Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ESS-ben szerencsémre van ilyen lehetõség (is).<#vigyor0>#vigyor0><#wave>#wave>
Inkább vírusnak néz ki, mint antivírusnak.

Nem tudom, ha van ilyen lehetõség a Dr.Web-nek is (gondolok a teljes csomagra).
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Amúgy Comodo rendelkezik egy nagyon jó sandbox-szal és a defense+-al, így nagyon erõs védelmet képes nyújtani. És az antivírus része is elég jó, és amint beindul széles körben a 2011-es használata, a cloud mûködésbe fog lépni, és gyorsan fog erõsödni az antivírus része is.
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Az lenne a kérdésem, hogy egy átlagos otthoni felhasználónak a CIS megfelel védelemnek? Vagy esetleg a comodo tûzfala + Avast?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
inkább dobtam nekik egy üzit.
A tudással nő a kételkedés is...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Click
Amúgy meg van hozzá NEM vírusos trial reset..
mi történhetett ? pár napja is még minden ok volt :S help pls. szokott ilyen lenni h csak úgy letiltanak egy kulcsot ,amit õk adtak ?
Viszont ha pár üveg sört lehajtasz, és aztán nézed, már röhögõgörcsöt is kapsz! Szóval valami értelmük van, az emberi tudatalattira hatnak!
Nem értem hogy az ilyeneknek mennyi értelmük van? <#falbav>#falbav> <#shakehead>#shakehead>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egy olyan mocsok vírus mely azt állítja hogy megszeghettél valamit és kell egy kulcs ami "emelt díjas sms-ért" feloldhatsz.
A regeditben nézd meg hogy szerepel-e ilyen:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Userinit"="c:\windows\\system32\\userinit.exe,c:\windows\\malware.exe"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
már csak ezek miatt is Nortont veszek!
am. ha jól tudom ezt a súgó rést már foltozták a redmondiak. Tehát mindegy, hogy detektálja a vírusirtó vagy sem, egy rendesen frissített op. rendszeren nem tud kárt okozni.
Am. miért alattomos?<#fejvakaras>#fejvakaras>
És mióta használsz Trend Micro-t? 😄
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem választottál rosszul az ESS-el. A legjobbak között van.
Én becsületes és jogkövetõ állampolgár vagyok. Meg aztán a franc aki havonta másolgatja be a magazinos kódokat.<#vigyor>#vigyor>
Nincs nekem erre idõm.
Egyébként nem NOD liszenszet vettem hanem ESS-t.
Helyedben én nem vettem volna a NOD-ra licencet.
<#whatever>#whatever><#whatever>#whatever>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life