Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor inkább nem is telepítek semmit sem. <#rinya>

Ok. Akkor magyar menûvel is rendelkezõ legjóbb antivírusok közül Kaspersky vagy Norton.
betyarr
így sájnos lemaradol a legeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegeslegjobbról és csak a maradékírtókból tucc csak válogatni <#beka3><#szomoru2>

avira premium über alles!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na várj...csak nekem küldöd? Doomistának és L7wynek nem érvényes?
Én most jelenleg avast! 4.8-as verzió Home Edition használok, de az nem azt jelenti, hogy számomra avast! a legjobb. Tehát jógosan írtam. Máskülönben én sokkal hamarabb használtam Avirat, mint te. Ha jól meggondoljuk, akkor nekünk kellene megköszönd, hogy áttértél Avirara.
Számomra ismeretlen az Avira, mert talán mert angolul van csak.
Én meg próbálok inkább magyart használni....

Számomra jelenleg az: AVIRA<#eljen><#taps><#eljen>

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Számomra jelenleg az: AVIRA" Copyright @Gergely1991 Minden jog fenntartva XDDDD

#24422: Az is elmegy még jónak....<#nyes>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

L7wy
Vipreeeee? Ez miért?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Narxis
ESET

C-C-C-CCOMBO BREAKER

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pano
Én a következõk valamelyikére voksolok: Kaspersky, Avira, Vipre

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

L7wy

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

gergely1991
Számomra jelenleg az: AVIRA <#eljen> <#taps> <#eljen>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

És Melyik a leglegleglegleg(nagyobb)jobb?

betyarr
mindenki a legjobbat használja<#ravasz1>

Közületek, a többség milyen vírusirtót használ?

Doomista
Azért ez fail, mert a képen 2008-as verziójú kép van, mikor 2009es verziót lehet letölteni <#hehe><#hehe>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

betyarr
ó,májsztró!mutass még utat(oldalt)!<#hehe>

Igaz!
Már rég volt a reklám az 5 verzióról, lehet, hogy nagyon nagy változtatást végeznek rajta és az is megtörténhet, hogy a védelme az elsõk között lesz.
gergely1991
3.Link : link(van egy olyan érzésem hogy mint ha más kártevõt leállítana.. <#fejvakaras> )
1.Link: Az user lehet az egyik fenyegetettség ebbõl szempontból...
2.Link : egy pár dologban biztosan nem változott a kis aranyos<#pias>

Doomista

gergely1991
wtf? <#hehe>

Doomista
az 😄

😄

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

A Kaspersky jobb mint a Norton?

Mi van akkor ha a kaspersky frissítésénél nem fut végig és azt írja, hogy nem tud végigmenni.?

Stomu Yamastha
Mivel Kaspersky jobb felismeréssel bír mint a Norton(ez köztudott), ezért biztosan van ilyen kártevõ.<#hehe>

Motto: \"...Minden állításom egyben hazugság is. Ergo: ...,amikor hazudok akkor mondok igazat. De ha hazudok, akkor azzal hogyan mondhatok igazat, ha az egyben hazugság...?\"

RBJ

Linux Mint 13 Cinnamon

Sziasztok!

Tudtok egy olyan trójáról ami a ..\system32\av_md.exe-t támadja meg?

És a kaspersky megtalálja, de a norton 2010 nem?

betyarr
alul írnak valamit hogy felteszik a progit de hiába mert csak 30 napos trialt kapnak.

Narxis
Nem kell a progi, egy másik fórumon írták, hogy itt ingyen kulcsot adnak, ezek szerint mégsem.

betyarr
try this

betyarr
sztem nem link

Narxis
jv16 PowerTools 2009 ingyen kulcs(promo?): Link

betyarr
ehhez volt már valakinek szerencséje?

Pano
Amúgy, érdekességként nem árt odafigyelni a Vipre adatbázisára.
Az utóbbi 1 hónapban naponta több mint 10 ezer új rekordot visznek fel az adatbázisba (csak ennyi ideje van alkalmam követni)!

Az utóbbi napok:

November 30 - 16.501 db
November 29 - 12.099 db
November 28 - 13.151 db

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Doomista

Doomista
"Extra Support Team

Tisztelt Bejelentõ!

Köszönjük a bejelentést, az illegális tartalmú tárhelyet eltávolítottuk!

Üdvözlettel:
Extra Support Team"

Az alsót már blokkolták is, a felsõre pedig a WOT pirosan reagál 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

JoeFromHun
Az Avastnál is dolgoznak ám keményen.. csak úgy potyognak a buildek . Kivi leszek nagyon az 5-ösre ha egyszer kijön <#hehe>

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Doomista
MSN account lopó oldal, én is rábukkantam egyre lol
http://m.heysan.com/msn

Még1re:

http://www.allstar-x.extra.hu/webmsn/index.php

L7wy
Hú azt nem néztem, de érezni nem lehet h lassulna... és mások mondták h elvileg már jó.

gergely1991
Szólítottál??<#pias>
Húúú akkor a védelmi eszköznek van "némi" javulni valója <#hehe>
Amúgy meg hol a elkövetõ?At antivirus társa is felismerné?

Doomista
Mint ahogy nekem is. Bétát meg kihagyom. Várom a véglegest, csak jönne már ki 😊 A valós sebességet mutatja már a 10-es bétában ?

L7wy
Nekem pont jó Avira, várom a kövi bétát és azt hiszem onnantól még nagyobb Avira fan leszek. Azért mondtam MSE-t mert annak is hasonló a kezelõfelülete...

Doomista
Te meg tedd fel a VirusBustert, az elvileg fog a 20-ból találni 10-15-öt. 😊

Doomista
Te nyilván nem ismersz engem, és félreértettél. 😊
Inkább azokhoz szólt a #24377 akik ismernek, és akik õs tagok, nem újoncok, így tudják hogy hogy értettem amit értettem 😊 Egyenlõre figyelj, aztán írj ide 😊

L7wy
Tedd fel emesét, az majd fog a 20 ból kb 17-18at elvileg 😛

Akkor miért csodálkozol hogy egy másik windowsban sincs normális vírusirtó beépítve? Senki sem mondta hogy a win7 megfogja a vírusokat, de legalább azt az 1et megfogta😊