Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jóvanna 😛 Kaspersky Safe run-ban szórakoztam vele, szerintem aszerint változtatja a kinézetét, hogy milyen antivírus van telepítve a gépre. 18.46-os frissítéssel pedig már fel is ismeri Kaspersky. MBAM is ismeri.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az elsõ linkre a válaszom, hogy erre jó, ha van a telepített antivirusban olyan lehetõség, hogy 'Hozzáférési beállítások jelszavas védelme'.

ESS-ben szerencsémre van ilyen lehetõség (is).<#vigyor0><#wave>

Ezt meg honnan szedted össze?
Inkább vírusnak néz ki, mint antivírusnak.
Narxis
Nektek nincs ilyen jó antivírusotok:

Az elsõ linkre válaszolva, csak azt tudom mondani, hogy erre jó a Prevx, mert annak random fájlneve van (ha úgy telepíted) és akkor nincs mit kilõjön a féreg.<#pias>
Nem tudom, ha van ilyen lehetõség a Dr.Web-nek is (gondolok a teljes csomagra).
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
A 2011 is minden bizonnyal free lesz, ez annyira egyértelmûnek tûnt, h eddig rá se kérdeztem sehol 😛 A védelme nagyon erõs, viszont többet kérdez mint egy átlagos antivírus. De ez részben jó, mert nagyon erõs védelmet ad, cserébe egy kis felhasználói tudást igényel.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Köszi a választ! Az új 2011-es is free verzió lesz, errõl van-e valami információ? Ha jól veszek ki az írásod akkor egy átlagos otthoni felhasználónak megfelel védelem gyanánt?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

L7wy
Pár nap múlva jön kis a CIS 2011, azt hiszem kedden, várj addig...
Amúgy Comodo rendelkezik egy nagyon jó sandbox-szal és a defense+-al, így nagyon erõs védelmet képes nyújtani. És az antivírus része is elég jó, és amint beindul széles körben a 2011-es használata, a cloud mûködésbe fog lépni, és gyorsan fog erõsödni az antivírus része is.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy egy átlagos otthoni felhasználónak a CIS megfelel védelemnek? Vagy esetleg a comodo tûzfala + Avast?

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

L7wy
Lájk a hozzászólásaidat, mintha felnõttél volna, vagy csak nagyon jó sört ittál 😛 (Y)

Krystalx
😊 á tudod h nem vagyok én olyan aktív fórumozó h külön topikot nyissak.
inkább dobtam nekik egy üzit.

A tudással nő a kételkedés is...

Doomista
Hát ha Trend Micro fórumján is olvasol ilyesfélét...de akár te is nyithatnál ez ügyben topikot ott, ez eszembe se jutott 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Krystalx
köszi,igen már akartam nekik írni, csak gondoltam rákérdezek itt is, hátha van vki, aki már járt így . micsoda véletlen, de pont ma kezdõdött egy ilyen hiba a Bitdefender-nél is. minden indításnál kiírja h invalid a kulcs, aktiváljam és akkor írja h már aktiválva van és a kulcs is jó. a fórumban már sokan jelezték nekik. írják h ez vmi bug és dolgoznak rajta. :S

Doomista
Promo kulcsoknál ez elõfordul , pl ott volt a kasperskys "akció" még régebben ahol sok-sok kulcshoz lehetett jutni valami party oldalon, kb a felét le is tiltották... Azt ajánlom, hogy a email supportnak írj ez ügyben, meg kell adni a kulcsot és hozzá a nevet, némi szöveg, vagy kérdés...de szerintem erre már gondoltál. Sajnos e világban ezt is bátran megtehetik...support support, ne féljünk tõle, azért van hogy segítsen.
Click

Amúgy meg van hozzá NEM vírusos trial reset..

Krystalx
sziasztok, amikor ma bekapcsoltam a laptopot, kiírta a Trend Micro IS 2010 h nincs aktiválva és nem ok a kulcsom. több mint fél év volt hátra és teljesen legál ( ez ilyen 1 éves promo kulcs ).
mi történhetett ? pár napja is még minden ok volt :S help pls. szokott ilyen lenni h csak úgy letiltanak egy kulcsot ,amit õk adtak ?

