41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Ööö...ez már régi hír/probléma és ki lett vesézve :-)
    Merre voltál az elmúlt években? Itt a helyed napi szinten! Olé!
  • KranaZoli #35359
    AVG frissítés miatt rendszerösszeomlás!? (UPDATE)
  • kl24h
    Szerintem nálam a trójai megijed a sütik nevétől és nem merne kockáztatni.

• Doomista
    Hát most épp nincs itthon csokis süti.
  • Doomista
    SpamKinG
    Természetesen orosz...
  • gergely1991
    Sütikből táplálkozik verprud trójai
    A leállítandó folyamatoknál úgy veszem a Bitdefender,AVG vírusírtóval akar kicsezni...

IE sebezhetőségből fertőzz a Ripinip trójai.
  • gergely1991
    A gyanúsítottak fellebbeznek..:D
    Ezek engem mint trial-os user nem érdekelnek:D
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én Trial Reset-et használok időnként, engem mégúgysem érint az ügy.

Egyetértek, hogy a felhasználó is hibás ebben, ki kell várni, amig lejár a licensz. Ezért jó csak egy évre előfizetni, mert minden évben kiadják az újabb verziót.
  • Doomista
    Valamilyen szinten a felhasználó is hibás...én pl biztos hogy nem hosszabbítanám meg addig, míg le nem járna a licencem.

• Narxis
    http://pcforum.hu/hirek/12457/Becsapjak+ugyfeleiket+a+antivirus-cegek.html
  • Doomista
    Eredményt privátba kérném!

szerk.: Úgy látom, mint ha pár antivírust cseréltek volna :-o Jól látom? Csak mert képen is látom, nem csak a szar memóriámra hagyatkozom.
  • kl24h
    Hamár említetted, akkor leellenőrzőm a gépet vele, lássam miket talál, ha talál.
  • Narxis
    Én úgy tudom csak a 64bites rendszerek voltak érintve...
  • Doomista
    Én azt mondom, hogy egy Hitman Pro scant engedj rá a gépedre, aztán ha úgy se talál semmit, akkor nézzél új antivírusra.
  • kl24h
    Sőt a Kaspersky-nek nagyon kevés a falcs riasztása is, érdekes, hogy nálas annyi fertőzést talál úgy egyből.
  • kl24h
    Én épp azért használok Internet Explorer 8, hogy lássam mennyire jó a jelenlegi szuper védelmem. Csak így lehet tesztelni egy Internet Security védelmi szoftvert.
  • Rage47
    nálam minden rendben van tudtommal
  • kl24h
    Kaspersky-vel nem tapasztaltam ilyen dolgot, minden programot rendesen túdtam talapíteni, sőt torrentről letöltött cuccokat is, valami nincs rendben akkor nálad.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az üres válasz nem válasz de a negativ véleményeket pm-ben kérem:)

Egy 1 év a rácsok mögött egy kormányzói e-mail fiók feltörésért
    Tanulság: No Komment:D

Még egy ok hogy ne explorert használjunk :/
  • Doomista
    Tőled?
  • lck
    Negyedikes. Nem iszik (még) csak Farmerámázik. De egyébként rendszeresen ghostolja a rendszerpartícióját. Így nála sem lenne gond. ( Ezt a ghostolást vajon kitől látta ??? )
  • Doomista
    Szerdán kocsmában volt.
  • lck
    THX !

A gyereknek AVG van Sevenen. Megy a gépe vidáman. Lehet szerdán nem hagytam gépezni ??
  • Arkon
    Ezt a mázlit ...

Röviden: Szerdán este az AVG kiadott egy frissítést, azonban ahelyett, hogy adatbázist frissített volna a program, helyette a 32/64-bites Windows 7 és Vista működésképtelenné vált.
    Ez a frissítés a (3292) kérte a felhasználókat, hogy újraindítsák a számítógépet. A restart után és a betöltéskor a Windows a felhasználók által rettegett Blue Screen of Death (BSOD) produkált. Még csökkentett módban sem indult el az OP. rendszer, ezzel megakadályozva a felhasználókat abban, képesek legyenek helyreállítani a rendszert.

