52
Azaz az RPG és TBS játékokban elérhető legnagyobb szint elérésének versenye
-
Nuki #52 nekem szeráfinom volt :P tök szép díszek voltak a hátán... (Y)
-
#51 volt sacredbe eccer egy 18as vámpírom :D:D
kb ennyiit tok hozzászólni -
#50 Tibia MMORPG, lvl 89 :)
De vannak nálam jobbak is. :) -
csgj #49 azt hiszem, hogy az a vita ugyanolyan, mint a többi SG-és vita :) Magyarán itt is mindenki tud vmivel visszavágni... És ennek így sosem lesz vége, úgyhogy most kéne abbahagyni -
#48 Jó hát akkor, hajrá, kiváncsi leszek ez hany hsz-t fog megérni. (Engem az nem frusztrál h ha egy topikom nem éri el a 100hsz,:S nandusz asziszed h te szartad a spanyol viaszt? Majd priviben folytatjuk h agondolod. Vicceset lehetne veled veszekedni... ) Folyamatosan szorakoztok ja, rajtam... ha en nem lennék a topik pangana... :P na téleg kivi vok má h mi lesz ebből -
Tiger1111 #47 Igen igazad van a topik nagy része szidásból áll ,hála neked.Mert midenki más elmonta a véleményét a témáról (érvekel)és ez a fontos,de neked muszály kötekedned.Nekem pl tetszik a téma rengeteget játszom rpg-vel, és kiváncsi vagyok hogy a kedvenc játékaimba ki milyen karit építet.Arról nem is beszélve sok játékban a kezdőknek nagy segítséget nyújt, ha látja egy jól bevált karinak a skill elosztását,vagy ép azt hogy milyen fegyvere (felszerelésre) gyúrt.Már pedig ha ez a topik,népszerű lesz akkor itt megteheti. Én ájánlani fogom minden olyan fórumon ahol ilyen stílusú játékal foglalkoznak.Mert szivesen vitatkoznék normális érvekel (hangnemben)arról hogy adott játékon belül egyik kari miért jobb a másiknál. -
Nandusz #46 De amúgy érhető a frusztrációja, hisz 4 általa megnyitott topikban öszvissz alig van 100 hsz. :))) Gondolom ez amiatt lehet, mert a srác mindig beletrafál a népszerű dologokba. Bravúros egy képesség, szeretnék tőle tanulni. -
Nandusz #45 Például folyamatosan rajtad szórakozunk meg ki is röhögünk, szánalommal vegyes érzelmektől átitatva. -
#44 Megbocsátok...., te a topik meik részében szórakoztál? Az eleje a téma szidásábol állt, meg amásodik fele is, mind ez 30 egynéhány hozzászóláson belül... -
Tiger1111 #43 Bocsás meg de szerintem te egy nagyon buta ember vagy.Azért mert neked nem tetszik a topik témája,miért kell a hülyeségeidel lerombolni más emberek társalgását (szórakozását).Csatlakozom az előtem szólóhoz "húzzál innen" és keres a több 100 témából olyat,amihez érdemben is hozzá tudsz szólni. -
#42 nem jaccom ilyeneket, meg ha jáccanék se raknám b eide -
#41 alap hogy PS... :S -
csgj #40 ps bizony, még le is vágtál egy csíkot az aljából, hogy ne látszódjon ugyanaz :D :P loááál -
#39 Ha nem tetszik huzzál innen. -
#38 ...a holtakat nem illik bolygatni...
-
#37 ps ^^ -
#36 -
#35 Le lettél győzva papa... sztem menjé visza jáccá még egy picit...
-
Nandusz #34 Egyébként meg öreg...léterehoztam egy topikot, akinek van ingerenciája, az betolja a screenshotját..aki meg leszarja ezt a kérdést, az nem ír ide. Ha neked épp kritizálni van kedved, mert frusztrált vagy, akkor húzzál inkább pszichológushoz.
Itt nem nagyon kultiváljuk ezt a fajta vergődést. -
Nandusz #33 Játszani mindig lehet öcsi. Ez nem korhoz kötött. -
#32 "örök vesztes frusztrál tag", "elmeroggyant" én vagyok a frusztrált és örök vesztes amikor azzal akarsz legyőzni ezt meg azt h sokat kockulsz a gépelőtt. Sztem pont rád igaz ez, h ilyenek jutnak az eszedbe es ezzel akarsz kitunni. 36 évesen jáccol? A Homokozót mikor nőtted ki? -
Nandusz #31 Nocsak nocsak....megszólalt az örök vesztes frusztrált tag is.
Te agyatlan...nem lehetek büszke "erre", mert ha jól emlékszem itt az összes játék területén menne a csata. Ezek közül, jó ha az 5%-ával játszottam.
