Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A Firewall-t belõttem reportra, az AV részét meg agressive-re 😊
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
BitDefender Internet Security?
vagy BitDefender Total Security? Melyik?
Hello egy olyan problémám lenne h miután ez megjelenik, kb 2 oldaltb tudok megnyitni az egész világhálon se msn, de mindent megtudok pingelni commandbol. vmi ötlet? köszi
<#eljen>#eljen> <#worship>#worship>
Más:
Úgy látszik az Intel után a HP is gyúr a biztonságra:
http://biztonsagportal.hu/a-hp-felvasarolta-a-fortify-software-t.html
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy el kéne fogadnia😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Mai egyik kérdés. <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
elégé ellaposodott mostanában ez a fórum gyerekek. kevés a pia ?<#eplus2>#eplus2>
Linux Mint 13 Cinnamon
Ebben a topikban sokmindent meg fogsz tanulni.
Aztán futtatod, települ kb. 2 másodperc alatt aztán elindítod és át fogja teljesen vizsgálni a rendszered.
Kicsit lehetne bõvebben? :$ Vagy így inkább ne is próbálkozzak?
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ESET Smart Security
Most regisztráltam csak az oldalra, úgyhogy nem tudom jó helyen vagyok-e, de remélem tudtok segíteni. A problémám az, hogy a 15 Gb-os C meghajtómon már csak 780 Mb szabad terület maradt, ami teljességgel lehetetlen, mivel már átfésültem az egészet és egyetlen program vagy fájl sem foglal ekkora helyet... Viszont ráakadtam 1-2 játékra, amiket nem én töltöttem le, és van amelyiket nem is lehet letörölni, úgyhogy vírusra gyanakszom... Hallottam olyan vírusokról, amik beférkõznek és csak "dagadnak" a meghajtón, észrevétlenül... Én sajnos valami ilyenre gyanakszom, vírusirtónak a nod32-t használom, már lefuttattam vagy 3-szor de nem talált semmit... Van valami ötlete valakinek, hogy mi lehet ez, vagy hogy milyen vírusirtóval próbálkozzak, vagy hogy vírus-e ez egyáltalán?
Elõre is köszönöm!
Ha nincs sandbox akkor Threat Expert + VirusTotal ami a legegyszerûbb.
Ezelõtt mikor még fertõzött volt a gépem, akkor csak random formában tudtam telepíteni.
Prevx1.jpg
Prevx2.jpg
Hasonlo ellenõrzõ program a Dr.Web Cure It, amelyiket ha letöltõd, csak randomszerû fájlnevet ad, hogy legessen fertõzött gépen is futtatni.
Sok mindent kipróbáltam-.-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem amúgy nem is ez érdekel hanem a safe run, szerintem ma már el kellene minden antivírusba egy sandbox. Attól, hogy blokkolja, még végezhet addig olyan módosításokat a rendszerben amiket nem kellene vagy létrehozhat olyan fájlokat amiket nem kellene, mire a viselkedés alapján a vírusirtó blokkolja és kilövi.
Persze ott van a ThreatExpert de az is mire elemzi, ha túlterhelt akkor órákba is telik mire megkapod a reportot, ezért tetszik a ZoneAlarm Advanced scan-je, az helyben, virtuális környezetben 2 perc alatt elvégzi a futtatást és vizsgálatot aztán világosan leírja, hogy veszélyes-e vagy sem az a fájl.
Mi nem volt megfelelõ?
Én amennyít használtam, elég jo volt a védelme.
Egyetlen egy antivírus szoftvernél találkoztam ilyennel, éspedig a BitDefender Internet Security-nál, hogy az Uninstall-ja nem távolítja el rendesen, a Windows Biztonsági Központ jelzi az antivírus jelenlétét, és a megoldás hogy feltelepítettem a BitDefender Free verzióját és azt pedig letõrõltem az Uninstall-jával.
Helló!#33639
<#integet2>#integet2><#wave>#wave>
Nem tudta feldolgozni az ott lévõ problémákat(de gondolom próbálhatott valamit),aztán (szerintem) a setup tevékenysége során felfalhatta a memoriát.Ami eredményeképp egy ablakhelyén csupa fehérség 😄
Mivel a telepítõje igen nagy fájl(kb 245mb) könnyen lefagyhat.😄
AVG IS-t is próbáltam, de a leszedése egy rémálom. Hiába van a Revo meg a csökkentett mód meg a saját uninstall exe-je mégis kellett egy nagyon hozzáértõ szakember aki végül ki tudta takarítani a maradékát. De Õ is szívott vele rendesen, amíg sikerült. Úgy be tudta írni magát néhány helyre, hogy amíg nem lett kitakarítva minden szemét utána, addig egyetlen egy AV-t vagy tûzfalat vagy IS-t sem lehetett feltelepíteni.
Eltávolításával nem sokat szórikáztam 😊 (leállítottam mindent amit tudtam nálam ez alap)