A hiba oka vélhetően, hogy a sikertelen betöltésért egy fájl a felelős, "\ Windows \ System 32 \ DRIVERS \ AVGIDSEH.SYS,"
    A legvalószínűbb és az AVG által sajnálják, de a felhasználók döntő többségének sajnos újra kell telepítenie a Windows rendszerét.

Röviden és gyorsan magyarra fordítva nagyjából ez a lényege.

Közben kidobták a javítást erre, de ha nem indul a Windows akkor késő bánat.
    Hoppá neked 110 milliós AVG tábor.
  • Doomista
  • lck
    Ááá - sajnos nem tok jól angolul :)))
    Amúgy meg Panda Cloud van fenn nekem.
  • Rage47
    sima antivírust tudtok ajánlani? Kasperskyből kezd elegem lenni, újabban mindig keresztbetesz valahogy... pl. progik installációjánál vizsgál épp egy fájlt, és nem rakja fel a programot. torrenteknél rendszeresen letöltési hibát okoz, mert a torrenteket is épp ellenőrzi. olykor fogja magát és a fél winyómat vírusosnak látja - olyan programokat, amik tuti nem vírusosak - pl. Starcraft 2

NOD32-re gondoltam, de pár éve nem voltak vele jó tapasztalataim, eléggé ette a gépemet
  • kl24h
    Ha teljesen ingyenes kell, akkor az avast! Free Antivirus elég megfelelő védelmet fog adni (a regisztrációs kulcs 1 évre teljesen ingyenes). Azért én azt ajánlom, hogy fizetéses verziót tegyél fel, mert jobb védelmet nyújtanak:
    1. Avira Premium Security Suite
    2. Kaspersky Internet Secuirty 2011
    3. Norton Internet Security 2011
    4. BitDefender Internet Secuirty 2011
    és még vannak, de inkább a legjóbbakat soroltam fel, ranglétrát is állítottam fel saját tapasztalatom szerint.
  • Rage47
    köszi:)
  • kl24h
    Szép munka.
  • CoD23
    cső all!
    tudnátok nekem mondani olyan vírus írtót, keresőt ami nem fogja a gépet, de jó is, és lehetőleg ingyenes, vagy ha elmondanátok mit használtok az is jó??
    kössz!!
  • Doomista
    Bekemenyitettek a zsaroló vírusok!!
  • KranaZoli #35322
    Hi!

Én sokáig elégedett voltam az új AVG-vel, de sajnos belefutottam pár fals vírusriasztásba és visszatértem a McAfee VirusScan Enterprise 8.7i-hez + Patch4-es. AVG 2011 Ati Tray Tools (ATT) telepítésekor trójait vélt felfedezni, belekavart a telepítésbe. Nem ez volt az első. Volt még ezen kívül vmi. De arra már nem emléxem. Azonban McAfee-ban egyelőre kellemesen csalódom mert régebben az On-Acess Scanner-e leállt, de már nincs ez a bug Seven alatt.
  • Möbiusz
    Sziasztok!

Ha valaki használ vagy régebben használta a Panda Cloud Antivirus Pro-t akkor mondja már meg, hogy hol látni azt, hogy meddig érvényes?
    Volt nemrégen egy lehetőség, promós 1 éves kulcs kérés a Pro-hoz.
    Barátnőm gépén van fent, de hiába van beírva a kulcs, nem látjuk, hogy mennyi nap van még vissza.
  • kl24h
    Nem az első eset az AVG-nél.

Visszavennék az adathalászoktól az arany órát
  • Doomista
    Mérges? Én perelnék, amit meg is nyernék...
  • Arkon
    Nesze neked 110 millió elégedett ügyfél.

Hát az átlag, de még a közép haladó userek is gondban lehetnek most. Ha ez nálam is megtörtént volna, (az igényeim miatt nem használok AVG-t) akkor lövésem sem lenne a kijavításához.
    Maradna a OP. rendszer újrahúzása. Ami miatt viszont igen csak mérges lennék, hogy egy virusadatbázis frissítés miatt kell ezt megtenni.
  • gergely1991
    Megjegyezendő hogy nem vezetékes netről kép
  • Narxis
    AVG megafail

Na lck, ehhez mit szólsz? :P
  • Doomista
    Nem nyilatkozom, nem kommentálom, nem véleményezem, tartózkodom. :D