Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én még kell vegyek egy kis RAM-ot (+ még 1024 M😎 és aztan mehet a BitDefender Internet Security vagy a BitDefender Total Security, meglátom majd akkor.
Doomista
De hát mi lesz akkor a Nortonnal ? :-(

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A BitDefender nekem egyre jobban tetszik, most egy picit szigorítottam a beállításokat 😊

A Firewall-t belõttem reportra, az AV részét meg agressive-re 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

BitDefender Antivirus

Nálam az IS elõfordult, hogy összeomlott de mindig elindult eddig.

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

BitDefender Antivirus?
BitDefender Internet Security?
vagy BitDefender Total Security? Melyik?
A kézikönyv szerint javasolt kikapcsolni a Firewall - Settings - Notifications - IP blocked beállítást.

Nivea

Hello egy olyan problémám lenne h miután ez megjelenik, kb 2 oldaltb tudok megnyitni az egész világhálon se msn, de mindent megtudok pingelni commandbol. vmi ötlet? köszi

Narxis
+1

<#eljen> <#worship>

Más:

Úgy látszik az Intel után a HP is gyúr a biztonságra:

http://biztonsagportal.hu/a-hp-felvasarolta-a-fortify-software-t.html

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kezd kikészíteni a 2011 es Bitdefender... Hol elindul hol nem

Doomista
HAMIS-t el, de a helyesírás tényleg fail 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
És a rendszer ezt elfogadta? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e-mailban? nem e-mailben? (fail) 😄
Amúgy el kéne fogadnia😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista

Mai egyik kérdés. <#vigyor1><#vigyor1>

lck
Most hagyd abba ! Végre valami tartalom és nem buzi szmájli-linkelés.
RBJ
Csókolom.
elégé ellaposodott mostanában ez a fórum gyerekek. kevés a pia ?<#eplus2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Pár év e topik olvasás és a "hobbi szakemberek" között fog kitûnni figyeld meg királylala24óránál, sólyom végveszélyben, zéró bravo sssshhhhhh!

Kell probálkozni, mert csak úgy fogsz rájönni sokmindenre.
Ebben a topikban sokmindent meg fogsz tanulni.
Narxis
Letöltöd innen: http://www.surfright.nl/en/downloads

Aztán futtatod, települ kb. 2 másodperc alatt aztán elindítod és át fogja teljesen vizsgálni a rendszered.

Köszi, csak annyi a gond hogy én nem nagyon értek ehhez a "scan" dologhoz...hogy õszinte legyek fogalmam sincs mi ez :S
Kicsit lehetne bõvebben? :$ Vagy így inkább ne is próbálkozzak?
Nem.
qetuol
esetleg vki tud aktivációs kódot Panda cloud antivirus pro-ra? <#lookaround>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

gergely1991
Lemezkarbantartó vagy töredezettség mentesítés, vagy a rendszerhelyreállítás kikapcsolása(Figyelem:Az eddigi pontokat véglegesen törli ezért csak saját felelõsségre) helyet szabadíthatsz fel😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista

Andr0
pff Trustport nagyon kimagaslik.. van hozzá vmi promó License? 😄

Armin & Ayu fan

Narxis

Doomista
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Narxis
Ezzel csinálj egy scant: http://www.surfright.nl/en

Ez érdekes! Mindjárt nem olyan rossz a gyerek fekvése.

ESET Smart Security

Sziasztok!
Most regisztráltam csak az oldalra, úgyhogy nem tudom jó helyen vagyok-e, de remélem tudtok segíteni. A problémám az, hogy a 15 Gb-os C meghajtómon már csak 780 Mb szabad terület maradt, ami teljességgel lehetetlen, mivel már átfésültem az egészet és egyetlen program vagy fájl sem foglal ekkora helyet... Viszont ráakadtam 1-2 játékra, amiket nem én töltöttem le, és van amelyiket nem is lehet letörölni, úgyhogy vírusra gyanakszom... Hallottam olyan vírusokról, amik beférkõznek és csak "dagadnak" a meghajtón, észrevétlenül... Én sajnos valami ilyenre gyanakszom, vírusirtónak a nod32-t használom, már lefuttattam vagy 3-szor de nem talált semmit... Van valami ötlete valakinek, hogy mi lehet ez, vagy hogy milyen vírusirtóval próbálkozzak, vagy hogy vírus-e ez egyáltalán?
Elõre is köszönöm!
Narxis
A legutóbbi VB teszten a Kaspersky és VirusBuster eredményei tévesek voltak.

Hír

Narxis
Igen, PrevX jó, de csak fertõzött gépek tisztítására mert amúgy egy FP gyár.

Narxis
Azt gondolom, hogy ezt most te is belátod, hogy hülyeség. Minél egyszerûbben, minél kevesebb programmal oldjuk meg azt amit meg lehet oldani.

Ha nincs sandbox akkor Threat Expert + VirusTotal ami a legegyszerûbb.

