Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam egy napot bírt ki gépen. Alapvetõen csak egy bajom volt vele, mégpedig az, hogy betette a Firefox Kiterjesztések közé a G Data Web szûrõt és attól kezdve nagyon belassult a FF. A betöltõdések alatt hosszú ideig csak egy fehérséget láttam. Amikor letiltottam majd el is távolítottam a FF-ból ezt a Webszûrõt a probléma megoldódott, de attól kezdve meg a G Data dobálta állandóan a figyelmeztetõ ablakait. Na itt lett elegem belõle.
A leszedése sem volt egyszerû, mert a Revoban fél napig kattintgattam a kijelöltek bepipálására. Ennyit nem kattintgattam még egyetlen program leszedéskor sem. Már a végén begörcsölt a csuklóm.
Na és amikor végre leszedtem attól kezdve meg a BK központ jelezte, hogy bizony ám a G Data még mindig a gépen van, tûzfalastól antivirusostól és másik AV ezért meg fel sem volt hajlandó települni.
Mindenütt kitakarítottam ahol csak találtam még reg bejegyzést, de nem változott a helyzet. Csak egy Rendszer-visszaállítás segített egy olyan pontra az OP. rendszer visszaállítását, amikor nem volt semmilyen AV a gépemen. Szerencsére és elõvigyázatosságból készítettem egy ilyen pontot éppen az ilyen problémák megoldására. Így már rendben lett a dolog.
Eddig semmi gondom sem volt vele.
Sztem ár ártékben mg ugy általánosságban is a jobbak közé tartozik sztem nah mind1
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Köszönjük együttmûködésüket...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Találkozott már valaki azzal a problémával Avast IS-nél, hogy ha qTorrentet használ akkor a
port hálózat tesztnél végeredményként azt írja ki, hogy "port nincs nyitva ( a letöltés továbbra is lehetséges) és egy sárga pipát mutat?
Hogy lehetséges, hogy zöld legyen?
Már megpróbáltam ki engedni teljesen a qTorrentet úgy is sárga maradt..
Érdekes módon ha megy a letöltés erõsebben akkor zöldre vált a pipa, ha lassan megy akkor sárgára..
Van valami megoldás?
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
Ez a teszt itt bukott meg.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak a harmadik (felül) a sorban. <#vigyor>#vigyor><#eplus2>#eplus2>
Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5
Megkésve bár, de törve nem. Kép.<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
---- Laca
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Legalább a tesztelés elõtt ránézne a linkekre, hogy élnek-e még. A programot nem állítja be rendesen, hogy a lehetõ legjobb tudással nézhessük meg mire jó az adott program, sokszor totál lényegtelen dolgokba megy bele.
No meg ne néhány darab linkel tesztelgessen.
Ok, a rezidens ill. web védelmet teszteljük le mondjuk 20 linkel, de aki már antivirust tesztel az teszteljen on-demand is, pakokkal.
Meg a Narxis által említett elfogultság is.
Egy szó, mint száz: tucat-teszter, alap tudással, csak nagy koponyának akarja magát beállítani.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Tényleg idegesítõ pojáca de mégis megnézem az ilyen videókat, nem csak az övéit. Mert nekem nincs kedvem kipróbálni minden terméket.
Tesztnek meg nyilván nem teszt mert nem életszerû, hogy 10-15 kártevõ linkre rákattint az ember aztán engedélyezi tûzfalon kapásból.
Ha tudom, hogy gyanús fájlt töltök le akkor használom a termék minden funkcióját annak megállapítására, hogy nem veszélyes-e, pl. Kaspersky Safe run for Applications vagy Safe run-ban futtatom a böngészõt, ZoneAlarm-nál érdekes módon rá tudott kattintani az Advanced Scan-re mindegyik letöltésnél, szóval nem látom nála a logikát. Rákérdeztem, hogy miért nem használja más termékeknél is az ilyen lehetõséget(Avast, Kaspersky sandboxok) és aszondja azok nincsenek bekapcsolva defaulton. Már, hogy a fenébe lehetne "bekapcsolni"??
Persze a Comodo-nál minden alertre Block-ot nyom az ilyen teszteknél, kurvára nem elfogult... ilyen emberek miatt nem kedvelem lassan már a Comodo-t. Mondjuk alapból nem szeretem az olyan antivírusokat amik sokat "pofáznak".
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Látom most itt vagy és ezért lenne néhány gyors kérdésem, ha tudsz segíteni nekem benne.
Adott egy laptop, nem túl erõs, átlagos. Eddig ESS volt rajta de lejárt a két éves licensze és a tulaj kinézte magának az AVG IS 9-et. ESS észrevétlenül futott a háttérben. Mielõtt megvenné a kinézett AVG IS-t, mondtam Neki, hogy próbáljuk ki nehogy az legyen, hogy mégsem jönne be. Én sajnos egyáltalán nem ismerem ezt a szoftvert, és ezért nem is merek állást foglalni abban, hogy vegye, vagy ne vegye, csupán annyit tudok róla, hogy nehezen lehet eltávolítani és hagy maga mögött néhány bejegyzést ami miatt majd egy másik AV meg már nem akar feltelepülni utána. (állítólag ez a hibája már megszûnt)
Nos a kérdéseim:
* A FF böngészõbe az AVG IS9 milyen kiegészítõket telepít be és ezeket is eltávolítja az uninstallálása alkalmával vagy maradandóan beírja oda?
*Mennyire fogja a gépet? Azon a gépen egy ESS volt eddig és nem volt észrevehetõ a jelenléte. Ez egy átlagos képességû és erejû laptop lenne.
*Milyen sûrûn vannak/adnak ki virus adatbázis frissítést hozzá? (valahol olvastam, hogy átlagosan két naponta 1X, de van amikor naponta is kijön 1X) Ez nem valami sok, ha így van
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM