Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RETROB0Y
Hali!

Kaptam ajándékba ma egy 1 éves AVG Anti-virus liszenszet

Eddig nagyon jó és tetszik a cucc.

Régen a Free kiadását használtam csak az nm annyira jött be.....

Doomista
Nem.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Avira blokkolja még a nemzetisport.hu-t?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Kipróbáltam, de 1 óra múltán már nyoma sincs a programnak.
Sajnos túl sok false-t produkál, azaz pár perc alatt nem egy oldalra riasztott tévesen...egyszerû atw, uw, saját oldalra is tévesen riasztott :\

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
talán ha egyiknek kivan kapcsolva a valós védeme

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Szia! Köszi szépen a választ. Malwarebytes már van a gépemen. Az lenne a kérdésem, hogy ha feltelepítem a gépemre a conterspy-t kipróbálásra, úgy hogy még fenn van a gépen a spy sweeper is, akkor nem lesz ebbõl problémám?
Narxis
Sunbelt vagy/és Malwarebytes. Malwarebytes-ból van ingyenes és fizetõs is.

Sziasztok! Eddig a Webroot Spy Sweeper kémprogram írtóját használtam több évig, de mostanában elég gyakran hibákat jelez ki, ezért is, és mert valamivel olcsóbb, gondolkodom, hogy áttérek a Sunbelt Counterspy kémprogram írtójára. A gépemen Agnitum Outpost Firewall Pro tûzfal mûködik. Ezzel együtt tud mûködni a counterspy? Szerintetek érdemes váltanom? A fizetõs kémprogram írtók közül melyiket javasolnátok? Elõre is köszönöm a témában jártasak válaszait. Üdv
Nem Restart, inkább Reset típúsú viselkedés.
Pontosan, mikor tölti be a fájlokat (...Windows/system32/...).
Az az érdekes, hogy normál módban szépen elindul, semmi hiba nélkül.
Ha benézek az Administrative Tools és ott az Event Viewer, semmi hiba.
És csökkentett módban Restart-ol, egy adott fájlbetöltés útán.
gergely1991
fehér írással legalul gondolom a különféle fájlok betöltésére gondolsz
Mért normál módban se indul el?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Igen.

Valaki találkozott olyannal, hogy vírusfertõzés miatt a rendszert nem lehet csökkentett módban (Safe Mode) elindítani, tehát egy darabid töltõdik (fekete képernyõn fehér írás) és azután csak egybõl indul újra.
Windows XP SP2-rõl lenne szó.
Doomista
2010.09.01
Egyenlõre híreknek nyoma se.

Narxis
Ugyanazt blokkolja mint Vipre:

ClearCloud DNS review

Vipre review1

Vipre review2

Elég szépen blokkolja a malware oldalakat, gyak. letölteni se tudott.

Ezt a ClearCloud-ot valaki próbálta? Tapasztalat?
Doomista

gergely1991
Esetleg
ezzel vagy ezzel próbálkozni még.

Csak saját felelõsségre nyítsd fel!

Exploit Rogue Scanner: http://home.no/ainirn/xvi32.html
Narxis

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
javítom akkor : nem, mindkettõre

Narxis

Doomista
Az aláírásodban lévõ hosszú sort beütöttem az Avira activation code mezõjébe, és nem hittem a szememnek, de 2012. december 21.-én jár le, EZER KÖSZI! Pont a maja naptár szerinti év/hónap/nap. <#eljen><#eljen><#nezze><#worship>

Jelenleg milyen védelmi rendszered (milyen vírusõlõt hsználsz?) van?
Doomista
Ha nem mindkettõre, akkor melyikre? <#wilting><#wilting><#idiota><#idiota>

gergely1991
nem mindkettõre <#idiota>

sziasztok ! az öcsém megnyitott valamit msn-en és most az én gépem is folyamatosan valami képet próbál küldeni az msn partnereimnek...tudnátok ajánlani egy jó vírus írtót ami helyre hozza a helyzetet ? nemigazán szeretném újra telepíteni a rendszert,,,de ha muszáj akkor megcsinálom...köszi

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Doomista

Doomista
És szerinted én nem a beállításokra gondoltam? <#wilting><#wilting><#banplz>

gergely1991
szerintem a beállításokra gondol nyugi nem az "avirád" -ra

😄
Doomista
Ne kérdezz ekkora baromságot mert letépem a fejedet 😄

gépet nem fogja vissza ?
gergely1991
Ez már lehet hogy valóban vírus és valamelyik program(pl.: maga a vírus) ezt a fájlt betöltötte:S
csökkentett módban nézd át a gépet

Sziasztok! A gépemen Win7 Pro 64 bit operációs rendszert használok és nod32 vírusírtótés még fel van rakva egy win xp pro 32 bit oprendszer is. Az a gondom, hogy beriasztott a vírusírtó, hogy talált egy Kryptik.GKT módosult trójait,ami egy sshnas21.dll fájban található (elnézést, ha nem szakszerûen fejeztem ki magam), de kiírta azt is, hogy hiba lépett fel a megtisztítás és a törlés során. Most éppen egy víruskeresést folytatok a gépen, ami alatt szintén megtalálta a vírust, de most azt írta ki, hogy a keresés után lehet kiválasztani a vírussal kapcsolatos teendõket. A vírus eltávolításával kapcsolatban mit javasoltok,ha a nod32 nem tud vele mit kezdeni? Elõre is köszönöm a segítséget.
Doomista
Felresikerult kiserlet miatt akadozott az internet.
Ezt tegnap megéreztem...déltõl éjfélig nem volt se hálózat se internetelérési lehetõségem, így megkeserítették a fél napomat <#banplz><#boxer>

Ingyenes biztonsagi szolgaltatast inditott a sunbelt. - ClearCloud

Elerkezett a 64 bites rootkitek korszaka.

Doomista

L7wy
Ha az nincs bekapcsolva, akkor a joke weblapok engedélyezettek pl... Szóval ezek a rendes beállítások, és ez kellene h az alapbeállítás is legyen.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Symantec Norton AntiVirus / Internet Security 2011 Final (egyenlõre angolul)

Letöltés: NAV / NIS

Verzió: 18.1.0.37

Nortonra fel!

bmate0007
jó de te paranojid vaty<#whatever>

Nem talált semmit.
Doomista
Nem hiszem, nálam SS-ben szintén így van.

bmate0007
Ez már túlzás szerintem<#idiota>

Doomista
<#miaz><#unalmas>

Avira 10 Premium paranoid beállítások:Link.

nandorb
Töröld meg a szádat.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

bmate0007
-asaS😄?F

Doomista
ezsgé veszélyes oldal úgy hallottam, simán bekapsz onnan valami exploitot! vigyázz azzal az oldallal! sok a hacker is, fõleg az antivírus # antispyware topikban szoktak veszélyes linkeket/saját vírusokat betenni. <#ejnye1><#eplus2><#eplus2><#nevetes1>

bmate0007
Biztos olyan oldalakra járkálok, amik televannak trójaival😄 Ha nézek összvissz 10 oldalt akkor azmár sok😄 Facebook, myvip, youtube, ezsgé, freemail..néha redtube, trixxx😄DD