bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• lck #24084
    Köszönöm a megtisztelő bizalmat !
    Valóban jv16-ot használok már nagyon rég óta.
    A Wise registry cleanert nem ismerem így arról nyilatkozni sem tudok.
    A CCleanert már használtam, így azt össze tudom hasonlítani a jv16-tal.
    Először is a CCleaner szerintem lényegesen kevesebb hibás bejegyzést talál a jv-hez képest. A jv lényegesen alaposabb keresést végez ( ez látszik is a keresési időkből ). Bár néha előfordul az is hogy a CC talál néhány bejegyzést a jv után, de az mindig lényegesen kevesebb. Ezért én nem is használom a CC-t mivel - sokakkal ellentétben - nem tartom túl hatékonynak.
    Az elmúlt évek során 1 alakalommal fordult velem olyan hogy egy jv-s tisztítás után nem indult el a rendszer. Ez már évekkel ezelőtt volt és valami norton antivírus letelepítése utáni nagytakarításnál fordult elő. Ez mivel az akkor nortonnál fordult elő igazából nem nagyon lepett meg és nem is vette el a bizalmamat a jv-tól. ( A norton olyan mélységekbe írta bele magát a rendszerbe akkoriban hogy a kitakarítása után ez nem volt csoda )
    Rendszertakarítás beállításánál mindig az alapértelmezetten szoktam hagyni,és nem szoktam mélyebb keresést beállítani. ( a biztonság esetleges rovására )
    A megtalált hibáknál mindig mindet ki szoktam jelölni és először a javítás "Fix" módot választom. Amit nem tud javítani azt simán töröltetni szoktam.
    Ezidáig - a fenti eseten kívül - soha nem volt gondom vele.
    A belinkelt képről annyit hogy az egy jó régi verzióról készült így annyira nem javaslom a használatát, inkább egy frissebbet kellene felrakni.
    Egyesek szerint a jv16 PowerTools 2008 1.8.0.472 - a legstabilabb verzió, és az ha jól emléxem még tud magyarul is. Éppenséggel nekem most a jv16.PowerTools.2009.1.9.1.602.Beta van fenn (mert ez a legutolsó amihez működő key file-t találtam). Ezzel sincs semmi gondom. Mondjuk Win7 alá mindenképpen egy ilyen friss használata ajánlott.