41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
kl24h #35729 Feltetted az MSE2? vagy csak még az MSE1 használod? Milyennek tűnik?
Látom elég sokmindent használsz védelemként, látom az aláírásodban (ha úgy van gyakorlatilag is). -
#35727 +1 -
kl24h #35726 -
kl24h #35725 Hát igen... -
#35724 ismerős dolog:D
bár windows súgófájlal is lehet böngézni:D -
KaBuTo666 #35723 Ha valakinek van egy jó programozás tudása, akkor saját maga is tud írni egy saját böngészőt. -
kl24h #35722 Nemcsak Internet Explorer-rel lehet internetezni, hanem Windows Explorer-rel is. Van aki csaksem telepít már böngésző szoftvert, hanem használja a Windows Explorer-t, mert az nem Internet Explorer és legalább pont úgy néz ki a menüje, mint az Internet Explorer-nek, persze csak akkor, mikor felnyitottál egy internet oldalt. -
#35721 gondoltam:D -
kl24h #35720 Kitörli egészen az *.exe fájlt, ami az állandó védelemre szolgál, csak az újratelepítés használ. -
KaBuTo666 #35704 #35677-#35678 -
goodspeed #35702 Kemény . -
cvsnl #35701 de igen! kösz' a válaszokat.
már szedem is kifele. -
KaBuTo666 #35699 IE kikapcs de rögtön, azonnal. HIGH MALWARE! -
Arkon #35698 Szia!
Szerintem is elég csak magában az AVG. Abban is van kémprogram, meg rootkit védelem.
Terminator meg (szerintem) jobbára csak ártalmatlan sütiket talál és sokszor kérdez. Nem telepítetted véletlenül a Terminatorban a Clam antivírust is? Mer akkor lehet összeakadása az AVG-vel és ez okozhat ilyen lefagyáshoz hasonló jelenséget.
Szerintem is. AVIRA jobban megérdemelné az első helyet (bármelyik hasonló teszten), de hát itt nem én adtam a pontokat. -
#35697 Régi szép idők:D
link
link2
link
-
#35696 Szerintem elég az AVG. -
cvsnl #35695 sziasztok. évek óta fut a gépemen az avg és a spyware terminator (free) egymás mellett. nekem eddig megfelelt. nemrég feltettem az avg 30napos változatát. (tele van vele a memória) azóta időnként szinte megáll a gép percekre. tudom, szedjem le. régebben volt nod32, panda, comodo, minden, de egyik sem volt olyan jó mint ezek. egészen eddig.
kérdésem: kell-e ez a kettő egyszerre szerintetek, vagy elég az avg? vagy mitévő legyek. -
#35694 "összesen hétszer ért el Advanced Plus eredményt - ezt a magas presztízsű minősítést a 14 versenybe szállt antivírus termék közül végeredményben csak négy gyártónak sikerült megszereznie (Avira, F-Secure, Kaspersky Lab és Symantec)."
Akkor nem értem miért az F-Secure kapja, Avira és Symantec a performance teszten is kimagasló eredményeket értek el. Vicces dolog ez a pontozás, nem tükrözi a különbségeket az antivírusok között. -
KaBuTo666 #35693 Leszarjuk. -
Arkon #35692 Fél pont döntött a bajnokok között.
Erre még jött nekem a hab a tortára, mert percekkel ezelőtt kaptam egy e-mailt a "finn mikulástól" (F-Secure) amiben megköszönték a feléjük nyújtott egész éves munkámat és segítségemet, és küldtek egy univerzális, az aktiválástól számított 1 évig érvényes kulcsot ami bármelyik védelmi szoftverükbe jó.
Kicsit szomorú vagyok most, hogy nem tudom azonnal érvényesíteni, de van egy vásárolt 1 éves ESS-em ami csak jövő augusztusban jár le. Addig pihentetem ezt az ajándék kulcsot. -
Arkon #35691 Szia!
Én csak próbára tettem fel néhány napig de annyi is elég volt belőle. Nálam ilyen probléma nem volt, de olyan igen, hogy amikor rákattintottam a panda ikonra az óra mellett akkor a feljövő kezelőfelületen minden piroslott és közölte a maci velem, hogy védtelen a számítógépem mert nincs NET kapcsolat, vagy korlátozott. Csak egy restart hozta helyre a dolgot. Ekkortól már naponta többször ráellenőriztem, a bekapcsolás után azonnal de ekkor még többnyire rendesen viselkedett. Aztán egy idő elteltével és szinte minden esetben újra csak piros lett. Ebben az a legbosszantóbb, hogy ha nem kattintok rá az ikonra és nem akarom megnyitni a pandát akkor semmi sem figyelmeztet erre.
Na ezután, alig volt fent még két napot sem, le is szedtem gyorsan pedig volt hozzá 1 éves Pro licencem. -
KaBuTo666 #35687 Bum hedsát MSE. -
#35686 taskkill parancs? -
kl24h #35685 Nem tudom mekkora hangsúly fektettek arra, hogy egy trójai program ne dobja ki az MSE-t. Az 1 verziót nagyon könnyen kiseperhette a trójai program (ez abban az esetben, ha az MSE nem ismerte fel), olyan könnyen mint akár egy trójai programot az antivírus. -
#35684 Terjeszkedik a Microsoft ingyenes víruskeresője!
Talán egy módja van, hogy gergely átvegye a házigazdaságot, ki kell hívnia Panot egy Kun-ut Kali-Fi eh Pon Farr rituáléra ami élet-halál harcra megy és ha győz akkor övé lehet a házigazda jog.
-
#35683 egyébként kisebb kutató munkát végeztem link szerintem a szavazat nem sokat számit:) -
KaBuTo666 #35682 És az már elég. Csak jelentenie kell. -
kl24h #35681 Akkor én gergely1991 szavazok, azt hiszem KaBuTo666 is egyetért velem, mert a múltkor azt mondta, hogy ...#35625.
gergely1991: eddig van 1 (vagy 2) szavazatod! -
#35675 aki használ panda cloudot annak nem volt olyanja h nem tudja elindítani a konzolt a panda ikonra kattintva a tálcán? -
kl24h #35674 A Norton Power Eraser elég jónak tűnik, de ahogy látom van falcs riasztása is. Van lehetőség a riasztásokat felküldeni a Norton laborba és akkor helyesebb információkat lehet kapni. -
#35672 Ez még a divxpro szoftverbe találtam:D
Ez ugyebár beleszólt a regadatbázisba tehát gépindulásával együtt maga is elindult:D
igen és ez régi(azthiszem 2004-es):D -
kl24h #35671 Szuper!
Érdekes, hogy az eSafe, eTrust-Vet, nProtect, Prevx és a ViRobot nem detektálják, padig ahogy látom valami GATOR féle Adware, az elég régi fertőzés. -
#35670 Virtuális gépre telepítve:) link -
KaBuTo666 #35669 Biztos? -
#35668 G Data -
#35667 Melyik Víruskereső dolgozik a legnagyobb szignatúra számmal? -
KaBuTo666 #35661 Boldog Karácsonyt az itt lakóknak! ;D
-
Evil Varlok #35658 [b]Kelli és Boldi Karit![b/] -
#35657 Srácok, a személyeskedés és a túl sok offtopicot legyetek szívesek hanyagolni. Ha ilyen irányú kiélési hajlamotok van, nyithattok egy topicot a gumiba, és ott látástól mikulásig mehet a dolog. Köszönöm!
Amúgy meg kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! :) -
kl24h #35656 Kívánok mindenkinek