41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Tudom ám, hogy Avirát használsz!
  • Doomista
    Nem vagy tisztában a fórum szabályzatával, csak szóltam!

"Hozzászólások törlése:

Szándékos flood és reklám esetén."

• zoli1974
    sziasztok.hát én letöltöttem ezt avast 5.1.677-et.de tök ugyan az mint az 5.0.677
  • Narxis
    Imádja, minden nap megnézi.
  • KranaZoli #35396
    Jólvanna! Azt ne mond, hogy nem tetszett?! :)
  • Doomista
    Hé!
  • KranaZoli #35394
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Erről lehet tudni vmit?: Outpost Security Suite FREE
    Próbálta már esetleg vki?
  • Narxis
    De amiről ott szó van az nem crack hanem egy amerikai cégtől kikerült liszensz kulcs. Letilthatták volna hamar, helyette inkább figyelik, hogy mennyien használják és hol + próbálják elérni a warezolókat egy figyelmeztetéssel, hogy inkább vegyék meg a szoftvert vagy váltsanak az ingyenes verzióra.
  • Doomista
    Nekem is eredeti az Avira, de nincs megvásárolva...
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én amit használok eredeti, pedig nincs megvásárolva, mert ha leellenőrzőm (csak ha le lehet ellenőrizni) a hivatalos oldal azt írja, hogy rendben van.
    Kiss Ádám is egy szavában azt mondta, hogy nem biztos hogy rendes védelmet nyújt az ilyen crackelt antivírus és én ezzel egyetértek, mert én is tapasztaltam egyeseknél.

• Möbiusz
    Egy kis olvasni való.
  • kl24h
  • Doomista
    Nem rendelünk egy napra? Fele-fele arányba fizetjük, így megéri!
  • kl24h
    Új orosz botnet támadja a netet
  • Narxis
    Az béta!
  • KranaZoli #35384
    On-line (valós idejű) felesleges.
    De van újabb Avast.

Avast 5.1.677 (45MB)
  • Narxis
    Malwarebytes
  • zoli1974
    szaisztok.win 7 ultimate-m van.tűzfal bekapcsolva.windows deffender szintén.vírusirtom:avast5.0.677.kell ezek mellé még valami kém és trójai kereső?ha igen mit javasoltok?
  • Narxis
    Ez történt 2010-ben a Check Pointnál
  • Doomista
    Így hekkelték meg a szabad szoftver alapítvány szerverét!
  • Narxis
    lol
  • kl24h
  • Narxis
    Jó hát ha neked jó... :D bár ha nem próbáltad ezeket akkor nem tudod mi a jó... :D
  • KranaZoli #35376
    Ezekhez még nem volt szerencsém. Szóval Én elhiszem, de jóóóó ez!
  • Narxis
    Ha csak a fizetőseket nézem akkor Kaspersky, Norton már rég lehagyták.
  • KranaZoli #35374
    Már mér hanyatlana évek óta?! Amiket írtam azok közül több is ingyenes volt. Az, hogy felvásárolta az Intel válság hozta elkerülhetetlen lépés. Azonban talán előre! Szerintem nem eszi a gépet. Hibák, hiányosságok mind1ikben lesznek. Egyelőre nincs vele gondom. Régebben nem volt. Ha nem lesz vele nagy problémám, akkor megint ki fog szolgálni hosszú távon. Amíg "hanyatlik" talán feljön vmi értelmes jószág is.
  • Narxis
    haha, mekkora szóvi:CC

:P
  • Narxis
    McAfee már évek óta hanyatlik, régen jó volt de szerintem még ingyenes cuccok között is van jobb nála. Talán most, hogy megvette az Intel jó lesz megint, de arra még várni kell. Gépfogó, sok vakriasztással és nemrég egy dll sebezhetőséget is felfedeztek benne aminek a vizsgálata még tart.
  • Narxis
    ó, dehogynem
  • Doomista
    ESET-el nem foglalkozom.

Jól teszed, elég rossz eset.
  • KranaZoli #35369
    Mi gondod a McAfee-val?! Nekem annyi volt, hogy régebben az On-Access Scanner-je sajnos rendszeresen leállt Seven alatt. (Vista óta)

Akkor váltottam MSE-re. Aminek később kiderült, hogy rém lassú a real-time scanner-re. Mégis sokáig használtam. Vista alatt szinte csak azt.

Seven alatt próbáltam ki az Avira; Avast; AVG 2010 vírus nyalogatókat. Asszem legalábbis de lehet, hogy még vmit. Avast vhogyan Nekem túlzottan Home User szagú történet és gyenge spy védelemmel. Nekem egy alkalmazás kell vírus/spy ellen real-time (off line néha lehet lefuttatni pár cuccost). Ja, meg próbáltam a Panda-t is. Hát, Nekem az nagyon nem jött be. ESET-el nem foglalkozom. Mivel tört vírusnyalogató nem kell és havonta semmi kedvem pöcsölni név/jelszó páros vadászatokkal. Tűzfalra nincs szükségem. Ott a Seven-é. Tökéletesen megfelel a célnak. AVG bár fogott meg olyan dolgokat, amiket a többi simán átengedett (korábban volt erről szó ebben a topic-ban) azért váltam meg Tőle, mert sok volt a fals riasztása. Szerencsére ezzel a legújabb lépésükkel nem találkoztam. Bár notimon asszem még mindig az van, de az x86-os szal no problem! :)

Gondoltam feldobom a McAfee-t a legfrissebb patch-el és szupi módon üzemel. McAfee VirusScan Enterprise 8.7i + patch 4. Régen is szerettem. Örülök, hogy most már végre Seven alatt nincs gondja a valós idejű védelmének.

Nálam most ez a favorit.

Kb. ennyi a történet.

Mivel támasztod alá amit írtál, hogy miért ne?!
  • Doomista
    Azt majd ő dönti el, nincs jogod megmondani hogy mit használjon!
  • Narxis
    McAfee-nek ne szavazz bizalmat!
  • KranaZoli #35366
    Tudom. Csak azért tettem be, mert Ipon-ra csak most került ki.

Notice: McAfee meg olyat tudott megalkotni, hogy egy DAT fájl frissítése után az IE nem indult el. Lehetett újratelepíteni az IE7-eseket. :) De most mégis(újra) a McAfee-nek szavaztam bizalmat.
  • Doomista
    Az se lenne gyenge...örökre megutálnának...:D
  • gergely1991
    Durván, kegyelmet nem ismerve:belinkeled a hibás avg update linkjét(Patch frissítés avg-hez címzéssel)
  • Doomista
    Semmi gond!

Normális felhasználói reakciók:
    a,Cikk alatt látsz 5 csillagot, az az "Értékelés", kattints rá az egy csillagra, és így közlöd velük hogy elégedetlen voltál!
    b, Kommentben kifejted az elégedetlenségedet!

Divatosan: unlikeolod facebookon a cikket.
    Durván, kegyelmet nem ismerve: Feltöröd az oldalt, letörlöd a tartalmát.
  • gergely1991
    ezzel a cikkel már elégé elkéstek:S
  • gergely1991
    mintha szerepelne ott néhány hirdetés...
    hát tőled nem hinném hogy tudna valamit lopnia:D