41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    APSS promo
  • PunkZoli
    tudtok adni egy linket az avirához, mert ami nekem van nem működik már
  • Narxis
    Szia!

Szerintem ha nincs aktiválva akkor várhatsz. Magyarul ha bontatlan a doboz... :p
  • Möbiusz
    Sziasztok!

Kaptam ajándékba egy dobozos Norton Antivirus 2011(magyar) 1 userest. (nem röhögni)
    Kérdésem az lenne, hogy mivel jelenleg nodot használok aminek májusban jár majd le az 1 éves előfizetése, várhatok-e a NAV akkori telepítésével? Nem fog elveszni az addigi idő az 1 évből? Vagy csak majd a telepítéstől számol visszafelé?
  • gergely1991
    Attól függ hogy az IE automatikusan elakar-e indulni...
    Bár az is lehet hogy a beállított "alapértelmezett böngésző" indul el...
  • Narxis
    Hát nem éppen!
  • Doomista
    Csak ezzel az a helyzet, hogy igaza van...csak lejáratod magad.
  • Doomista
  • Narxis
    Jobb ha törlöd a megjegyzésed....
  • kl24h
    De ha Avast free verziót teszel fel, akkor 0 $-ba kerülne és majdnem azt a védelmet adja, mint az Avast Pro.

Megjegyzés: Norton nem lehet az első helyen, a Nod32 még úgysem.
  • kl24h
    Az ilyent trójai is okozhatja, most nem ismerem annyira a PCTools Firewall Plus tűzfalat, automatikusan kellene engedje, hogy kapcsolódjon az internetre az IE.
  • Doomista
    Hehe, Avira a legolcsóbb a legjobbak között...ennyi.
  • Arkon
  • Narxis
    Antivírus teszt
  • Doomista
    Zombik

• Narxis
    "Amikor Vinself trójai elindul"

Itt a hiba. Miért töltötte le? Miért indította el a méltán kedves user?

Ezt a Józanész nevű antivírusnak illene detektálni. :p
  • Möbiusz
    Na hát ezért van nálam alapból tiltva az IE. Ha három ilyen kérdésre "helyesel" felel, akkor kapcsolódhat az internetre.
  • gergely1991
    az a valaki szerintem nem éhezik csak dühös hogy még most se nincs aki törölné egyesek által létrehozott offolásait:P

Tűzfalakat téveszt a vinself trójai
  • Pupuci
    Természetesen nem, meg is van. Kössz szépen.
  • Doomista
    Cyber Háború - Újabb támadás!
  • Arkon
    The wind of a change.

Tessék. A cirill betű nem akadály gondolom.
  • Pupuci
    Ööööö izé. Hova lett a banner és a többi? Lasan lejár az Avira kulcs és kellene a promóciós link ;) Esetleg lemaradtam valamiről és már nincs ilyen?
  • Narxis
    Product Update - 18.5.0.125 for Norton Internet Security 2011 and Norton AntiVirus 2011 (December 9th, 2010) - ENGLISH ONLY

18.5 contains many changes and fixes from the previous version. Some of these changes include:

- Fixed an issue where Norton Insight might falsely report 0% trusted when Performance Monitoring was disabled. (Discussed Here)
    - Fixed an issue with the Activity Map might not update when Smart Definitions are enabled. (Discussed Here)
    - Improved instances where the Norton AntiSpam Toolbar might be erroneously disabled (or "grayed out") in Microsoft Outlook 2007 and Microsoft Outlook 2010. (Discussed Here)
    - Corrected an issue where "Custom UI Runtime Error in Norton AntiSpam Outlook Plugin" might display when using Microsoft Outlook. (Discussed Here)
    - Fixed an issue where the option to "run" an executable was missing from a File Insight/Download Insight window. (Discussed Here)
    - Corrected an issue where Idle Full System Scans would show report inconsistent amounts of Scanned Files. (Discussed Here)
    - Fixed an issue where Full System Scans would not run continuously, including when the machine is left idle.
    - Fixed an issue where the Norton Product may display "Subscription Expired" after updating from a previous version.
    - Fixed Internet Explorer crashes that were due to Intrusion Prevention.
    - Performance Enhancements were made on the Norton Toolbar for Internet Explorer 9 Beta.
    - Enhanced Settings migration when updating from an older version.
    - Usability and Performance improvements to the support experience.
    - Added better Norton AntiSpam support for Microsoft Outlook configured with multiple accounts.
    - Corrected a few instances of 8504 errors that may appear when the Norton product is launched.
  • kl24h
    Mivel nem mindig megy az álantivírusokkal a dolog, akkor megpróbálták az álszoftverekel.
  • Doomista
    Kamu töredezettség-mentesítő programok
  • Doomista
    Checkvir: Elkezdodott a virsukeresok valosideju tesztelese

Hiszekenysegre epitkeznek napjaink kartevoi:

Az ESET novemberi toplistája a következőképpen alakult:

1. Win32/Conficker féreg (5,67 %)
    2. Win32/PSW.OnLineGames trójai (2,61 %)
    3. Win32/HackMS trójai (2,17 %)
    4. Win32/Tifaut trójai (1,73 %)
    5. Win32/Shutdowner trójai (1,46 %)
    6. Win32/VB féreg (1,46 %)
    7. HTML/ScrInject trójai (1,08 %)
    8. Win32/Mebroot trójai (1,03 %)
    9. Win32/RegistryBooster trójai (0,87 %)
    10. Win32/KillProc trójai (0,64 %)

Még mindig a Conficker
  • Narxis
    :D
  • Arkon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Másik totyikban kaptam egy igen értelmes választ az előző hsz.-emre. No komment erre, mert ennyire azért nem tudok lemenni IQ-ban.. Katt ide.
  • Doomista
    Újabb cyber háború
  • kl24h
    Tökéletes!!!!
  • Doomista

• Narxis
    Nagyon nem jól tudod! :D
  • kl24h
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor megint ön kell hogy behelyezze a megfelelő helyre!

Ez lehetetlen, hogy az Avira Free jobb lenne az Avira Pro-nál, valami gyanús a tesztben. Szerintem a Comodo sem nincs jó helyen, sem a Symantec.
  • Doomista
    A Pandát megint nem látom.
  • Doomista
    Hát faszom ezt még én se értem. Már ha egyáltalán meglehet érteni. Szerintem nem. De jót röhögtem ezen a teszten is, felér egy fél humorral. Na meg az ember új neveket is ismer meg...Coranti? Nagyon menő a teszten, de a honlapjukon se fogják vissza magukat!

• Arkon
    VirusBulletin RAP-Teszt 2010 December

Ami ebben a legérdekesebb, hogy az Avira Free jobb eredményt ért el, mint az Avira Pro verziója. Ez meg hogyan lehetséges?

Doom a kérdés adott számodra.
  • Doomista
    Akkor nem, de ez a normális emberi reakció. :-)

Szörnyű, szörnyű szörnyű!
    A második mondat teljes egészében szörnyű.

Helyesírás: 5
    Nyelvtan: 1
    Fogalmazás: 1
    Tudás: 1
  • KranaZoli #35403
    Ha az Avira lenne az alany, akkor is "lázonganál"?! :)

btw: Avira AntiVir 10.0.0.607 (58MB)

"Virusírtó program, ami rootkitek ellen is véd. Természetesen az alapvető víruskeresős dolgokat is ismeri, azaz folyamatos oprendszer figyelem, stb."

Hehh! ;)
  • Doomista
    WikiLeaks..............
  • biglion
    Sziasztok!
    Megjelent a virusbtn.com -on a 2010.decemberi teszt.A Comodo-nak nem igazán sikerült.