A Prevx is gyorsan scannel, és még egy szuper tulajdonsaga, hogy telepítéskor meg lehet adni, hogy hogyan telepedjen, tehát, hogy random mappát hozzon létre vagy egy normális mappát.
Ezelõtt mikor még fertõzött volt a gépem, akkor csak random formában tudtam telepíteni.
Prevx1.jpg
Prevx2.jpg

Hasonlo ellenõrzõ program a Dr.Web Cure It, amelyiket ha letöltõd, csak randomszerû fájlnevet ad, hogy legessen fertõzött gépen is futtatni.
gergely1991
Ha kifogytál a sandbox-os ötletekbõl akkor ajánlom a virtual pc-t vagy a virtualbox-ot (+OS-al) <#idiota>

gergely1991
türelmem már nem volt sajnálom😞

Doomista
Sok mindent, de nem mindet!

gergely1991
Lassította a netet sokáig töltött.
Sok mindent kipróbáltam-.-

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minek tapsolsz? Én csak egy magyarázatot írtam a problémádra.Vagy csak az AVG sztorimhoz gratulálsz?😄

Narxis
Igen azokban amelyekben van viselkedés blokkoló, szvsz a Norton Sonar-ja és az Emsi Mamutuja ami blokkolhatja, bár a fene tudja, elvileg ez egy kamu antivírus, azok meg nem sok gyanús dolgot csinálnak...

Engem amúgy nem is ez érdekel hanem a safe run, szerintem ma már el kellene minden antivírusba egy sandbox. Attól, hogy blokkolja, még végezhet addig olyan módosításokat a rendszerben amiket nem kellene vagy létrehozhat olyan fájlokat amiket nem kellene, mire a viselkedés alapján a vírusirtó blokkolja és kilövi.

Persze ott van a ThreatExpert de az is mire elemzi, ha túlterhelt akkor órákba is telik mire megkapod a reportot, ezért tetszik a ZoneAlarm Advanced scan-je, az helyben, virtuális környezetben 2 perc alatt elvégzi a futtatást és vizsgálatot aztán világosan leírja, hogy veszélyes-e vagy sem az a fájl.

Szerintem még más antivírusok is észreveszik, mint gyanús tevékenység, mert látod, hogy a VT analizísben a Kaspersky sem detektálja, de ha futtatod, akkor már észreveszi.
Miért volt csak 10 percig fenn?
Mi nem volt megfelelõ?

Én amennyít használtam, elég jo volt a védelme.
Nálam az AVG Free (vagy AVG Internet Security) letõrlésével soha nem volt gondom, pedig vagy 10-szer feltelepítettem és az Uninstall-jával letõrõltem, mindig problémamentesen lehetett utána más antivírus szoftvert telepíteni.

Egyetlen egy antivírus szoftvernél találkoztam ilyennel, éspedig a BitDefender Internet Security-nál, hogy az Uninstall-ja nem távolítja el rendesen, a Windows Biztonsági Központ jelzi az antivírus jelenlétét, és a megoldás hogy feltelepítettem a BitDefender Free verzióját és azt pedig letõrõltem az Uninstall-jával.
Narxis
Nem rossz, safe run-ban szórakoztam ezzel a FakeAV-vel:

VT 1/42

<#taps><#taps><#vigyor>

Helló!#33639
<#integet2><#wave>

gergely1991
Már kómás állapotomban elírtam az utolsó mondatott😄
Nem tudta feldolgozni az ott lévõ problémákat(de gondolom próbálhatott valamit),aztán (szerintem) a setup tevékenysége során felfalhatta a memoriát.Ami eredményeképp egy ablakhelyén csupa fehérség 😄

gergely1991
Biztosan azért mert már rajta volt és szépen futott😄
Mivel a telepítõje igen nagy fájl(kb 245mb) könnyen lefagyhat.😄

Doomista
<#wow2><#gonosz1>

Még annyit a G Data uninstallhoz, hogy mivel elsõre nem jött le rendesen, hát gondoltam (én naiv), hogy újratelepítem, hátha másodszorra majd le tudom szedni rendesen. Ekkor már majd csökkentett módban. Hát a második telepítés már nem is ment, mert állandóan dobálta az ablakokat, hogy milyen összetevõket nem tud telepíteni, aztán úgy félúton meg is állt a telepítõje egy szép nagy lefagyás kíséretében.

ZoneAlarmot nem is akarom hallani. Az miatt kellett újra húzni az XP-t két éve.
AVG IS-t is próbáltam, de a leszedése egy rémálom. Hiába van a Revo meg a csökkentett mód meg a saját uninstall exe-je mégis kellett egy nagyon hozzáértõ szakember aki végül ki tudta takarítani a maradékát. De Õ is szívott vele rendesen, amíg sikerült. Úgy be tudta írni magát néhány helyre, hogy amíg nem lett kitakarítva minden szemét utána, addig egyetlen egy AV-t vagy tûzfalat vagy IS-t sem lehetett feltelepíteni.

gergely1991
avg-t ne is említsd nálam kb 10 percig volt fent aztán töröltem a p.ba.
Eltávolításával nem sokat szórikáztam 😊 (leállítottam mindent amit tudtam nálam ez alap)

bmate0007
Lol ez a letakarításos akció ismerõs..<#idiota> Avira tûzfal, ZoneAlarm, AVG ugyanilyen.<#shakehead>