Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
Szerencsére a linket blokkolta ESS, ez a szerencséd 😄

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
most látom h KIS és Avira nem ismeri fel !? vagy a lista nem aktuális már . hm...

A tudással nő a kételkedés is...

L7wy
bazz doom, ezt nem nézem el neked 😛
VT analízis

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Krystalx
elvileg a futó alkalmazásoknál megjelenik a jusched.exe és létrehoz file-okat.
C:\WINDOWS\jusched.exe, C:\Users\Public\jusched.exe C:\do.exe C:\wos.exe, C:\WINDOWS\rgemua.exe

szerencsére a legtöbb AV már felismeri:
GData: Gen:Variant.Rimecud.1
McAfee-GW-Edition: Heuristic.BehavesLike.Win32.Rootkit.H
AVG: Cryptic.EQ
F-Secure: Gen:Variant.Rimecud.1
Microsoft: Trojan:Win32/Malagent
nProtect: Gen:Variant.Rimecud.1
Symantec: W32.Pilleuz!gen5
BitDefender: Gen:Variant.Rimecud.1
Sophos: Mal/Palevo-A
Comodo: TrojWare.Win32.Rimecud.A
Avast: Win32:MalOb-AI
McAfee: W32/Autorun.worm.gl
NOD32: a variant of Win32/Peerfrag.GX
TrendMicro-HouseCall: Cryp_Palevo6
VBA32: Malware-Cryptor.Win32.Limpopo
TrendMicro: Cryp_Palevo6
CAT-QuickHeal: Worm.Palevo
Avast5: Win32:MalOb-AI
F-Prot: W32/Rimecud.I.gen!Eldorado

Wreck86
Sziasztok!
Sógornõm ideadta gépét (acer laptop) hogy nézzem át mert nagyon belassult nemrég az egész.
Nos próbáltam elõször töredezettség-menteni és nagyon nagyon lassan csinálja.Még az elemzést is,pedig kb 40gb-ról lenne szó a C-n.

Valami ötlet,vagy valamivel nézzem meg és a riportot mutassam?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

És ha rákattintottam, mibõl tudhatom meg, hogy nem lett-e vírusos a gépem?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

L7wy
Én is akartam írni h bazdmeg, de épp mennem kellett valahova, még jó hogy ESS megvédett bazdmeg Doom <#boxer>

Krystalx
picsába már Gábor, odaírhattad volna h vírus...
azt hittem vmi kép <#gun>

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Gondolom felrakta az 5-ös verziót, elvileg regisztráció nélkül is használhatod tovább, ingyen, vagy megvárod míg lejár a próbaidõ akkor átáll freeware-re.

Vagy ott az Emergency Kit amit cserre linkelt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cserre
Szasz!

Nem veszett el, csak átalakult. Emsisoft Emergency Kit lett a neve, ami több programot takar akár egy USB-rõl is indítható!

Innen le tudod tölteni, ingyenes, indítás után frissítsd!

Emsisoft Emergency Kit 1.0

Ugyan az mint a free.

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Mi van az a squared free helyett?
Leszedte és felrakott vmi újabbat ami meg csak shareware.
Eddig olyan jól megvoltam a freeware-rel, szerettem ezt a progit.
Használható az új? Miben más? Érdemes ezt használni, vagy keressek valami mást? Ajánlatok vmit?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Narxis
Nem-nem! Hozzátok hamarabb ért el a patch, ti vagytok a tesztelõk. Kész pont, nem kell a blabla hablatyolás.<#eplus2>

Nem-nem! Mi a szebbek vagyunk és a mi gépünk annyira jó, hogy nem lehet tönkre tenni.
Te vagy a tesztelõ.<#nyes><#hehe>

Narxis
Nem-nem, ti vagytok a tesztelõk, a ti gépeiteket tönkreteheti, a fontos emberek már a jó patchet kapják.

Én is megkaptam még tegnap késõ este. Úgy látszik a szebbeknek (azaz nekünk hármunknak) elõbb lejött.<#vigyor><#hehe>

Narxis
Ide reggel ért el.

