Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Taníccs mestör!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ötlet:Link.

Már nem nagyon vevõdik észre erõs gépen.
Nálam csak 3060 MHz processzor, 1.5 GB RAM van és már nagyon szuperül megy a gép. Ezelõtt csak 512MB RAM volt, de akkor már érzõdött a lassulás.

Valami ötlet erre?
Jó lenne tudni, hogy még mindig bika erõs gépnél is erõsebb kell-e hozzá és annyira fogják-e a gépet mit az elõdeik? (pl.: 9-es AVG)

Lánclevelek küldõinek tanfolyama:Link.

gergely1991
Bár nekem is Symbian OS-os telefonom van de nem ugyanaz a márka/típusú készülék 😄
Hülye annyira nem vagyok hogy tel számot adjak meg ilyen hülyeséggel😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista

nandorb
Mit blockolhat a KIS 9-es 2010-es, NFS:World ami miatt nincs multi ha kikapcsolom a KIS-t megy. Pedig az egesz foldert beraktam hogy ne scanneljen semmit se.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Ilyen útra térek én is ha nem hagyom abba a sok offolást?

Doomista

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Úgy sajnálom 😞 Holnaptól nem iszok több alkoholt!

Hali!

Kettõ még kimaradt. #34582/#34583

Pano
Legközelebb moderátornak fogok szólni és nem én fogok törölgeni. Kib*szottul elegem van ebbõl.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista
Nem.

Rising és ViRobot!

bmate0007
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
comodo és panda?😄

Doomista
Ha most nagyon rosszkedvem lenne, akkor rendesen letolnám az egyiket, mint egy vérbeli kritikus.

Doomista
Most csalódtam kettõ antivírusban! <#oooo><#oooo>

Látom a loader.exe-t, ami már 2 hónapja (lehet több is) megjelent, egyesek még mindig nem detektálják. A lenti listában szerepelnek, azok az antivírusok, amelyek nem detektálják.

Comodo
eSafe
Fortinet
Panda
Rising
ViRobot
Narxis
Már megint Doom volt, javaslok neki valamilyen büntetést.

gergely1991
tudtommal ugyanott marad a backup nem szól bele a boot sectorba.....

RBJ
Csókolom.
lehet hülyeséget írok de felteszem.
mint említettem a múlt héten csináltam egy rendszerbackup visszaállítást.
Teszem fel ha mondjuk a boot sectorba befészkeli valami lekvár magát akkor hiába a rendszer fileok visszaállítása akkor is ott marad a lekvár a intító szektorban ha jól tippolom. <#zavart1>
csak érdekességképpen tettem fel a kérdésemet.<#ravasz1>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Most látom csak, hogy már megelõztél!
<#wow2><#fejvakaras>

Ez az ArcaVir elég jól haladott, mert már Linux-os verziójuk is van.
Doomista

Oké 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

He? Nem ismerjük egymást 😄

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Narxis
Elõfordul, hoppácska.<#smile>

Pano
goodspeed: Örülnék, ha tiszteletben tartanád más ember tapasztalatait és véleményét, nem pedig lehülyézni, csak azért mert mást gondol. Köszi!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista

Doomista

JoeFromHun
Annó kipróbáltam az MSE-t de olyan helyre is nyúlt ahová én nem kértem,h nyúljon... PL: Update,tûzfal , biztonsági központ..
És lezúztam.
Nem nyert!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Narxis

Narxis
Hallottam, ratyik.

JoeFromHun
Róluk:http://www.arcabit.com/

Hallottatok már valamit.. ma találtam úgy böngészés közben 😊

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

RBJ
nem igazán használok email kliens t. sõt nem is nagyon email ezgetek.<#pias>

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista
Abból a kicsibõl lesz pár év is. <#eplus2><#eplus2>

Narxis
Elolvastam párat, legtöbb már 1-2-3 éves írás, biztonságban biztos nincs különbség, inkább kényelemben, no meg igen, Thunderbird ingyenes.

Most feltettem TB-t, tetszett, hogy gyorsan és jól beállította a gmail, hotmail és freemail fiókjaimat, gyorsan indul, átlátható a kezelõfelület mint Outlook-nál. Használom egy kicsit aztán meglássuk mennyire jó.

me and a monkey
Erõs túlzás az Outlook-ra ilyet írni a 2007-es verzió óta és fõleg a 2010 megjelenése óta.
Az egyetlen hátránya, hogy pénzbe kerül.
A Thunderbird is nagyon jó és a mi a lényeg: ingyenes.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Doomista
Nem.

Ilyenkor milyen jól jön a WOT.
Még csak fel sem kell tölteni VT és egyéb oldalra. Idõt spórolnak ezek a fasza FF kiterjesztések.

Valaki használja ezt a programot?
Doomista
Nem akarok 1 oldalt leírni, így ehhez a megoldáshoz folyamodtam, de megéri belenézni az elsõ oldal találataiba.

Valamilyen Email Protection van benne, csak én nem használok Outlook Express-t (vagy mást), ezért nem tudok véleményt mondani.
Doomista
Túl durva volt, inkább töröltem 😄DDD

Narxis
Egészségére!!!!444négy

Narxis
Oszt minek? Nekem teljesen megfelel a az Outlook 2007, de lehet mindjárt felteszem a 2010-est.

Ha már amúgy is fent van nálam az Office akkor nem teszek fel még egy levelezõklienst.

Doomista
Tudom hogy azért nincs, mert félsz a sok fajta fenyegetéstõl, de van egy nagyon egyszerû módszer a védekezésre!

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#vigyor1><#vigyor1>