41142
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Már nem irok én se a topikba, csak olvasom! Igy jobb mindenkinek!
  • kl24h
    Hol van Doomista?
  • Würth
    Várjuk. :-)
  • Narxis
    http://rapidshare.com/files/308819933/jv16_PowerTools_1.9.1.606_Multilingual.rar

Nem szabadna, hogy vírusos legyen és portable... ha kell valakinek.

2010-es verziót decemberre ígérték!
  • lck #24084
    Köszönöm a megtisztelő bizalmat !
    Valóban jv16-ot használok már nagyon rég óta.
    A Wise registry cleanert nem ismerem így arról nyilatkozni sem tudok.
    A CCleanert már használtam, így azt össze tudom hasonlítani a jv16-tal.
    Először is a CCleaner szerintem lényegesen kevesebb hibás bejegyzést talál a jv-hez képest. A jv lényegesen alaposabb keresést végez ( ez látszik is a keresési időkből ). Bár néha előfordul az is hogy a CC talál néhány bejegyzést a jv után, de az mindig lényegesen kevesebb. Ezért én nem is használom a CC-t mivel - sokakkal ellentétben - nem tartom túl hatékonynak.
    Az elmúlt évek során 1 alakalommal fordult velem olyan hogy egy jv-s tisztítás után nem indult el a rendszer. Ez már évekkel ezelőtt volt és valami norton antivírus letelepítése utáni nagytakarításnál fordult elő. Ez mivel az akkor nortonnál fordult elő igazából nem nagyon lepett meg és nem is vette el a bizalmamat a jv-tól. ( A norton olyan mélységekbe írta bele magát a rendszerbe akkoriban hogy a kitakarítása után ez nem volt csoda )
    Rendszertakarítás beállításánál mindig az alapértelmezetten szoktam hagyni,és nem szoktam mélyebb keresést beállítani. ( a biztonság esetleges rovására )
    A megtalált hibáknál mindig mindet ki szoktam jelölni és először a javítás "Fix" módot választom. Amit nem tud javítani azt simán töröltetni szoktam.
    Ezidáig - a fenti eseten kívül - soha nem volt gondom vele.
    A belinkelt képről annyit hogy az egy jó régi verzióról készült így annyira nem javaslom a használatát, inkább egy frissebbet kellene felrakni.
    Egyesek szerint a jv16 PowerTools 2008 1.8.0.472 - a legstabilabb verzió, és az ha jól emléxem még tud magyarul is. Éppenséggel nekem most a jv16.PowerTools.2009.1.9.1.602.Beta van fenn (mert ez a legutolsó amihez működő key file-t találtam). Ezzel sincs semmi gondom. Mondjuk Win7 alá mindenképpen egy ilyen friss használata ajánlott.
  • Möbiusz
    Főképpen @LCK-nak tenném fel a kérdést ami kicsit offos, de mert Ő biztosan jól ismeri ezt a jv16 registry tisztítót és én meg még angolul sem tudok annyit, hogy átlássam ezt a progit és véletlenül ki ne töröljek valami fontosat. De ha más is tud segíteni, tőle is szívesen veszem a segítséget.
    Általában CCleanert és Wise regiszty Cleanert használok, de ez, a jv16 most a másik kettő után talált majdnem 200-at még.
    A kérdésem, hogy amit talált, azt a közel 200 bejegyzést, azt zöld kis karikával jelölte és csak ötöt pirossal, de a program nem tette bele egy jelölő négyzetbe sem a pipát. Nekem kell majd betennem azok elé a pipát amit törölni akarok, ami érthető is. Gondolom én, hogy a program szerint a zölddel jelzettek a biztonságosan törölhetők? A zölddel jelzetteket mindet törölhetem? Mennyire biztonságos ez a progi? Értem ez alatt azt, hogy nem ajánl-e fel esetleg törlésre olyan registry bejegyzéseket amiket mégsem szabadna kitörölni?
    Beteszek egy képet is bár ezen nagyon kevés látszik, mert csak eleje a találatoknak. Kép a jv16 találatokról.
  • Narxis
    Avira 10 beta nemsokára elindul

Nagyon úgy néz ki, hogy (először) csak 32bites rendszerekre.

New Features

* Avira AntiVir ProActiv
    Starting with Version 10, we integrated the new behavior-based detection technology. Read more details under "Avira AntiVir ProActiv".
    * Improved User Interface
    We have revised and updated the user interface. Among other things, we have optimized the grouping of configuration settings for Normal mode and Expert mode. You are more than welcome to give us your feedback on this.
    * Time scheduling in the Parental Control
    You can now set surfing time restrictions in the Parental Control module, by selecting the exact surfing hours or allocating specific time limits.
    * Generic malware removal and the new AntiVir Guard
    The Guard can now repair your system, in case of active malware. Basically, when malware is detected, the access is denied and you can press the Remove button in the slide-up or view more details first, before removing it. The malware removal should now work even in case of unknown, active malware.
    * Optional email footer
    AntiVir MailGuard can now insert an email footer to the sent emails, specifying that the email is “Checked by AntiVir“ and eventually adding other optional texts.
    * Offline scanning of VMware images
    Avira Premium Security Suite can now scan existing VMware images and remove the malware they may contain. We offer optional scripts to automatically turn off or pause the virtual computer before scanning it.
  • L7wy
    Most látom, az a-squaredes link nagyon félrevezet... javítsd pano!
  • Coronita21
    és sikerült kipucolni ?
  • molnar0921
    Valami a letöltéssel lehetett mert először csak egy 30 megás fájl jött le aztán leszedtem még egyszer az már jól lejött és megoldódott a probláma :)
  • kl24h
    Nem a Windows Tűzfal miatt van? Tehát hogy ki kellene kapcsolni a Windows Tűzfalat, máskülönben telepítéskor a telepítő program ki kellene kapcsolja.
    Ha mégsem sikerül, akkor a vírus nem engedi.
  • molnar0921
    Leszedtem a 3.0-t és feltettem a 4.0-t de a következő hibaüzenetbe ütköztem:
    Az ESET személyi tűzfal iniciálása nem sikerült

