41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#35360 Ööö...ez már régi hír/probléma és ki lett vesézve :-)
Merre voltál az elmúlt években? Itt a helyed napi szinten! Olé! -
#35359 AVG frissítés miatt rendszerösszeomlás!? (UPDATE) -
kl24h #35358 Szerintem nálam a trójai megijed a sütik nevétől és nem merne kockáztatni.
-
#35357 Hát most épp nincs itthon csokis süti. -
#35356 SpamKinG
Természetesen orosz... -
#35355 Sütikből táplálkozik verprud trójai
A leállítandó folyamatoknál úgy veszem a Bitdefender,AVG vírusírtóval akar kicsezni...
IE sebezhetőségből fertőzz a Ripinip trójai. -
#35350 A gyanúsítottak fellebbeznek..:D
Ezek engem mint trial-os user nem érdekelnek:D -
kl24h #35349 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én Trial Reset-et használok időnként, engem mégúgysem érint az ügy.
Egyetértek, hogy a felhasználó is hibás ebben, ki kell várni, amig lejár a licensz. Ezért jó csak egy évre előfizetni, mert minden évben kiadják az újabb verziót. -
#35348 Valamilyen szinten a felhasználó is hibás...én pl biztos hogy nem hosszabbítanám meg addig, míg le nem járna a licencem.
-
#35347 http://pcforum.hu/hirek/12457/Becsapjak+ugyfeleiket+a+antivirus-cegek.html -
#35346 Eredményt privátba kérném!
szerk.: Úgy látom, mint ha pár antivírust cseréltek volna :-o Jól látom? Csak mert képen is látom, nem csak a szar memóriámra hagyatkozom. -
kl24h #35345 Hamár említetted, akkor leellenőrzőm a gépet vele, lássam miket talál, ha talál. -
#35344 Én úgy tudom csak a 64bites rendszerek voltak érintve... -
#35343 Én azt mondom, hogy egy Hitman Pro scant engedj rá a gépedre, aztán ha úgy se talál semmit, akkor nézzél új antivírusra. -
kl24h #35342 Sőt a Kaspersky-nek nagyon kevés a falcs riasztása is, érdekes, hogy nálas annyi fertőzést talál úgy egyből. -
kl24h #35341 Én épp azért használok Internet Explorer 8, hogy lássam mennyire jó a jelenlegi szuper védelmem. Csak így lehet tesztelni egy Internet Security védelmi szoftvert. -
#35340 nálam minden rendben van tudtommal -
kl24h #35339 Kaspersky-vel nem tapasztaltam ilyen dolgot, minden programot rendesen túdtam talapíteni, sőt torrentről letöltött cuccokat is, valami nincs rendben akkor nálad. -
#35338 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az üres válasz nem válasz de a negativ véleményeket pm-ben kérem:)
Egy 1 év a rácsok mögött egy kormányzói e-mail fiók feltörésért
Tanulság: No Komment:D
Még egy ok hogy ne explorert használjunk :/ -
#35337 Tőled? -
#35336 Negyedikes. Nem iszik (még) csak Farmerámázik. De egyébként rendszeresen ghostolja a rendszerpartícióját. Így nála sem lenne gond. ( Ezt a ghostolást vajon kitől látta ??? ) -
#35335 Szerdán kocsmában volt.
-
#35334 THX !
A gyereknek AVG van Sevenen. Megy a gépe vidáman. Lehet szerdán nem hagytam gépezni ?? -
Arkon #35333 Ezt a mázlit ...
Röviden: Szerdán este az AVG kiadott egy frissítést, azonban ahelyett, hogy adatbázist frissített volna a program, helyette a 32/64-bites Windows 7 és Vista működésképtelenné vált.
Ez a frissítés a (3292) kérte a felhasználókat, hogy újraindítsák a számítógépet. A restart után és a betöltéskor a Windows a felhasználók által rettegett Blue Screen of Death (BSOD) produkált. Még csökkentett módban sem indult el az OP. rendszer, ezzel megakadályozva a felhasználókat abban, képesek legyenek helyreállítani a rendszert.