Így igaz. <#taps><#eljen>

Doomista
Nem, már tegnap este kijött.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
http://blog.emsisoft.com/

Ugye ma jött egy hotfix minden Windows-hoz, ami a parancsikonos exploitot javítja, érdemes telepíteni azután pedig elolvasni a fenti linken a július 28. bejegyzést Windows 7 is not safe. yet. címmel. Érthetõen és érdekesen leírja, hogy hogyan mûködött ez az exploit és hogyan használták ki, képekkel, linkekkel. :p

Aztán vethetünk egy pillantást a legutóbbi bejegyzésre is Fake Facebook worm spreading through Yahoo, IRC címmel, roppant érdekes és tanulságos. 😊

Doomista
Semmi baj, akkor ne indexrõl olvasd a biztonsággal kapcsolatos cikkeket, hanem biztonságportál, vírushíradó, buhera, éssatöbbirõl, ezek megbízható források.

gergely1991
Az úgynevezett iframe vagy a refresh technológia?😄DD

#33254: Nincs mit ❤️3250>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Rage47
elolvastam, csak nem bízom azokban a cikkekben 100%; köszi😊
Doomista
Nem árt a gépednek, olvasd el figyelmesen, mit ír a cikk...nálam is üzenõfalon egyik barátom kirakta ezt, nah most én is megnéztem, viszont a noscript blokkolta az alkalmazást, és mivel megint csak alkalmazásról volt szó, azt hittem, hogy videó, ezért persze nem is engedélyeztem noscripttel, így ezzel sajnos nem sikerült átverniük, és most igen is . 😄

Rage47
msot ezt miféle virus, árt a gépemnek?!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1096828734&no=30378
Doomista
Hát ez lol..."Help me clean my PC"
Ilyen gombot se láttam még.

Doomista
Idézem az egyik fórum tagtól, de biztos olvassa ezt a topikot is, nem hogy bemásolná ide 😄

"Egy megtörtént beszélgetés kb 2002-bõl, volt munkahelyemen:

Igazgatóhelyettes: - Micsodaaa? Ellopták az új szervert a raktárból???
Rendszergazda: - sajnos igen..
Igazgatóhelyettes: - De mindent elvittek?? Az egész gépet??
Rendszergazda: - igen, az egészet.
Igazgatóhelyettes: - a Norton-t is??
Rendszergazda: - ööö... igen uram.. sajnos azt is."

Doomista
Ilyet nem is írtam :-) Úgy értettem, hogy a NOD nem fogta meg a vírust, de ez persze lehet emberi hiba miatt is, csak picit úgy mond sértegettem a NOD-ot, de próbáltam finoman :-) Lehet, túl finom volt :-)

Doomista
Mindjárt össze photoshoppolom és én nyerek 😛

Te nyertél.

Nálam ez lett az eredmény: Kép
Tudod milyen az ember. Csak azt hiszi el amit lát.

Na de sokszor van ami nem az aminek látszik.<#vigyor>

Narxis
Hopá-hoppá! Ha már ezeknek se hiszel akkor minek?<#vigyor3>

Krystalx
ESS miatt van az a sok svchost.exe ?
és mi lehet ennél az illetõnél ? neki is nagyon hasonló a log és ha jól látom Avira-t használ...
HijakThis log

Két Cloudscanner eredménye.De nem hiszek nekik:Kép1,Kép2.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tudom, de én szándékosan Doom barátomnak ajánlottam és igen nagy szeretettel. Egy próbát megérne Neki, de aztán hogy hogyan vagy hogy nem menne haza egy/vagy kettõ kori sör után az azért megnézném. Fõleg ha elõtte még inna egy felest is alapozónak.

ennek aztán köze nincs a sörhöz.

Akár egy héten át is!<#pias>

Ha bírod.<#nyes>

Doomista
Eléggé, ezért a holnapi kört te állod!

Bocsi nem figyeltem. Valóban ESET termék van nála telepítve, pontosabban az ESS (mint nálam is), így valóban igazad van és megerõsíthetem, hogy tiszta az a gép.
Én néztem be. (huh de ciki)

Krystalx
ez ari vagy inkább érdekes
Ezt átnézné valaki aki ért HijackThishez?

erre :gyanús , tiszta , gyanús, ez mi ? , tiszta, szerintem meg nem, szórakoztatás....
Most akkor ki is ért a Hijackthis log-hoz ? és kinek lehet itt hinni ? XD
mert ez egy káosz eddig !

L7wy kolléga profi.Használta a beépített Eset SysInspectortLink és a Kaspersky elemzõjét:Link.A hijackthis logfájlt amelyel windows héten nem sokra megy a sok unknown owner bejegyzéssel,csak a mi szórakoztatásunkra rakta be.

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Doomista
Ugyan már, vagy 100 svchost.exe fájl van ott, a NOD van feltelepítve antivírusként, azaz védelemként, tiszta 😄

Szerintem meg nem.

<#integet2><#pias><#wave>

Doomista
Tiszta.

Narxis
Jah, megláttad, hogy ESS van fent és már tiszta.<#hawaii>