Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
+1

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nekem meg még internetem sincs ...<#bee1><#nyes>

Doomista
Nem használok levelezõ programot...pár év múlva fogok, de ha most használnék, akkor természetesen a Mozilla Thunderbird ikonja virítana a rendszeremen 😄
Gmail-t használok, de ezt már mondtam nem egyszer, és megvagyok vele elégedve teljes mértékben, fõleg nem rég jött pár újítás rá, ami számomra hasznos célt szolgált. Gmail +1 most.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sziasztok!

Egy fontos kérdésem lenne!
Egyik ismerõsöm szeretne a hétvégén net-en vásárolni bankártyával. De lehet a gépe vírusos. Milyen programot ajánlotok amit elõtte futtasson le, hogy mindenféle adathalász programot leirtson a gépérõl?

Válaszotok elõre is köszönöm!

LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es

+1

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyáltalán már azt sem értem, hogy van még ember aki a 21.-ik században még õskövület Outlook-ot használ, amikor ezerszer jobb és többet tudó levelezõprogramok vannak.

L7wy
+1

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
+1

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
helyedben elfelejteném a Outlookot inkább ezt használnám

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Nem értem hogy a egyik telepítõ minek kér személyes információkat😄
sokan még válaszolnak ráXD
Néhány program gondolom orosz volt😄

Narxis
<#falbav><#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
há jah 😄

Doomista
4GB RAM manapság már alap...😄

Doomista
L7wy
Igen, "teljeskörû" védelmet ad, de csak ugyanannyira mint a többi, vagyis kicsit jobban <#taps>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
Ja és ne pofázzon feleslegesen a vírusirtó, csendben, védjen a háttérben, utálom mikor 3-szor képes rákérdezni egy legális program indítására, hogy akkor az most biztos tuti-e elakarom-e indítani?

Narxis
Jó valamennyire védjen is, de igazából a gyanús fájlokat mindig feltöltöm valahova(virustotal, threatexpert, anubis stb.) vagy megbízható helyrõl töltök, szóval odafigyelek mindig, így nem az az elsõdleges, hogy ultraszuperdurva védelmet adjon hanem, hogy mennyire terheli a rendszert, mennyi idõ amíg elindítok pl. egy winampot stb.

Egy Malwarebytes Pro, WinPatrol Plus és Keyscrambler Premium mindig fent van, mindegy milyen vírusirtót használok. 😄

Ez a Norton egész jó, talán a Vipre egy hajszálnyival "könnyebb" a rendszeren, de nincs benne antispam(Outlook 2007-et használok 4 e-mail fiókkal, szóval valamennyire fontos ez is) és valamiért amikor frissíti magát akkor csontrafagyasztja a gépet és sokáig tart.

Avast teljesen problémamentes volt, de kicsit zavaró, hogy csak naponta 2-szer frissít és mintha nem mûködne a viselkedésblokkolója és boot time védelme 64biten, antispamja se tûnt valami jónak.

Amúgy tetszett, mert ezt leszámítva teljesen bugmentes volt és nagyon kicsi rendszerigényû.

gergely1991
"Nem foglalkozok má én azzal, hogy melyik teszten ki hogyan szerepelt, ne fogja a gépet aztán kész. 😄"

Légy üdvözölve a klubomban😊
Csak tedd hozzá hogy védjen is(legalábbis próbálkozzon) a hülyeségeid ellen😄

JoeFromHun
Ezzel én is tisztában vagyok csak szerettem volna tudni,hogy miben merül ki az ingyenessége. Magyarul abban,hogy szinte akár fel se rakjuk az ingyenes verziót.
Pedig jónak tûnik.. 😞

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Jakuza001
Teljeskoru vedelmet semmi sem tud. 😄

Narxis
Csak valamelyik fizetõs társa tudja.

Narxis
Igen ha 1GB vagy kevesebb van, de afelett már felesleges azon vitázni, hogy most átlagosan 20, 50 vagy 100MB-ot fogyaszt... 😄

JoeFromHun
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy ez a CIS 5 ami most jött ki.. ez biztosít teljeskörû védelmet vagy azt csak valamely fizetõs társa tudja?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

gergely1991
ne feledd azért a ram is számít😄

Ha 1 GB felül van a RAM, akkor egyetértek veled, amit a #34489 hozzászólásban írtál le.
Szerintem a Vipre és az Avast között kell keresd a különbséget.
A NIS jobban fogja fogni a gépet szerintem, csak az a helyzet, hogy csak 512 MB memóriával lehet a legjobban megállapítani, hogy a 3 közül melyik fogja a legkevésbé, mert lehetnek nagyon közel a különbségek.
2010.09.21: Gideon kódja
Narxis
nem a RAM használatot kell nézni hanem a CPU és a HDD használatot... 😄

Doomista
Vegyél le belõle 2 GB-t, és teljesen megfoglak érteni, de míg 4 GB RAM-od van, addig biztos hogy nem. <#banplz><#idiota>
Amúgy most sikerült teljesen lefárasztanod így korán reggel, e hajnali idõkben...😄

Narxis
4GB

Doomista
Mennyi RAM-od van?

Narxis
Vigasztalja az, hogy én is most Norton Internet Security 2011-et használok... 😄

Igazából keresem, hogy melyik fogja a legkevésbé a gépet e 3 közül: Vipre Premium, Avast IS 5, NIS 2011.

Nem foglalkozok má én azzal, hogy melyik teszten ki hogyan szerepelt, ne fogja a gépet aztán kész. 😄

Doomista
goodspeed meg fog sértõdni :-(

Doomista
<#bohoc><#bohoc> A MSE-t nem ártott volna kikapcsolni, mivel bekavart a "tesztbe"...😄 De látom a módszerén is változtatott. <#bohoc><#bohoc>

Narxis
Meg se kell néznem, hogy tudjam a Comodo jobban szerepelt ebben a videóban amit a "szakértõ" languy99 készített. xD

L7wy

Doomista
Franc se tudja, de egy-két X-es svchost.exe mellé már született felhasználó által beírt komment, miszerint tiszta Win7 "folyamat".

gergely1991
egyáltalán frissítik a webhelyen az információkat?😄

Doomista
És ha megint ilyen lesz? Nem tudjuk/nem tudod mitõl lett ilyen...

RBJ
mindegy. ne birizgálja az elmémet inkább csináltam egy rendszer visszaállítást az acronis csal. így tuti kezdeti friss a rendszerem.

Linux Mint 13 Cinnamon

Doomista

És akkor #34390?
Doomista
Sosem volt fent a rendszeremen.

Narxis

Narxis
<#hawaii><#hawaii>

Eleged lett a Zone Alarm-ból?
Doomista
lol...ugyan az van nálad mint nálam és L7wynél. Sok X, azaz sok svchost.exe fájl...ne foglalkozz vele, nem vírus.

Doomista
Fasza 😄 0 MB-ra, azaz 1 MB méretû fájlra se várjak 60 másodpercet 😄

RBJ
itt a hijackthis elemzés sörök kedvence.

elemzés

Linux Mint 13 Cinnamon

<#duhos2><#papakacsint>

Doomista
De tõlem letöltheted a bétát is. XD