Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
<#wow2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Vazzeg!! Visszamásoltad az én képemet? <#guluszem1><#vigyor>

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nem használom már a KIS-t. Még nem telt le a két éve, de már elõbb leszedtem mert több gondom is volt vele. A 2011-es meg nálam még annyira sem jött be mint a 2010-es KIS.
Megvettem az ESS-t egy évre, de most kipróbálom az AVG IS-t. Addig tettem fel amíg nem jön meg az ESS liszensze. Közben megjött de hagyom még pár napig fent. Ez az AVG is tetszik de sokszor nagyon belassítja a gépet és nem tudom az okát, hogy miért.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Mutattál egy képet sandboxie-ról, gondolom fel van telepítve a gépedre. De úgy tudom Kaspersky-t használsz, ezért kérdeztem, hogy miért használsz sandboxie-t?

Vagy googléztad a képet vagy több géped vagy mi?<#fejvakaras>

Doomista
AAAAAAHHHHHH MMMMYYY EEEYYYEEEESSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tévedés. Kép.

Hol van?
Nem látom ...<#vigyor>

De most hogy jön ide a Kaspersky?

Narxis
<#wow1><#shakehead>

Doomista
Mert nem Kasperskyt használ, hanem Avirát. <#nevetes2><#nevetes2><#gonosz1><#gonosz1>

Narxis
Akkor már módosíthatod is az aláírásod.

Narxis
Te miért használsz ilyet mikor ott van a Kaspersky homokozója? <#fejvakaras><#vigyor>

Doomista
Csak mert jó pár napja gondolkodom azon, hogy lehet én is ráállok a sandboxie alól futtatott FF-re, noscriptnek meg viszlát. <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Igen.
Bár azt nem tudom, hogy miért ide a kérdés, ennek a topiknak a témájához.<#fejvakaras><#vigyor>

Doomista
Valaki itt használ Sandboxiet FF alá ?

gergely1991
Elfelejtettél karbantartást csinálni rajtuk😄
Idõnként újraindíthatnád a rendszer-visszaállítást törli a sok felesleges pontokat amiket nem is használsz fel.A temp mappákat is megnézhetnéd(nem csak a profileban)😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Valószínûleg egy kis idõre leállhatott a oldal(biztos karbantartottak)
Ezt onnan veszem hogy mikor behoztam a topik szabályzatot akkor a hagyományos nem elérhetõ az oldal féle lapot hozott be a böngészõm.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy
Hát így értelmezve igen, nem valós hatékonyság... Azt hittem, meg szerintem mások is, hogy a virtualizált rendszerre gondolsz.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

bmate0007
mosmá' van<#idiota>

Pano
mirõl beszélsz?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

He, hol a banner?
Narxis
jaja, K IS THE KEY, KASPERSKY! 😄

gergely1991
Figyelem!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
+18 azoknak akik értik az angolt XD
http://www.youtube.com/watch?v=0D-Ygt-uSzM

bmate0007
ajj istenem<#idiota>

Doomista
Véletlen nézhetnek 😄 Nem kell ahhoz direkt megnézni 😄

nandorb
😄

Kaspersky van fent?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Atlag usernek az a lenyeg hogy virus ne legyen,es ne is riasztgassa ot 1antivirus szoftware.Haver 4honapig hasznalta az XP-t semmien lassulas nelkul film letoltesre es jatszasra. Utana cserel winfost. Vannak olyan emberek akiket nem erdeklik az ilyesmik es akar 4-5evet is 1 XP-vel kibirnak. Csak en nem ertem meg KIS fel friss XP-re v 7-re es lelassul az egesz OS 1-3honap alatt fullosan hogy a jatek szagat a vegen. A registry cleaner meg faszt se segit.

Narxis
Szerintem õk nem néznek ilyen videókat, felrakják az elsõ eléjük kerülõ free antivirnyákot és kész. download.com-on avg, avast és avira ingyenes verziói vezetnek letöltés toplistán.

Doomista
Igen, de ezeket az érdekességeket egy átlag user nem veszi észre.

