Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RBJ
mibõl gondolod hogy a avg tuneup butitott auslogics termék.
megtaláltam , hogy tényleg auslogics termék de milyen funkciok nincsenek benne amik a bootspeedbe van ?

Linux Mint 13 Cinnamon

Én a NIS-nél a trial reset-et csak arra használtam, hogy miután letörõltem a saját Uninstall-jával a NIS-t, akkor a trial reset kitörõlte a NIS által hagyott egyes szemeteket, hogy mikor újratettem, megint az én esetemben 90 napot írt ki.
Nemcsak az AVG Free, hanem a többi is tud magyarul (AVG Antivirus, AVG Internet Security és még lehet a többi is).
Mi lett nálad a valamikori Avast Internet Security-val?
Váltsál Vipre Premium-ra, ha méggyorsabb gépre vágyódsz.
Nem kisebb a gépigénye mint a Vipre Premium-nak.
lck
Hát például:
A gyártó oldalán csak XP-ig vannak driverek ( Asrock K8Upgrade-NF3 )
A Vista és 7 is felrak hozzá mindent. Tehát ismeretlen eszközöm nincs.
Utána mindkettõhöz felteszem ugyanazt a Radeon HD AGP-s drivert.
És például most az új Lara Croft játéknál. A Vistán maximális minõség beállításnál megy ugyanannyi képkockával, mint Sevennél ha közepesre teszem a minõséget. Most akkor mit tehetnék a driverekkel ???
De ez csak egy eset.
Ezt egyébként én sem hittem volna. Amikor kijött a Vista annak idején ugyanezzel a géppel még az egeret is szaggatta. Az új Sevennel minden jobban ment kezdetben. Aztán a Vista SP2 és más updatek óta megfordult a dolog.
Csak szerintem most már az MS sem reklámozza azt hogy egyes hardvereken jobb a Vista a Sevennél, mert már a hetet nyomatja bele az agyakba.
L7wy
Nincs az az isten, hogy vista gyorsabb, ott valami driver gond van akkor szerintem... Tudom, mert hasonló konfigom van 😛

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem vernéd el minden hétvégén töménytelen mennyiségû alkoholra, akkor már rég meglenne az új alaplap !!!!! 😄DD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
Ha új alaplap, akkor már új gép kell egyben. Ahhoz meg lé kell. A szegénység meg nagy. De persze egyszer majd valahogy...
Doomista
Én nem azt mondom, hogy Win7 Win7 Win7...hanem azt, hogy ideje fejlõdni a korral, azaz újabb alaplapot tessék venni, és így tovább 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
ENNÉL A GÉPNÉL.
lck
Teljesen mindegy milyen verzió, volt már fenn home, prof, stb. 32 és 64 bit Seven bõl és Vistából is. Természetesen a legfrissebb driverekkel. Mindegyiknél ugyanaz a helyzet.
Ez ugye egy kb 5 éves alaplap régi nforce vezérlõvel és ATI Radeon HD2600-as AGP-s kártyával.
Amennyire infókat találtam azért jobb Vistával, mert a Vista a régi Nforce-os vezérlõket, meg az AGP-s vidokártyát jobban támogatta még. Seven meg már nem annyira. Észreveszem ezt a videokártya teljesítményben ( sõt minõségben ) és fájlmásolásnál is. Annyi hogy a Vista tovább bootol be és több helye eszik, ( meg talán csúnyább ) - de minden másban jobb.
Azért ne tántorítsd a népet a Win7-tõl, mondjuk nekem érthetetlen miért volt gyorsabb a Vista. Melyik verziót használtad Win7bõl, Vistából?
lck
Az utóbbi idõben kb 1 hónapot jelent.
Elõtte NOD fenn volt kb. 27 percig. Aztán visszaghostoltam, mert nem jött be. 😊))

Éppenséggel nálam a gépigények, érzésre:
( 1-es a legkevesebb )

1. AVG free: kevés RAM ( 17 Mega ) - gyors bootolás - gyors programindulás - gyors NET
2. NAV 2011: kicsit lassabb programindulás ( leszedtem mert trial resetben nem bíztam )
3. Avast 5 free: kicsit lassabb programindulás és kicsit lassabb NET ( leszedtem mert untam )
4. CIS5: lassabb windows boot - lassabb programindulás. ( leszedtem hogy AVG-t kipróbáljam )

/ 1 magos AMD Athlon64 2800+, 2 Giga RAM, Vista /
Mielõtt Win7-eznétek: Ez a konfig Vistával jobban megy.

