Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
liszenszem
Most nemtom melyiket is használjam XD
Akkor én is felrakom a normál Anti-Virus 2011-et
Még van kb 1,5 éves kulcsom hozzá XD
Black7Seven
Én most tettem fel, kép alapján tartalmazza.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Aki használ jelenleg AVG Antivirus Free-t, mondja meg legyen szíves, hogy tartalmazza-e az Identity Protection modult is? (Mert mintha csak a fizetõsben lenne aktív ez a modulja.)
Ha lehet akkor kérnem, egy képet is tegyen be a felhasználói felületrõl.
Köszike.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Gergely
Mijjaza furkó?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Pl. a Vipre Antivirus Premium nekem tetszik elvileg, mert nagyon keveset használ a RAM-bol, ahogy láttam mintha kevesebbet, mint a CIS. Az *.exe-k futtatásakor egy kissé leellenõrzi.
A védelmét még nem volt lehetõségem letesztelni.
Egyelõre maradok az AVG IS-nál.
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
<#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#idiota>#idiota>
Jah, értem :-)
(Avira szerintem jobb)
😄DD
Inkább a 3 havonta történõ újra regisztrálás végett például. 😄 64 bit-es natív támogatás. Erre kíváncsi vagyok.
Arról foggalmam sincs, hogy melyik a jobbik. 😊 A lényeg, hogy a real-time scanner-e jobb legyen, mint az MSE-nek. Mert az már bosszantott. Most amiket próbálgattam: Avast; Avira Premium Security ill. most ez az új AVG. Elõtte egyiket sem ismertem. <#nemtudom>#nemtudom>
Ez meg vótmá?
Ez az AVG Free ez vírus és spyware védõ, írtó is?!
Nekem MSE-m volt, de mint kiderült az Opera topic-ban az lehet a felelõs amiért nagyobb fájl letöltések miatt teljesen lefagyott a böngészõ, míg ellenõrzött az MSE.
Most notira feldobtam a Avast-ot, egy másik melós notira az Avira Premium Security Suite-ot, ill. most asztali gépen is az van. 3 hónapos licensz fájllal.
Az AVG Free az mennyiben free?! AVG-t nem ismerem.
Nekem is hasonló szempontok az érdekesek, amiket írtál. Avira-t miért hagytad ki a sorból?! Azt nem is próbáltad?!
Ami felesleges az a tûzfal opció részemrõl. Ezt az Avira-ból sem tettem fel. Win7-nek és Vista-nak is fasza kis tûzfal progija van, szóval ez Nálam nem lényeg.
Egyelõre mind az Avast-al, mind az Avira-val elégedett vagyok. De ha AVG jobb, akkor lehet, hogy notira felpakolom majd. Asztali gépen csak akkor cserélek ilyet, ha újrahúzom az OS-t, mert nem szeretem ha gányolt a gépem. A notik meg amolyan munkaeszköz és próbáljunk ki mindent szarra vannak és jók. 😄
<#worship>#worship>
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
ESS meg 570-et hozott, azaz végeredményként 760-at.
Comodo Leak Test vs ESS. (Sandboxie-ban futtatva)
Eredmény.
A végeredmény végül 760/340 lett, de arról kép készítésileg sajna lemaradtam.
Ami az AVG változatban van az gondolom alap dolgokat tartalmaz és/vagy korlátozva. Pl. mint az ASC Free-nél a registry cleaner nem végez Deep Scan-t.
Én nem szeretem az antivírusokba épített backup/tuning funkciókat, az antivírus legyen antivírus és nem más. Persze tudom, ez az egyszerû userek lustasága miatt (is) van, de fényévekkel jobbak azok a programok amiket kifejezetten erre a célra terveztek.
http://www.auslogics.com/en/software/boost-speed/features/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)