A hiba oka vélhetően, hogy a sikertelen betöltésért egy fájl a felelős, "\ Windows \ System 32 \ DRIVERS \ AVGIDSEH.SYS,"
A legvalószínűbb és az AVG által sajnálják, de a felhasználók döntő többségének sajnos újra kell telepítenie a Windows rendszerét.
Röviden és gyorsan magyarra fordítva nagyjából ez a lényege.
Közben kidobták a javítást erre, de ha nem indul a Windows akkor késő bánat.
Hoppá neked 110 milliós AVG tábor. -
#35332 -
#35331 Ááá - sajnos nem tok jól angolul :)))
Amúgy meg Panda Cloud van fenn nekem. -
#35330 sima antivírust tudtok ajánlani? Kasperskyből kezd elegem lenni, újabban mindig keresztbetesz valahogy... pl. progik installációjánál vizsgál épp egy fájlt, és nem rakja fel a programot. torrenteknél rendszeresen letöltési hibát okoz, mert a torrenteket is épp ellenőrzi. olykor fogja magát és a fél winyómat vírusosnak látja - olyan programokat, amik tuti nem vírusosak - pl. Starcraft 2
NOD32-re gondoltam, de pár éve nem voltak vele jó tapasztalataim, eléggé ette a gépemet -
kl24h #35329 Ha teljesen ingyenes kell, akkor az avast! Free Antivirus elég megfelelő védelmet fog adni (a regisztrációs kulcs 1 évre teljesen ingyenes). Azért én azt ajánlom, hogy fizetéses verziót tegyél fel, mert jobb védelmet nyújtanak:
1. Avira Premium Security Suite
2. Kaspersky Internet Secuirty 2011
3. Norton Internet Security 2011
4. BitDefender Internet Secuirty 2011
és még vannak, de inkább a legjóbbakat soroltam fel, ranglétrát is állítottam fel saját tapasztalatom szerint. -
#35328 köszi:) -
kl24h #35327 Szép munka. -
#35326 cső all!
tudnátok nekem mondani olyan vírus írtót, keresőt ami nem fogja a gépet, de jó is, és lehetőleg ingyenes, vagy ha elmondanátok mit használtok az is jó??
kössz!! -
#35324 Bekemenyitettek a zsaroló vírusok!! -
#35322 Hi!
Én sokáig elégedett voltam az új AVG-vel, de sajnos belefutottam pár fals vírusriasztásba és visszatértem a McAfee VirusScan Enterprise 8.7i-hez + Patch4-es. AVG 2011 Ati Tray Tools (ATT) telepítésekor trójait vélt felfedezni, belekavart a telepítésbe. Nem ez volt az első. Volt még ezen kívül vmi. De arra már nem emléxem. Azonban McAfee-ban egyelőre kellemesen csalódom mert régebben az On-Acess Scanner-e leállt, de már nincs ez a bug Seven alatt. -
Möbiusz #35321 Sziasztok!
Ha valaki használ vagy régebben használta a Panda Cloud Antivirus Pro-t akkor mondja már meg, hogy hol látni azt, hogy meddig érvényes?
Volt nemrégen egy lehetőség, promós 1 éves kulcs kérés a Pro-hoz.
Barátnőm gépén van fent, de hiába van beírva a kulcs, nem látjuk, hogy mennyi nap van még vissza. -
kl24h #35320 Nem az első eset az AVG-nél.
Visszavennék az adathalászoktól az arany órát -
#35318 Mérges? Én perelnék, amit meg is nyernék... -
Arkon #35317 Nesze neked 110 millió elégedett ügyfél.
Hát az átlag, de még a közép haladó userek is gondban lehetnek most. Ha ez nálam is megtörtént volna, (az igényeim miatt nem használok AVG-t) akkor lövésem sem lenne a kijavításához.
Maradna a OP. rendszer újrahúzása. Ami miatt viszont igen csak mérges lennék, hogy egy virusadatbázis frissítés miatt kell ezt megtenni. -
#35316 Megjegyezendő hogy nem vezetékes netről kép -
#35315 AVG megafail
Na lck, ehhez mit szólsz? :P -
#35314 Nem nyilatkozom, nem kommentálom, nem véleményezem, tartózkodom. :D