel ezelõtt :D még oldala is van :D

gergely1991
Ez meg mi a sz..... <#nevetes1><#hehe><#pias>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bmate0007
Narxis
<#wow1><#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bmate0007
Meg ilyen:D

Doomista
Nem minden antivírusba. Csak a Kaspersky antivírusba.

Narxis
Ilyen GUI kellene minden antivírusba:

Doomista
Khm. Microsoft Wordbe kérek egy 4 oldalas részletes leírást e néhány napos élményedrõl, rendesen megformázva, bekezdésekkel, tagolással, rendesen megszerkesztve. Excelbe kérem, számold ki az az napok celsius fokát, az ottani víz hõmérsékletét, aztán még az utazást is számold ki, hogy mennyibe fájt, majd Power Pointba kérek egy 50 darabos diát, képekkel és szöveggel, rendesen meganimálva. <#hehe>

Mi ennyi. Írjak részletes naplót? Vagy küldjem át a készített fotókat? Mind az 500-at?
<#vigyor><#hehe>

Doomista
Ennyi? <#wow2><#wow1>

Halihó!<#smile>
<#integet2><#pias><#wave>

Ne tegyél fel ilyen kérdéseket, mert megorrolnak rád és be fognak szólni. Mondjuk ez nem igazán érdekel.
Egyébként nagyon kafa volt, csak rövid.

Doomista
Halihó! <#smile>

Megjöttél a nyaralásból? Milyen volt? <#integet2><#pias><#wave>

APSS?<#eljen>

Helyes!<#ejnye1>

Doomista
APSS? Helyes! <#gonosz1>

Doomista
Jaj már, pár évvel ezelõtt használtam tûzfalként, mikor még antivírusuk sem volt, akkor még megbízható jó eredményû tûzfal volt <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

bmate0007
A tûzfal még tanuló módon is annyit kérdez, hogy sírva fakadok rajta.:D De ha már betanulta a szabályokat, utána jó tud lenni. Mellesleg nekem egy idõ után úgy behúzta a gépet, mint állat. És pár dolog nem is futott mellette. CIS-re ugyanez.

#33359: Jaja, simán leszedtem. Utána egy CCleaner, Advanced System Care, Auslogics DD, és pörög a gép:D (Most Avira PSS van.<#gonosz1>)

Sziasztok!

Ismeri valaki ezt a tûzfalat?
Privatefirewall
Panda Cloud AV free mellet használva így ez a kettõs mennyire hatékony védelem lenne?
Én egyiket sem ismerem, ezért kérdezem.

Le tudtad szedni rendesen a sárkányt?
Innen letöltheted a hivatalos takarítóját, ha netalántán probléma adódna a program eltávolítása után. Eredményesen pucolja ki a nyomokat maga után.

#33358 No azért az a tûzfal is sokszor megkeseríti (fõleg egy átlag user) életét. Így nézve meg már nem is annyira powa az a powa.

Doomista
Mármint antivírust, tûzfal powa.

bmate0007
aha rendszervisszaállítással:D comodot soha többé!

Sikerült?

bmate0007
Success.:D

Nem tudom de próbáld meg hátha.

bmate0007
Rendszervisszaállítás segíthet?:D

Hali!

Hát igen gáz. Nem nézted meg mi az amiket töröltetni akart Veled?

Nálam az emsisoft anti-malware (még anno a-squared, de seckojedno) az egész C:\ partíciómat egy óriási nagy virusnak ítélte és töröltetni akarta velem de azonnal.<#vigyor>

bmate0007
Comodo "vírusnak" talált 4 fájlt a system volume informationban és törölte. És most nincs hang a gépen.<#idiota> Ez így epic fail, vagy még valamit lehet tenni?

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista

Met
kb. 2 éve már találkoztam ilyennel...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

UUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFF

Én tegnap három password stealer trojant telepítettem.Explorer,opera és firefoxra volt optimalizálva.A firefoxos rinyált hogy nincs fent a böngészõ és nem tud lopni.Na én meg ilyet nem láttam még.

Doomista
FFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU

bmate0007
jó a kisképed:D

Doomista
Egyik barátomnál msn-n ma reggel ez volt...nyilván valami vírust benyalt, vagy simán tudják a jelszavát, nem elérhetõ módban volt ekkor, 9 percel utána hogy ezeket elküldte nekem, épp feljött msn-re, eheh...a lényeg hogy ilyet még nem láttam, nekem új, a másik, hogy megnéztem az oldalakat de nem tartalmaz vírust, inkább reklámozás jellegû az egész tevékenység, avagy mondhatjuk spam-nak, de hát meg is érte nekik, hisz én is megnéztem az oldalakat...

Narxis
Telepíti.

OFF

SanboxIE új aktiválási módszert kap a 3.47-es verziótól kezdve

90 naponta fog kapcsolódni a szerverhez, úgyhogy mostantól nem lehet majd lekalózkodni.<#eplus2>

/OFF

Doomista
Be voltál rúgva és kész, itt szerintem elnézi mindenki ;D

bmate0007
lol hát ezt nemtudom hogy értettem:D<#pias><#pias>

simon7012
Sziasztok, a G-DATA 64 biten telepíti a webgard-ját nem tudjátok?

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

gergely1991
A gép nem igen kapcsol be ha nem készenléti üzemmódba teszed(reagálása általában ps/2-es optikai egér megmozdulása egyenetlen felületen, billentyûzet).

bmate0007
avast+home powa?<#hehe>

exxit92
Sziasztok,
nem tudom, hogy vírus-e szóval elõre is bocsi ha rossz helyre írtam. Ma reggel arra keltem, hogy be van kapcsolva a gépem, pedig nagyjából fél 1 körül kikapcsoltam. Senki sem férhetett hozzá, teljesen egyedül voltam itthon. Szétnéztem a rendszernaplóban és találtam egy érdekes dolgot:
az utolsó bejegyzés 0:30-kor volt, ezután a következõ 3:00-kor (én már aludtam) méghozzá ez: (A rendszeridõ értéke a(z) ‎2010‎-‎08‎-‎04T01:00:13.500000000Z értékrõl a következõre változott: ‎2010‎-‎08‎-‎03T22:30:04.814774100Z.) Ezután még van egy csomó bejegyzés nagyjából 7-ig. (felkeltem és kikapcsoltam) Szerintetek ez vírus, vagy csak valami rendszerhiba? Ha valakit érdekel el tudom küldeni a naplófájlokat.
Elõre is köszönöm.

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.