41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Feltetted az MSE2? vagy csak még az MSE1 használod? Milyennek tűnik?
    Látom elég sokmindent használsz védelemként, látom az aláírásodban (ha úgy van gyakorlatilag is).
  • Narxis
    +1
  • kl24h
  • kl24h
    Hát igen...
  • gergely1991
    ismerős dolog:D
    bár windows súgófájlal is lehet böngézni:D
  • KaBuTo666
    Ha valakinek van egy jó programozás tudása, akkor saját maga is tud írni egy saját böngészőt.
  • kl24h
    Nemcsak Internet Explorer-rel lehet internetezni, hanem Windows Explorer-rel is. Van aki csaksem telepít már böngésző szoftvert, hanem használja a Windows Explorer-t, mert az nem Internet Explorer és legalább pont úgy néz ki a menüje, mint az Internet Explorer-nek, persze csak akkor, mikor felnyitottál egy internet oldalt.
  • gergely1991
    gondoltam:D
  • kl24h
    Kitörli egészen az *.exe fájlt, ami az állandó védelemre szolgál, csak az újratelepítés használ.
  • KaBuTo666
    #35677-#35678
  • goodspeed
    Kemény .
  • cvsnl
    de igen! kösz' a válaszokat.
    már szedem is kifele.
  • KaBuTo666
    IE kikapcs de rögtön, azonnal. HIGH MALWARE!
  • Arkon
    Szia!

Szerintem is elég csak magában az AVG. Abban is van kémprogram, meg rootkit védelem.
    Terminator meg (szerintem) jobbára csak ártalmatlan sütiket talál és sokszor kérdez. Nem telepítetted véletlenül a Terminatorban a Clam antivírust is? Mer akkor lehet összeakadása az AVG-vel és ez okozhat ilyen lefagyáshoz hasonló jelenséget.

Szerintem is. AVIRA jobban megérdemelné az első helyet (bármelyik hasonló teszten), de hát itt nem én adtam a pontokat.
  • gergely1991
    Régi szép idők:D
    link
    link2
    link

• Narxis
    Szerintem elég az AVG.
  • cvsnl
    sziasztok. évek óta fut a gépemen az avg és a spyware terminator (free) egymás mellett. nekem eddig megfelelt. nemrég feltettem az avg 30napos változatát. (tele van vele a memória) azóta időnként szinte megáll a gép percekre. tudom, szedjem le. régebben volt nod32, panda, comodo, minden, de egyik sem volt olyan jó mint ezek. egészen eddig.
    kérdésem: kell-e ez a kettő egyszerre szerintetek, vagy elég az avg? vagy mitévő legyek.
  • Narxis
    "összesen hétszer ért el Advanced Plus eredményt - ezt a magas presztízsű minősítést a 14 versenybe szállt antivírus termék közül végeredményben csak négy gyártónak sikerült megszereznie (Avira, F-Secure, Kaspersky Lab és Symantec)."

Akkor nem értem miért az F-Secure kapja, Avira és Symantec a performance teszten is kimagasló eredményeket értek el. Vicces dolog ez a pontozás, nem tükrözi a különbségeket az antivírusok között.
  • KaBuTo666
    Leszarjuk.
  • Arkon
    Fél pont döntött a bajnokok között.

Erre még jött nekem a hab a tortára, mert percekkel ezelőtt kaptam egy e-mailt a "finn mikulástól" (F-Secure) amiben megköszönték a feléjük nyújtott egész éves munkámat és segítségemet, és küldtek egy univerzális, az aktiválástól számított 1 évig érvényes kulcsot ami bármelyik védelmi szoftverükbe jó.
    Kicsit szomorú vagyok most, hogy nem tudom azonnal érvényesíteni, de van egy vásárolt 1 éves ESS-em ami csak jövő augusztusban jár le. Addig pihentetem ezt az ajándék kulcsot.
  • Arkon
    Szia!