A véleményed természetesen téged minősít. Számomra például azt az üzenetet hordozza, hogy elmeroggyant lehetsz ...hehehehe -
#30 Egészséges versenszellem? MEnyé focizni az uccára, ne a kis
karakterecskéidet hasonlitgasd ossze máséval. ez degeneráltság. erre v buszke:P -
Nuki #29 ott én a hős fejlődésére gondoltam :) -
#28 Persze. Ki ne szeretne a legjobb lenni? :)
A Diablo-ban nagyon szerettem a dual-t, vagyis az egymás közötti harcot, hogy melyik kari az erősebb. Ott az volt a motiváció, hogy milyen módon tudnám megjobban fejleszteni, egy-egy karit nagyon sokszor újra is kezdtem emiatt. Felvittem olyan 90/92-es szintre, azt még el lehet érni viszonylag hamar, ott már úgyis kiderült, hogy jó-e a kari vagy sem. Szóval inkább valami olyasmi lehetne az alcím, hogy a legjobb fejlesztés elérése vagy ilyesmi, mint a legnagyobb szint. :)
-
Nandusz #27 De ettől függetlenül lehet egyfajta egészséges verseny nem? -
#26 Én nem bírnám úgy végigjátszani a Ghotic-ot vagy bármilyen más játékot, hogy csak a tápolásra megyek. Abban nincs motiváció, hamar megunnám. :P
Egyébként egyáltalán nem biztos, hogy az a legjobb kari aminek a legtöbb exp-je van, az is sokat számít, hogy fejleszted. A Diablo-ban például ez számít leginkább, az meg, hogy mennyi az exp csak azt mutatja meg, ki mennyit játszik.. -
Nandusz #25 Ellenben ott is domináns a karakter fejlődés....lehet javíttatni fogom az alcímet és kibővíteni ezzel is. -
csgj #24 meg hát az MMORPG... :) A legjobb rpg-ék mindenesetre sztem a Bladur's Gate 2, a Neverwinter Nights (1-2) és az Elder Scrolls sorozatok. A Heroes az körökre osztott szerep-stratégia, megint kicsit más, mint a rendes RPG. -
moralosan #23 Én is játszom RPG-vel [guild wars], csak ott nincs klasszikus karakterfejlődés, stb., mert ott több múlik a csapatmunkán és a képességek összeállításán, mint az alkimista meg a blunt dmg szint :). -
Nuki #22 :D A négy is jó példa, mert ott meg annyi másodlagos képesség lehetett hogy nagyon nehéz kimaxolni egy hőst egy küldetés alatt... -
Nandusz #21 Látod a Heroes pl. jó példa....emlékszem egyszer egy scenario gameban elmentem olyan szintig, hogy minden képességem 99 volt. A szintemre nem emlékszem, de az is rohadt magas lehetett (Heroes3) -
Nuki #20 A túróba! :D Régen játszottam egypár ilyen játékkal (nemcsak rpg-kben vannak ilyenek ;) például: Heroes, Etherlords, Disciples stb..) voltak aránylag jól kidolgozott karaktereim, csak nem voltak ilyen témáju megmozdulások, mint a tied, és nem tartottam fontosnak megtartani őket, mondván hogy "később úgyis újrajátszom, és akkor jobban átgondolt lesz".. hát nem, mert mára már alig játszom valamivel, ami ilyen fejlődős.
A témát jó ötletnek tartom, sajnálom hogy értelmes emberek nem (vagy legalábbis alig) néznek ide be, akik nem tudnak semmi érdemlegessel hozzászólni a témádhoz :) én passzív megfigyelőként itt leszek, aztán ha tényleg lesz egy karakterem újra, amire büszke lehetek, vagy egy játék egyáltalán nem fordult meg még itt, akkor azt felteszem :) -
Nandusz #19 36 vagyok kisfiam...de lehet nem néznél annyinak. Ellenben gondolom te már ideje korán leöregbíted magad szerekkel nemde? -
#18 35-40 évesen iet?? -
#17 valakinek ez hobby :D
de remélem itt nem lesz az, és jól ellesztek, mindent bele -
Nandusz #16 Ahha értem..és szerinted ezen topikban milyen nyereségek érhetik a "csaló nyertest"?...mert pénzdíjat nem akarok kiírni az adott kategória győztesének:)...bár nem is buknék nagyot, hisz olyan nincs hogy végső győztes, mert napról napra változhat az állás. -
#15 jó nekem 8, én életemben nem játszottam ilyen játékkal(nem is tervezem), csak sajnos nem lehet kikerülni sehogysem a csalás témát, én becsületes vagyok, és tutira nem csalnék, ha játszanék, de sajnos manapság nem ez a tendencia... -
Nandusz #14 Akkor küldjön be olyat, amit szte már nem lehet tovább fejleszteni....vagy ne csaljon. -
#13 autóra vércsoport fórumra gépspecifikáció