Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmate0007
megyünk a gádzsókkal😄

Narxis
jaja, használom minden nap

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

alcotb
Nektek bejött a Malwarebyte's Anti-Malware?

Minden ugyanaz másképpen.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#ejnye1>
<#ejnye1><#ejnye1>

Narxis
<#ejnye1><#ejnye1>

bmate0007
#33725 & #33726 <#ejnye1>

Narxis
Jól tetted.<#eljen>

Váltottam Bitdefenderrõl AVG re, és eddig valahogy jobban bejön. Gyorsabb valamivel és mintha alaposabb lenne

Narxis
Köszönöm<#worship>

Doomista

Ja illetve olyan is érdekelne, hogy idehaza hogy oszlik el a dolog 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Helló, olyan honlapot tudtok, ahol fel van tüntetve, hogy világviszonylatban melyik AV cég hány százalékát birtokolja a Piacnak?

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

És még mennyi ilyen van benne..

Doomista

gergely1991
Amúgy nem sokat árultak ezzel ugyanaz mintha egy exe vagy mást fertõznének csak most egy dll kiterjesztésükrõl volt szó 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis kollégának egy kicsinyke olvasni való. ( a többieket úgysem nagyon érdekli)

Windows DLL-rés.

Narxis
<#levele>

Doomista
<#eljen>

Egy probát megér az AVG Internet Security is (de azért megtõrténhet egy idõ után a format C/format hard disc, a vírus miatt).
<#puszis>
Narxis
Jól tetted. 😄

Doomista
Akkor te már nem sokáig fogsz élni kedves barátom. <#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#boxer>

Átpártoltam Avirárol kicsit AVG internet securityra sokat fejlõdött ez az avg 😄 egész jó
Doomista
<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Narxis

Doomista
<#eljen><#hamm><#pias>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van bõ választékod felesegnek, AVIRA helyett:
http://www.google.hu/images?um=1&hl=hu&biw=1003&bih=596&tbs=isch%3A1&sa=1&q=avira+girls&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Narxis
Mocskos nagy bug... :S szerintem..

am. tesóm gépén nem csinál ilyet.

BitDefender Internet Security 2011
BitDefender Total Security 2011
itt a System Requirements-re clickelve a Recommended system requirements-nél írja, az ajánlott rendszer követelményeket.
Doomista
Avira support fórumra írjatok, hátha az Avira szakemberi tudnak segíteni ezen a problémán, rajtuk kívül más amúgy se ért jobban az antivírusukhoz 😄 Avira Support Forum

az a lényeg, hogy ilyen a világon nincs de mégis... nem is a reklámokkal lesz baja, hanem ott a firewall confignál az adapter rules-hoz tesz egy átjáró blockott automatikusan, így blokkolja a forgalmat, ami niveánál ugye a 192.168.2.1
leszedtem a blokkot, raktam egy saját szabályt, hogy a subnetet engedélyezze, de baszik rá, ír megint egy ugyan ilyen blokkot

erre mondjatok valamit legyetek kedvesek, mert én ilyet még nem láttam, és ragaszkodnék az avirához nála is(nekem bevált eddig)
Nivea
na! rájöttünk nagynehezen mi a probléma. Ha felmegyek vmi olyan oldalra ahol sok reklám van akkor egyszerüen blokkolja a 192.168.2.1 es ip-t és méga routert se tudom megnézni. Ezen lehet valamit álitani? mindig kiálitám de visszaálitja automatikusan.

Narxis

Narxis
2010 második negyedévi statisztika a Kaspersky Lab-tól:

-Több mint 540 millió fertõzési kísérlet

-Támadások többsége ezekbõl az országokból indult: Kína (17.09%), Oroszország (11.36%), India (9.30%), USA (5.96%) és Vietnam (5.44%)

-Az észlelt fertõzések 27%-a fertõzött script volt, oldalakba ágyazva.

-157,626,761 támadás lett elhárítva. Ezek a támadások számos forrásból és különbözõ országokból indultak ki.

-Az exploitokat kihasználó fertõzések 0,7%-al nõttek, összesen 8,540,223 exploitot jegyeztek.

-Továbbra is az Adobe termékek vezetnek az exploitok kategóriájában, bár az elsõ negyedévhez képest 17%-al csökkent a számuk.

-33,765,504 javítatlan sebezhetõséget észleltek a felhasználók gépein.

-203,997,565 db kártevõ lett blokkolva és semlegesítve a felhasználók gépein.

Bõvebben, angolul:Klikk

Azok ellen védnek, amit a cégek állítanak elõ, de ezt tudja általában az aki valamilyen szinten ért a géphez

Doomista
Ez ilyen vajda esküvõ lesz, szóval olyan tíz-ezresekkel gyere, és majd tánc közbe rakosgasd bele az Avira nagy, hatalmasan duzzadó, kerek és gömbölyû szilikon mellei közé, ha meg jó fiú leszel, még táncra is hívhatod! Akár mennyit ihatsz, mint alkoholt, biztonságban leszel 99.999%-ban mellette! Sõt, mindenki biztonságban lesz azon az esküvõn! Álohá.
<#alien><#alien>

Remélem mint "öreg" barátodat, meghívsz engem az esküvõdre. Ki nem hagynám semmi pénzért.
<#vigyor><#eplus2>

Andr0
Sziasztok! Ismerõsnek Kaspersky IS-e van és arra panaszkodik hogy mindig sokáig update-l erre tudtok vmit?

Doomista: Thx a linkekért 😉

Armin & Ayu fan

Narxis

Narxis
<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes2>

simon7012
Elvira jobban hangzik...<#nyes><#nyes><#nyes>

Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!

Doomista
kl24h, #33515 hozzászólásodra reagálva, ahogy megígértem...apss10beallitas.rar frissítve. thx vm! <#pias><#pias>
apss10beallitas.rar

Amikor te az avirát 😊

Doomista
És mikor veszed el feleségül?

Nivea
köszi szépen! és ha alapbol nincs bekapcsolva?

Nyugi a fõ gépemen továbbra is Norton marad 😊

gergely1991
Omg,mennyit követel?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)