Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Jah.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintetek engedélyezné a VT ha lefordítanám a pluginjukat?:SS

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Látom megváltozott a VT ,meg azt is hogy fordítókat keresnek....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
VirusTotal plugin Firefox usereknek

Browser addons fülre katt. Url-t és letöltés elõtt fájlt is scannelhetünk egyetlen klikkeléssel.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

gergely1991
Keresd vissza a böngészõ elõzményében(ha csak ha nem private vagy ki nem törölted valamilyen módon õket)

Narxis

gergely1991
Most már óvatosan hogy milyen flash háttértárakat dugunk az usb portra <#eplus2>

Symantec.<#nyes><#vigyor><#eplus2><#hehe>

Hmm ez a leg jobb oldali logo melyik cég logója? 😮

Doomista
<#confused>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#integet2><#pias><#ejnye1>

Narxis
<#ejnye1>

Doomista
<#pias><#integet2>

Narxis
Az ESET több százezer magyarországi felhasználó visszajelzésein alapuló statisztikai rendszere szerint 2010 júliusában a következõ tíz károkozó terjedt a legnagyobb számban, és volt felelõs együttesen az összes fertõzés 28,60 százalékáért.

1. Win32/Conficker féreg (8,06 %)
2. Win32/Agent trójai (5,16 %)
3. INF/Autorun vírus (3,52 %)
4. Win32/PSW.OnLineGames trójai (2,34 %)
5. HTML/ScrInject trójai (2,32 %)
6. INF/Conficker vírus (1,68 %)
7. Win32/Oficla trójai (1,62 %)
8. Win32/Mebroot trójai (1,56 %)
9. Win32/VB féreg (1,20 %)
10. Win32/Packed.VMProtect trójai (1,14 %)

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Hat hónap a hackelésig
2010.08.05, azt hiszem nem volt linkelve
Szia!

Nem, nem akartam letölteni semmi képen, csak szoktam látogatni a linkelt oldalt. És ma reggel láttam ezt a programot, gondoltam belinkelem ide.
Igen nekem is furcsának tûnt, de hát ez van, már mindenki "fabrikál" vírusvédelmi szoftvert, kérdés, hogy mennyire lesz majd sikeres.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

<#conf><#csodalk><#ejnye1><#zavart2>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

slime001
Mutasd már meg nekem azokat az oldalakat amiket károsnak lát. Ha nincs maxon a heurisztika elég ritkán ad fake riasztást. Amire Avira jelez én már meg se kockáztatom.

AVIRA - \"More than security.\"

gergely1991
A Premium, illetve a Security Suite változatában persze van de amit leírtam az a free-re utalt.
A free-ben nincs csak a normál guard(védelem) a böngészõ cache(gyorsítótár) memóriáját ellenõrzi(írás-olvasáskor).

Narxis
Te töketlen!

Doomista
Te szerencsétlen!

Nincs webvédelem ? Minden 2. oldalt károsnak lát, ki is lõttem (+ email védelmet is ki kellett, mert nem indult Thunderbird) (rendes gépen ez van, de akkor átpakolom a másikra is)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
Nem vagyok én semmilyenes... 😊 adtam hosszabb idõt a CF1 miatt a KIS 2011-nek, ne vesszen kárba a november 19-ig jó Win 7 launch party Kaspersky kulcsom és eddig egész kellemes. 2010-es verzióval több bajom volt...

Egyébként már régóta hangoztatom, hogy ha Internet Security-rõl van szó akkor nálam csak a Kaspersky vagy Zone Alarm Extreme Security jöhet szóba, más nem. Nekem ezek jöttek be pedig már tényleg mindent kipróbáltam...

Vagy ha tûzfal + antivírus akkor Outpost+Avira vagy Outpost+ G Data vagy Outpost+Emsisoft Anti-Malware. De igazából már Outpost se tetszik annyira, dobálja az alerteket mint a Comodo amibõl sok nem derül ki, de legalább barkochbázhatsz vele.

Ebben igazad van.

Rakom is vissza a KIS-t.

Doomista
De várjál, lehetett volna szomorúbb is a helyzet! Ha a Panda Cloud sem ismerte volna fel! <#nyes><#vigyor>

Hali!

