bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Möbiusz
    Főképpen @LCK-nak tenném fel a kérdést ami kicsit offos, de mert Ő biztosan jól ismeri ezt a jv16 registry tisztítót és én meg még angolul sem tudok annyit, hogy átlássam ezt a progit és véletlenül ki ne töröljek valami fontosat. De ha más is tud segíteni, tőle is szívesen veszem a segítséget.
    Általában CCleanert és Wise regiszty Cleanert használok, de ez, a jv16 most a másik kettő után talált majdnem 200-at még.
    A kérdésem, hogy amit talált, azt a közel 200 bejegyzést, azt zöld kis karikával jelölte és csak ötöt pirossal, de a program nem tette bele egy jelölő négyzetbe sem a pipát. Nekem kell majd betennem azok elé a pipát amit törölni akarok, ami érthető is. Gondolom én, hogy a program szerint a zölddel jelzettek a biztonságosan törölhetők? A zölddel jelzetteket mindet törölhetem? Mennyire biztonságos ez a progi? Értem ez alatt azt, hogy nem ajánl-e fel esetleg törlésre olyan registry bejegyzéseket amiket mégsem szabadna kitörölni?
    Beteszek egy képet is bár ezen nagyon kevés látszik, mert csak eleje a találatoknak. Kép a jv16 találatokról.