Doomista
Semmi, viccnek jó 😄
Viszont ha pár üveg sört lehajtasz, és aztán nézed, már röhögõgörcsöt is kapsz! Szóval valami értelmük van, az emberi tudatalattira hatnak!

gergely1991
Látom mostanság számos hírességgel reklámozzák a terméküket(KAV/KIS= Jackie Chan,most Norton=Haselhoff) hogy uhh de király õ a favorit ezért meg kell vennem ezt is.
Nem értem hogy az ilyeneknek mennyi értelmük van? <#falbav> <#shakehead>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Errõl már írtam egy cikket😄
Egy olyan mocsok vírus mely azt állítja hogy megszeghettél valamit és kell egy kulcs ami "emelt díjas sms-ért" feloldhatsz.
A regeditben nézd meg hogy szerepel-e ilyen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Userinit"="c:\windows\\system32\\userinit.exe,c:\windows\\malware.exe"

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Lõlek! XD

már csak ezek miatt is Nortont veszek!

Narxis
Helyes!

Doomista

Narxis
lol, irtsd le a szemétjét

Doomista
Bár értenél belõle valamit is, nem igaz? 😄

Ez tette velem a csúnya ransomware:Kép.

Narxis
Ez durva, ezért kell a proaktív védelem!

Narxis
<#wow1>

Doomista
Hû. Inkább Furkó, mint az.

Na ezt a Titaniumot gyorsan sikerült kivéreztetni.Ez a szutyvalák zárolta a Windowst.Méghogy küldjek SMS-t egy orosz telefon számra a kódért.VirusTotal.

ESET NOD32 MICRO TITANIUM de csak Commodore 64-en használható.

Narxis
Helyes.

Doomista
Június középtáján merült fel ez a rés, azóta eltelt vagy 3 hónap, javították.

Narxis
Nod Micro Titanium 😄 ilyen nincs is 😛

am. ha jól tudom ezt a súgó rést már foltozták a redmondiak. Tehát mindegy, hogy detektálja a vírusirtó vagy sem, egy rendesen frissített op. rendszeren nem tud kárt okozni.

Azért alattomos,mert a Windos XP súgóközpont biztonsági rését használja ki távolról végrehajtott kódfuttatásra.Erre fogja magát Window héten inditja a media playert kódot futtatni.Én Nod Micro Titaniumot használok.

Narxis
Hát igen, a jó antivírusok detektálják.<#eplus2><#eplus2>

Am. miért alattomos?<#fejvakaras>

És mióta használsz Trend Micro-t? 😄

Alattomos media player exploit.VirusTotal,Kép1,Kép2.

Doomista
Maga az oldala nem vírusos, csak az a packupdate8_328.exe fájl amit rád akar sózni.

VT

RBJ
nekem semmi nem jön firefox alatt. az adott linken.

Linux Mint 13 Cinnamon

qetuol
még mindig nincs a panda cloud pro-hoz okosság?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Jim Morrison
Szerintetek ez virusos?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hali!

Nem választottál rosszul az ESS-el. A legjobbak között van.

Doomista
Mert nem 😄

Miért nem?
Én becsületes és jogkövetõ állampolgár vagyok. Meg aztán a franc aki havonta másolgatja be a magazinos kódokat.<#vigyor>
Nincs nekem erre idõm.
Egyébként nem NOD liszenszet vettem hanem ESS-t.

Doomista
Hát ez szomorú :-(
Helyedben én nem vettem volna a NOD-ra licencet.

<#whatever><#whatever>

Hát igen. Egyre többen váltanak róla át másra. Nálam akkor verte ki végleg a biztosítékot, amikor gondolt egyet és letiltotta a netemet. Mi okból azt nem tudom. Sehogyan sem tudtam kijavítani a hibát, csak egy KIS újra telepítéssel. Pár nap múlva megismétlõdött megint és ezzel lett vége a KIS korszakomnak.

Doomista
Nézd meg...-_-

bmate0007
Lol, ez mi?<#idiota>

nandorb
Akkor mar vedd meg a BF2-est es probald ki ott a Sandbox modot vmi. 200MB😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Borral ünnepelünk 😄

Narxis
AVG a súlyosabb AV-k közé tartozik már régóta, mindegy milyen vas van alatta, szerintem ne keresd az okát mert nem nálad van a hiba.

ESS jó választás! Bár KIS-t elhagyni...hmmm...egyre többen cserélik le... :S