A NOD akkor most hol van? <#sir>

lck
Nem baj - úgy látszik lesüllyedtem a szintjére 😊
lck
Én mindig unalomból cserélek vírusirtót 😊)
Ugyanis még egyikkel sem sikerült megfertõzõdnöm, akárhogy is akarom. <#idiota>
Doomista
Jó pár ok miatt húztam újra, például hogy Kernel hibával küszködtem és néha leállt a rendszer ok nélkül. Meg ugye volt ez az svchost.exe problémának mondható nem probléma, amiért letöltöttem halom antivírust, rendszer és registry tisztító-karbantartó szoftvert, csak hogy tisztázzam magam és az Avirát, de végül Win7 hiba volt az oka, így megmaradt a becsületem. De ez azért megszennyezte a rendszert, meg egy temp ürítést is végeztem valami szar programmal, ami nem volt jó ötlet.
De most minden a legnagyobb rendben van, az új WLM is kijött, ami tetszik.
--
Valakinél igen, valakinél nem. De sok rokonom, családtag az Avirát használja, és sehol nincs probléma, így számomra a bugos Avira csak egy sorscsapást jelent mások számára 😄

Viszont nálam egyáltalán nem bugos, nálam tökéletes mûködik, nálam minden rendben van, ezért nálam ismételten védelemként szolgál.
Viszont ennek van egy hátránya, hogy kicsit unom és úgy érzem hogy lehet váltani kellene valami másra de valahogy nem tudom elszánni magam erre a cselekedetre.

Narxis
AVG PC Tune Up egy lebutított Auslogics termék.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lck
Akkor mér húztad újra ?
Avira nem lassítja a netet ? - valahol olvastam.
Doomista
Tegnap húztam újra a Wint, Avira SS van csak fent mint mindig, és rohadt gyors a gép mint mindig 😄

lck
Azokat én sem raktam fel. A cloudjukról nem tudok semmit.
Igazából csak azért raktam fel hogy megnézzem mennyire sz@r 😊 Sosem voltam AVG-párti.
Aztán most egyenlõre fenn marad. Nem tudom hogy önmagában is ilyen gyors e vagy a rendszer optimalizálójuk ennyire jó. De tényleg rohadt gyors lett a gép. Mondjuk új a win.
Semmi más nincs mellette. Esetleg majd felrakok egy Malwarebytes-ot és egy SAS-t eseti ellenõrzésre.
bmate0007
Nekem is tetszik.😊 Mid van még mellette? És a cloudjukról te tudsz valamit? A toolbart, safe search-t, link scannert nem raktam fel. Lehet ahhoz tartoztak volna?

lck
Igen.
Ez az AVG Free 2011 tud magyarul is?
lck
Én is.
Egyenlõre annyit megállapítottam hogy nagyon kicsi a gépigénye.
Az általam az utóbbi idõben kipróbált védelmek közül érzésre ez a leggyorsabb. ( Avast5, CIS5, NAV2011 )
És ha már AVG, feltettem melléje az "AVG PC Tuneup 2011" -progit. Ez egy rendszer optimalizáló + karbantartó cucc. - Hát mit mondjak : szárnyal a gép 😊)
bmate0007
Én most AVG Free 2011ezek😄

RBJ
Én is csak azért raktam fel Nortont mert meguntam a KAV hülye bugjait.
Egyenlõre tetszik a NAV könnyû és finom.
De ha megszûnik a KAV bugja akkor lehet visszateszem.
valamiért még mindig hiányzik.<#zavart1>

Linux Mint 13 Cinnamon

RETROB0Y
Én fel is raktam a magyar Norton Antivirus 2011-et a most szerzett 180 napos cd-kulccsal XD

Egyenlõre teccik a cucc.

Majd kiderül mennyire jó ez

Narxis
A 2009-es verziót az alapoktól kezdve újraírták, azóta a legkisebb "étvágyúak" közé tartozik.