Nem sikerül beolvasni a tűzfal konifurációját

Segítsen valaki hogyan oldhatom meg a problémát mert így nem tudom használni a tűzfalat :S
  • molnar0921
    Narxis és Stomu Yamastha köszi a felvilágosítást, nem értem, hogy miért abban a hitben voltam, hogy nincs benne tűzfal már frissítem is a 3.0-t :D

• gergely1991
    Akkor valószínűleg ezzel van dolgod:Kangenie
  • Narxis
    Hogyne lenne, ESET Smart Security 4.0 a neve, eset.hu oldalról letöltheted a magyar nyelvűt.
  • Stomu Yamastha

Van benne tűzfal!
    ESS4 ismertető.
  • molnar0921
    Azért 3.0 használok mert ennek van beépített tűzfala is. A 4.0-nak úgy tudom hogy nincs
  • molnar0921
    Mind 2 a windows\system 32 mappában volt

Amúgy igen manuálisan írtottam ki őket :D

nero.bat ha valakinek van ilyenje ne kattintson rá, nekem egy xp-m ráment :S
  • Charun
    Ha tényleg vírus,akkor a Kaspersky Removal Tool-t próbáld lefuttatni az biztos elintézi és ingyenes
  • gergely1991
    én azt a nero.bat-ot megnézném.....
    és a winword hol van a win mappájában?:S
  • me and a monkey
    Winword.exe támadott be?! Erre jelzett az ESS?
    Vagy miből gondolod, hogy vírus?
    Ha már ESS akkor töltsd le a 4-es verziót, ez ingyenes.
    30 napig használhatod vagy a Nod topikból kiolvasod az adott havi kódot.
  • Coronita21
    szerintem próbáldmeg fel frissiteni a négyes verzióra, ha azsem bírkózik meg vele, válogass a legördülő menüből, vannak ingyenes programok, biztos megtalálod a neked megfelelőt:)
  • gergely1991
    Avira Personal Antivirus,Avg free,Avast Home, Az avirához promocíós akció van (Erről várj egy párpercet:) )
    "Valaki tud ajánlani olyan antivirt ami megfogja ezt a 2 vírust ....." manuális törlés....
  • molnar0921
    Helló mindenkinek!

Eset 3.0-t használok, de nem rég 2 vírus is betámadott (nero.bat és winword.exe) és a vírusírtóm a nero.bat ot észre sem vette :S És ha rá klikkelsz akkor szétszedi az xp-t :S.
    Valaki tud ajánlani olyan antivirt ami megfogja ezt a 2 vírust vagy esetleg találkozott már ő is ezzel a problémával.(lehetőleg ingyeneset)
    Előre is köszönöm
  • kl24h
    Az avast! http://sprigs-irons.net/ oldalt leblokkolta.
    HTML:IFrame-KP [Trj]
    Trójai program
  • Coronita21
    Ezt az oldalt akarta megnyitni.
  • Narxis
    Kaspersky
  • Coronita21
    a TPB torrentjei közt böngészve is jönnek a támadások :D
  • Narxis
    Dísznek és paranoiás embereknek. Amúgy tűzfal használata még Linuxon is javasolt, de semmi több.
  • me and a monkey
    Lehet, de én semmit nem akarok érezni belőle.
  • kl24h
    És akkor egyes antivírusok miért adják ki a Linux-os verziójukat?
  • me and a monkey
    Hisz ezt írtam én is. Én is ESS-t használok.
  • Narxis
    Linuxra nem kell.
  • Pano
    Na ja, a legjobb vírusírtó a Linux :D
    De a celeron proci alatt értem a mostani D-ket is. Sajnos azok nagyon nehezen bírják a terhelést.
  • RBJ
    a 8 as verzió óta el lehet felejteni a lassulást a kaspersky nél.
    nagyon sokat fejlődött erőforrás téren.
    most is a folyamatkezelőbe ha nézem csak 2.2 mb ot használ alaphelyzetben a memóriából. ha ez fogja valaki gépét ott már a gép kevés.
  • kl24h
    Szerintem kell.
  • kl24h
    A Trend Micro kisse már fogja a gépet jobban mint az Avira, ESET, Comodo vagy a Norton.
  • Narxis
    Egy olyan öreg gépre mehet a Kubuntu és máris nem kell vírusirtó.
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A win az oka mindennek...

• bertino
    jah, tény.