Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Browser addons fülre katt. Url-t és letöltés elõtt fájlt is scannelhetünk egyetlen klikkeléssel.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
1. Win32/Conficker féreg (8,06 %)
2. Win32/Agent trójai (5,16 %)
3. INF/Autorun vírus (3,52 %)
4. Win32/PSW.OnLineGames trójai (2,34 %)
5. HTML/ScrInject trójai (2,32 %)
6. INF/Conficker vírus (1,68 %)
7. Win32/Oficla trójai (1,62 %)
8. Win32/Mebroot trójai (1,56 %)
9. Win32/VB féreg (1,20 %)
10. Win32/Packed.VMProtect trójai (1,14 %)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Nem, nem akartam letölteni semmi képen, csak szoktam látogatni a linkelt oldalt. És ma reggel láttam ezt a programot, gondoltam belinkelem ide.
Igen nekem is furcsának tûnt, de hát ez van, már mindenki "fabrikál" vírusvédelmi szoftvert, kérdés, hogy mennyire lesz majd sikeres.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
AVIRA - \"More than security.\"
A free-ben nincs csak a normál guard(védelem) a böngészõ cache(gyorsítótár) memóriáját ellenõrzi(írás-olvasáskor).
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyébként már régóta hangoztatom, hogy ha Internet Security-rõl van szó akkor nálam csak a Kaspersky vagy Zone Alarm Extreme Security jöhet szóba, más nem. Nekem ezek jöttek be pedig már tényleg mindent kipróbáltam...
Vagy ha tûzfal + antivírus akkor Outpost+Avira vagy Outpost+ G Data vagy Outpost+Emsisoft Anti-Malware. De igazából már Outpost se tetszik annyira, dobálja az alerteket mint a Comodo amibõl sok nem derül ki, de legalább barkochbázhatsz vele.
Rakom is vissza a KIS-t.
Ebben az a szomorú Tudod, hogy amíg a laptopomon, amin csak ideiglenesen van fent ez a Panda Cloud csak addig, amíg nem jön ki a KIS2011 magyar (mert asszony nem érteni angol nyelvet) szépen fogta, addig az asztali gépen az ESS boldogan és dalolva beengedte volna, mert meg sem nyikkant rá.<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Asszony kapott egy e-mailt-t.
Ez volt benne.
Amint megnyitotta asszony a mélt, Panda rögtön ugrott. Hmmm... nem is olyan rossz ezek szerint ez a Cloud.
ESS meg sem mukkant rá. Szerinte tiszta, de nem volt az. VT szerint sem, csak elfelejtettem elmenteni a linket és most már nem tudom betenni. (vendégeink vannak)
Aztán van még trial reseter és anti-blacklist patch de azokkal inkább nem próbálkoznék.
Felsõ opciót ki, alsót pedig be kell kapcsolni.
Egy próbát megér. Szvsz elég jó lett így CF1 után a Kaspersky.
Ennél többet nem mondhatnék😄
#33391: Ingyenes még: Avg,Avira, azt hiszem bitdefendernek ill. pctoolsnak is van free-je (utóbbi kettõt még nem próbáltam de remélhetõleg fogom).
Szerintem az avira a nyerõ(annak ellenére hogy a "FREE"ben,webvédeleme nincs hozzá sajna,néha hülyül az update-je (csak a freenek),niincs magyar nyelven(egyik sem)DE nem eszik sokat).....
Régi gépen AVAST van és kell kb 10 percet várni mire lehet használni, mert frissíti magát mindig :s
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tájékoztatjuk hogy a PISOFT Lab. Átmeneti Technikai Problémával küzd,de azomban neve felkerült,a várakozók listájára.
Amennyiben sikerült elhárítani a Ptoblémát elküldjük Sorozatszámát.
Türelmét köszönjük......
Üdv.: PISOFT Corporation(Magyarország)