Én csak próbára tettem fel néhány napig de annyi is elég volt belőle. Nálam ilyen probléma nem volt, de olyan igen, hogy amikor rákattintottam a panda ikonra az óra mellett akkor a feljövő kezelőfelületen minden piroslott és közölte a maci velem, hogy védtelen a számítógépem mert nincs NET kapcsolat, vagy korlátozott. Csak egy restart hozta helyre a dolgot. Ekkortól már naponta többször ráellenőriztem, a bekapcsolás után azonnal de ekkor még többnyire rendesen viselkedett. Aztán egy idő elteltével és szinte minden esetben újra csak piros lett. Ebben az a legbosszantóbb, hogy ha nem kattintok rá az ikonra és nem akarom megnyitni a pandát akkor semmi sem figyelmeztet erre.
    Na ezután, alig volt fent még két napot sem, le is szedtem gyorsan pedig volt hozzá 1 éves Pro licencem.
  • KaBuTo666
    Bum hedsát MSE.
  • gergely1991
    taskkill parancs?
  • kl24h
    Nem tudom mekkora hangsúly fektettek arra, hogy egy trójai program ne dobja ki az MSE-t. Az 1 verziót nagyon könnyen kiseperhette a trójai program (ez abban az esetben, ha az MSE nem ismerte fel), olyan könnyen mint akár egy trójai programot az antivírus.
  • Narxis
    Terjeszkedik a Microsoft ingyenes víruskeresője!

Talán egy módja van, hogy gergely átvegye a házigazdaságot, ki kell hívnia Panot egy Kun-ut Kali-Fi eh Pon Farr rituáléra ami élet-halál harcra megy és ha győz akkor övé lehet a házigazda jog.

• gergely1991
    egyébként kisebb kutató munkát végeztem link szerintem a szavazat nem sokat számit:)
  • KaBuTo666
    És az már elég. Csak jelentenie kell.
  • kl24h
    Akkor én gergely1991 szavazok, azt hiszem KaBuTo666 is egyetért velem, mert a múltkor azt mondta, hogy ...#35625.

gergely1991: eddig van 1 (vagy 2) szavazatod!
  • qetuol
    aki használ panda cloudot annak nem volt olyanja h nem tudja elindítani a konzolt a panda ikonra kattintva a tálcán?
  • kl24h
    A Norton Power Eraser elég jónak tűnik, de ahogy látom van falcs riasztása is. Van lehetőség a riasztásokat felküldeni a Norton laborba és akkor helyesebb információkat lehet kapni.
  • gergely1991
    Ez még a divxpro szoftverbe találtam:D
    Ez ugyebár beleszólt a regadatbázisba tehát gépindulásával együtt maga is elindult:D
    igen és ez régi(azthiszem 2004-es):D
  • kl24h
    Szuper!
    Érdekes, hogy az eSafe, eTrust-Vet, nProtect, Prevx és a ViRobot nem detektálják, padig ahogy látom valami GATOR féle Adware, az elég régi fertőzés.
  • gergely1991
    Virtuális gépre telepítve:) link
  • KaBuTo666
    Biztos?
  • Narxis
    G Data
  • JoeFromHun
    Melyik Víruskereső dolgozik a legnagyobb szignatúra számmal?
  • KaBuTo666
    Boldog Karácsonyt az itt lakóknak! ;D

• Evil Varlok
    [b]Kelli és Boldi Karit![b/]
  • [NST]Cifu
    Srácok, a személyeskedés és a túl sok offtopicot legyetek szívesek hanyagolni. Ha ilyen irányú kiélési hajlamotok van, nyithattok egy topicot a gumiba, és ott látástól mikulásig mehet a dolog. Köszönöm!

Amúgy meg kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! :)
  • kl24h
    Kívánok mindenkinek

<span style="color:red"><span class="bb-style-bold"><span class="bb-style-medium">Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!!!</span></span></span>