41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Wreck86
    Sziasztok!

Pendrive-ra tudtok vmi megbízható vírus és kémprogramvédelmet?
    Eset-től esetleg?
  • KranaZoli #34782
    Mind1. Amúgy is felsoroltak egy raklap kontrát. :)
  • Doomista
    fail :D
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a fenébe már kár volt elaludnom-.-
  • Jim Morrison
    fail, mar bocs :D am jol tetted
  • gergely1991
    [spolier]Avira free-ben lévő reklámot (progit) a tűzfallal blokkoltattam[/spoiler]
  • kl24h
    Most figyelem a Comodo Internet Security Pro 2011 videóját és ha megfigyelitek a videót, mikor eljut a magyarázattal a Comodo livePCsupport részhez és amikor mutat egy példát az Username-re, ahogy látom én egy román név jelenik meg: SorinTascu-PC\SorinTascu.
    Érdekes...
  • Narxis
    Így reklámozzák a pc analyzert.
  • kl24h
    Nálam most jelenleg 134000 k a firefox.exe és a plugin-container.exe 24000 k.
    Lehet több is, nem vírus, nyugodt lehetsz.
  • RBJ
    hát engem is elért az avg láz. 10 percet nem volt fent az av . szerintem a norton fényévekkel kevesebb erőforrással is beéri. nálam nem volt igaz a gyorsabb gép avg vel. a linkscannerje még mindig fogja a böngészést.
    egyet nem értek még, minek a pc analyzer bele az avg be ha nem lehet használni.
    még ha a pro vagy is be használható lenne úgy lenne értelme de így hogy külön megvételre szólít fel kár beletenni
  • Narxis
    fenébe :D
  • F1re
    NAAA vissza kaptam a vip jogomat :D
  • Doomista
    ...és minden alkoholt tartalmazó üvegnek van 2 nyitási lehetősége.
  • KranaZoli #34770
    Ja-ja, így értettem Én is. Ofkórz, minden érmének van legalább 2 oldala. ;)
  • Doomista
    Hogy mi az értelme, az nézőpont kérdése :)
  • KranaZoli #34768
    "a, Avira ikon dupla katt a tálcán->Help menü-License management-"I already have a valid hbedv.key Licence file" mondaton belül katt a hbedv.key-re, kékkel van írva, és betallózod a key fájlt."

És, valóban. :)

Akkor ennek így annyi az értelme, hogy megunja az ember a 3 havonta történő fiktív e-mail címeket, vagy xyz emil címeket és előfizet?!
  • Doomista
    Neten hirdetik a kártevőket.

Adathalász támadás a magyar T-online ellen.
  • Doomista
    1. Nem kell 10 perces e-mailt SE megadni, simán írj krikszkrakszokat...pl:
    [email protected] ; A lényeg, hogy ne add meg ugyan azt az e-mail címet.
    2. Ha 90 napon belül akarod újra meghosszabbítani az Avira licencet, akkor két féle lehetőség áll rendelkezésedre;
    a, Avira ikon dupla katt a tálcán->Help menü-License management-"I already have a valid hbedv.key Licence file" mondaton belül katt a hbedv.key-re, kékkel van írva, és betallózod a key fájlt.
    b, Simán rányomsz duplán a letöltött key fájlra, ha az ikonja piros Avira key.
  • KranaZoli #34765
    Valóban.

Ennek így mi az értelme?
  • KranaZoli #34764
    Hát beszarok, hogy mik vannak.

• Narxis
    Kamu e-mail címet is adhatsz mert utána egyből letöltheted a kulcsfájlt az oldalról.
  • Arkon
    Kérj egy másik e-mail címre mert erre már generáltak egyet. Erre (is) van kitalálva a 10 Perces Mail
  • KranaZoli #34761
    Most próbáltam, erre ezt kaptam:

"A license file has been already generated for this email address. You can get only one license file per promotion!"
  • Narxis
    Bármennyiszer és bármikor igényelhetsz új 90 napos kulcsot.
  • KranaZoli #34759
    Avira-val kapcsolatban, ami nem teljesen világos:

Ha felteszem az Avira Premium Security Suite-ot, akkor ahhoz első körben van egy 90 napos licensz fájlom. (már csak 80 nap :)

Ha ez az idő lejár, utána mi van?!

Mert ha most kattintok arra, hogy "Renew", akkor behozza a fizetős palettát. :(

Meg kell várni, hogy leteljen a 90 nap és csak utána lehet újra ilyen 90 napos promóciós licensz fájlt igényelni, vagy ezt csak 1x lehet eljátszani és utána már csak fizetősként?!

A Free verzióról nem sok jót olvastam:

"Előnyök:

-Szinte a legjobb védelem otthonra.
    -Szinte a leggyorsabb az ingyenesek közzül.
    -Nagyon kevés erőforrással is beéri.
    -Ingyenes :)
    -Viszonylag egyszerű kezelés.

Hátrányok:

-Idegesítő reklámok, de természetesen ennek a kiiktatását is megtaláljátok az oldalon.
    -Esetleges ütközések Windows XP vel.
    -Esetleges téves riasztások, a túlzott védelem miatt.
    -Updatek csak a lassú csatornán. És általában mindig verzió lemaradásban van a fizetőshöz képest.
    -Csak Angol nyelven érhető el."

Forrás: DirtyWindows

• atenza
    Semmi más nincs. Teljesen jó minden csak ez az egy dolog idegesít.
    avp.exe nevű feladat terheli feladatkezelő szerint, mellette meg ott van jobboldal h kaspersky anit-virus :S
  • Narxis
    Kaspersky amúgy is gépigényesebb. Lehet összeakad más védelmi programmal. Csak Kaspersky van a gépeden? Nincs valami kiegészítő védelem, spybot, vagy ilyesmi?
  • atenza
    Eddig nem volt semmi bajom a kaspersky-vel, de amióta az új 2011-es van, kb 5 percenként leterheli a 2magos procit full-ra egy olyan 20mp-ig. Win7 x64 új rendszer és fogalmam sincs miért csinálja, frissítések is időzítve vannak...ötlet?
  • Narxis
  • Doomista
    Letolthetok a virusbuster legujabb antivirus szoftverei!
  • Doomista
    Ezzel szerintem ő is tisztában van.

Én most de ennék egy olaszos rizottót bakker.
  • gergely1991
    Lehet az is sok lap van megnyitva egyszerre.(nálam 1 lapnál kb 117 mb)
    De ha nézet menü> oszlopok kiválasztásra mész és a virtual memóriát kiválasztod(ha állítottál neki)egyből észreveszed hogy mennyi részletet foglal el a HDD-dből.
    Amúgy meg Olasz:D
  • Doomista
    Bazd...én azt hittem hogy ebben a topikban lévő valamelyik képen látható...szörnyű, szörnyű-szörnyű gyerek vagy te Argentin!
    FF topikban tárgyalj ez ügyben, ne aggódj nem vírus miatt van.

• F1re
  • Doomista
    Azzal tisztába vagyok már sok sok éve, de akkor se látok 170k-t.
  • F1re
    memoria használat
  • Doomista
    Hol látsz "170 000 k"-t ?
  • F1re
    firefox nektek mennyit eszik nem sok az a 170 000 k ? :D
  • Doomista
    Nem egészen. Még nem. Türelem.
  • Doomista
    MailGuard-ot nem használom de azért felraktam és kilőttem ezt a komponens részét, viszont ha nem raktam volna fel akkor nyilván 1 megával kevesebb lenne, kb ennyi nálam a helyzet...