JoeFromHun
A Nortonnak még mindíg olyan nagy étvágya van mint régen? 2005 óta én nem nyúltam a Nortonhoz.. persze kíváncsi lennék ,h mi változott a felületen kívül.
Mert annó 10percig tuti nem kellet a géphez nyúlni.. amíg a NIS le nem nyugodott.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Doomista
A Nortonnak fail, nem a felhasználónak :-)

Narxis
Ebbe mi fail? Inkább örülni kellene, hogy ingyen van, Aviránál nem fail a 3 hónapos kulcsok korlátlan használata? 😛

Narxis
Csinálsz egy Norton accountot, kell hozzá egy e-mail cím és egy jelszó, felteszed a 180 napos Nortont, megcsinálod az accot, aktiválod, leszeded a régi Nortont(removal tool-al ajánlott) aztán felteszed az újat, e-mail címmel és jelszóval belépsz,kész. Van amúgy Box reset, azzal még egyszerûbb. 😊

RETROB0Y
Hello

Ezt hogy tom mgcsinalni?

Hogy tom regelni a cd-kulcsot?

Doomista
Norton fail 😊

RBJ
ebben mi a nagy kunszt. tessék régebbi 180 napos promos nortont keresni feltelepíteni regelni a norton accountba. aztán uninstall majd felrakni a legfrissebb norton 2011 és az accountba szereplõ serialal aktiválni és az új norton nocsak 180 napos lesz. ki nem hiszi járjon utánna.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
Name Type Last Updated Discovered
Backdoor.Darkmoon!gen Trojan 09/29/2010 09/29/2010
Packed.Vmpbad!gen4 Trojan Virus 09/28/2010 09/28/2010
Bloodhound.Exploit.224 Trojan Virus 09/27/2010 09/27/2010
Trojan.Zbot!gen12 Trojan Virus 09/23/2010 09/23/2010
Trojan.Skintrim!gen3 Trojan 09/22/2010 09/22/2010
Infostealer.Mimipa Trojan 09/21/2010 09/21/2010
Infostealer.Nimkey Trojan 09/20/2010 09/20/2010
Trojan.Sasfis!gen3 Trojan Virus 09/19/2010 09/18/2010
W32.Ackantta!Dr Trojan Worm 09/17/2010 09/17/2010
Trojan.FakeAV!gen40 Trojan 09/16/2010 09/16/2010

Doomista
Doomista
Én legalább beleadom néha az érzelmet is 😄DDD

Belinkeltem, mert másabb fogalmazás volt...
<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Doomista

Narxis
A fizetõs Avirát kell megújítani 3 havonta, erõforrásigényben szerintem egyenlõek, mindkettõ kevéssel is beéri. Az ingyenes Avast végülis nem rossz, de ha nem riadsz vissza tõle akkor érdemes a Pro-t vagy IS-t beszerezni a sandbox miatt ami mûködik 64bites rendszeren is és támogatja az IE-t, Chrome-ot, Opera-t és Firefox-ot is. Avast gyorsabban scannel mert az elsõ scan után már csak azokat a fájlokat vizsgálja újra amikben változás történt, Aviránál nem tudom, hogy van-e ilyen illetve Avast viselkedésblokkolója 32biten talán hatékonyabb.

KranaZoli
Hi!

Átolvastam pár hsz-t, ill. rákerestem az Engem érdeklõ Avira ill. Avast szavakra. Régebben McAfee VirusScan-t használtam, aztán áttértem az MSE-re, de annak az on-access scanner-ét Én túl lassúnak találtam.

Aztán javaslatra felpakoltam az Avast-ot gépre, notira meg az Avira-t.

Avast 1 éves free liszensz, Avira-t ha jól vettem 3 havonta meg kell újítani. Ez utóbbit jól értem?!

Avast-nak a Spyware védelmérõl olvastam negatívumokat. Erõforrás igényben melyik a kisebb?! Melyik éri be kevesebb erõforrással?! Ill. ez az ominózus on-access scanner melyiknél, milyen?! 1 szóval, melyik a jobb?! Melyik lehet a jobb választás?!

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Narxis

gergely1991
Omg, legközelebb olvasd át a topikot mielõtt linkelnél-.-<#falbav>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)