Ebben az a szomorú Tudod, hogy amíg a laptopomon, amin csak ideiglenesen van fent ez a Panda Cloud csak addig, amíg nem jön ki a KIS2011 magyar (mert asszony nem érteni angol nyelvet) szépen fogta, addig az asztali gépen az ESS boldogan és dalolva beengedte volna, mert meg sem nyikkant rá.<#nyes><#vigyor>

Doomista
Ijjj..Virut ^^ Ismerjük, magas szintû riadó ellene ^^ warning warning danger danger.

Dolgozott a Panda Cloud Free. Katt ide.
Asszony kapott egy e-mailt-t.
Ez volt benne.
Amint megnyitotta asszony a mélt, Panda rögtön ugrott. Hmmm... nem is olyan rossz ezek szerint ez a Cloud.
ESS meg sem mukkant rá. Szerinte tiszta, de nem volt az. VT szerint sem, csak elfelejtettem elmenteni a linket és most már nem tudom betenni. (vendégeink vannak)

gergely1991
Egy újabb Kaspersky-s
ÁRULÓ <#email><#phone><#violent>

Narxis
Az alap skin-ben nem lehet kulccsal aktiválni, de én már kipróbáltam pár egyéni bõrt és mindegyikbe beletették a kulcsfájllal aktiválást, így ha blacklisted lett a kulcs kb. 3 másodperc újra aktiválni ami minimum pár hétig újra jó, de talán több ideig is, nekem még jó a Win 7 launch partys liszenszem november 19-ig. Szóval nem próbáltam mostanság ezeket a warez kulcsokat, de kb. 2 naponta töltenek fel újakat, lépten nyomon találok, youtube, google dobálja ki a találatokat.

Aztán van még trial reseter és anti-blacklist patch de azokkal inkább nem próbálkoznék.

Doomista
Kacagtatóan, mókásan móka. Nevess, és a világ veled nevet!

gergely1991
Kérdés az hogy milyen jó az a "móka".

Narxis
Van hozzá "móka", lásd #33390 és szerintem nem "eszik" sokat.

Felsõ opciót ki, alsót pedig be kell kapcsolni.

Egy próbát megér. Szvsz elég jó lett így CF1 után a Kaspersky.

gergely1991
"Keresek anti vírust, ami ingyenes / van hozzá móka és keveset eszik."
Ennél többet nem mondhatnék😄

#33391: Ingyenes még: Avg,Avira, azt hiszem bitdefendernek ill. pctoolsnak is van free-je (utóbbi kettõt még nem próbáltam de remélhetõleg fogom).
Szerintem az avira a nyerõ(annak ellenére hogy a "FREE"ben,webvédeleme nincs hozzá sajna,néha hülyül az update-je (csak a freenek),niincs magyar nyelven(egyik sem)DE nem eszik sokat).....
Hasznos oldalaknál nézz körül😊

Doomista
<#levele><#gonosz3>

<#eljen><#vigyor0>

Narxis
? 😄

gergely1991
LOL

Narxis
Kaspersky Internet Security 2011

Keresek anti vírust, ami ingyenes / van hozzá móka és keveset eszik.
Régi gépen AVAST van és kell kb 10 percet várni mire lehet használni, mert frissíti magát mindig :s

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
Kaspersky keys

Elég olcsó? :p

Rage47
bocs, de ez drága 😊 és nekem KAV kell
Rage47
<#banplz>
Doomista
Hohohó!! Mi e-mailt kaptam gyerekek! Nem tudom hány hete regisztráltam az e-mail címemet erre a lopott panda antivírusra, de most válaszoltak! Persze a megszokott helyesírással!

Udvözöljük!
Tájékoztatjuk hogy a PISOFT Lab. Átmeneti Technikai Problémával küzd,de azomban neve felkerült,a várakozók listájára.

Amennyiben sikerült elhárítani a Ptoblémát elküldjük Sorozatszámát.

Türelmét köszönjük......

Üdv.: PISOFT Corporation(Magyarország)

Inkább innen vegyél. Egyébként meghosszabbítható/tovább vihetõ a licensz mert éveset veszel ami az aktiválás napjától kezd el ketyegni. Én a 2009-es licenszét (ami 2 éves volt/van) vittem át a 2010-esre. Elfogadta. És el fogja majd fogadni ha feltelepítem a 2011-est és beírom a 2009-es kulcsot.

<#vigyor2><#wave><#hehe><#hehe>