Narxis
Nyilván 10 link nem reprezentatív, itt inkább az az érdekes, hogy mit csinál az antivírus az olyan kártevõkkel amire nincs szignatúra, pl. az AVG egy csomót beengedett, aztán késõbb az Identity Protection riasztott rájuk és a teszt végén és egy reboot után már semmilyen kártevõ nem volt a gépen. Nem gondoltam volna, hogy az AVG-nek ilyen jó ez a viselkedéselemzõje.

gergely1991
linkeket feltölteni a VT-re <#idiota><#taps>

Doomista
Az a "teszt" arra épül szintén, mint a legtöbb youtubes azthiszihogynagyszakemberpedignem user "tesztje", hogy pár linket megnyit majd megpróbálja letölteni és futtatni a kártékony kódot tartalmazó fájlt egy kiválasztott antivírussal/okkal... mivel ebben a tesztben a BitDefender több vírust tartalmazó linket blokkol, azaz 1 db-bal többet blokkol, attól még nem fogja azt jelenti, hogy hatékonyabb antivírus mint a Nod, mivel pár linkel ezt nem lehet eldönteni, ezért NEM a valós hatékonyságát sugallja az antivírusoknak az ilyesféle "tesztszemetek"...lehet hogy nekünk ez egy egyszerûen már teljesen normális és felfogású dolog, mert mi beleástuk magunkat ebbe az egészbe, de ha egy egyszerû hozzá nem értû user fejével nézzük és szemléljük ezeket a dolgokat, akkor könnyebb agymosást kapnak, nem hiába töltik le ezer számmal a rogue-fake antivírusokat, hisz az oldalon csodálatosan kiírják/megmutatják még csillogó villogó képekkel is, hogy milyen díjakat "nyert", hogy miért ilyen jó, szép dizájn, és már is be van etetve teljesen az ember...amúgy meg ez a linkelõs antivírusos tesztelõs youtubes dolog kezd elterjedni, már nem 1 vagy 2 vagy 3 ember csinál ilyen tesztszemeteket...persze jönnek a -great-awesome-wow- commentek a tudatlan userektõl, ezek éltetik a "tesztszemét" készítõit akiknek túl sok a szabadidejük 😄

L7wy
Miaz hogy nem valós hatékonyság?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

<#eplus2><#shakehead><#vigyor>

Doomista
Nem írtam olyat. <#whatever><#gonosz1>

Doomista
Betartom, de az aláírásomban szereplõ mondatot akár 1 évvel ezelõtt is kiírhattam volna, mivel azóta nem használok mellé más kiegészítõ védelmet.

Doomista

Yoda001
már egy jó ideje csak avira premium + win7 tûzfala van<#whatever>
nade kicsit visszaolvasva látom itt a security suite-ot is.. megérné arra váltani? mert eddig nem volt semmi gond, régebben még ezek mellé ott volt comodo is, hijackthis meg mindig megvan, ha valami gyanús. ja igen, még itt az immunet protect is... szerintetek?
premiumhoz ilyen külön beállításokat használok, szóval például keresésnél mindent keres, fájlméretek is átírva nagyobbra, stb.. ezeknek beállítását majd ugyanott találom, vagy nem biztos?<#idiota> esetleg képekkel erre is van valami beállítós dolog? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

L7wy
Miaz hogy nem valós állapot?

Narxis
Már nem annyira.

Te is betartod, amit az aláírásodban írtál?
Tehát APSS és más semmi scannelõ program (persze aminek nincs aktív védelme)?
Doomista
Mert az ilyen jellegû tesztek az antivírus nem valós hatékonyságát alapozzák meg.

L7wy
Miért? xD

Doomista
Hát akkor szintén szart se ért a teszt :-)

Doomista
Kaspersky sokkal bugosabb.

gergely1991
avira indítópultján a configuration>general>security> product protection> protect processes from unwarted termination(vagy mindkettõt) kipipál(ideiglenesen) majd ok

nandorb
2 virtual gepen futatja...

L7wy
Ha jól látom ott van virtualbox jele a tálcán, tehát 2 virtualizált OS